قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20672

در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Post
    بابا جون صبر هم خوب چیزیه نباید انتظار داشته باشی همیشه تو کف بخری تو سقف بفروشی
    یکخورده سهامداری هم خوبه فکر کنم روی بعضی از سهام بهت ثابت شده نوسانگیری وشاخه به شاخه شدن چقدر میتونه باعث پشیمونی بشه مثل شیران منگنز قصفها و همین قشیر
    اره هر چی میکشیم از این نوسان گیری ..........نمیدونی چه لذتی داره:d...........بچه بودیم دیگه اون موقع .......کم کم یاد میگرم ......هر چند امید به اینده باعث پریدن از این شاخه به اون شاخه میشه ........
    بورس فقط تجربه میخواد ..و اینکه هرچه امار بیشتر و دقیق تری روی شرکت ها و عملکردشون داشته باشی میتونه شرکت ها رو با شرایط موجود وفق بدی و توی هر شرایطی سود کنی ..................فقط بنیادی شرکت ها مهمه که بدونی کی به سود میرسن کی و تو چه شرایط اقتصادی به ضرر ........... ...ما در حال کسب تجربه ایم هنوز ...........بالاخره نوبت ما هم میرسه .............بالاخره سود هم نکنیم در حال کسب تحریه ایم و عمر هدر نمیدیم ..........
    بالاخره ما هم سر یه پیچ یه سبقت حسابی میگیریمو یه سواری و سود تپل از این بازار مکاره ...چون دیگه الان تقریبا هیچی دستمون

نباشه امار 10-20-30 تا شرکت رو داریم و زیر ذره بینن ...بریزن خریدشون میکنیم ............وننریزن زیر ذره بین میمونن........همیشه که ضرر نیست ....;)
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/08/06, 04:12.
    ///

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

اسدالله عسگراولادی در گفتوگو با فارس:
      قحطی مدیریت داریم نه کالا/نرخ مناسب ارز مرجع۱۶۰۰ تومان است
      خبرگزاری فارس: عضو هیئت نمایندگان اتاق تهران با بیان اینکه در کشور قحطی مدیریت داریم نه کالا، گفت: معتقدم نرخ ارز باید بین 1600 تا 1700 تومان باشد تا بتوانیم ارز تکنرخی را عملیاتی کنیم.
      ------------------------------------------------------------------------------------------------
      اونایی که بازاری بودن می دونن که این آقای عسگر اولادی حرف مفت نمی زنه (حرفش به اصطلاح برش داره). پس قیمت ارز مرجع همین حدودا می شه
      در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• صمدآقا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 214

چه صلابتی از خودش داره نشون میده این قشیر
        باز احتمالا 200 تا پیشرو داده

نظر

• payan
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 148

سلام به همه دوستان
          از اینکه روند معاملاتی قشیر امید خروج از زیان و سود آوری رو برای سرورانم نوید میدهد . از صمیم قلب خوشحالم
          همه چیز آرومه و شرایط مطلوب ...
          تا بعد...
          تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

100 درصد بازدهی در کمتر از یک ماه
            شرکت قند شیروان قوچان و بجنورد که پس از چند سال دوری از بورس سال گذشته دوباره مورد بازگشایی نماد واقع شد، با استقبال زیاد سهامداران مواجه گشته ولی پس از 6 روز معاملاتی دوباره برای 4 ماه متوقف ماند.
            پس از آن سهام با کاهش 36 درصدی در قیمت 700 تومان بازگشایی گردید و بدون وقفه تا قیمت 330 تومان نزول کرد .به یکباره تا به امروز با بازدهی بیش از 100 درصدی در کمتر از یک ماه به قیمت بالای 700 تومان صعود پیدا کرده است.
            سهامداران می بایست دقت کنند که سهم هایی اینچنین دارای ریسک بالایی بوده و از تک سهم شدن در چنین نمادهایی به شدت پرهیز کنند تا موجب پشیمانی نگردد.
            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• best
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 294

نوشته شده توسط خبرنگار
              سه شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۰:۲۳

قند شیروان

می گویند شرکت قند شیروان از محل افزایش میزان ظرفیت تولید و فروش محصولات خود با احتمال تعدیل مثبت عایدی در سال مالی جاری روبرو شده است
              تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

اونجور که گفته میشه امروز یک شخص حقیقی به سهامداران بالای یک درصد قشیر اضافه شد .
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

مقاومت 720 بشکنه احتمال زیاد بالای 900 رو ببینه ..این سهم هم اهداف بالایی براش هست ..باید دید می تونه در جذب چغندر موفق عمل کنه ..اگر موفق عمل کنه دستیابی به قیمتهای بالا وسود بالا براش مثل اب خوردن هست..

در ضمن تمامی این رشد ها برا قنیدها در سایه عدم توافق هسته ای هست یادتون باشه ..

نظر

• best
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 294

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    مقاومت 720 بشکنه احتمال زیاد بالای 900 رو ببینه ..این سهم هم اهداف بالایی براش هست ..باید دید می تونه در جذب چغندر موفق عمل کنه ..اگر موفق عمل کنه دستیابی به قیمتهای بالا وسود بالا براش مثل اب خوردن هست..

در ضمن تمامی این رشد ها برا قنیدها در سایه عدم توافق هسته ای هست یادتون باشه ..

پر ریسک جان اینا اول آخر به توافق می رسن یا رسیدن
                    ولی یکسری عوامل هست که نمیزاره این اتفاق بیان بشه
                    چون اینجوری یکسری شعارها که از قبل داده شده بود می ره زیر سوال و کسی یا کسانی که این شعارها رو دادن باید برند که میدونیم نمیرن
                    قندی ها فعلا تا یه دوره 6 ماهه با نوسان مثبت هستند .
                    شاید در انتهای موج ها هم به صورت طبیعی اصلاح داشته باشند
                    چیزی که معلومه قیمت دلار پایین که نمیاد صعودی هم میشه
                    شما ولوشو خرداد 92 ریاست جمهوری و اتخابات رو هم در نظر بگیر که بازار از 6 ماه قبلش بی صاحب میشه
                    در کل با این شرایط فقط قندو پتروشیمی به شرط اینکه تهدیدات بیشتر نشه صعودی هستند و شاخص نای بالا رفتن نداره و یه جورایی چشمک به 22000 هم میزنه
                    ولی در کل من همیشه اعتقاد دارم آدم باید یک درصد خطا رو هم در نظر بگیره اما با این شرایط توافق و خطا زمانبر هست و در بهترین حالت شاید 3 الی 4 ماه برای توافق اندک زمان بخواهد که تا اون موقع کی مرده و کی زنده باید از شرایط روز استفاده کرد.
                    تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• payan
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 148

دوستان خوبم
                      امروز خبرهای خوبی از قشیر به دستم رسید . فقط بگم این سهمو دست کم نگیرید و گوشه چشمتون بهش باشه . انشا الله ضرر نمیکنید
                      سالم و پرسود باشید عیدتون هم مبارک

نظر

• خوشبخت
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 5464

در اصل توسط payan پست شده است View Post
                        دوستان خوبم
                        امروز خبرهای خوبی از قشیر به دستم رسید . فقط بگم این سهمو دست کم نگیرید و گوشه چشمتون بهش باشه . انشا الله ضرر نمیکنید
                        سالم و پرسود باشید عیدتون هم مبارک
                        ببخشید.منبع این خبرها کجاست؟
                        در گوشی یا خود جوش!:d
                        زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• payan
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 148

در اصل توسط خوشبخت پست شده است View Post
                          ببخشید.منبع این خبرها کجاست؟
                          در گوشی یا خود جوش!:d
                          خوشبخت عزیز ، دوست خوبم
                          یه روز که ترسیده بودم گفتم تو اینجا دیگه نمینویسم تا مبادا کسی از روی نوشته های من ضرر کنه . کسی هم از من دعوت نکرد تا دوباره بیام . این تاپیک رو خودم ایجاد کردم و از روی سابقه نوشته هام چه تو اینجا چه تو سایت های همسایه مطمئن باش حرف بی مورد نمیزنم . کم مینویسم ولی واقعی و هر موقع احساس خطر کنم حتی اگر بسیار کم باشد قبل از هرگونه عکس العمل فروش یک جوری اینو میفهمونم . دوستان غالباً ناراضی هستند از اینکه معنی جملاتم واضح نیست ولی اونی که بخواد ، تعبیرش رو متوجه میشه و یا تو خصوصی براش روشن میکنم . راستی یکم بیشتر به انشا الله توجه داشته باشیم بهتره ، نه؟
                          سهامدار اردتمند : پایان

نظر

• امید
                            عضو عادی
                            • May 2011
                            • 123

جناب پایان لطفا صندوق پیام خصوصیتون خالی کنید در جال جاضر امکان ارسال پی ام برای حنابعالی وجود ندارد.با تشکر

نظر

• payan
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 148

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                              جناب پایان لطفا صندوق پیام خصوصیتون خالی کنید در جال جاضر امکان ارسال پی ام برای حنابعالی وجود ندارد.با تشکر
                              داداش گلم سلام
                              اطاعت امر شد . در خدمتم

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط payan پست شده است View Post
                                خوشبخت عزیز ، دوست خوبم
                                یه روز که ترسیده بودم گفتم تو اینجا دیگه نمینویسم تا مبادا کسی از روی نوشته های من ضرر کنه . کسی هم از من دعوت نکرد تا دوباره بیام . این تاپیک رو خودم ایجاد کردم و از روی سابقه نوشته هام چه تو اینجا چه تو سایت های همسایه مطمئن باش حرف بی مورد نمیزنم . کم مینویسم ولی واقعی و هر موقع احساس خطر کنم حتی اگر بسیار کم باشد قبل از هرگونه عکس العمل فروش یک جوری اینو میفهمونم . دوستان غالباً ناراضی هستند از اینکه معنی جملاتم واضح نیست ولی اونی که بخواد ، تعبیرش رو متوجه میشه و یا تو خصوصی براش روشن میکنم . راستی یکم بیشتر به انشا الله توجه داشته باشیم بهتره ، نه؟
                                سهامدار اردتمند : پایان

داداش پایان قشیر ضرر بدی بهم زد به همراه قثابت ...

بعد از یک سال یه روز رفتم مرخصی همون روز قشیر باز شد ... 1100 شد 650 ... چون فکر میکردم سهم ارزنده ای هست (البته اشاره کوتاهی به ارزندگی قشیر زیر 700 داشتین) ... نگهش داشتم ... تا اینکه دیدم نه واقعا این گروه برنامه ای پشتش هست ... سهمو تو محدوده 550 با قصفها عوض کردم .... سهم یه کله رفت تا 300...

فکر نمیکردم دوباره جریان پول وارد گروه قندی بشه ...و این گروه دوباره وارد جریان سفته بازی بشه ...

به نظر من این قیمت ها برای گروه قندی کمی تند باشه ... به هر حال جریان پول هر کاری دلش بخواد میکنه ... پی به ای 20 رو میکنه 3 و برعکس پی به ای 3 رو میکنه 20

بیشتر برامون بنویس پایان جان
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X