آماتورها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5094

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
    عرض سلام خدمت آقا کیوان ،مقدار نصف سهام به من حق تقدم موتوژن تعلق گرفته زنگ زدم شرکتش بهم گفتن برگه شو میفرستن به آدرسی که ازم گرفتن انشاالله اگه اون برگه برسه دستم ، گفتن باید پر کنم به آدرس شرکت بفرستم .اون مقدار سهمی که تو پر تفوی من اضافه شده فعلا" نمیتونم ازش استفاده کنم ؟
    دقیق متوجه نشدم چی شد!
    اگر به شما حق تعلق گرفته پس نباید در پرتفوی به سهامتان اضافه شده باشد ! بلکه باید در پرتفویتان به صورت حق تقدم آن تعداد سهام ایجاد شده باشد. که فکر کنم منظورتان همین باشد.
    خب اینجا شما چند کار می توانید انجام دهید. یا اصلا می توانید بی خیال برگه و پر کردن ان شوید و حق خودتان را به قیمت دلخواه ( حدود 100 تومان کمتر از قیمت خود سهم ) در بورس معامله کرده و بفروشید.
    اگر برگه را پر میکنید بسته به نوع افزایش سرمایه یا به صورت جایزه هست و یا باید مبلغ حق را (100 تومان به ازای هر سهم) را قبل از موعد تعیین شده به حساب شرکت واریز و با برگه ها ارسال کنید و پس از آن حدود 2 -3 ماه منتظر باشید تا حقها به سهم تبدیل و در پرتفویتان اضافه شود.
    یا اینکه هیچکدام از دو عمل بالا را انجام نمی دهید و بی خیال قضیه میشوید! آنگاه شرکت پس از اتمام مهلت خودش بعد از طی مدت زمانی حدود یک الی 2 ماه خودش به قیمت دلخواهش حقهای شما را فروخته و مبلغ آنرا (پس از کسر کارمزد) به حسابتان واریز میکند.

در کل 2 راه اول مناسبتر است. با تشکر
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

خیلی لطف کردید و دقیقا" چیزی رو که می خواستم توضیح دادید با تشکر فراوان
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• salehiar
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 331

رنج زد یعنی چی؟؟!!/:):-/

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط salehiar پست شده است View Post
          رنج زد یعنی چی؟؟!!/:):-/
          نگاه كنيد اگه شما خريدار باشيد و آستانه بالاي سهم مثلا 100 تومن باشه در حالي كه فروشنده روي 94 95 96 97 98 99 هست اگر شما قيمت خريدتون توسيستم رو بزنيد 100 تومن با توجه به حجم درخاستيتون از 94 شروع به خريد ميكنه تا جايي كه حجم خريد شما كامل بشه مثلا تا 98....اينجا ميگن رنج زد...حالا اگه حجم خريدتون خيلي بالا باشه همه فروشنده هاي تا 100 تومن رو ميخريد و سهمو رو 100 تومن صف خريد ميكنيد......بر عكس اينم هست
          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• علی ایرانی
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 82

ساده ساده جان یه سوال دوباره

گزارشش حسابرسی شده واس سود سال بعد کپشیر اومد

همون 200 ریال

دو تا سوال دارم
            1)در جدول تولید و فروش یه مورد جدید اضافه شده به نام تیشو...این میتونه نوید خبرای خوب باشه؟؟
            2)چرا موجودی اول دوره حسابرسی شده با نشده انقدر اختلاف داره؟مخصوصا کربنات سدیم و قیر

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط علی ایرانی پست شده است View Post
              ساده ساده جان یه سوال دوباره

گزارشش حسابرسی شده واس سود سال بعد کپشیر اومد

همون 200 ریال

دو تا سوال دارم
              1)در جدول تولید و فروش یه مورد جدید اضافه شده به نام تیشو...این میتونه نوید خبرای خوب باشه؟؟
              2)چرا موجودی اول دوره حسابرسی شده با نشده انقدر اختلاف داره؟مخصوصا کربنات سدیم و قیر
              1- نه زياد مهم نيست چون عدد 0 جلوش نوشته شده

2- چيز مهمي نيست علتش اينه كه موجودي انبار رو جمع بندي كردن و اقلامي كه در خط توليد بوده به موجودي انبار اضافه كردن

نظر

• salehiar
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 331

تو خبری که با تیتر (بازار آزاد ارز قانوني شد) تو تاپیک اخبار اقتصادی اومده بهمنی صحبت از لزوم تعدیل مجدد نرخ ارز کرده!! این تعدیل از نوع تعدیل مثبته؟؟!!! یعنی بازم دلار میخواد گرون تر بشه؟؟؟؟:-/

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

تو خبری که با تیتر (بازار آزاد ارز قانوني شد) تو تاپیک اخبار اقتصادی اومده بهمنی صحبت از لزوم تعدیل مجدد نرخ ارز کرده!! این تعدیل از نوع تعدیل مثبته؟؟!!! یعنی بازم دلار میخواد گرون تر بشه؟؟؟؟:-/
                  بله

نظر

• salehiar
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 331

امروز اخرین روز کاری بورس بود.از این که امسال یکی از اعضای این سایت شدم خیلی خوشحالم.تو همین مدت کم چیزای زیادی یاد گرفتم.به سوالاتی که شد دوستان مخصوصا ساده ساده و جناب کیوان با روئی باز و بی منت جواب دادن که ازشون بی نهایت ممنونم.با آرزوی سالی پر از خوشحالی و سلامتی برای تمامی دوستان و خانوادهاشون و همچنین پر سود برای سهامدارا.پیشاپیش سال نو همگی مبارک.<:-p

نظر

• salehiar
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 331

سلام. تاثیر تغییرات نرخ ارز بر قیمت یک سهم چطور محاسبه میشه؟؟:-b

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

درود؛ به طور خلاصه!
                        باید به صورت های مالی شرکت رجوع کنید. باید به این نکات دقت کنید
                        1-آیا واردات ارزی دارد؟ صادرات چطور؟
                        2-با چه ارزی کار می کند؟ دلار؟ یورو؟ درهم؟....
                        3- نرخ تسعیر (حدودا نرخ برابری میان ارز و ریال) را چند گرفته اند؟
                        4-اگر صادرات دارند به کدام کشورهاست؟ (برای تعیین ریسک ارزی)
                        5- با تعیین کردن تمام این موارد می توان تقریبا حساب کرد که مثلا اگر شرکت پیش بینی 50 میلیون دلار صادرات کرده با نرخ 1226، می توان ما به التفاوت نرخ آزاد 1900 تومانی رو با 1226 رو ضرب در میزان صادرات ارزی کرد و به میزان فروش اضافه کرد. البته به این سادگی نیست و باید اثرش روی بهای تمام شده و سایر موارد صورت سود و زیان هم بررسی کرد
                        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

اگه تاپيك موشكافي رو خونده بوديد جوابتون اونجا بود

نظر

• salehiar
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 331

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                            اگه تاپيك موشكافي رو خونده بوديد جوابتون اونجا بود
                            ممنون.نمیدونستم تو مطالب قبلی هست.الان گشتم پیداش کردم.ضمنا بابت پیشنهاد فاراک هم ممنون اونم مثل کمنگنز با سود خارج شدم:) از شدوص خیلی تعریف میکنین.ولی نمیدونم چرا از اون میترسم:-s
                            آخرین ویرایش توسط salehiar؛ 2012/03/29, 17:38.

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

ممنون.نمیدونستم تو مطالب قبلی هست.الان گشتم پیداش کردم.ضمنا بابت پیشنهاد فاراک هم ممنون اونم مثل کمنگنز با سود خارج شدم:) از شدوص خیلی تعریف میکنین.ولی نمیدونم چرا از اون میترسم:-s
                              هر چيزي رو كه ترسيدين بهش نگا نكنين

نظر

• salehiar
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 331

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                                هر چيزي رو كه ترسيدين بهش نگا نكنين
                                نمیشه به سهمی شما نگا میکنی نگا نکرد!!
                                یه بار جایی بودم کسی از دکتر روانشناس پرسید که چرا من تو خونه 50 متریم که تو ساختمون 20 واحدی هست وقتی برقها رو خاموش میکنم و تنها هستم و میدونم هیچ خبری هم تو خونم نیست!!!!بازم یکم میترسم!!!دکتر گفت ترس از تاریکی یه مقدارش طبیعی هست و ریشه در اعماق تاریخ داره!و از او موقع همراه انسانها مونده!!زمانی که حیوانات درنده در تاریکی به انسانهای اولیه حمله میکردند و میخوردنشون>:)!
                                حالا ترس من از شدوص به خاطر اولین چیزیه که در بدو!! اشناییم با بورس از کسی یاد گرفتم و اون ادم اکیدا توصیه کرد که وقتی سهمی pe بالا داره نخرش!!تا همین چند وقت پیش فکر میکردم تنها شاخص برای انتخاب همینه و بقیش به شانس و اقبال ادم بستگی داره!!
                                حالا کم کم دارم از شماها و یه دوست دیگه یاد میگیرم که چقدر قضیه ریزه کاری داره و همینجوریا هم که فکر میکردم نیستB-)!!!!

نظر

در حال کار...
                                X