قیمت بازگشایی زیر 240 و 250 تومنه و محدوده 230 تومنه به نظرم .
که این قیمت در مقایسه با کطبس ارزندست .;)
به نظرم 300 میارزه ولی زیر 230-240 باز میشه .............و کم کم به سمت 300 و بالاتر میتونه حرکت کنه ;)
البته چون بازگشایی نماده هر کی هر قیمتی بخواد میتونه وارد کنه روز اول.
من قیمت نرمالش رو گفتم ولی اینکه از این قیمت محدوده 240-230 بخواد راحت بالا بره براش کار خیلی ساده ایه ................و خیلی راحت میتونه بالا بره .........
من میگم حقوقی هایی مثل بوعلی و تکادو شاید وارد این سهم بشن شاید ........ البته بوعلی یه چند تایی داره ...
214 ریال سود سال 90ش هست.
276 ریال هم فک کنم سود انباشته داره.
سود 91ش رو 49 تومن پیش بینی کرده .
طرح احداث کارخانه زعال شوییش طبق گفته شرکت تا دی 91 به بهره برداری ازمایشی و تولید ازمایشی میرسه و اثراتش بر سود اوریش 70 تومنه ;) البته کی راه بیوفته رو نمیدونم.
ولی اگه راه بیوفته میترکونه قیمت سهمو.................... ..................
که این قیمت در مقایسه با کطبس ارزندست .;)
به نظرم 300 میارزه ولی زیر 230-240 باز میشه .............و کم کم به سمت 300 و بالاتر میتونه حرکت کنه ;)
البته چون بازگشایی نماده هر کی هر قیمتی بخواد میتونه وارد کنه روز اول.
من قیمت نرمالش رو گفتم ولی اینکه از این قیمت محدوده 240-230 بخواد راحت بالا بره براش کار خیلی ساده ایه ................و خیلی راحت میتونه بالا بره .........
من میگم حقوقی هایی مثل بوعلی و تکادو شاید وارد این سهم بشن شاید ........ البته بوعلی یه چند تایی داره ...
214 ریال سود سال 90ش هست.
276 ریال هم فک کنم سود انباشته داره.
سود 91ش رو 49 تومن پیش بینی کرده .
طرح احداث کارخانه زعال شوییش طبق گفته شرکت تا دی 91 به بهره برداری ازمایشی و تولید ازمایشی میرسه و اثراتش بر سود اوریش 70 تومنه ;) البته کی راه بیوفته رو نمیدونم.
ولی اگه راه بیوفته میترکونه قیمت سهمو.................... ..................
نظر