کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب آريو يه كم بيشتر از محاسن وسپه بنويس. كي اوج ميگيره از اين دلهره دربيايم؟
اراک جان در مورد وسپه زیاد نوشتم ... راستش دیگه خسته شدم .. باید بهش زمان بدیم ... با این سهم سهامداری کنید حتما جواب میده
روز چهارشنبه هم افراد حقیقی خوبی وارد سهم شدند ..
امیدوارم دوستان فرق وسپه و وصنعت رو متوجه شده باشند.
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
امروز که معاملات خیلی با اکراه وبا احتیاط انجام میشد سهام داری که با ضرر فروخته حالا زورش میاد دوباره وارد بشه وهمه سهماشو داده حقوقی از روز دوشنبه اگر خبر منفی دیگه ای نیاد مثبت شدنش را میبینیم
اراک جان در مورد وسپه زیاد نوشتم ... راستش دیگه خسته شدم .. باید بهش زمان بدیم ... با این سهم سهامداری کنید حتما جواب میده
روز چهارشنبه هم افراد حقیقی خوبی وارد سهم شدند ..
امیدوارم دوستان فرق وسپه و وصنعت رو متوجه شده باشند.
درود
به آخرین پست های من در مورد وسپه تو همین تایپک دقت کنید،حاوی مطالب خوبی در مورد روند کوتاه مدت وسپه بود.
خودم در مورد وسپه تحلیلی نمیکنم چون میدونم ممکنه باعث ازرده خاطر شدن سهامدارانش بشم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
درود
به آخرین پست های من در مورد وسپه تو همین تایپک دقت کنید،حاوی مطالب خوبی در مورد روند کوتاه مدت وسپه بود.
خودم در مورد وسپه تحلیلی نمیکنم چون میدونم ممکنه باعث ازرده خاطر شدن سهامدارانش بشم.
سلام و درود به اروم عزیز
اروم جان اتفاقا میخواستم یه تحلیل جدید از وسپه در تاپیک شما از شما بپرسم ...
ممنون میشم نگاه تکنکی کوتاه مدت سهم رو از شما بدونم ...مطمئن باشید در برابر واقعیت ها هیچ آزده خاطری وجود نداره ..
اما از بنیادی سهم مطمئن هستیم .. این نوسانات فقط کوتاه مدت سهم رو تغییر میده ...
روند معاملاتی وسپه دید خوبی از بازار بهم میده
با تشکر
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر