قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط masome پست شده است View Post
    جعفرجان خیلی بتونه زور بزنه بده یک میلیون دیگه است که البته به قول شما اگه عاقل باشه با این حجم تقاضای امروز دیگه باید عرضه نکنه و برای اثر گذاری عرضه بزاره رو مقاومت بعدی عرضه رو انجام بده
    تکنیکالی سهم مشکلی نداره ومقاومت هم شکسته ...اگر حقوقی عاقل باشه می تونه اروم اروم تا حدید که نیاز داره فروش کنه روزی 200 تا ..ولی اینطوری بخواد با روند در بیفته سهام خود رو مفت میده

مثل اون حقوقی قبلی می تونست بالاتر بفروشه ..این سهم هنوز به قیمت عرضه اولیه هم نرسیده ...

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

امار امروز رو من بدم ..
      سهامدار عمده قشیر امروز مجدد 500 تا فروخت ..ببینم میخواد درصد سهامش بره زیر 50 درصد ...باید صبر کرد دید چه کاره هست ...برا اینکه زیر 50 درصد زیر 500 تا دیگه توان فروش داره ...برام جالبه تو سهام دیگه قندی مثل قزوین وقند اصفهان حتی حا ضر نیست حجم مبنا رو هم بده .....خیلی کلکه ..اینم می دونه اونها چه ارزشی دارن ..

نظر

• best
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 294

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        امار امروز رو من بدم ..
        سهامدار عمده قشیر امروز مجدد 500 تا فروخت ..ببینم میخواد درصد سهامش بره زیر 50 درصد ...باید صبر کرد دید چه کاره هست ...برا اینکه زیر 50 درصد زیر 500 تا دیگه توان فروش داره ...برام جالبه تو سهام دیگه قندی مثل قزوین وقند اصفهان حتی حا ضر نیست حجم مبنا رو هم بده .....خیلی کلکه ..اینم می دونه اونها چه ارزشی دارن ..
        ارزش اون 2 تا جدا ولی این رو شما بهتر شاید بدونید که فروش قشیر برای جذب نقدینگی برای شکر خریداری شده برای تصفیه در اسفند سال قبله و به نظر من هیچکدام از اون 2 تا قابلیت معامله بالای 2 میل و صف خرید شدن را نداشتند
        بنیاد و پانیذ قدر قشیر رو خوب میدونن و مطمین هستم در زمانی دیگر و با حربه ای جدید این سهام رو جمع میکنند.
        اولویت در قندی :
        1-قپیرا2-قشیر3-قزوین4-قشهد5-قهگمت
        تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط best پست شده است View Post
          ارزش اون 2 تا جدا ولی این رو شما بهتر شاید بدونید که فروش قشیر برای جذب نقدینگی برای شکر خریداری شده برای تصفیه در اسفند سال قبله و به نظر من هیچکدام از اون 2 تا قابلیت معامله بالای 2 میل و صف خرید شدن را نداشتند
          بنیاد و پانیذ قدر قشیر رو خوب میدونن و مطمین هستم در زمانی دیگر و با حربه ای جدید این سهام رو جمع میکنند.
          اولویت در قندی :
          نظر همه دوستان محترم ..
          ولی خوب با توجه به سرعت رشد قندیها بنده سعی می کنم اونی رو انتخاب کنم که عقب مونده باشه ...تا هم ریسک بیاد پایین وهم جای رشد بیشتری داشته باشیم ..

قشیر سهم خوبی هست ودر همین تاپیک هم گفتم اگر قیمتش با قزوین یکی میشد برا خرید قشیر می رفت در صدر ولی خوب قشیر در رفت ..خیلی سهم تند وتیزی هست ...

نظر

• jeneral35
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 34

در اصل توسط best پست شده است View Post
            اولویت در قندی :

سلام آقا مهرداد کم پیدایید
            بابا شما اینجا باید یه تایپیک اینجا داشته باشید
            شخصا از تجربیات و راهنمایی هاتون کلی سود بردم
            باما رو دعا گو هستم 300%
            منتظر نظرات شما هستم

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

سهامدار عمده کم اورد ...فهمید با روند نباید بجنگه ...

نظر

• احـد
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 503

ذوستانی که با نظرات جناب سپهبد اشنا یند دیدن اخرین پست ایشان خالی از لطف نباشه
                این هم احرین پست ایشان که امروز زده اند:

یک مسئله دیگر هم لازمه که گوشزد کنم
                بازده بورس در 6 ماهه اول سال 91 برابر است با منفی 2 درصد .
                بازده گروه قند برابر است با منهای 22 درصد
                تنها دو سهم قند قزوین و قند نیشابوئر در این گروه در 6 ماه گذشته به سهامدارانشان سود داده اند قند قزوین با 15 درصد بازده و قند نیشابور با 7 درصد بازده مثبت
                بقیه گروه منفی بوده اند و به قول بزرگتن ره رو آن است که آهسته و پیوسته نرود نه گهی تند و گهی خسته رود .
                قند پیرانشهر با تمام سرو صدایی که براش راه انداختند 33 درصد در 6 ماهه به سهامدارش ضرر زده و شیروان 23 درصد و لرستان 40 درصد و اصفهان 20 درصد و شیرین 55 درصد و شکر شاهرود 36 درصد ضرر زده اند .
                گروه حالا حالا ها به سهامدارانش بدهکاره و تا عقب افتادگیشان را جبران کنند قنیشا یه سود دیگه به سهامدارهاش داده .یک سود واقعی بدون بازگشت
                ---------------------
                ورود امروزم به سایت به این دلیل بود که دیدم دوباره بعضی ها راه را گم کرده اند و تصور بر این شده که گروه قند بحث سفته بازی و این حرفهاست .
                آینده را ببینید و گروه پیشرو بازار را انتخاب کنبد .

نظر

• يگانه
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 616

جعفر جان بعد چند وقت - وقت گذاشتم داشتم چارت سهم رو نگاه میکردم
                  نمیدونم چقدر افزایش سرمایه داشته ولی تارگت بالایی داره میبینم
                  حداقل تا 2000

نظر

• احـد
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 503

در ضمن عرضی دارم خدمت دوستان که بهترین حمایت همان نرفتن به صف فروش و الخصوص در مورد قپیرا فردا و پس فردا خیلی مهم است تا سهم بتواند از مقاومت 970تا 1000 تومان با قدرت عبور کند
                    به امید فردای پرسود برای همه

نظر

• پرریسک
                      عضو فعال
                      • Feb 2012
                      • 6797

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
                      در ضمن عرضی دارم خدمت دوستان که بهترین حمایت همان نرفتن به صف فروش و الخصوص در مورد قپیرا فردا و پس فردا خیلی مهم است تا سهم بتواند از مقاومت 970تا 1000 تومان با قدرت عبور کند
                      به امید فردای پرسود برای همه
                      هر قندی هم منفی بشه قپیرا نباید منفی بشه هیچ صف خریدش باید سنگین تر هم بشه ..

قپیرا 950 بود قشیر قزوین وهمه قندیها فکر کنم 30 درصد پایین تر معامله میشدن ..

الان اونها 30 درصد رشد کردن قپیرا تازه شده دوباره 950...اونم با این بنیادی قوی ...امیدورام دوستان سهام قندی رو مفت ندن خصوصا این قپیرا رو ...

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        هر قندی هم منفی بشه قپیرا نباید منفی بشه هیچ صف خریدش باید سنگین تر هم بشه ..

قپیرا 950 بود قشیر قزوین وهمه قندیها فکر کنم 30 درصد پایین تر معامله میشدن ..

الان اونها 30 درصد رشد کردن قپیرا تازه شده دوباره 950...اونم با این بنیادی قوی ...امیدورام دوستان سهام قندی رو مفت ندن خصوصا این قپیرا رو ...
                        باسلام
                        چه
                        قدر
                        باید
                        معامله
                        سود
                        تا
                        از
                        مقاومت
                        عبور
                        کند
                        حجم
                        معامله
                        دفه
                        قبل
                        10
                        میلیون
                        بود
                        با
                        تسکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• payan
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 148

دوستان خوبم
                          یک ، دو نکته تکراری را بگویم بد نیست
                          - پانید پارس در اواسط خرداد برای حمایت سهم حدود 1 میلیون سهم خرید و حداکثر فروش سهام تا رعایت میزان دارایی 25500001 سهم است معادل 51 درصد از کل سهام . در غیر این صورت مطمئناً قصد نوسان گیری دارد.
                          -قشیر در 6 ماهه تولیدی نداشته و طبعاً فروشی پس احتمال اعلام زیان در عملکرد 6 ماهه هم بسیار بالا است . (...)
                          زود گفتم این طور نیست ؟ ولی دلیلی بر ضعف شرکت در عملکرد و سود آوری نمیباشد باید صبور بود .
                          ارادتمند
                          تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            باسلام
                            چه
                            قدر
                            باید
                            معامله
                            سود
                            تا
                            از
                            مقاومت
                            عبور
                            کند
                            حجم
                            معامله
                            دفه
                            قبل
                            10
                            میلیون
                            بود
                            با
                            تسکر
                            سلام..
                            دوست دلیل اون حجم بالای دفعه پیش فقط به خاطر عرضه های وتوصا بود ...کل اون سهام از 950 تا 820 دست به دست شد رفت پی کارش ..

در مورد حجم نظری ندارم ..شاید اصلا شناور نشه ...چون اونهایی که خریدن وبا سهم هستن مثل وتوصا قصد ندارن به مالشون اتیش بزنن ...

نظر

• Renjer
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 539

عجب حجمی زده شد امروز وجالب تر اینکه دوباره صف خرید شد=d>=d>
                              خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• payan
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 148

سلام به همه سروران عزیزم
                                با عرض معذرت یه خبر خارج ار موضوع قشیر را خواستم اعلام کنم .
                                با توجه به اخبار واصله شرکت فرارورده های غذایی و قند چهار محال با عرضه ای به میزان 7 میلیون سهم از طریق بازار دوم فرابورس (مثل قشیر ) بزودی قابل معامله میباشد .
                                شناور سهم 20 درصد با احتساب عرضه اولیه حدود 28 میلیون سهم.
                                پیش بینی سال مالی منتهی به 29/12/1391 ...
                                (بهانه ای بود برای بالا آوردن تاپیک فراموش شده )
                                تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

در حال کار...
                                X