210 كه شد تازه ميشه فكر كرد براي خريدش چند روز پيش هم گفتم براي خريدش نبايد عجله كرد چيزي كه زياده سهم خوب توي بازار
صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود ( كشرق )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشما 200 هم بشه نمیخرید ;) فقط دوست دارید قیمت بیاد پایینالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post210 كه شد ي پله ميخريم چون سود مجمع 10 تومنم بده برام در مياد 200 تومن كه با سود 50 تومني كه اعلام كرده ميشه پي به اي 4 كه براي ي شركت معدني با سرمايه كوچيك عاليه[/color][/size]
اگه نسازه یه اشتباه محاسباتی به وجود میاد و معادلات رو بر هم میزنه ....
پارسال نتونستریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمیتونه 50 تومن رو بسازه
اگه نسازه یه اشتباه محاسباتی به وجود میاد و معادلات رو بر هم میزنه ....
پارسال نتونستالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
توی این روند و وضعیت سیاسی واقعا هنر میخواد پیش بینی کنیم فلان سهم پایین میره.:-|وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postتوی این روند و وضعیت سیاسی واقعا هنر میخواد پیش بینی کنیم فلان سهم پایین میره.:-|
من که امروز درخواست وجه دادم. دیروز هم دوبار ............. امروز از تهران زنگ زد این چه وضعه درخواست وجه دادنه :d دیروز دو بار امروز هم یه بار درخواست دادم .......
فعلا ترجیح میدم نگاه کنم بازار رو ....... بعدا سر فرصت یه سهم گیر میاریم که یه بازده توپول بده به ما............... فعلا بریم چند تا سهم توپ که خیلی افت کرده رو در بیاریم بعد در کمینش بشینیم ......حداقل تا گزارش های 3 ماهه;)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبه نظرت تا کی ادامه داره این وضعیت بازار .
من که امروز درخواست وجه دادم. دیروز هم دوبار ............. امروز از تهران زنگ زد این چه وضعه درخواست وجه دادنه :d دیروز دو بار امروز هم یه بار درخواست دادم .......
فعلا ترجیح میدم نگاه کنم بازار رو ....... بعدا سر فرصت یه سهم گیر میاریم که یه بازده توپول بده به ما............... فعلا بریم چند تا سهم توپ که خیلی افت کرده رو در بیاریم بعد در کمینش بشینیم ......حداقل تا گزارش های 3 ماهه;)
برای شیران و واتی هم برنامه خرید دارم.
بازار حالا حالاها اوضاش خوب نمیشه. ولی طبق استراتژی که از خرداد پارسال استفاده میکنم فقط سهمای کوچیک و با بنیاد میخرم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
کشرق رو کی خریده امروز ؟؟ اشخاص حقیقی خریدن یا حقوقی؟؟ چون این دو خیلی فرق داره ............ حقوقی درست درمون واردش بشه دیگه خواب این قیمت ها رو باید ببینیم ........... ;)
فعلا که بازار داغونه ..........;)بزار بیاد پایین تر........
نمیشه که کطبس پی به ای بالای 8 داشته باشه و کشرق پی به ای 4 ................ ;)///
نظر
-
-
-
من که خودم سرمایه ای ندارم ........... یه دوستی داشتم سبدش دست من بود ............ الان ازش خبری ندارم ........... و گرنه خودم پدر این سهمو در میاوردم و میوفتاد دست خودم بازیش ;)
حالا امشب دوباره اس ام اس میدم به طرف ببینیم جواب میده .........:dیه چند ماهیه خبر ندارم ازش ........... به ما هم میگن رفیق :(آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/25, 21:19.///
نظر
-
نظر