همانطور که بیرحمانه و غیر منطقی با چند هزار سهم هر روز ۵ درصد افت میکرد الان سبکبال و راحت هرروز با چندصد سهم ۵ درصد رشد میکنه.متاسفانه ۷۰ درصد افت کرد و از همین فردا باید۱۶۰ درصد رشد کند تا به هزار برسد که بود ...عجیبه ولی قیمت فرداش نصف قیمت عرضه اولیه اش هم نیست به نظرم تا ۵۵۰ هم عرضه ای نخواهد داشت
قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )
Collapse
X
-
امروز شرکت پیشرو از بنیاد فروشنده 100 هزار سهم بوده...
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
امروز اسم هر کدام از سهامداران قندی که در تغییرات اومده...فروشنده سهام بودن....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
بزرگترین اشتباه این ماه بورسی من تعویض قشیر و قصفها با دو سهم پالایشگاهی بود ..................مردشور شبندر رو ببره =))
تبریک به سهامداران .......بد جوری مارو جا گذاشتن قندی.. ..............البته کاری هم نمیتونستم کنم قبل از رشد هیچ نقدینگی نبود .........///
نظر
-
میثم جان
خدارو شکر قندیهامو نفروختم و صبر کردم.عجب کیمیائی بوده این صبر:"کیمیائی همچو صبر آدم ندید" طی یکی دو ماه گذشته هر سهم دیگه داشتم تبدیل به قندی کردم بصورت پله ای.شاید اینجوری بخشی از ضررهام جبران بشه. خدا عاقبت همه رو ختم به خیر کنه.[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
نمیدونم کجا نوشته بود امروز سرمایه گذاری پیشرو ایرانیان کلا خالی کرد ..................فقط 200 هزار تا فروخته .........
اما دو شخص حقیقی قشکر چه حرکتی زدن .......هر کدوم 83992 تا اضافه کردن .........///
نظر
-
آمار معاملات امروز گروه نوید تداوم صعود گروه برای هفته آینده را میدهد .
در قشکر یک حقیقی 107000 تا فروخته و دوتا حقیقی دیگر 167000 تا خریدن و این یعنی حمایت از قشکری که امروز هم بخوبی با فروش حدود 5درصد از سهامش تقریبا" در سقف قیمتی خودی نشون داد .
در قنیشا فلش های سبز نور همدانیان و تعاونی بانک انصار هر چند با حجم کم ( حدود36000) نشان از ادامه روند استراتژی سپهبد در حمایت از سهم داره .
مقاومت عالی قپیرا با عرضه وحشتناک توسعه صنعتی (1800000سهم) و صف خرید شدن مجدد سهم به همراه قشیر یعنی اینکه رالی ادامه داره !
قصفها و قزوین هم که با فروش پر حجم گروه خم به ابرو نیاوردند و اگر ایثارگری دوستان در دادن حجم مبنا نبود مثبت کامل رو پر نمی کردن!
جالب تر از همه اینکه توضعیف ترین عضو خانواده یعنی قجام هم خبری از صف فروش نبود و معاملات تو منفی روان بود.
همه این نشانه ها و ... یعنی به امیدخدا گروه هفته سبزی را پیش رو خواهد داشت .آخرین ویرایش توسط رویش؛ 2012/08/01, 19:26.به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postنمیدونم کجا نوشته بود امروز سرمایه گذاری پیشرو ایرانیان کلا خالی کرد ..................فقط 200 هزار تا فروخته .........
اما دو شخص حقیقی قشکر چه حرکتی زدن .......هر کدوم 83992 تا اضافه کردن .........
نظر
-
به نظر نمیتونه از سده 540 تومن رد شه و تا 470 تومن میریزه اما رونده این سهم صعودیهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر