قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امید
    عضو عادی
    • May 2011
    • 123

در اصل توسط payan پست شده است View Post
    برادرم چی دوست دارید بشنوید بهتون بگم .
    شرمنده . فکر کنم خیلی کوتاهی کردم!!!
    پایان عزیز اگر امکانش هست همه اخبار را و اگر نه بهترین هایش رو بفرمایید چراکه ما هم از این سهم دوست داشتنی زیاد داریم تا بتوانیم مطمئن تر به سهامداری مون ادامه بدیم . با تشکر فراوان از زحمات جنابعالی

نظر

• payan
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 148

در اصل توسط امید پست شده است View Post
      پایان عزیز اگر امکانش هست همه اخبار را و اگر نه بهترین هایش رو بفرمایید چراکه ما هم از این سهم دوست داشتنی زیاد داریم تا بتوانیم مطمئن تر به سهامداری مون ادامه بدیم . با تشکر فراوان از زحمات جنابعالی
      امید جان سلام
      از دست دوستان دلگیر بودم اون جوابو نوشتم . مطالب مهم رو تو چند صفحه و جند تاپیک مختصر در این اواخر نوشتم . خوشبختانه این تاپیک با سرعت ورق نمیخوره و میتونید یه مرور چند دقیقه ای داشته باشید و برداشت لازم رو بکنید . البته اگر قابل باشم ...
      اینجا که استقبال و توجه دوستانم بی نهایت منو امیدوار میکنه !!!!!!!!!!!!!!! چه جایی میماند برای سایر شرکتهای قندی یا مثلاً پتروشیمی ها...
      بگذریم هر چند...
      تقسیم سود قشیر بدون رعایت زمانبندی بطور یکجا با احتمال زیاد از طریق بانک سینا پرداخت میشود ...(در آبان ماه )...
      که بگمان بنده میتواند یک پوان مثبت برای این سهم باشد . (اگر اتفاق بیفتد)
      تا بعد.
      ارادتمند : پایان
      تقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...

نظر

• negar
        ستاره دار(2)
        • Jul 2025
        • 536

کمیسیون ویژه مجلس ارائه کرد:

پیشنهادات 4 گانه به سران قوا برای ساماندهی فوری بازار ارز
        سخنگوی کمیسیون ویژه نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی و حمایت از تولید ملی مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون ویژه اعطای یارانه ریالی به واردات گندم، مواد غذایی و دارو و نظام ارزی تک نرخی را به عنوان پیشنهادات به ریاست مجلس شورای اسلامی برای طرح در جلسه سران قوا ارائه می دهد.
        جعفر قادری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جلسه امروز کمیسیون برای بررسی نوسانات ارزی و ضرورت حمایت از تولید ملی گفت: در این جلسه نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر لزوم شکل گیری نظام تک نرخی ارزی و لزوم تثبیت نرخ ارز حداقل تا 6 ماه آینده تاکید کردند.
        نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نرخ ارزی که دولت برای 6 ماه آینده تعیین و تثبیت می کند باید قابل دفاع بوده و مورد توافق کارشناسان اقتصادی باشد.
        عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اعضای کمیسیون معتقد بودند که پس از تثبیت نرخ ارز بر قیمتی قابل دفاع باید یارانه ریالی برای واردات کالاهای اساسی مثل گندم، مواد غذایی و دارو در نظر گرفته شود.
        وی ادامه داد: علاوه بر این باید از این پس مبادلات ارزی تنها از کانال صرافی ها و بانک ها انجام شود.
        قادری اظهار داشت: این پیشنهادات از طرف کمیسیون ویژه به ریاست مجلس شورای اسلامی ارائه خواهد شد تا به عنوان راهکارهای قوه مقننه در جلسه روسای قوا مطرح شود.

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

با خبر های خوب قثابت رشد خوبی دارن با افزایش قیمت قندوشکر دست نیافتنی میشن یه 50% رشدشون هنوز تو گلوشون گیر کرده!!
          بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2119

در اصل توسط payan پست شده است View Post
            امید جان سلام
            از دست دوستان دلگیر بودم اون جوابو نوشتم . مطالب مهم رو تو چند صفحه و جند تاپیک مختصر در این اواخر نوشتم . خوشبختانه این تاپیک با سرعت ورق نمیخوره و میتونید یه مرور چند دقیقه ای داشته باشید و برداشت لازم رو بکنید . البته اگر قابل باشم ...
            اینجا که استقبال و توجه دوستانم بی نهایت منو امیدوار میکنه !!!!!!!!!!!!!!! چه جایی میماند برای سایر شرکتهای قندی یا مثلاً پتروشیمی ها...
            بگذریم هر چند...
            تقسیم سود قشیر بدون رعایت زمانبندی بطور یکجا با احتمال زیاد از طریق بانک سینا پرداخت میشود ...(در آبان ماه )...
            که بگمان بنده میتواند یک پوان مثبت برای این سهم باشد . (اگر اتفاق بیفتد)
            تا بعد.
            ارادتمند : پایان
            سلام و خداقوت ایا قشیر به 40000تن نزدیک شده ؟؟ برگشت ان شروع شده ؟ ظرفیت ان چقدر خالی است ؟تشکر

نظر

• payan
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 148

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
              سلام و خداقوت ایا قشیر به 40000تن نزدیک شده ؟؟ برگشت ان شروع شده ؟ ظرفیت ان چقدر خالی است ؟تشکر
              سلام و تشکر نیکا ی عزیز
              تا 20 تقریباً رسیده انشا ا..
              ظرفیت چغندری عملی 3300 است و با فرض در یافت 200 هزار تن حدود 60% ظرفیت کار میکند .
              ظرفیت تصفیه 800 تن است و تصفیه کلاً در قندی ها حد و مرز ندارد . همین شیروان در کنار جذب 250 هزار چغندر نزدیک به 100 هزار هم تصفیه کرده است .
              منظور برگشت را متوجه نشدم . لطفاً توضیح بدید
              در پست قبلی گفتم خواهشاً پست های این چند روزه را مرور کنید . نکته ای دارد . خدای ناکرده مدیون نباشم ...
              ارادتمند

نظر

• payan
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 148

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                با سلام
                فرصتها یکی پس ار دیگری می آیند و میروند.
                روزی استادی به من نصیحت میکرد و میگفت : فرصتهای زندگی از انگشتان دو دست تجاوز نمیکند . مانند قطاری است که در مسیر زندگی به ایستگاه شما میرسد . اگر بار خود بسته و محیا باشید این فرصت را استفاده میکنید و اگر هنوز خود را آماده نکرده و در پستوی هزار لای خود درگیر باشید و یا قطار را بی توجه به بهانه کم ارزش بودن از دست دهید ، بایستی منتظر بعدی بمانید که معلوم نیست کی و در چه شرایطی به ایستگاه شما می رسد .
                ارادتمند
                125

نظر

• mobina
                  عضو فعال
                  • Aug 2012
                  • 333

اينجا كسي قندي نداره فقط من با قنديا موندم همه فروختن
                  وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• mohamadzakeri
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 48

من هم قند شیروان دارم هم قند پیرانشهر، ولی این سایت نسبت به سایت تالار بورس کم تحرک است
                    الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• بابي چارلتون
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 993

در اصل توسط mohamadzakeri پست شده است View Post
                      من هم قند شیروان دارم هم قند پیرانشهر، ولی این سایت نسبت به سایت تالار بورس کم تحرک است
                      محمد جان همچون ساير تالارها ، روي قندي ها نميشه زياد مانور داد ، چرا که همان طور که آقاي کيوان بيان نمودند ، زياد تابع تکنيکال و بنيادي نيستند و خداي نکرده دوستان دچار ضرر و زيان مي شوند.
                      به قطع و يقين نيمه دوم سال از آن قندي ها خواهد بود ، گزارش هاي جديد جذب چغندرقند و ...... بيايند ، و تعديل ها در اون گزارش ها مشخص ميشه
                      راستي عزيز ، قمرو ها رو داري ؟؟؟؟
                      ميگن گزارش توپولي مي خواد ارائه بده (داخل سايت همسايه نوشته) ، به احتمال زياد با توجه به شنيده ها ، افردا خوبي هم پشت سهم رو گرفتن و با هر حرکتي اين سهم صف خريد ميشه >:d<

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

گزارش قشیر روی کدال !

ضرر اعلام کرد !!!!!
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

کیوان جان توی اطلاعیه پیوستش توضیح داده دلایل افزایش عجیب بهای تمام شده رو
                          در نهایت گفته می تونه سود رو از طریق فروش 6ماهه دوم پوشش بده
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
                            محمد جان همچون ساير تالارها ، روي قندي ها نميشه زياد مانور داد ، چرا که همان طور که آقاي کيوان بيان نمودند ، زياد تابع تکنيکال و بنيادي نيستند و خداي نکرده دوستان دچار ضرر و زيان مي شوند.
                            به قطع و يقين نيمه دوم سال از آن قندي ها خواهد بود ، گزارش هاي جديد جذب چغندرقند و ...... بيايند ، و تعديل ها در اون گزارش ها مشخص ميشه
                            راستي عزيز ، قمرو ها رو داري ؟؟؟؟
                            ميگن گزارش توپولي مي خواد ارائه بده (داخل سايت همسايه نوشته) ، به احتمال زياد با توجه به شنيده ها ، افردا خوبي هم پشت سهم رو گرفتن و با هر حرکتي اين سهم صف خريد ميشه >:d<
                            قندیها افتادن تو روند نزول. یه 10 تا 20 درصدی می رن پایین. مواظب باشین.....
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• mobina
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 333

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                              قندیها افتادن تو روند نزول. یه 10 تا 20 درصدی می رن پایین. مواظب باشین.....
                              با توجه به صحبتتون در مورد روند قندیا رفتن به مجمع قپیرا را چطور می بینید؟ با تشکر
                              وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
                                با توجه به صحبتتون در مورد روند قندیا رفتن به مجمع قپیرا را چطور می بینید؟ با تشکر
                                با سلام. دوست عزیز، بستگی به این داره که شما برای سود وارد این سهم شدین یا استفاده از نوسان قیمت یا هردو... هدف قپیرا 1250 بود و بعد از اون به مقاومت سنگین 1265 رسید. 2 بار هم برای شکستن این مقاومت حمله کرد اما موفق به شکست نشد. این سهم قیمتی بیش از این نداره و تنها در سایه گروه ممکنه رشد کنه... گروه هم که تا گزارشات 9 ماهه توی کما تشریف دارن. من دیروز از این سهم روی 1100 خروج کردم......
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X