صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود ( كشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • felfel
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 378

دوست عزیز من دونفر را میشناسم که چند ماه پیش با من صحبت کردن چند ممکنه باز بشه وکی ولی از تعدادی که دارن اطلاع دارم یکشون 1400000تا داشت یکشون 1600000تا وچند روز پیش شاید کمتر ازیک هفته یکی دیگه را دیدم که 900000این تعدادی که من دیدم ولی بیشتر به جو بازار بستگی داره که چقدر بازگشایی بشه امروز پتروشیمی خارک با 590تومان سود منفی شد انشالله خیره
    دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20669

در اصل توسط felfel پست شده است View Post
      دوست عزیز من دونفر را میشناسم که چند ماه پیش با من صحبت کردن چند ممکنه باز بشه وکی ولی از تعدادی که دارن اطلاع دارم یکشون 1400000تا داشت یکشون 1600000تا وچند روز پیش شاید کمتر ازیک هفته یکی دیگه را دیدم که 900000این تعدادی که من دیدم ولی بیشتر به جو بازار بستگی داره که چقدر بازگشایی بشه امروز پتروشیمی خارک با 590تومان سود منفی شد انشالله خیره
      سلام دوست عزیز :

به شما گفتن چند باز میشه تا صحبت کنیم در مورد این سهم .......کطبس سهم شناخته شده این بازاره ......... من ندیدم کطبس تا حالا با پی به ایه زیر 7 معامله بشه ....لااقل تو این چند سال اخیر و البته پی به ایه 15 و بالای 15 رو هم برای کطبس دیدم ...... توی کارگزاری بورس بیمه ایران شاهرود چندنفر میشناسم که این سهمو دارن ولی با قیمت خرید مفت که از دست خریدن و شاید با قیمت های اسمی ........اما اصلا نظر اونا مهم نیست که چند میارزه این سهم و چند قراره باز بشه.و ایا اونا تحلیلیگرن؟؟

من چند روز پیش تو همین تاپیک گفتم زیر 250 باز میشه ولی دوستان گفتن 300 ارزندست چون به من هم قیمت روز بازگشایی رو گفته بودن ...........و حدودش رو میدونستم ولی همین دوستان ما چه قیمتی رو پیشنهاد دادن؟؟؟

بازار خودش قیمت رو تعیین میکنه. ما همه چی میسپاریم به بازار ................
      من نظرم اینه که این سهم هر چی باز بشه حتی به قیمت اسمی به سمت 300 و بالای 300 حرکت میکنه ..............

انشالله که مفت باز میشه ....
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/16, 16:38.
      ///

نظر

• zereshkkk
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 3474

بعضی بحث از بازگشایی با قیمت پایین میکنند احتمالا هدفی جز بز خری سهم ندارندو فکر میکنند سهم باحرف کم باز میشه !!!
        حدود قیمت بازگشایی مشخص شدست بالا و پایین ترشو بازار تعیین میکنه! به حرف نیست این چند روزی حرف حدیث وشایعه زیاد بود! عده ای فکر میکنندمثلا اگه سهم الان تو این بازار باز نمیشد و دیر تر باز میشد 600 قیمت میخورد!!! این خبرا نیست سهم ارزندگی داره ولی هر سهم یه روندی داره باید طبق روال خودش پیش بره و...............
        من هم به ضرر دیگران راضی نیستم امیدوارم که قیمت بازگشایی رضایت سهامدارانو جلب کنه و
        همه سهامداران پر سود باشند!

نظر

• zereshkkk
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 3474

هر قیمتی باز بشه به شخصه نقدم و خریدار
          پر سود باشید!!!

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            قیمت بازگشایی زیر 240 و 250 تومنه و محدوده 230 تومنه به نظرم .

که این قیمت در مقایسه با کطبس ارزندست .;)

به نظرم 300 میارزه ولی زیر 230-240 باز میشه .............و کم کم به سمت 300 و بالاتر میتونه حرکت کنه ;)

البته چون بازگشایی نماده هر کی هر قیمتی بخواد میتونه وارد کنه روز اول.

من قیمت نرمالش رو گفتم ولی اینکه از این قیمت محدوده 240-230 بخواد راحت بالا بره براش کار خیلی ساده ایه ................و خیلی راحت میتونه بالا بره .........

من میگم حقوقی هایی مثل بوعلی و تکادو شاید وارد این سهم بشن شاید ........ البته بوعلی یه چند تایی داره ...

214 ریال سود سال 90ش هست.
            276 ریال هم فک کنم سود انباشته داره.

سود 91ش رو 49 تومن پیش بینی کرده .
            طرح احداث کارخانه زعال شوییش طبق گفته شرکت تا دی 91 به بهره برداری ازمایشی و تولید ازمایشی میرسه و اثراتش بر سود اوریش 70 تومنه ;) البته کی راه بیوفته رو نمیدونم.

ولی اگه راه بیوفته میترکونه قیمت سهمو.
            ................... ..................
            میثم جان سود سال 90 شرکت چند تومنه ؟؟؟

تو 9 ماهه 21 تومن ساخته بود و تو اولین پیش بینی سال 90 که 49 تومن اعلام کرده کنارش 41 تومن اعلام کرده بود
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20669

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              میثم جان سود سال 90 شرکت چند تومنه ؟؟؟

تو 9 ماهه 21 تومن ساخته بود و تو اولین پیش بینی سال 90 که 49 تومن اعلام کرده کنارش 41 تومن اعلام کرده بود
              90 رو 214 ریال اعلام کرد. به دلایلی پیش بینیش رو تنونست پوشش بده. یه جا من دیدم نوشته 100 هزار تن دپو کرده یا همچی چیزی دقیق یادم نیست ......یعنی فروش نرفته در سال مالی 90 اون مقداری که پیش بینی کردن دلایلش رو هم گفته..
              ----------------------
              و اما 91 رو دو سه بار تاکید کرده49 تومن میسازه هم تو گزارش 90 و هم یه تو یه نامه جدا گانه :

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/16, 23:08.
              ///

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

سلام بچه ها
                آقا سهمیه در نظر گرفته شده برای هر آنلاین چنده؟! L-)

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20669

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                  سلام بچه ها
                  آقا سهمیه در نظر گرفته شده برای هر آنلاین چنده؟! L-)
                  بازگشایی نماده . عرضه اولیه نیست. هر چقدر دوس داشتی بخر و هر قیمتی دوس داشتی سفارش بزار :d کی به کیه ....... فقط فردا رو تعهد دادن یک میلیون و 43 هزار تا عرضه کنن فک کنم.هیچ تعهد دیگه ای در مورد عرضه نیست. بقیشو سایرین باید عرضه کنن یا هر کی دوس داره بفروشه........;)
                  حالا بقیه سهامدارانی که فرم ناظر هم پر کرده باشن برای فروش فردا میتونن بفروشنن .......اگه هم تا امروز پر نکرده باشن که فردا همون یک میلیون سهمه فقط .......

عطا جان پی ای کدما چند بود؟؟ ;)
                  ///

نظر

• felfel
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 378

سلام دوست عزیز :

به شما گفتن چند باز میشه تا صحبت کنیم در مورد این سهم .......کطبس سهم شناخته شده این بازاره ......... من ندیدم کطبس تا حالا با پی به ایه زیر 7 معامله بشه ....لااقل تو این چند سال اخیر و البته پی به ایه 15 و بالای 15 رو هم برای کطبس دیدم ...... توی کارگزاری بورس بیمه ایران شاهرود چندنفر میشناسم که این سهمو دارن ولی با قیمت خرید مفت که از دست خریدن و شاید با قیمت های اسمی ........اما اصلا نظر اونا مهم نیست که چند میارزه این سهم و چند قراره باز بشه.و ایا اونا تحلیلیگرن؟؟

من چند روز پیش تو همین تاپیک گفتم زیر 250 باز میشه ولی دوستان گفتن 300 ارزندست چون به من هم قیمت روز بازگشایی رو گفته بودن ...........و حدودش رو میدونستم ولی همین دوستان ما چه قیمتی رو پیشنهاد دادن؟؟؟

بازار خودش قیمت رو تعیین میکنه. ما همه چی میسپاریم به بازار ................
                    من نظرم اینه که این سهم هر چی باز بشه حتی به قیمت اسمی به سمت 300 و بالای 300 حرکت میکنه ..............

انشالله که مفت باز میشه ....
                    در حال حاضر این سهم بصورت وکالتی 220 تا 240 خریدو فروش میشه ولی در حدود 6 ماهه پیش تا 170 هم خریدو فروش میشد ارزش این سهم حداکثر تا 250 تومان است تازه این قیمت هم اما واگر داره بستگی به اوضاع بورس در اینده

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در حال حاضر این سهم بصورت وکالتی 220 تا 240 خریدو فروش میشه ولی در حدود 6 ماهه پیش تا 170 هم خریدو فروش میشد ارزش این سهم حداکثر تا 250 تومان است تازه این قیمت هم اما واگر داره بستگی به اوضاع بورس در اینده
                      سهم رو تابلو یه قیمت دیگه میخوره.

وکالتی خریدش ریسک داره . فروشنده اصلی اگه خدای نکرده از دنیا بره وکالتش فک کنم باطل میشه تا اونجا که یادمه....
                      اون موقع زغال گرون نشده بود و تو بورس کالا نرفته بود ........
                      اون 200 تومن خوب بله قیمت اون موقعش 200 بوده و پایین تر .......... اون مال زمانی بود که شرکت سود رو 20 تومن اعلام میکرد یا اصلا اعلام نمیکرد....... دلار هم 6 ماه پیش 1300 تومن بود ازادش...
                      بازار ما پی به ای رو میبنه و با کطبس مقایسه میکنه .........

شما اثرات ساخت کارخونه زغال شوییش رو در بلند مدت روی سهم در نظر بگیرید : توی گزارش گفته این کارخونه را بیوفته 70 تومن به سود سهم اضافه میشه. سهم معدنی با سود 70 یا 100 تومنی چند میارزه در سال های اینده؟؟

من نظرم رو گفتم : سهم هر قیمتی باز بشه به سمت 300 و بالای 300 حرکت میکنه .......... هر چی پایین تر باز بشه به نفع خریدارها ........

البته بازار تصمیم میگیره دیگه ممکنه اصلا نخرنش فردا ..................
                      ;) و بخرن بیاد پایین تر .

---------------------------------------------------
                      من هیچ پیشنهاد خرید و فروشی روش ندارم .

------------------------------------------------
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/16, 23:45.
                      ///

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

تعدیل منفی 50 درصدی سود 90 کار رو سخت کرد ...

شرایط بورس هم که معلومه ...
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

از همه بدتر اينه كه دقيقا داره روز قبل از نشست مياد لا اقل نامردا هفته ديگه مياوردنش تا تكليف معلوم بود
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• felfel
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 378

اتفاقا نظرشون همینه که یک عدهای که میخوان وارد بشن

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
                              از همه بدتر اينه كه دقيقا داره روز قبل از نشست مياد لا اقل نامردا هفته ديگه مياوردنش تا تكليف معلوم بود
                              اگه به تیر ماه میافتد احتمالا بعید بود دیگه حالاحالا ها باز میشد!!!

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

بازگشایی نماده . عرضه اولیه نیست. هر چقدر دوس داشتی بخر و هر قیمتی دوس داشتی سفارش بزار :d کی به کیه ....... فقط فردا رو تعهد دادن یک میلیون و 43 هزار تا عرضه کنن فک کنم.هیچ تعهد دیگه ای در مورد عرضه نیست. بقیشو سایرین باید عرضه کنن یا هر کی دوس داره بفروشه........;)
                                حالا بقیه سهامدارانی که فرم ناظر هم پر کرده باشن برای فروش فردا میتونن بفروشنن .......اگه هم تا امروز پر نکرده باشن که فردا همون یک میلیون سهمه فقط .......

عطا جان پی ای کدما چند بود؟؟ ;)
                                کدما 17 هست یادش بخیر یه زمانی رو 300 واسه کدما دست و پا میشکستن
                                گرفتم داری چی میگی :d
                                آقا کشرق تو لیست کارگزاری مفید نیست انگار :-?

نظر

در حال کار...
                                X