..................................
قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )
Collapse
X
-
در اصل توسط mani_slash پست شده است View Postامروزبجزقپیراهمه رفتن سمت منفی.دلیلش چی بوده؟ازفردااستراحت؟
قپیرا امروز در محدوده سطح مقاومت باز شد و اصلاح pe داشت و برای خرید عالی بود
ولی به غیر چند سهم در این گروه بقیه در کوتاه مدت پایین میان
گزارش قچار و قشیر ضعیف بوده واگر هم تعدلیل مثبت بالای 50% هم بدن باز pe پایین میارن و روندشان در کوتاه مدت اصلاحی هست . مگر اینگه در نرخ مرجع تحولاتی ایجاد بشه که .................
نظر
-
این افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی رو جدی بگیرید شاید همان کاری که با اذراب کرد با قشیر بکنه!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط payan پست شده است View Postدوست خوبم سلام
مجمع قشیر تغییر اعضاء هیئت مدیره بود . خبر خاصی هم نداشت
اگر از دوستان کسی دنبال سود مجمع هست . روز دوشنبه از طریق بانک سینا قابل دریافت هست . این احتمال هم وجود داره به دلیل تعطیلی امروز به 3 شنبه موکول بشه .
سالم و پرسود باشید[SIZE=3][COLOR="#B22222"]خوشبختی توپی است که وقتی می غلتد به دنبال آن می دویم و وقتی توقف می کند به آن لگد می زنیم[/COLOR].[/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط reza ourom پست شده است View Postسلام بر همگی امروز رفتم سود قشیر رو بگیرم برای 20000سهم قشیر 8800000ریال سود دادن:-/دوستمم با هام بود که سهم اون از عرضه اولیه مونده بود 2000تا بیشتر نبود بهش 800000ریال دادن مگه سود پرداختی 500ریال نبود؟؟بقیشو یعنی...ذاستی این شنبه اخرین فرصته هر کسی نگیره میمونه سال بعد
سود مجمع پارسال 400 ریال بوده که بر روی کدال و در گزارش مجمع پارسال قابل رویت هست .
خلاصه تصميمات مجمع عمومي عادي ساليانه 90 (به پيوست)
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط javad.111 پست شده است View Postپس کی دیگه این قندیا میخوان برن بالا
من البته قشرین دارم:(
دوست عزیز اینکه یک ساله بازدهی بین 100 تا 200 درصدی در انتظار این گروه هست ، هیچ شکی وجود ندارد ، ممکن است در طول این یکسال نوسانات زیادی داشته باشند . موج 3 بزرگ در انتظار این گروه می باشد و انتظار یک گین حداقل 200 درصدی در موج 3 بزرگ را دارم که شاید به یکسال هم نکشد ، حال ممکن است شروع موج 3 بزرگ یک ماه آینده یا دو ماه آینده یا نهایت سه ماه آینده باشد .
با این موجودی قند و شکر انتقالی به آینده و افزایس سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها باید قیمتهای بالای 2000 را برای سهمهایی همچون قزوین و قشیر در کمتر از یکسال در نظر گرفت .
البته اگر دید کوتاه مدت یکی دو ماهه داشته باشی ممکنه رشدی نداشته باشند .
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Post
دوست عزیز اینکه یک ساله بازدهی بین 100 تا 200 درصدی در انتظار این گروه هست ، هیچ شکی وجود ندارد ، ممکن است در طول این یکسال نوسانات زیادی داشته باشند . موج 3 بزرگ در انتظار این گروه می باشد و انتظار یک گین حداقل 200 درصدی در موج 3 بزرگ را دارم که شاید به یکسال هم نکشد ، حال ممکن است شروع موج 3 بزرگ یک ماه آینده یا دو ماه آینده یا نهایت سه ماه آینده باشد .
با این موجودی قند و شکر انتقالی به آینده و افزایس سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها باید قیمتهای بالای 2000 را برای سهمهایی همچون قزوین و قشیر در کمتر از یکسال در نظر گرفت .
البته اگر دید کوتاه مدت یکی دو ماهه داشته باشی ممکنه رشدی نداشته باشند .
نظر
-
در اصل توسط aria980 پست شده است View Post
قشير قيمت شكر را در اولين پيشبيني 1600 تومان ديده، كه با اعلام رسمي 1700 تومان، بايد
قیمت فروش میانگین سالیانه است . با توجه به واردات و عدم کمبود شکر در نیمه اول سال بعد به خصوص فصل بهار ، امکان دارد میانگین سالیانه فروش همان 1600 صحیح و منطقی باشد . تعدیل و هر گونه تغییر در پیش بینی شرکت بستگی به شرایط و اتفاقات سال آینده دارد . هرچند مسلم است با همین مفروضات چند درصدی تعدیل مثبت دارد که بالاخره باید اعلام کند !
ارادتمندتقدیر , تقویم انسانهای عادی و تغییر , تدبیر انسانهای عالی است ...
نظر
-
خط وسط چنگال 930 بود که امروز از آن عبور کرد ، هدف بعدی خط بالای چنگال در 1030 می باشد ، در صورت شکست مقاومت 1030 یعنی خط بالای چنگال روند کوتاه مدت صعودی با هدف 1230 خواهد شد و در صورت شکست 1230 روند میان مدت صعودی خواهد شد . اما در صورتی که در عبور از 1030 ناکام بماند امکان نزول تا کف قبلی یعنی 820 وجود دارد که در این صورت احتمال تشکیل کف دوقلو در 820 می رود .آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2013/03/26, 16:29.
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Post
خط وسط چنگال 930 بود که امروز از آن عبور کرد ، هدف بعدی خط بالای چنگال در 1030 می باشد ، در صورت شکست مقاومت 1030 یعنی خط بالای چنگال روند کوتاه مدت صعودی با هدف 1230 خواهد شد و در صورت شکست 1230 روند میان مدت صعودی خواهد شد . اما در صورتی که در عبور از 1030 ناکام بماند امکان نزول تا کف قبلی یعنی 820 وجود دارد که در این صورت احتمال تشکیل کف دوقلو در 820 می رود .
نظر
-
منفی قشیر در فردا خریدنیست. گروه فردا بر میگردد
- - - Updated - - -
منفی قشیر در فردا خریدنیست. گروه فردا بر میگردد......
نظر
-
سلام
با توجه به نواسانات بسیار زیاد این سهم بین بازه های 950 تا 1100 .... به نظر شما اگه فردا منفی بود ... وقت مناسبی برای نوسانگیری کوتاه مدت نیست
با تشکردوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
سلام
قیمت این سهم در کف حمایتی بلند مدت خودش می باشد(حمایت 8ماهه)
شاخص سهام های قندی نیز به کف حمایتی خودش نزدیک شده است.
احتمالا از شنبه یا یک شنبه حرکت خود را شروع خواهد کرد و اولین هدفش980 است که فکر کنم به سادگی از آن بگذرد و برای اهداف 1030 و 1090 حرکت کند.
احتمالا بشود در میان مدت یه سود 25درصدی ازش گرفت.
یا علی
دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
نظر