قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • payan
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 148

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    داداش پایان قشیر ضرر بدی بهم زد به همراه قثابت ...

بعد از یک سال یه روز رفتم مرخصی همون روز قشیر باز شد ... 1100 شد 650 ... چون فکر میکردم سهم ارزنده ای هست (البته اشاره کوتاهی به ارزندگی قشیر زیر 700 داشتین) ... نگهش داشتم ... تا اینکه دیدم نه واقعا این گروه برنامه ای پشتش هست ... سهمو تو محدوده 550 با قصفها عوض کردم .... سهم یه کله رفت تا 300...

فکر نمیکردم دوباره جریان پول وارد گروه قندی بشه ...و این گروه دوباره وارد جریان سفته بازی بشه ...

به نظر من این قیمت ها برای گروه قندی کمی تند باشه ... به هر حال جریان پول هر کاری دلش بخواد میکنه ... پی به ای 20 رو میکنه 3 و برعکس پی به ای 3 رو میکنه 20

بیشتر برامون بنویس پایان جان
    داداش گلم میدونی چقدر دوست دارم و ارادت قلبی نسبت به استاد عزیزم دارم
    چون مطلبت با نقل قول بود مجبورم همین یک بار شفاف جواب بدم . روز باز گشایی قشیر من تو شرکت سرمایه گذاری پیشرو بودم و قرار بود پیشرو سهم خودش رو عرضه کنه که خبر رسید این کار رو نکنه و پانید قرار حمایت همه جانبه داشته باشه که اگر یادت باشه از 615 تا 700 سهم رو بالا آورد و اون همون موقع بود که نوشتم این سهم بالاتر از 700 می ارزه . بعد بخاطر بعضی مسائل حمایت پانید فقط روز اول که 13 خرداد باشه بود و قطع شد . اینکه کل صنعت تو روند نزولی بود رو دیگه کاریش نمیشد کرد ولی ایمان داشتم به برگشتش چون قرار نبود(...) . اینم میدونی که زمانی قرار بود پیشرو کلاً تمام سهامشو واگذار کنه و منحل بشه . این میتونست تو حفاری شمال هم تاثیر منفی زیادی بگذاره که سیاست سهامدار عمده تغییر کرد . حالا هم نمیگم بالااومدن بخاطر ایجاد فرصت خروج پیشرو بوده . شرایط مختلف که خودت بهتر میدونی باعث ترغیب سهامداران و رشد صنعت شده مثل تداوم فعالیت و نرخ ارز و اعلام نام شرکت جی تی سی در لیست شرکتهای تحریم شده الی آخر . فقط ای کاش بودی و میموندی . و باعث عذاب وجدانم از بابت ضرری که خوردی نمیشدی.
    امیدوارم یه روز جبران کنم به گردنم حق داری
    ارادتمند "پایان"
    تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

در اصل توسط payan پست شده است View Post
      داداش گلم میدونی چقدر دوست دارم و ارادت قلبی نسبت به استاد عزیزم دارم
      چون مطلبت با نقل قول بود مجبورم همین یک بار شفاف جواب بدم . روز باز گشایی قشیر من تو شرکت سرمایه گذاری پیشرو بودم و قرار بود پیشرو سهم خودش رو عرضه کنه که خبر رسید این کار رو نکنه و پانید قرار حمایت همه جانبه داشته باشه که اگر یادت باشه از 615 تا 700 سهم رو بالا آورد و اون همون موقع بود که نوشتم این سهم بالاتر از 700 می ارزه . بعد بخاطر بعضی مسائل حمایت پانید فقط روز اول که 13 خرداد باشه بود و قطع شد . اینکه کل صنعت تو روند نزولی بود رو دیگه کاریش نمیشد کرد ولی ایمان داشتم به برگشتش چون قرار نبود(...) . اینم میدونی که زمانی قرار بود پیشرو کلاً تمام سهامشو واگذار کنه و منحل بشه . این میتونست تو حفاری شمال هم تاثیر منفی زیادی بگذاره که سیاست سهامدار عمده تغییر کرد . حالا هم نمیگم بالااومدن بخاطر ایجاد فرصت خروج پیشرو بوده . شرایط مختلف که خودت بهتر میدونی باعث ترغیب سهامداران و رشد صنعت شده مثل تداوم فعالیت و نرخ ارز و اعلام نام شرکت جی تی سی در لیست شرکتهای تحریم شده الی آخر . فقط ای کاش بودی و میموندی . و باعث عذاب وجدانم از بابت ضرری که خوردی نمیشدی.
      امیدوارم یه روز جبران کنم به گردنم حق داری
      ارادتمند "پایان"
      پایان جان این حرفا چیه ... من کاملا نگاهاتو به سهم و بازار قبول دارم و همین طور تحلیل هاتو ...

بازی قندیا خیلی سخت بود و کسی که تو جریانش نبود نمیتونست جون سالم بدر ببره ...توقف نماد ها توسط سازمان جون سالم برا کسی نذاشت ..

خب من مسبب اصلی ضرر هام و همینطور شرایط فعلی بازار رو سازمان بورس میدونم ... بعد از خارج شدن از قندیا با ضرر های 50 درصدی کلا از بازار خارج شدم و با تشکیل پورتفویی از دارایی ها ( مسکن .. اوراق و سکه ) و تک معامله ها از بازار فاصله گرفتم و تا حدودی از ضرر ها جبران شده و تا اخر سال حتما با سود از این کابوس خارج میشم ...

من تو این مدت واقعا از تحلیل هاتون استفاده کردم و دوست دارم بازم از این سهم و گروه برامون بنویسید ..
      دوست دار شما :x>:D<
      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• امید
        عضو عادی
        • May 2011
        • 123

در اصل توسط payan پست شده است View Post
        دوستان خوبم
        امروز خبرهای خوبی از قشیر به دستم رسید . فقط بگم این سهمو دست کم نگیرید و گوشه چشمتون بهش باشه . انشا الله ضرر نمیکنید
        سالم و پرسود باشید عیدتون هم مبارک
        با سلام
        پایان عزیز نمیدونم چرا نمیتونم براتون پیام خصوصی بفرستم. اگر مدیریت محترم سایت لطف کنند این مشکل را حل کنند ممنون میشم.
        پایان عزیز در هرصورت با توجه به ضرر زیادی که بنده از این گروه متحمل شدم ترسیدم و وارد گروه نشدم ولی حالا قصد ورود به قشیر را دارم اگر جنابعالی خبر و راهنمایی در مورد قشیر دارید و این ورود را صلاح میدانید یاخیر ممنون خواهم شد در پیام خصوصی بفرمایید.با تشکر

نظر

• payan
          عضو عادی
          • Apr 2011
          • 148

در اصل توسط امید پست شده است View Post
          با سلام
          پایان عزیز نمیدونم چرا نمیتونم براتون پیام خصوصی بفرستم. اگر مدیریت محترم سایت لطف کنند این مشکل را حل کنند ممنون میشم.
          پایان عزیز در هرصورت با توجه به ضرر زیادی که بنده از این گروه متحمل شدم ترسیدم و وارد گروه نشدم ولی حالا قصد ورود به قشیر را دارم اگر جنابعالی خبر و راهنمایی در مورد قشیر دارید و این ورود را صلاح میدانید یاخیر ممنون خواهم شد در پیام خصوصی بفرمایید.با تشکر
          دوست خوبم سلام
          در خصوص زمان ورود از دیدگاه تکنیکال نظری ندارم چون آشنایی با مقوله تکنیکال ندارم اینو میشه از اساتید محترمم بپرسید ولی از نطر بنیادی شرایط 4 شرکت قصفها ، قشیر ، قزوین و قپیرا رو بسیار مناسب میدونم . اگر نوسان گیران محترم دست از سر قپیرا بردارند و کمی هم از خیر قشیر بگذرند .
          من هیچوقت توصیه به ورود نمیتوانم بکنم ولی درمیان شرکتهای قندی شرایط مطلوب را برای این 4 شرکت میدانم . چون در مورد قشیر پرسیدید اینجا بگم . نگرانی هایی مبنی بر عدم دستیابی به میزان مواد اولیه پیش بینی شده بود که با توجه به آخرین خبرها مرتفع گردیده و سود پیش بینی شده بسیار محتاطانه بوده و جای تعدیل خوبی دارد . ضمناً تو همین تاپیک دیدم نوشته بودن قراره بزودی شرکت تعدیلی به بازار اعلام کنه ، در این خصوص هم تا زمان شروع بهره برداری و تولید و دست کم پایان مهرماه هیچگونه تعدیلی به بازار اعلام نخواهد شد .
          اردتمندم

نظر

• payan
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 148

دوستان قراره بزودی (البته اگر بجنبند ) شرکت قند چهار محال از طریق فرابورس عرضه بشه
            400 تومن چه شود پی بر ای 5
            اینم یه یادگاری

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

امروز پانیذ بنیاد هم 240 هزار قشیر فروخته...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

فروش سهامدار عمده متوقف شد..حیفه در این قیمتها بمونه ..
                تا وقتی زیر 650 نره روند همچنان صعودی هست واهداف بالایی دیده میشه به ظرط عدم توافق در مذاکرات ...فعلا تا چند ماهیی خبری نیست پس نوسانتون رو بگیرد ..چون توافق بشه خیلی از گروهها باید اصلاح بشن از فولادی گرفته تا مس روی و......هر چی که با دلار 2000 بالا اومده ویا بالا مونده...

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  فروش سهامدار عمده متوقف شد..حیفه در این قیمتها بمونه ..
                  تا وقتی زیر 650 نره روند همچنان صعودی هست واهداف بالایی دیده میشه به ظرط عدم توافق در مذاکرات ...فعلا تا چند ماهیی خبری نیست پس نوسانتون رو بگیرد ..چون توافق بشه خیلی از گروهها باید اصلاح بشن از فولادی گرفته تا مس روی و......هر چی که با دلار 2000 بالا اومده ویا بالا مونده...
                  در ضمن بارها گفته بودم قزوین قیمتش به قشیر میرسه وبعد با هم بالا میرن ..

دوستان کاری به حامی واین چیزها ندارم ...ولی در حال حاضر با توجه به اینکه مثبت شنبه قزوین میشه بالای 670 تومن ویک شنبه میشه 700 تومن واز اون ور قشیر بخواد منفی بشه یا در جا بزنه با قزوین در یک قیمت قرار میگیره ...

از امروز قشیر خریدش بر قزوین ارجحیت داره ..دلایل هم معلومه سوداوری بالای قشیر در سال قبل والبته داشتن سرمایه کمتر یعنی 50 میل سهم داره ودر ضمن تقسیم سود بالا یعنی 60 درصد ..فرابورسی هم هست اصلاح هم شده ..

نظر

• payan
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 148

دوستان و اساتید بسیار محترمم
                    یه چند تا مورد راجع به قشیر وجود داره که امیدوارم جسارت منو ببخشید ولی لازم دونستم در کنار اعتقادی که به این سهم دارم عنوان کنم :
                    در سال 90شرکت 165554 تن چغندر جذب کرده بود و 9384 تن اونو بصورت کارمزدی با نرخ 180 ریال برای هر کیلو تبدیل به شکر سفید کرده . نرخ خرید چغندر در سال گذشته 1306 ریال بوده (که بطور خلاصه 181494+5280+3932+13367=204073 که تقسیم بر 156170 تن چغندر میشود 1306 ریال ، صفحه 27 صورت مالی )و با توجه با اینکه کرایه بین سیلو و تفاوت سهمیه قند یا شکر و تفاله سهمیه پیمانکاران نسبت به میزان افزایش مواد اولیه افزایش می یابد برای 91 رقم معقولی برای خرید چغندر در نظر گرفته است ( ذکر این نکته واجب است که پس چطور قیمت تمام شده سال گذشته برای شکر سفید 9828 ریال در آمده " ص 25 و 26 صورت مالی " برخی از اقلام در تعدیلات قیمت تمام شده متعادل میشود که این امر برای سال مالی 91 هم به همین منوال خواهد بود : 1306*7=9142 ریال !!! ) در نتیجه سودی از بابت تفاوت نرخ چغندر متصور نمیباشد .
                    با عنایت به این که در استان خراسان و منطقه مذکور متوسط و نرمال عیار بین 18 تا 18.2 است و همانطور که مشخصه با در نظر گرفتن ضریب استحصال نرمال 82 و عیار 18 میزان تولید با کسر ضایعات به 29400 تن رسیده (200000*82%*18% =29520 )حال شرکت بافرض دستیابی به 29400 تن تولید و فروش موجودی 14800 تن شکر سفید که در سود و زیان نیامده (با نرخ 13400 ریال و حاشیه سود 200 تومانی )از بابت هر سهم 60 تومان تعدیل مثبت . و بادرنظر گرفتن 2000 تن تفاله موجودی با حاشیه سود 300 تومانی میشود از بابت هر سهم 12 تومان دیگر که در مجموع میشود 72 تومان و با کسر مالیات 56 تومان جای تعدیل دارد . در کل اعتقاد من اینه حداکثر دستیابی به سود قشیر برای سال مالی 91 از عملکرد تولید به رقم 1500 ریال خواهد رسید . حال اگر فعالیتهای بازرگانی مطلوبی را مثل سال 90و 89 انجام دهد و یا از هزینه های مالی بکاهد ارقامی به میزان سود پایان سال اضافه میگردد . (فرض تغییر نرخ از 13400 ریال در نظر گرفته نشده است )
                    در انتها اعلام میکنم تمام موارد فوق الذکر با در نظر گرفتن حداقل ها بوده و از ارزشهای قشیر کم نمیکند و برای مثال میتوان با در نظر گرفتن میزان سرمایه سودآوری شرکت را با قند اصفهان برابر دانست . شرکت قند شیروان در کنار قزوین و اصفهان و قپیرا به اعتقاد حقیر از بهترین های صنعت میباشند
                    اینم قول که به دوستام دادم . ارادتمند " پایان "

نظر

• مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

کار بجایی رسیده که
                      پانیذ بنیاد....500 هزار سهم فروخته...

نظر

• پرریسک
                        عضو فعال
                        • Feb 2012
                        • 6797

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                        کار بجایی رسیده که
                        پانیذ بنیاد....500 هزار سهم فروخته...
                        شاید کار به جایی برسه که مثل وتوصا دمش رو بزار رو کولش بره ...

فعلا که دفعه قبل فروخت سهم از رو نرفت بازم اومد بالاتر ...باید دید چه می کنه مثل بهشهر که در قشکر رو 600 تا 700 تا تونست فروخت ولی حریف بازار نشد وسهم تا 1000 رفت ..هر چند بعدش افت کرد ولی خوب بازم برگشت سر جاش ..

نظر

• مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

شاید کار به جایی برسه که مثل وتوصا دمش رو بزار رو کولش بره ...

فعلا که دفعه قبل فروخت سهم از رو نرفت بازم اومد بالاتر ...باید دید چه می کنه مثل بهشهر که در قشکر رو 600 تا 700 تا تونست فروخت ولی حریف بازار نشد وسهم تا 1000 رفت ..هر چند بعدش افت کرد ولی خوب بازم برگشت سر جاش ..
                          میشه اینطوری برداشت کرد که....
                          قدرت سفته بازها و نوسانگیرها ...از حقوقیها در این سهام بیشتره:d

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

500 تا سهمی نیست که حالا باهاش در هم افتاد ..

ولی در کل تجربه بنده میگه هیچ وقت نباید با روند در افتاد ..حالا میخواد حقیقی باشه یا حقوقی ...

هر که با روند در افتاد ور افتاد ...

نظر

• masome
                              عضو عادی
                              • Nov 2011
                              • 186

500 تا سهمی نیست که حالا باهاش در هم افتاد ..

ولی در کل تجربه بنده میگه هیچ وقت نباید با روند در افتاد ..حالا میخواد حقیقی باشه یا حقوقی ...

هر که با روند در افتاد ور افتاد ...
                              جعفرجان خیلی بتونه زور بزنه بده یک میلیون دیگه است که البته به قول شما اگه عاقل باشه با این حجم تقاضای امروز دیگه باید عرضه نکنه و برای اثر گذاری عرضه بزاره رو مقاومت بعدی عرضه رو انجام بده

نظر

• negar
                                ستاره دار(2)
                                • Jul 2025
                                • 536

سانسور کردم

نظر

در حال کار...
                                X