صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود ( كشرق )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20672

سه شنبه چه نماد هایی قراره باز بشه؟ :d بریم یک نوسانکی بگیریم تو این بازگشایی نماد ها خوب میشه نوسان گرفت البته به شرطی ارزشش رو پیدا کرد و در کف خرید.......

دوستان پایه اید یه کشف قیمتی کنیم نماد هایی که سه شنبه قراره باز بشن رو؟
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20672

صنعتي معدني شمال شرق شاهرود كشف قيمت شد

مدير بازار فرابورس ايران از بازگشايي نماد شركت صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود خبر داد: گفت قيمت پاياني هر سهم اين شركت2714 ريال محاسبه شد.
      به گزارش روابط عمومي فرابورس ايران، امير هاموني با اعلام اين خبر افزود: نماد شركت صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود "كشرق" امروز در بازار دوم فرابورس بازگشايي شد و از اين پس معاملات سهام اين شركت در فرابورس انجام ميشود.

مدير بازار فرابورس ايران تاكيد كرد: نماد معاملاتي سهام شركت صنعتي و معدني شمال شرق شاهرود در بازار عادي گشايش يافت و قيمت پاياني سهام، ميانگين موزون معاملات روزانه سهام بود.

همچنين آرمات مدير عامل كارگزاري آپادانا كه مشاور عرضه اين شركت بود تصريح كرد: يك ميليون و 712 هزار و 804 سهم اين شركت امروز معامله شد كه قيمت پاياني آن 2714 ريال تعيين شد.

در ادامه مدير عامل شركت صنعتي و معدني شمالشرق شاهرود با اعلام رضايت از عرضه انجام شده گفت: اين شركت در سال 74 با سرمايه اوليه 160 ميليون تومان تشكيل و از سال 84 از سهامي خاص به عام تبديل و سرمايه شركت در حال حاضر 4/ 8 ميليارد تومان است.

جلالي افزود: عمده فعاليت شركت در زمينه توليد زغالسنگ كك شو متمركز است و در حال حاضر از مجموعه 3 معدن فعال شركت سالانه بالغ بر 200 هزار تن زغالسنگ توليد و پس از فرآوري در كارخانه زغالشويي متعلق به شركت زغالسنگ البرز شرقي(دولتي) براي مصرف به كارخانه ذوب آهن اصفهان ارسال ميشود.

وي افزود: با توجه به ذخاير قابل توجه شركت كه بالغ بر ده ميليون تن است و از آنجا كه فرآوري زغالسنگ ارزش افزوده زيادي ايجاد مي كند اين شركت عمليات ساخت يك كارخانه ذغالشويي را در دستور كار قرار داده است و با اخذ مجوزها، ايجاد زير ساختها و خريد ماشين آلات و با توجه به پيشرفت فيزيكي 50 درصد و تسهيلات 6 ميليارد توماني مصوب اين پروژه توسط بانك صنعت و معدن در سال آينده شاهد بهرهبرداري از اين كارخانه خواهيم بود كه با بهرهبرداري از اين كارخانه سودهي شركت به ميزان قابل توجهي افزايش خواهد يافت.

به گفته جلالي با بهره برداري كامل از دو طرح توسعه ظرفيت توليد شركت 50 هزار تن افزايش خواهد يافت.
      ///

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        دوستا قیمت 225 کی بود؟
        پس چرا من ندیدم ...یعنی انلاینم مشکل داشت؟
        من اولین قیمت هایی که دیدیم فک کنم 300 و 335 بود .من اصلا قیمت های 225 و 230 تومن رو ندیدم که کی معامله شد ...... اصلا ما با این که کلا فقط تو صفحه انلاینم این باز بود و کطبس خیلی سریع باز شد و اولین قیمتی که دیدم بالای 300 بود فک کنم ....بعدش اروم اومد پایین.....

اولین قیمتی که خورد چند بود؟

البته الان مشه دید تو tse یادم نبود از اون جا نگاه کنم .:D ما منتظر 220 -240 بودیم وقتی 300 باز شد کفمون برید ......
        میثم جان 225 تومن رو بعد از قیمت اول که بالای 300 بود... رنج زد داد تا 225 تومن، من رو 2251 ریال نشسته بودم ... در کسری از ثانیه هم گذاشتمش برا فروش ...همش احساس میکردم که الان عرضه کننده داره دسته سفارش آماده میکنه که رنج بعدی رو بزنه که نزد و سهم من رو 265 رفت ... و سهم آروم خودشو بالای 270 هم کشید ...
        انباشتگی خرید تو محدوده 220 خیلی زیاد بود ...
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20672

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          میثم جان 225 تومن رو بعد از قیمت اول که بالای 300 بود... رنج زد داد تا 225 تومن، من رو 2251 ریال نشسته بودم ... در کسری از ثانیه هم گذاشتمش برا فروش ...همش احساس میکردم که الان عرضه کننده داره دسته سفارش آماده میکنه که رنج بعدی رو بزنه که نزد و سهم من رو 265 رفت ... و سهم آروم خودشو بالای 270 هم کشید ...
          انباشتگی خرید تو محدوده 220 خیلی زیاد بود ...
          پس اینجوری که شما گفتی یه نفر رنج منفی زد که قیمت بیاد بیاد پایین............ عجب...........;)
          ببینیم فردا چه میکنن.....

فقط 60 هزار سهم روی 2250 و 2251 عرضه شده ....... یعنی قصد داشتن قیمت بیاد پایین تو او ن بهبوهه........... عجب ادم هایی پیدا میشن .......:)) حدود 200 هزار تا هم روی 230 عرضه شده . و اکثرا فک کنم با نوسان فروختن ..............
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/18, 10:55.
          ///

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
            پس اینجوری که شما گفتی یه نفر رنج منفی زد که قیمت بیاد بیاد پایین............ عجب...........;)
            ببینیم فردا چه میکنن.....

فقط 60 هزار سهم روی 2250 و 2251 عرضه شده ....... یعنی قصد داشتن قیمت بیاد پایین تو او ن بهبوهه........... عجب ادم هایی پیدا میشن .......:)) حدود 200 هزار تا هم روی 230 عرضه شده . و اکثرا فک کنم با نوسان فروختن ..............
            نه میثم جان هدفشون قیمت پایین آوردن نبوده اینا یه نوع تعهداتی هست که عرضه کننده های اولیه دارن و باید انجام بدن ...
            مثلا توریل رو میگم خب همه تو منتطقه 270 تا 300 خریدار سهم بودن اما عرضه کننده سهم رو 220 عرضه میکنه این معنای پایین آوردن سهم نیست

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

[B]«زغالسنگ» بيشترين رشد فروش را كسب كرد

توليدكنندگان زغالسنگ تابعه ايميدرو در دو ماه ابتداي امسال بيشترين رشد فروش را ميان توليدات معدني كسب كردند.

به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران(ايميدرو)، ميزان فروش داخلي كنسانتره زغالسنگ شركت هاي تابعه ايميدرو در اين مدت با رشد 40درصدي همراه شد و به بيش از 357ميليارد ريال رسيد.

بر همين اساس شركت زغالسنگ كرمان سهم 58درصدي در فروش را به دست آورد و شركت هاي زغالسنگ طبس ،البزر شرقي و البرز مركزي به ترتيب سهم 29 ،8 و 5درصدي را كسب كردند.

تا پايان ارديبهشت ماه سال جاري ارزش كل فروش داخلي مواد معدني شركت هاي اين سازمان از مرز دو هزار و 946ميليارد ريال عبور كرد به گونه اي كه بيشترين ارقام فروش به شركت هاي سنگ آهني اختصاص داشت.

در مدت مورد بررسي دو هزار و 261ميليارد ريال از رقم كل فروش به شركت هاي توليدكننده سنگ آهن فرآوري شده تعلق داشت.

در ميان شركت هاي سنگ آهني نيز بالاترين سهم فروش با رقم 55درصد به چادرملو اختصاص يافت و شركت سنگ آهن مركزي در رتبه دوم قرار گرفت.
              [/B]

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20672

ای بابا میزاشتن 5 دقیقه معامله بشه بعد صف فروش بشه ..................:))
                ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

فشار فروشش نباید بیشتر از 500 هزار تا بشه.
                  البته هنوز مناسب خرید نشده.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• felfel
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 378

سهمی که از 330 تومان تا 250 رنج بزنند نشان دهنده بازگشایی در قیمت بالا بوده این سهم معقولانه بین 220 تا 250 باز میشد
                    دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20672

قند اصفهانمون رو دادیم کشرق خریدیم اون صف خرید شد و این صف فروش شانسه ما داریم :d
                      مشکل سهم اینه که هنوز ناشناختست و خریدار کم بود براش .............یا بهتره بگیم طرفدار نداره ......... از اون طرف کطبس هم صف فروشه............از طرفی این کشرق حمایت هم نمیشه ...... مگه اینکه یکی بیاد حمایت کنه
                      ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

میثم طرفدار داره ،حامی هم واسش پیدا میشه.
                        این سهمای کوچیک همیشه چند نفر بازیگر خوب دارن.خصوصا اینکه کل سرمایش 8 میلیارده.
                        فعلا دارن از جو بازار استفاده میکنن.
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در ضمن یه چیز دیگه هم کسی توجه نکرد.
                          محدودیت حجمی خرید در روز یکشنبه، 10 هزار تا بود اما به صف فروش نگاه کنید. 327 هزارتا با 23 اوردر.
                          یعنی به طور متوسط 14 هزارتا!

این یعنی صف فروش همش مال خریدارای یکشنبه نیست. چند نفر از بیرون بازار هم داخل صف نشستن

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            در ضمن یه چیز دیگه هم کسی توجه نکرد.
                            محدودیت حجمی خرید در روز یکشنبه، 10 هزار تا بود اما به صف فروش نگاه کنید. 327 هزارتا با 23 اوردر.
                            یعنی به طور متوسط 14 هزارتا!

این یعنی صف فروش همش مال خریدارای یکشنبه نیست. چند نفر از بیرون بازار هم داخل صف نشستن
                            4 تا 50 تایی داریم (یعنی 200 تا)...شاید یکی یکشنبه 50 تا خریده باشه !

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              4 تا 50 تایی داریم (یعنی 200 تا)...شاید یکی یکشنبه 50 تا خریده باشه !
                              نمیشه جواد..
                              هر کد 10 تا بیشتر اجازه خرید نداشت.

این چیزی که من میبینم اینه :
                              27 تا اوردر فروش برای 343 هزار سهم که متوسط 14900 سهم برای هر کد میشه.

نظر

• Godfathers
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 256

مصطفی جان دستور خرید و فروش فرق داره مثلا تو بازار پایه دستور خرید باید 2500 تایی باشه ولی دستور فروش 10000 تایی هست.
                                احتمالا اینجا هم دستور خرید 10000 تایی هست و فروش شاید تا50000 تا مشکل نداشته باشه.

نظر

در حال کار...
                                X