5000 دیگه خریدن . میشه امید داشت صف فروشش جمع بشه .......:d لامسب بازار اگه برگرده اینم برمیگیرده .......... این مذاکرات مارو کشت...............
صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود ( كشرق )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postنمیشه جواد..
هر کد 10 تا بیشتر اجازه خرید نداشت.
این چیزی که من میبینم اینه :
27 تا اوردر فروش برای 343 هزار سهم که متوسط 14900 سهم برای هر کد میشه.
اما معامله گر من میگه 4 تا اوردر فروش 50000 تایی داریمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postخب مصطفی جان اون عدد میشه متوسط
اما معامله گر من میگه 4 تا اوردر فروش 50000 تایی داریم
احتمالا شخص حقیقیا . کلا حرفم اینه این صف فروش ساختگیه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط Godfathers پست شده است View Postمصطفی جان دستور خرید و فروش فرق داره مثلا تو بازار پایه دستور خرید باید 2500 تایی باشه ولی دستور فروش 10000 تایی هست.
احتمالا اینجا هم دستور خرید 10000 تایی هست و فروش شاید تا50000 تا مشکل نداشته باشه.
ولی وقتی روز اول معاملات اجازه خرید بیشتر از 10 هزار تا رو ندارن که نمیتونن 50 هزار تا روز بعد بفروشن.
یعنی 40تاشو از کجا بیارن وقتی نخریدن؟
مساله همینه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postحب حرف منم همینه جواد. میگم اونایی که اوردر 50 تایی گذاشتن از خریدارای یکشنبه نیستن.
احتمالا شخص حقیقیا . کلا حرفم اینه این صف فروش ساختگیه.
اما حالا این امکان براش وجود داره که 1 اوردر 50000 تایی بذاره تو سیستم برا فروش
خب ما هم زیر نظرش میگیریم تا تو قیمت مناسب خرید کنیمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postفردا اگر مشکلی پیش نیاید و مذاکرات مثبت باشه تمام صف فروشش را با یکی از دوستان جمع خواهیم کرد
البته اگر مذاکرات مثبت باشه قبل اینکه ما جمع کنیم خود بازار جمع خواهد کرد :d
مجمع شرکت هم نهایتا تا 1 ماه دیگه تشکیل میشه .
احتمالا تو مجمع یه خبر خوب میدن .
البته قبل اینکه اونا این خبر رو بدن خودم این خبرو میدم : دریافت برخی مطالبات شرکت : که حدودا یک میلیارد و هشتصد یا یک میلیارد و نهصد میلیون تومنه .;)
امروز با این منفی که خورد اون نوسانی که از سهم گرفتم پرت شد .......... مجبورم در پله های بعدی وارد بشم .......... برای پایین اوردن میانگین.
خیالم تقریبا از این سهم راحته زیر 220 نباید بیاد ;)
خداییش من اگه پول داشتم یعنی توان جمع کردن 5-6 میلیون از این سهم رو داشتم .......... امون نمیدادم به این سهم پی به ایشو میبرم بالای 7 ...... هیچکی هم هیچ کاری نمیتونست کنه ;) البته خیلی راحت هم میشه مفت از چنگشون در اورد......و بعد بالا برد قیمت رو.........
آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/19, 13:36.///
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمسخره بازی چرا در میارن اینا
999999 صف فروش یعضی وقتها هم رند 1000000 میشه
جالبه
من که کامل دیروز ازش خارج شدم میانگین فروش 2619ریال
نظر
-
فاتحه بازار خوندست ........... امروز همین فولاد برای شاخص ما بسه ................. حالا چند نفر سر کل کل بزارن برای فروش که کی زودتر میتونه بفروشه دوستان نخرید این سهمو تا یاد بگیرن چه جوری باید سهم بفروشن ...........من که یه دونه از اینا نمیخرم دیگه ..........=))=)) همون پله اول خرید ما را بس است . :d بقیش هم انشالله 100 تومن میخریم با این بازار=))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/20, 10:01.///
نظر
نظر