صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود ( كشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

قیمت بازگشایی زیر 240 و 250 تومنه و محدوده 230 تومنه به نظرم .

که این قیمت در مقایسه با کطبس ارزندست .;)

به نظرم 300 میارزه ولی زیر 230-240 باز میشه .............و کم کم به سمت 300 و بالاتر میتونه حرکت کنه ;)

البته چون بازگشایی نماده هر کی هر قیمتی بخواد میتونه وارد کنه روز اول.

من قیمت نرمالش رو گفتم ولی اینکه از این قیمت محدوده 240-230 بخواد راحت بالا بره براش کار خیلی ساده ایه ................و خیلی راحت میتونه بالا بره .........

من میگم حقوقی هایی مثل بوعلی و تکادو شاید وارد این سهم بشن شاید ........ البته بوعلی یه چند تایی داره ...

214 ریال سود سال 90ش هست.
    276 ریال هم فک کنم سود انباشته داره.

سود 91ش رو 49 تومن پیش بینی کرده .
    طرح احداث کارخانه زعال شوییش طبق گفته شرکت تا دی 91 به بهره برداری ازمایشی و تولید ازمایشی میرسه و اثراتش بر سود اوریش 70 تومنه ;) البته کی راه بیوفته رو نمیدونم.

ولی اگه راه بیوفته میترکونه قیمت سهمو.
    ................... ..................
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/12, 11:47.
    ///

نظر

• امیر2309
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2127

يه سوال الان بايد به كارگزاري زنگ بزنم بگم كارگزار ناظر انتخاب كنه برام
      www.mahak-charity.org

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
        يه سوال الان بايد به كارگزاري زنگ بزنم بگم كارگزار ناظر انتخاب كنه برام
        شما مگه این سهمو داری؟ اونایی که سهم رو دارن و میخوان بفروشنن باید باید ناظر پر کنن .......
        ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
          خب منکه مغزم هنگه تازه از امتحان اومدم.
          انباشته چقدر داره؟
          سود محقق شده و پیش بینی؟
          شروع کنید تا به یه نتیجه ای برسیم
          مصطفی من سوالم سر اون طرح توسعشه بیشتر. این که اون 70 تومان تاثیر روی سود سهم از 92 صورت می گیره یا دیرتر؟ چون نوشته از دی امسال آزمایشی شروع میشه
          ضریب رشد سودآوریش که خیلی مناسبه
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

13.43 درصد سهام کطبس رو هم داره. یعنی کطبس 100 تومن سود تقسیم کنه 805 میلیون تومن حدودا بهش میرسه یعنی سهمی حدودا 10 تومن به سودش اضافه میشه.

البته باید ببینم این 10 تومن رو لحاظ کردن یا نه .........
            ///

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
              مصطفی من سوالم سر اون طرح توسعشه بیشتر. این که اون 70 تومان تاثیر روی سود سهم از 92 صورت می گیره یا دیرتر؟ چون نوشته از دی امسال آزمایشی شروع میشه
              ضریب رشد سودآوریش که خیلی مناسبه
              خب یاسر جان اینارو باید از امور سهام پرسید.
              اما در مورد قیمت،میثم جان 230 خیلی کمه براش. با توجه به اینکه داراییهای زیادی هم داره.
              به هر صورت سهم معدنیه که عملیاتی خوبی میسازه.
              از یه طرف سرمایه گذاری هم محسوب میشه.
              اگر به انباشته ش پی به ای 1 بدیم و به سودش 7 (با توجه به پی به ای 10 طبس)
              حداقل باید 300 قیمت بخوره.
              حالا سود طرح توسعه ش هم به کنار.
              ضمن اینکه ذغالسنگ هم توی بورس کالا پذیرش شده میتونه بیشتر از اینها سود بسازه.
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 4944

موافقم، تا 300 که به راحتی جذابیت داره. البته چون گشایشه احتمالا جو الکی هم میدن آنلاین ها به سهم! ضمن اینکه یه عده هم به دید نوسان بهش نگاه می کنند روز گشایش
                إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

خوبه پس نظر شما روی 300 تومنه حداقل . اره دیگه به ای خوب برای معدنی ها بین .7 تا 10 میتونه باشه. هر چند پی به ایه 15 و 20 رو هم برای معدنی ها دیدیم ما. اگه با سود 91ش بخوایم پی به ای 6 بدیم همون 300 تومن مناسبه براش. پی به ای 7 بدیم میشه 350 پی به ایه 8 بدیم میشه 400 پی به ایه 9 بدیم 450 پی به ای 10 بدیم میشه 500 تومن !!!!!!!!! یعنی سهم تا 450 و 500 تومن مشکل برای بالا رفتن نداره بعد از عرضه !!!!!! حتی با سفته بازی :)) پس 300 تومن و زیر 300 تومن ارزش داره برای خرید ...........
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/12, 14:05.
                  ///

نظر

• نادری
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 519

محسن جان سلام.کجایی مومن اله.پسر جان امسال شیران مطمئنا دلاررا به قیمت بازار میفروشد نه قیمت دولتی مگر این که مغز مدیرعانلش را شتر گاز گرفته باشه که به قیمت دولتی بفروشه.محسن خان یک حساب کتاب بکن ببینیم با تسعیر ارز به قیمت روز و میانگین مثلا 1700 تومان چقدر سود می سازد این آتیش پاره؟؟؟؟

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

ممنون از دوستان لطف کردن و نظر دادن
                      نطر من هم رو 300 تومنه حالا باید منتظر بود تاروز بازگشایی ببینیم چی میشه
                      عرضه و تقاضا همه چیزو مشخص میکنه!

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

امروزدر مجمع عمومی عادی نگین طبس 70 تومان سود تقسیم شد
                        همچنین قرار شد شرکت سرمایه خود رابه میزان 50 درصد از محل مطالبات حال شده افزایش دهد!(سود سال 90 مبلغ 1563 ریال که 44 درصد ان معادل 70 تومان تقسیم شد)
                        شنیده شده از محل معدن جدید شرکت و افزایش تولید سود سال 91 تا سطوح 100 تومان افزایش یابد(سود 91 را 370ریال اعلام کرده که احتمال تعدیل مثبت ان وجود دارد)

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

مدیر عامل شرکت صنعتی و معدنی شمالشرق شاهرود با اشاره به تاریخچه این شرکت گفت: در سال ۷۴ با سرمایه اولیه ۱۶۰ میلیون تومان تشکیل و از سال ۸۴ از سهامی خاص به عام تبدیل و سرمایه شرکت در حال حاضر ۴/ ۸ میلیارد تومان است.

مهندس جلالی افزود: عمده فعالیت شرکت در زمینه تولید زغالسنگ کک شو متمرکز است و در حال حاضر از مجموعه ۳ معدن فعال شرکت سالانه بالغ بر ۲۰۰ هزار تن زغالسنگ تولید و پس از فرآوری در کارخانه زغالشویی متعلق به شرکت زغالسنگ البرز شرقی (دولتی) برای مصرف به کارخانه ذوب آهن اصفهان ارسال میشود.

وی تاکید کرد: تعداد نیروی انسانی شاغل در شرکت ۷۵۰ نفر است که همگی در قالب قرارداد سالانه فعال بوده و در پایان سال با آنها تسویه حساب به عمل میآید.

جلالی با بیان اینکه تعداد سهامداران شرکت بالغ بر ۵۴۰۰ نفر است، افزود: در حال حاضر شرکت شمالشرق سهامدار ۳/۱۴ درصد سهام شرکت زغالسنگ نگین طبس، ۷۰ درصد سهام شرکت جام امید البرز که در زمینه حفاری اکتشافی فعال است و ۴ درصد سهام شرکت فولاد شاهرود است.

وی با اشاره به طرحهای در دست اجرای شرکت نیز تصریح کرد: کارخانه زغالشویی از جمله این طرح هاست.

وی افزود: با توجه به ذخایر قابل توجه شرکت که بالغ بر ده میلیون تن است و از آنجا که فرآوری زغالسنگ ارزش افزوده زیادی ایجاد میکند این شرکت عملیات ساخت یک کارخانه ذغالشویی را در دستور کار قرار داده است و با اخذ مجوزها، ایجاد زیر ساختها و خرید ماشین آلات و با توجه به پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و تسهیلات ۶ میلیارد تومانی مصوب این پروژه توسط بانک صنعت و معدن در سال آینده شاهد بهرهبرداری از این کارخانه خواهیم بود.

با بهرهبرداری از این کارخانه سودهی شرکت به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

وی طرح تجهیز معدن سوسرا از دیگر طرحهای شرکت دانسته و گفت: عملیات تجهیز و آماده سازی این معدن از نیمه دوم سال ۹۰ آغاز و بهره برداری از آن از نیمه دوم سال ۹۱ آغاز خواهد شد.

به گفته جلالی طرح توسعه معدن ملچ آرام نیز، دیگر طرح این شرکت است که با اخذ مجوز دو دهانه تونل جدید در این معدن و تجهیز و آماده سازی این تونلها بهرهبرداری از این دو تونل از خرداد ماه آغاز خواهد شد.

ایشان افزود: با بهره برداری کامل از این دو طرح ظرفیت تولید شرکت ۵۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.

وی در پایان تاکید کرد: شرکت شمالشرق در زمره تولیدکنندگان عمده ذغال سنگ بخش خصوصی در کشور بوده و از این نظر مقام دوم را در سطح کشور در اختیار دارد و تنها شرکت خصوصی است که با ساخت کارخانه ذغالشویی تولیدات خود را راسا فرآوری خواهد کرد.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
                            مدیر عامل شرکت صنعتی و معدنی شمالشرق شاهرود با اشاره به تاریخچه این شرکت گفت: در سال ۷۴ با سرمایه اولیه ۱۶۰ میلیون تومان تشکیل و از سال ۸۴ از سهامی خاص به عام تبدیل و سرمایه شرکت در حال حاضر ۴/ ۸ میلیارد تومان است.

مهندس جلالی افزود: عمده فعالیت شرکت در زمینه تولید زغالسنگ کک شو متمرکز است و در حال حاضر از مجموعه ۳ معدن فعال شرکت سالانه بالغ بر ۲۰۰ هزار تن زغالسنگ تولید و پس از فرآوری در کارخانه زغالشویی متعلق به شرکت زغالسنگ البرز شرقی (دولتی) برای مصرف به کارخانه ذوب آهن اصفهان ارسال میشود.

وی تاکید کرد: تعداد نیروی انسانی شاغل در شرکت ۷۵۰ نفر است که همگی در قالب قرارداد سالانه فعال بوده و در پایان سال با آنها تسویه حساب به عمل میآید.

جلالی با بیان اینکه تعداد سهامداران شرکت بالغ بر ۵۴۰۰ نفر است، افزود: در حال حاضر شرکت شمالشرق سهامدار ۳/۱۴ درصد سهام شرکت زغالسنگ نگین طبس، ۷۰ درصد سهام شرکت جام امید البرز که در زمینه حفاری اکتشافی فعال است و ۴ درصد سهام شرکت فولاد شاهرود است.

وی با اشاره به طرحهای در دست اجرای شرکت نیز تصریح کرد: کارخانه زغالشویی از جمله این طرح هاست.

وی افزود: با توجه به ذخایر قابل توجه شرکت که بالغ بر ده میلیون تن است و از آنجا که فرآوری زغالسنگ ارزش افزوده زیادی ایجاد میکند این شرکت عملیات ساخت یک کارخانه ذغالشویی را در دستور کار قرار داده است و با اخذ مجوزها، ایجاد زیر ساختها و خرید ماشین آلات و با توجه به پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد و تسهیلات ۶ میلیارد تومانی مصوب این پروژه توسط بانک صنعت و معدن در سال آینده شاهد بهرهبرداری از این کارخانه خواهیم بود.

با بهرهبرداری از این کارخانه سودهی شرکت به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

وی طرح تجهیز معدن سوسرا از دیگر طرحهای شرکت دانسته و گفت: عملیات تجهیز و آماده سازی این معدن از نیمه دوم سال ۹۰ آغاز و بهره برداری از آن از نیمه دوم سال ۹۱ آغاز خواهد شد.

به گفته جلالی طرح توسعه معدن ملچ آرام نیز، دیگر طرح این شرکت است که با اخذ مجوز دو دهانه تونل جدید در این معدن و تجهیز و آماده سازی این تونلها بهرهبرداری از این دو تونل از خرداد ماه آغاز خواهد شد.

ایشان افزود: با بهره برداری کامل از این دو طرح ظرفیت تولید شرکت ۵۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.

وی در پایان تاکید کرد: شرکت شمالشرق در زمره تولیدکنندگان عمده ذغال سنگ بخش خصوصی در کشور بوده و از این نظر مقام دوم را در سطح کشور در اختیار دارد و تنها شرکت خصوصی است که با ساخت کارخانه ذغالشویی تولیدات خود را راسا فرآوری خواهد کرد.
                            خوب کارخونه زغالشوییش اگه سال دیگه راه میوفته پس دیگه شکی در خریدش نکنید(با بهرهبرداری از این کارخانه سودهی شرکت به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

ایشان افزود: با بهره برداری کامل از این دو طرح ظرفیت تولید شرکت ۵۰ هزار تن افزایش خواهد یافت.)

................... لامسب نقد نیستم من ......... پلوله هم بستتت ........ فردا یا قند اصفهان رو باید به ضرر بفروشمش یا شفارس رو :(( شاید هم نگاه کنم معاملاتش رو ..............
                            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/16, 15:34.
                            ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

ولی من نقدم میثم.
                              دو ماهی میشه منتظر اومدنش هستم:p
                              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                                ولی من نقدم میثم.
                                دو ماهی میشه منتظر اومدنش هستم:p
                                داش مصطفی من به ضرر هم شده نقد میکنم فردا ..........
                                راستی امروز داشتن تست میکردن کشرق رو ببین نمادش کار میکنه و کد ها درسته یا همچی چیزی تعداد سفارش 30 تا سفارش بود به تعداد 1 میلیون و 43 هزار سهم اگه اشتباه نکنم ..........
                                یعنی چند نفری که قراره روز بازگشایی عرضه کنن تعدادش فقط یک میلیون و 43 هزار سهمه ............... یعنی حداقل تعدادی که فردا معامله میشه.........
                                این یک میلیون عرضه بشه بعدش دیگه شرکت میمونه و سهامداری حقیقی خردش ..........
                                و من همین جا توصیه میکنم بهشون که زیر 300 نفروشن که ضرر میکنن

تو این سهم نهایتا 5-6 نفر شخص حقیقی بالای 800یا 900 هزار سهم دارن و زیر1.5 میلیون سهم ...........و اصلا نگران عرضه اونا نیستم چون میدونم خیلی عرضه نمیکنن ...........

من اگه بخواد سهم زیر 300 باز بشه هم قصفها رو به ضرر میفروشم هم شفارسمو ........ این دو تا بالای 80 درصد سبدم هستن و هر دوش رو تبدیل میکنم به کشرق اگه زیر 300 باز بشه ......

آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/16, 15:59.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X