فک کنم تا دقایقی دیگه صف فروشش جمع بشه
قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )
Collapse
X
-
-
قشیر موجودی شکرش در پایان 91 حدود 14800 تن خواهد شد ........................;)
یه چیزی حدود 18 میلیارد تومن ناقابل میره به سال مالی 92 شاید هم بیشتر ........ بستگی به قیمت شکر داره ;)///
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمن که امروز یه تعداد کم از صف فروش خریدم
اگر فردا در منفی بده جزو گزینه های خوب به نظر میاد
فرض بنده و دلیل خریدم هم اینه >>>>>> تحریم ها عملی خواهد شد ............و دلاربالا خواهد رفت ...........واردات شکر کمی مشکل تر نسبت به قبل خواهد شد .......... تحریم به نفع گروه قند و شکر تمام خواهد شد .... ارزش امروز شرکت قشیر 27میلیارد و پانصد میلیون تومن ..........براش پایینه به نظرم;)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/23, 12:13.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postقشیر موجودی شکرش در پایان 91 حدود 14800 تن خواهد شد ........................;)
یه چیزی حدود 18 میلیارد تومن ناقابل میره به سال مالی 92 شاید هم بیشتر ........ بستگی به قیمت شکر داره ;)تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
چرا توی این قیمت صف فروش شد من که دیگه هیچی برام نمونده تا خرید کنمخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postچی بگیم والا هر سهمی میخریم صف فروش میشه ...........
شما اصفهان رو دادی قشیر گرفتی ...
در حالی که میدونستی اصفهان یه سر و گردن از قشیر و بقیه قندی ها سر تر ه ... تو قشیر واقعا سهامداراش نمیدونن چی کار دارن میکنن ... بی خیالش شدمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمیثم جان من قشیر دادم ... اصفهان خریدم
شما اصفهان رو دادی قشیر گرفتی ...
در حالی که میدونستی اصفهان یه سر و گردن از قشیر و بقیه قندی ها سر تر ه ... تو قشیر واقعا سهامداراش نمیدونن چی کار دارن میکنن ... بی خیالش شدم///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postالان نشستم برای خرید قصفها نمیدن زیر 1800 ......... البته امروز دیگه میخرمش ......... کاری به بازار ندارم ...... میخرمش امروز قصفها رو.........
امروز فکر کنم بدن بهتون ... تعداد عرضه کننده ها یه ذره بیشتر از دیروز شدن البته خب طبیعیه ... ولی دید باید میان مدت باشه ... من میرم باهاش مجمع ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postالبته قشیر تند و تیز تره ...
امروز فکر کنم بدن بهتون ... تعداد عرضه کننده ها یه ذره بیشتر از دیروز شدن البته خب طبیعیه ... ولی دید باید میان مدت باشه ... من میرم باهاش مجمع ...///
نظر
-
و اما امروز گیر دادم من به گزارش قشیر : بابا ایول دمتون گرم چی کار دارید میکنید :D بیچاره کردید مارو ..............قشیر رکورد خرید چغندر در بالاترین قیمت ها رو تو گزارشش زده ....... یعنی زده رو دست قصفها
نرخ هر کیلو چغندر رو چقدر حساب کرده باشه خوبه؟؟ بابا گفتن دلار گرون شده ولی چغندر دیگه کیلویی 165 تومن زیاده !!!!!!!!!!! تو عربستان هم این قیمت نمیدن با اون خشکسالی...........
قشهد چعندر میخره 88 تومن !!!!!! قشیر در شرق کشور میخره 165 تومن!!!!!!!!! 135 هم اگه حساب میکرد 6 میلیارد تومن به سود قشیر اضافه میشد ................. ما که این چیزا رو میدونیم ;)
البته بازم به مرام قشیر که شکر خام خریداری شدش رو 1080 تومن برای هر کیلو در نظر گرفته ................ من موندم قصفهای نامرد چه جوری 1245 تومن در نظر گرفته و میدونم که هردوشون از پانیذ پارس خریدن ا حتمال زیاد ..........آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/24, 23:05.///
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postقشیر گزارش 91-12-30 رو داده قشهد گزارش 92-4-31 را بدهد حتما بالا تر حساب میکند این که گزارش را با احتیاط میدهند همین حداکثر گرفتن اینگونه نرخهاست دیگه لابد
الان زوده من از تعدیلش حرف بزنم... چون هنوز فصل برداشت چغندر هم نرسیده ...............فعلا این مطلب اینجا باشه تا گزارش 6 ماهه ............;)///
نظر
نظر