صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود ( كشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طرلان
    عضو عادی
    • Jun 2013
    • 103

نقل قول از کاربر 1:
    "اخباروشایعات میگن مدیران شرکتهای معدنی درحال رایزنی برای آزادسازی قیمت محصولاتشان هستند وازجمله تولیدکنندگان ذغال سنگ
    که طبس درصورت آزادسازی قیمت گذاری محصولات که فعلا توسط ایمیدرو صورت میگیره مینتواندتعدیل خوبی بدهد
    وشرکتهای تولیدکننده فولادهم درعوض قیمتگذاری جدیدمحصولات ازتخفیفات
    گمرکی وازاذسازی سقف صادرات محصولاتشان میتوانند استفاده کنند"
    [COLOR=#ee82ee][FONT=courier new][B]صبر، كليد رسيدن است و كاميابی سرانجام كسی است كه شکیبایی می‌ورزد !!![/B][/FONT]
    [/COLOR]
    [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

• طرلان
      عضو عادی
      • Jun 2013
      • 103

نقل قول از باربد:

"اگر روزی کشرق را بالای 2000 تومان دیدید اصلا تعجب نکنید
      در حال اخذ یک قرار داد جدید با یکی از زیر مجموعه های پاسارگاد است"
      [COLOR=#ee82ee][FONT=courier new][B]صبر، كليد رسيدن است و كاميابی سرانجام كسی است كه شکیبایی می‌ورزد !!![/B][/FONT]
      [/COLOR]
      [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

• rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

تعدیل مثبت کشرق

شرکت صنعتی و معدنی شمال شرق شاهرودپیش­ بینی سود هر سهم سال مالی منتهی به 92/12/29 را با سرمایه8/4 میلیاردتومانی مبلغ 481ریال اعلام نموده بود که در اطلاعات فعلی با تعدیل مثبت 25 درصدی، مبلغ 600 ریال را ارائه کرده است.شرکت همچنین در عملکرد شش ماهه مبلغ351 ریال (معادل 59 درصد ) سود را پوشش داده است.
        شرکت در خصوص افزايش سود هر سهم اعلام نموده است : بدليل استقبال شرکتهاي توليد کننده کک در بخش خصوصي از ذغالسنگ توليدي اين شرکت ميزان و مبلغ فروش ذغالسنگ در اين بخش بيشتر از برنامه پيش بيني شده تحقق يافته که اين امر باعث افزايش سود هرسهم شرکت خواهد شد .
        همچنين شرکت اعلام نموده است : افزايش مبلغ فروش در سال 1392بدليل افزايش نرخ و مقدار فروش ، بيشتر از مبلغ پيش بيني شده در بودجه سال 1392به بخش غير دولتي مي باشد . لازم بذکر است در گزارشات ارسالي سه ماه و شش ماهه سال 1392 نرخ فروش با 10% افزايش در نظر گرفته شده است . لازم بذکر است که افزايش نرخ ذغالسنگ توسط مدير عامل شرکت ايميد رو توسط رسانه ها اعلام شده و لي تا کنون ابلاغيه آن از طرف شرکت ذغالسنگ البرز شرقي و يا انعقاد قرارداد فروش به اين شرکت ابلاغ نگرديده است ، در صورت عقد قرارداد با قيمتهاي جديد( 20% افزايش ) با شرکت ذغالسنگ البرز شرقي مبلغ فروش بميزان 10% افزايش خواهد يافت که سود هر سهم شرکت را حدودا به ميزان 100 ريال تحت تاثير قرارد ميدهد.لازم بذکر است که افزايش 20درصد بهاي تمام شده بدليل افزايش هزينه در سال 1392 مي باشد
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• طرلان
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 103

گزارش کشرق گزارش خیلی خوبی است. با تعدیل 25 درصدی 60 تومان سود برای امسال لحاظ کرده است و 60 درصد ان را هم در 6 ماهه پوشانده است. در گزارش شرکت آمده است:

"شرکت در خصوص افزايش سود هر سهم در ذيل جدول سود و زيان اعلام نموده است : "بدليل استقبال شرکتهاي توليد کننده کک در بخش خصوصي از ذغالسنگ توليدي اين شرکت ميزان و مبلغ فروش ذغالسنگ در اين بخش بيشتر از برنامه پيش بيني شده تحقق يافته که اين امر باعث افزايش EPS شرکت خواهد شد . لذا پيش بيني 481 ريال سود هر سهم با توجه به تجربه سالهاي گذشته که بدليل مشکلات فصل سرما روند توليد کاهشي خواهد شد به حدود 600 ريال افزايش که معادل 25% افزايش نسبت به پيش بيني انجام شده خواهد بود"
          همچنين شرکت اعلام نموده است : "افزايش مبلغ فروش در سال 1392بدليل افزايش نرخ و مقدار فروش ، بيشتر از مبلغ پيش بيني شده در بودجه سال 1392به بخش غير دولتي مي باشد . لازم بذکر است در گزارشات ارسالي سه ماه و شش ماهه سال 1392 نرخ فروش با 10% افزايش در نظر گرفته شده است . لازم بذکر است که افزايش نرخ ذغالسنگ توسط مدير عامل شرکت ايميد رو توسط رسانه ها اعلام شده و لي تا کنون ابلاغيه آن از طرف شرکت ذغالسنگ البرز شرقي و يا انعقاد قرارداد فروش به اين شرکت ابلاغ نگرديده است ، در صورت عقد قرارداد با قيمتهاي جديد( 20% افزايش ) با شرکت ذغالسنگ البرز شرقي مبلغ فروش بميزان 10% افزايش خواهد يافت که eps شرکت را حدودا به ميزان 100 ريال تحت تاثير قرارد ميدهد.لازم بذکر است که افزايش 20درصد بهاي تمام شده بدليل افزايش هزينه در سال 1392 مي باشد." شرکت طي جدول پيوست فروش ذغالسنگ درجه 1 بخش خصوصي و فروش ذغالسنگ درجه 2بخش دولتي را ارائه نموده است
          "

اینطور که من فهمیدم این تعدیل سود بجهت فروش بیشتر و با قیمت بالاتر به بخش غیر دولتی بوده و شرکت هنوز بابت افزایش نرخ جدید 20 درصدی ایمیدرو چون بطور رسمی به ایشان ابلاغ نشده همان 10 درصد قبلی در گزارش 3 ماهه را در این گزارش اورده است. یعنی باید به قیمت فروش بخش دولتی 10 درصد دیگر افزایش نرخ را در تعدیل بعدی اضافه کند. در قسمت درامد حاصل از سرمایه گزاریها هم شرکت در 6 ماهه 100 درصد ان را پوشش داده است که ظاهرا از این بابت هم تعدیل خواهد داشت. بنا به گفته جناب باربد شرکت اخیرا هم قراردادی با زیرمجموعه میدکو بسته است که درامد ان نیز هنوز در این گزارش نیامده است. بنظرم امسال بالاتر از 100 الی 120 تومان سود بدهد و سال بعد هم بالاتر از 300 تومان. چرا که طبق گفته شرکت از 4 معدن 3 معدن ان الا ایها الحال فعال می باشد و یک معدن باقیمانده از اوایل سال بعد آماده بهره برداری است. پروزه ذغال شویی هم عملا از اول سال اینده وارد مدار تولید می شود.

نمی دانم دیگه چی باید بگم ...............
          [/COLOR]
          [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

• sajjad1
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 57

واقعا حیف است از این سهم سخنی گفته نشود .روز 4شنبه بعد از بازگشایی توا نست 5درصد رشد داشته باشد .این سهم پر پتانسیل رو از دست ندهید...

نظر

• بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

در اصل توسط طرلان پست شده است View Post
              گزارش کشرق گزارش خیلی خوبی است. با تعدیل 25 درصدی 60 تومان سود برای امسال لحاظ کرده است و 60 درصد ان را هم در 6 ماهه پوشانده است. در گزارش شرکت آمده است:

"شرکت در خصوص افزايش سود هر سهم در ذيل جدول سود و زيان اعلام نموده است : "بدليل استقبال شرکتهاي توليد کننده کک در بخش خصوصي از ذغالسنگ توليدي اين شرکت ميزان و مبلغ فروش ذغالسنگ در اين بخش بيشتر از برنامه پيش بيني شده تحقق يافته که اين امر باعث افزايش EPS شرکت خواهد شد . لذا پيش بيني 481 ريال سود هر سهم با توجه به تجربه سالهاي گذشته که بدليل مشکلات فصل سرما روند توليد کاهشي خواهد شد به حدود 600 ريال افزايش که معادل 25% افزايش نسبت به پيش بيني انجام شده خواهد بود"
              همچنين شرکت اعلام نموده است : "افزايش مبلغ فروش در سال 1392بدليل افزايش نرخ و مقدار فروش ، بيشتر از مبلغ پيش بيني شده در بودجه سال 1392به بخش غير دولتي مي باشد . لازم بذکر است در گزارشات ارسالي سه ماه و شش ماهه سال 1392 نرخ فروش با 10% افزايش در نظر گرفته شده است . لازم بذکر است که افزايش نرخ ذغالسنگ توسط مدير عامل شرکت ايميد رو توسط رسانه ها اعلام شده و لي تا کنون ابلاغيه آن از طرف شرکت ذغالسنگ البرز شرقي و يا انعقاد قرارداد فروش به اين شرکت ابلاغ نگرديده است ، در صورت عقد قرارداد با قيمتهاي جديد( 20% افزايش ) با شرکت ذغالسنگ البرز شرقي مبلغ فروش بميزان 10% افزايش خواهد يافت که eps شرکت را حدودا به ميزان 100 ريال تحت تاثير قرارد ميدهد.لازم بذکر است که افزايش 20درصد بهاي تمام شده بدليل افزايش هزينه در سال 1392 مي باشد." شرکت طي جدول پيوست فروش ذغالسنگ درجه 1 بخش خصوصي و فروش ذغالسنگ درجه 2بخش دولتي را ارائه نموده است
              "

اینطور که من فهمیدم این تعدیل سود بجهت فروش بیشتر و با قیمت بالاتر به بخش غیر دولتی بوده و شرکت هنوز بابت افزایش نرخ جدید 20 درصدی ایمیدرو چون بطور رسمی به ایشان ابلاغ نشده همان 10 درصد قبلی در گزارش 3 ماهه را در این گزارش اورده است. یعنی باید به قیمت فروش بخش دولتی 10 درصد دیگر افزایش نرخ را در تعدیل بعدی اضافه کند. در قسمت درامد حاصل از سرمایه گزاریها هم شرکت در 6 ماهه 100 درصد ان را پوشش داده است که ظاهرا از این بابت هم تعدیل خواهد داشت. بنا به گفته جناب باربد شرکت اخیرا هم قراردادی با زیرمجموعه میدکو بسته است که درامد ان نیز هنوز در این گزارش نیامده است. بنظرم امسال بالاتر از 100 الی 120 تومان سود بدهد و سال بعد هم بالاتر از 300 تومان. چرا که طبق گفته شرکت از 4 معدن 3 معدن ان الا ایها الحال فعال می باشد و یک معدن باقیمانده از اوایل سال بعد آماده بهره برداری است. پروزه ذغال شویی هم عملا از اول سال اینده وارد مدار تولید می شود.

نمی دانم دیگه چی باید بگم ...............
              با سلام

پروژه زغالشویی رو من با مسئول مستقیمش در شرکت تام ایران خودرو صحبت کردم و گفتند با این وضعیت پولی که کشرق میده تا پایان سال 94 هم به بهره برداری نمیرسه
              The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• طرلان
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 103

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                با سلام

پروژه زغالشویی رو من با مسئول مستقیمش در شرکت تام ایران خودرو صحبت کردم و گفتند با این وضعیت پولی که کشرق میده تا پایان سال 94 هم به بهره برداری نمیرسه
                الا ایهاالحال تا 1500 این سهم کوتاهمدت فکر می کنم جای رشد داشته باشد نه بخاطر ذغال شویی بلکه به خاطر قرارداد جدید کشرق و 10 درصد محاسبه نشدن نرخ ذغال سنگ والبته بهره برداری کامل از معدن چهارم به گفته شرکت از اوایل سال بعد. این موضوع راه نیافتادن ذغال شویی تا اخر سال بعد رو در تالار بورس جناب مسیحا و دکتر بورس دو هفته پیش اشاره کرده بودند. میگن این قرارداد جدید برای کشرق سود 110 تا 120 تومان را می سازد!!!! الله اعلم........... من از راست و دروغ و کم و کیف موضوع خبر ندارم.
                [/COLOR]
                [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

• sajjad1
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 57

درود بر کشرق داران
                  این سهم رو در مسابقه اعلام کردم ولی پذیزفته نشد/:.sadsmiley.:/ این سهم رو دریابید

نظر

• طرلان
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 103

دلیل صف خرید کشرق:
                    گفته های باربد:

1- راستی اگر سود کشرق بشه 400
                    قیمتش میشه چند ؟

البته 400 فعلا رویا پردازانه است و خوشبینانه
                    پس فعلا نموداری جلو بریم تا بعد
                    راستی یک بلوک مدیریت از کشرق چند میتونه قیمت بخوره

به نظرتون این بلوک برای کی میتونه جذاب باشه

یادتون باشه من دارم برای بلند مدت حرف میزنم نه کوتاه مدت

2- دوستان این سهم را جدی بگیرید
                    یک سری اطلاعات است بعدا بازار متوجه میشه

بین کشرق و شرکت پاپدانا داره یک سری برگه رد و بدل میشه که اگر زیر این برگه ها امضا بیوفته باید کشرق را بازار 2000 تومان بخرد
                    [/COLOR]
                    [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

• طرلان
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 103

خبر اصلی راجع به کشرق از جناب باربد:

کشرق
                      یک قرار داد 4 ساله قرار است با پاپدانا ببنده که به مدت 4 سال ذغال سنگ به میدکو بده
                      پاپدانا زیر مجموعه میدکو است و میدکو برای طرح هایی که داره نیاز داره ذغال سنگ تهیه کنه
                      از طرفی کشرق قصد دارد صادرات ذغال داشته باشد و در این راستا قرار است میدکو برایش شرایط را فراهم کند
                      میدکو یک زیر مجموعه دارد که کارش همین موضوع است اسمش را دقیق نمیدنم
                      یعنی به نوعی ذغال را میدکو از کشرق بگیرد و بعد صادر کند
                      البته نوع و عیار ذغال کشرق اصلا قابل مقایسه با کطبس نیست و طبیعتا باید یک امتیاز از این بابت به کشرق داد

این خبر هایی که گفتم را شاید بازار چند ماه دیگه رسمی بشنوه
                      ولی به سهم اجازه دهید اصلاحش را تکمیل کنه هر روندی باید منطقی باشه

[/COLOR]
                      [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

• sajjad1
                        عضو عادی
                        • Nov 2013
                        • 57

سلام ودرود
                        کسی خبری ار این سهم داره ؟منتظر خبر خوب از این سهم هستیم

نظر

• Mehdi1400
                          ستاره دار(19)
                          • Jul 2013
                          • 2939

كشرق كه صف شد
                          نوبت كطبس هم خواهد رسيد

نظر

• موج سوار
                            ستاره دار (1)
                            • May 2011
                            • 328

99% خریدار ها حقوقی و100% فروشندگان حقیقی در معاملات امروز 24/9/92 کشرق که با صف خرید شروع و به اتمام رسید چه معنی داره؟!سهم داره خودش رو برای پرش شد از 1000تومان آماده میکنه؟ناگفته نماند 823000سهم نیز با میانگین 856تومان در تاریخ 9/9/92 حقوقی از بازار جمع کرد. ظاهرا صحبتهای باربد گرامی در خصوص کشرق خیلی زود داره به واقعیت تبدیل میشه و بزودی .....
                            در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                            در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                            در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                            خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• موج سوار
                              ستاره دار (1)
                              • May 2011
                              • 328

امروز معاملات سهم ديدن داره. بازهم صف خريد حقوقي و فروش حقيقي. اين باعث ميشه سهم حركت سينوسي نداشته باشه
                              خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• موج سوار
                                ستاره دار (1)
                                • May 2011
                                • 328

حقوقي هاي قدري كه پشت سهم آمدن اجازه نميدن سهم منفي بشه. فعلا سهامداري

نظر

در حال کار...
                                X