در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است
View Post
قند شيروان قوچان و بجنورد ( قشير )
Collapse
X
-
///
-
-
-
وزیر اقتصاد در گفت و گو با ایلنا اعلام کرد:
بازار ارز به زودی تک نرخی می شود
وزیر اقتصاد با بیان اینکه به زودی بازار ارز، تک نرخی میشود، از عدم معافیت مالیاتی صادركنندگانی كه ارز خود را در اتاق مبادلات ارزی ارائه نكنند، خبر داد و گفت: مركز مبادلات ارزی بازار حاشیهای ارز را كنترل كرده است.
سید شمس الدین حسینی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، گفت: با اجرای فاز دوم در مرکز مبادلات ارزی، نظام شناور مدیریت شده ارزی در کشور اعمال میشود.
نظر
-
شنیده ها حکایت از آن دارد قند پیرانشهرباشايعه تعديل مثبت در عملكرد ۳ ماهه خود مواجه ميباشد و موفق به تحقق 45 تومان از 114 تومان سود خود شده است یعنی 3 ماهه 40 درصد سودش را ساخته
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسهم رو اروم میخرن که گیرشون بیاد ........شیطونه میگه اضافه کن .........
تو قندیها قشیر و قپیرا حرف های زیادی برای گفتن دارند افزایش سرمایه و تعدیل قپیرا قشیر هم که دمش به دم این وصله
که مستعد رشدند بقیه گروه هم رشد دارند اگه یه روز دیگه هم یه کندل دیگه بسازند رشدشون قطعی تره
من که اخرش مرض قند میگیرموقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...
نظر
-
در اصل توسط mobina پست شده است View Postقندیها امروز شیرین کاشتند
اما کاش این شیرین بودنشون ادامه دار باش
هنوز خبر افزایش قیمت شکر نیومده اون بیاد ببینیم چکار میکنند[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
نظر
-
ارز مبادله ای مبنای قیمت گذاری کالاها
نظر
-
در اصل توسط negar پست شده است View Postوالا تو این نمودار قشیر من یک پرچم مستطیل میبینم که به سمت صعود شکسته شده و یک ماه دیگه حدود 1400 و طی 2.5 ماه دیگه به 1900 میرسد
نظر
نظر