صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود ( كشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

210 كه شد تازه ميشه فكر كرد براي خريدش چند روز پيش هم گفتم براي خريدش نبايد عجله كرد چيزي كه زياده سهم خوب توي بازار
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
      210 كه شد تازه ميشه فكر كرد براي خريدش چند روز پيش هم گفتم براي خريدش نبايد عجله كرد چيزي كه زياده سهم خوب توي بازار
      شما 200 هم بشه نمیخرید ;) فقط دوست دارید قیمت بیاد پایین
      ///

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        شما 200 هم بشه نمیخرید ;) فقط دوست دارید قیمت بیاد پایین
        210 كه شد ي پله ميخريم چون سود مجمع 10 تومنم بده برام در مياد 200 تومن كه با سود 50 تومني كه اعلام كرده ميشه پي به اي 4 كه براي ي شركت معدني با سرمايه كوچيك عاليه
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
          210 كه شد ي پله ميخريم چون سود مجمع 10 تومنم بده برام در مياد 200 تومن كه با سود 50 تومني كه اعلام كرده ميشه پي به اي 4 كه براي ي شركت معدني با سرمايه كوچيك عاليه[/color][/size]
          میتونه 50 تومن رو بسازه
          اگه نسازه یه اشتباه محاسباتی به وجود میاد و معادلات رو بر هم میزنه ....
          پارسال نتونست
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
            میتونه 50 تومن رو بسازه
            اگه نسازه یه اشتباه محاسباتی به وجود میاد و معادلات رو بر هم میزنه ....
            پارسال نتونست
            پي به اي 4 رو براي چي بهش ميدم به خاطر همين ديگه كه اگر نتونست بسازه و خواست تعديل منفي بده باز نسبت به معدني هاي ديگه پي به ايش بالا نمياد الان نگين طبس 37 تومن اعلام كرده كه اگر 300 تومن برگرده باز پي به ايش ميشه 8

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

توی این روند و وضعیت سیاسی واقعا هنر میخواد پیش بینی کنیم فلان سهم پایین میره.:-|
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                توی این روند و وضعیت سیاسی واقعا هنر میخواد پیش بینی کنیم فلان سهم پایین میره.:-|
                به نظرت تا کی ادامه داره این وضعیت بازار .
                من که امروز درخواست وجه دادم. دیروز هم دوبار ............. امروز از تهران زنگ زد این چه وضعه درخواست وجه دادنه :d دیروز دو بار امروز هم یه بار درخواست دادم .......

فعلا ترجیح میدم نگاه کنم بازار رو ....... بعدا سر فرصت یه سهم گیر میاریم که یه بازده توپول بده به ما............... فعلا بریم چند تا سهم توپ که خیلی افت کرده رو در بیاریم بعد در کمینش بشینیم ......حداقل تا گزارش های 3 ماهه
                ;)
                ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

به نظرت تا کی ادامه داره این وضعیت بازار .
                  من که امروز درخواست وجه دادم. دیروز هم دوبار ............. امروز از تهران زنگ زد این چه وضعه درخواست وجه دادنه :d دیروز دو بار امروز هم یه بار درخواست دادم .......

فعلا ترجیح میدم نگاه کنم بازار رو ....... بعدا سر فرصت یه سهم گیر میاریم که یه بازده توپول بده به ما............... فعلا بریم چند تا سهم توپ که خیلی افت کرده رو در بیاریم بعد در کمینش بشینیم ......حداقل تا گزارش های 3 ماهه
                  ;)
                  من خیلی وقته 60% سبدمو نقد کردم منتظر همین کشرق بودم که 220 بردارم گیرم نیومد. از هفته آینده کم کم واردش میشم.
                  برای شیران و واتی هم برنامه خرید دارم.
                  بازار حالا حالاها اوضاش خوب نمیشه. ولی طبق استراتژی که از خرداد پارسال استفاده میکنم فقط سهمای کوچیک و با بنیاد میخرم.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20669

کشرق رو کی خریده امروز ؟؟ اشخاص حقیقی خریدن یا حقوقی؟؟ چون این دو خیلی فرق داره ............ حقوقی درست درمون واردش بشه دیگه خواب این قیمت ها رو باید ببینیم ........... ;)

فعلا که بازار داغونه ..........;)بزار بیاد پایین تر........

نمیشه که کطبس پی به ای بالای 8 داشته باشه و کشرق پی به ای 4 ................ ;)
                    ///

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

کاش فقط اندکی بازار منطقی بود میثم جان خودم بهش صف خرید میزدم
                      افسوس که امروز بخرم فردا هم همین آش و است کاسه ........

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                        کاش فقط اندکی بازار منطقی بود میثم جان خودم بهش صف خرید میزدم
                        افسوس که امروز بخرم فردا هم همین آش و است کاسه ........
                        خواستی بخری یه ندا بده ما هم بخریم :d فعلا صبر کن .........فروشنده هاش بفروشن .........;)
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

الان نزدیک های کف قیمتی هستیم ............. یه چند درصد دیگه باید بیاد پایین..........
                          ///

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

خواستی بخری یه ندا بده ما هم بخریم :d فعلا صبر کن .........فروشنده هاش بفروشن .........;)
                            والاه فعلا" که نگاه میکنیم،ولی اگه اوضاع سیاسی خوب بشه بورس منفجر خواهد شد.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20669

من که خودم سرمایه ای ندارم ........... یه دوستی داشتم سبدش دست من بود ............ الان ازش خبری ندارم ........... و گرنه خودم پدر این سهمو در میاوردم و میوفتاد دست خودم بازیش ;)

حالا امشب دوباره اس ام اس میدم به طرف ببینیم جواب میده .........:dیه چند ماهیه خبر ندارم ازش ........... به ما هم میگن رفیق :(
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/25, 21:19.
                              ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                                والاه فعلا" که نگاه میکنیم،ولی اگه اوضاع سیاسی خوب بشه بورس منفجر خواهد شد.
                                عطا جون همین خوب شدنش یه ابهام بزرگه

نظر

در حال کار...
                                X