قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امید
    عضو عادی
    • May 2011
    • 123

در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
    قشیر کی میخواد بره مجمع وسودش چقدره ؟

سود امسالش 957 سود پارسالش 505

نظر

• amir2003
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1125

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      #-o
      الان زوده من از تعدیلش حرف بزنم... چون هنوز فصل برداشت چغندر هم نرسیده ...............فعلا این مطلب اینجا باشه تا گزارش 6 ماهه ............;)
      میثم خان می بینم که این بازار شما رو هم مجبور به سهامداری کرد تا نوسانگیری .من که با فسرب دارم می رسم به یکسال در حجم بالا ولی یک نکته اگر از سهمی از لحاظ بنیادی مطمئن شدید سهامداری ارزششو داره . این بازار هم تموم میشه ولی تولیدیها مثل همین قندیها معدنیها فلزات محکومند که دوباره صعود کنن. =;
      اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
      "دیوید ویسکات"

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط amir2003 پست شده است View Post
        میثم خان می بینم که این بازار شما رو هم مجبور به سهامداری کرد تا نوسانگیری .من که با فسرب دارم می رسم به یکسال در حجم بالا ولی یک نکته اگر از سهمی از لحاظ بنیادی مطمئن شدید سهامداری ارزششو داره . این بازار هم تموم میشه ولی تولیدیها مثل همین قندیها معدنیها فلزات محکومند که دوباره صعود کنن. =;
        تو این بازار کمتر ضرر کنیم نوسان نمیخوایم :d
        قیمت ها واقعا مفت شده. فسرب رو تو همین مجمع گفتن 120 میلیارد ارزش شرکت یا ارزش جایگزینی شرکته یعنی سهمی حدود 400 تومن ....... حالا سهم رو دارن میدن225 تومنو 4 تا حقوقی هم فلش سبر خوردن یعنی بخر . قیمت های جهانی هم که تاثیری فعلا نداره چون دلار ما ........ فسرب تو این قیمت ها عالیه .....
        ///

نظر

• payan
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 148

و اما امروز گیر دادم من به گزارش قشیر : بابا ایول دمتون گرم چی کار دارید میکنید :D بیچاره کردید مارو ..............قشیر رکورد خرید چغندر در بالاترین قیمت ها رو تو گزارشش زده ....... یعنی زده رو دست قصفها

نرخ هر کیلو چغندر رو چقدر حساب کرده باشه خوبه؟؟ بابا گفتن دلار گرون شده ولی چغندر دیگه کیلویی 165 تومن زیاده !!!!!!!!!!! تو عربستان هم این قیمت نمیدن با اون خشکسالی...........
          قشهد چعندر میخره 88 تومن !!!!!! قشیر در شرق کشور میخره 165 تومن!!!!!!!!!
          135 هم اگه حساب میکرد 6 میلیارد تومن به سود قشیر اضافه میشد ................. ما که این چیزا رو میدونیم ;)

البته بازم به مرام قشیر که شکر خام خریداری شدش رو 1080 تومن برای هر کیلو در نظر گرفته ................ من موندم قصفهای نامرد چه جوری 1245 تومن در نظر گرفته و میدونم که هردوشون از پانیذ پارس خریدن ا حتمال زیاد ..........
          میثم جان قیمت چعندر با نرخ پایه 110 تومن با عیار 16 محاسبه شده که عیار منطقه بطور متوسط 18 میتونه باشه ولی اصفهان چعندرش با عیار پائین تره ولی درکل قبول دارم که چغندر رو بالا گرفته....
          ضمناً پانید پارس اصلاً یک کیلو هم شکر خام تا حالا وارد نکرده است . وارد کردن این میزان شکر خام با این ارقام برای قشیر یک استثناء بوده و خاصه..
          تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• payan
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 148

در اصل توسط renjer پست شده است View Post
            قشیر کی میخواد بره مجمع وسودش چقدره ؟
            سلام مجمع 18 تیر در محل کارخانه و سود تقسیمی حدود 420 ریال ...
            الی آخر:d

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط payan پست شده است View Post
              میثم جان قیمت چعندر با نرخ پایه 110 تومن با عیار 16 محاسبه شده که عیار منطقه بطور متوسط 18 میتونه باشه ولی اصفهان چعندرش با عیار پائین تره ولی درکل قبول دارم که چغندر رو بالا گرفته....
              ضمناً پانید پارس اصلاً یک کیلو هم شکر خام تا حالا وارد نکرده است . وارد کردن این میزان شکر خام با این ارقام برای قشیر یک استثناء بوده و خاصه..
              پانیذ پارس شکر وارد نکرده؟ پس شکر خام رو از کی خریده؟ یعنی باز شکر خام رو از کسی یا شرکت دیگه ای خریده؟
              شکر خام چنده تو ایران مگه که برای قشیر استثنا بوده؟ یعنی پایین خریده؟
              ///

نظر

• payan
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 148

پانیذ پارس شکر وارد نکرده؟ پس شکر خام رو از کی خریده؟ یعنی باز شکر خام رو از کسی یا شرکت دیگه ای خریده؟
                شکر خام چنده تو ایران مگه که برای قشیر استثنا بوده؟ یعنی پایین خریده؟
                باز؟
                مگه چند بار شکر خام خریده؟
                از یه شرکت معتبر وابسته به یکی از کارخانه های قند که عملاً تصفیه نداره...
                استثنا به این دلیل که زمان عقد قرارداد دلار 1050 تومن بوده و شرایط عقد قرارداد خاص بوده دوست من
                ارادتمند

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط payan پست شده است View Post
                  باز؟
                  مگه چند بار شکر خام خریده؟
                  از یه شرکت معتبر وابسته به یکی از کارخانه های قند که عملاً تصفیه نداره...
                  ارادتمند
                  باز!! یعنی اینکه یه شرکت دیگه وارد کرده بعد پانیذ پارس خریده ..... بعد قشیر خریده ...

مخلصیم
                  ///

نظر

• yousef
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 808

تقسیم سودمجمع90قشیرچقدره؟توگزارش هیئت مدیره چیزی ندیدم(یاشایددقیق نخوندم!)

نظر

• payan
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 148

آنکس که نداند و نخواهد که بداند هرگز نتواند ، نتواند ، نتواند
                      نمیدونم چرا عادت کردم برای چیزی که نمیدونم بهای سنگینی بدم در حالیکه اکثر مواقع جلوی چشمم هست و تنها چیزی که نمیبینم همینه...
                      قصد جسارت به اساتید محترمم ندارم فقط عجیبه چرا اطلاعاتمون رو گران میخریم و ارزان میفروشیم به کسانی که تو کلاف هزار گره با خودشون درگیرن ...
                      همه چیز رو خرج رفاقت میکنیم برای رفاقت و همین
                      باز فردا سرخط
                      عجب دلتنگم...
                      :-s:-s:-s

نظر

• اشراق
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 319

سلام
                        دوستان به نظرتون قشیر چقدر سود تقسیم می کنه ؟
                        شرکت در مجمع رو مناسب میدونید ؟؟

ممنون

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط اشراق پست شده است View Post
                          سلام
                          دوستان به نظرتون قشیر چقدر سود تقسیم می کنه ؟
                          شرکت در مجمع رو مناسب میدونید ؟؟

ممنون
                          به نظرم 40 تومن تقسیم کنه. یعنی زیر 40 تقسیم نمیکنه به نظرم...............

در موردش نظرم اینه که دارن با رکب زنی این سهمو از دست ملت در میارن ...........;)
                          ///

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

در موردش نظرم اینه که دارن با رکب زنی این سهمو از دست ملت در میارن ...........;)
                            میثم جان من ازقندی هاپس ازمدتهاتعدادکمی قصفهاقبل ازمجمع خریدم که راضیم.حالاهم به فکرقشیرم ولی فکرنکنم 40تومن تقسیم

کنه چون دراین صورت کل سودانباشته اش تموم میشه ضمناتوصفحه12گزارش هیئت مدیره ذکرشده که ازسوداستفاده هایی

می خوادبشه میشه نگاه کنی ونظرت روبگی.

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

داداش پایان گفته 42 تومن میخواد تقسیم کنه ...
                              قشیر کاملا صف فروشاش ساختگیه و عمدا دارن سهمو میارن پایین ....
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                                میثم جان من ازقندی هاپس ازمدتهاتعدادکمی قصفهاقبل ازمجمع خریدم که راضیم.حالاهم به فکرقشیرم ولی فکرنکنم 40تومن تقسیم

کنه چون دراین صورت کل سودانباشته اش تموم میشه ضمناتوصفحه12گزارش هیئت مدیره ذکرشده که ازسوداستفاده هایی

می خوادبشه میشه نگاه کنی ونظرت روبگی.
                                بله. صفحه 12 گزارشفعالیت هیات مدیرش اینو زده.

یه چیزی گفته.من باشم جدی نمیگیرم ...........
                                سود رو تقسیم نکنه میره تو سود انباشته ............سود انباشته رو مگه الکی میشه دست زد و خرج کرد !!!!!!!!!!! با افزایش سرمایه میتونه دست بزنه به سود انباشته .......
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X