قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )
Collapse
X
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post#-o
الان زوده من از تعدیلش حرف بزنم... چون هنوز فصل برداشت چغندر هم نرسیده ...............فعلا این مطلب اینجا باشه تا گزارش 6 ماهه ............;)اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط amir2003 پست شده است View Postمیثم خان می بینم که این بازار شما رو هم مجبور به سهامداری کرد تا نوسانگیری .من که با فسرب دارم می رسم به یکسال در حجم بالا ولی یک نکته اگر از سهمی از لحاظ بنیادی مطمئن شدید سهامداری ارزششو داره . این بازار هم تموم میشه ولی تولیدیها مثل همین قندیها معدنیها فلزات محکومند که دوباره صعود کنن. =;
قیمت ها واقعا مفت شده. فسرب رو تو همین مجمع گفتن 120 میلیارد ارزش شرکت یا ارزش جایگزینی شرکته یعنی سهمی حدود 400 تومن ....... حالا سهم رو دارن میدن225 تومنو 4 تا حقوقی هم فلش سبر خوردن یعنی بخر . قیمت های جهانی هم که تاثیری فعلا نداره چون دلار ما ........ فسرب تو این قیمت ها عالیه .....///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postو اما امروز گیر دادم من به گزارش قشیر : بابا ایول دمتون گرم چی کار دارید میکنید :D بیچاره کردید مارو ..............قشیر رکورد خرید چغندر در بالاترین قیمت ها رو تو گزارشش زده ....... یعنی زده رو دست قصفها
نرخ هر کیلو چغندر رو چقدر حساب کرده باشه خوبه؟؟ بابا گفتن دلار گرون شده ولی چغندر دیگه کیلویی 165 تومن زیاده !!!!!!!!!!! تو عربستان هم این قیمت نمیدن با اون خشکسالی...........
قشهد چعندر میخره 88 تومن !!!!!! قشیر در شرق کشور میخره 165 تومن!!!!!!!!! 135 هم اگه حساب میکرد 6 میلیارد تومن به سود قشیر اضافه میشد ................. ما که این چیزا رو میدونیم ;)
البته بازم به مرام قشیر که شکر خام خریداری شدش رو 1080 تومن برای هر کیلو در نظر گرفته ................ من موندم قصفهای نامرد چه جوری 1245 تومن در نظر گرفته و میدونم که هردوشون از پانیذ پارس خریدن ا حتمال زیاد ..........
ضمناً پانید پارس اصلاً یک کیلو هم شکر خام تا حالا وارد نکرده است . وارد کردن این میزان شکر خام با این ارقام برای قشیر یک استثناء بوده و خاصه..تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
در اصل توسط payan پست شده است View Postمیثم جان قیمت چعندر با نرخ پایه 110 تومن با عیار 16 محاسبه شده که عیار منطقه بطور متوسط 18 میتونه باشه ولی اصفهان چعندرش با عیار پائین تره ولی درکل قبول دارم که چغندر رو بالا گرفته....
ضمناً پانید پارس اصلاً یک کیلو هم شکر خام تا حالا وارد نکرده است . وارد کردن این میزان شکر خام با این ارقام برای قشیر یک استثناء بوده و خاصه..
شکر خام چنده تو ایران مگه که برای قشیر استثنا بوده؟ یعنی پایین خریده؟///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postپانیذ پارس شکر وارد نکرده؟ پس شکر خام رو از کی خریده؟ یعنی باز شکر خام رو از کسی یا شرکت دیگه ای خریده؟
شکر خام چنده تو ایران مگه که برای قشیر استثنا بوده؟ یعنی پایین خریده؟
مگه چند بار شکر خام خریده؟
از یه شرکت معتبر وابسته به یکی از کارخانه های قند که عملاً تصفیه نداره...
استثنا به این دلیل که زمان عقد قرارداد دلار 1050 تومن بوده و شرایط عقد قرارداد خاص بوده دوست من
ارادتمندتقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
-
آنکس که نداند و نخواهد که بداند هرگز نتواند ، نتواند ، نتواند
نمیدونم چرا عادت کردم برای چیزی که نمیدونم بهای سنگینی بدم در حالیکه اکثر مواقع جلوی چشمم هست و تنها چیزی که نمیبینم همینه...
قصد جسارت به اساتید محترمم ندارم فقط عجیبه چرا اطلاعاتمون رو گران میخریم و ارزان میفروشیم به کسانی که تو کلاف هزار گره با خودشون درگیرن ...
همه چیز رو خرج رفاقت میکنیم برای رفاقت و همین
باز فردا سرخط
عجب دلتنگم...
:-s:-s:-sتقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه نظرم 40 تومن تقسیم کنه. یعنی زیر 40 تقسیم نمیکنه به نظرم...............
در موردش نظرم اینه که دارن با رکب زنی این سهمو از دست ملت در میارن ...........;)
کنه چون دراین صورت کل سودانباشته اش تموم میشه ضمناتوصفحه12گزارش هیئت مدیره ذکرشده که ازسوداستفاده هایی
می خوادبشه میشه نگاه کنی ونظرت روبگی.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه نظرم 40 تومن تقسیم کنه. یعنی زیر 40 تقسیم نمیکنه به نظرم...............
در موردش نظرم اینه که دارن با رکب زنی این سهمو از دست ملت در میارن ...........;)
قشیر کاملا صف فروشاش ساختگیه و عمدا دارن سهمو میارن پایین ....ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط yousef پست شده است View Postمیثم جان من ازقندی هاپس ازمدتهاتعدادکمی قصفهاقبل ازمجمع خریدم که راضیم.حالاهم به فکرقشیرم ولی فکرنکنم 40تومن تقسیم
کنه چون دراین صورت کل سودانباشته اش تموم میشه ضمناتوصفحه12گزارش هیئت مدیره ذکرشده که ازسوداستفاده هایی
می خوادبشه میشه نگاه کنی ونظرت روبگی.
یه چیزی گفته.من باشم جدی نمیگیرم ...........
سود رو تقسیم نکنه میره تو سود انباشته ............سود انباشته رو مگه الکی میشه دست زد و خرج کرد !!!!!!!!!!! با افزایش سرمایه میتونه دست بزنه به سود انباشته .......///
نظر
نظر