پاسخ : لوله و تجهيزات سديد ( فسديد )

خیلی ممنون . بله صفحات قبل دییده بودم . ولی این مقدار رو فکر نمیکردم . 
طبق تحلیل شما چقد زمان میبره تا این زیان پوشش داده بشه .
Sent from my GT-N7100

در اصل توسط naruto پست شده است

View Post

طبق تحلیل شما چقد زمان میبره تا این زیان پوشش داده بشه .
Sent from my GT-N7100

به  گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «بیژن نامدار زنگنه» که برای پاسخگویی به سوال  مشترک نادر قاضی پور نماینده ارومیه و علیرضا محجوب نماینده تهران درباره  استفاده از توان داخلی در صنعت نفت در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس حضور  یافته بود، افزود: سابقه کاری من حاکی از آن است که همیشه از تولید داخلی  حمایت کرده ام.
                                  به  گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «بیژن نامدار زنگنه» که برای پاسخگویی به سوال  مشترک نادر قاضی پور نماینده ارومیه و علیرضا محجوب نماینده تهران درباره  استفاده از توان داخلی در صنعت نفت در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس حضور  یافته بود، افزود: سابقه کاری من حاکی از آن است که همیشه از تولید داخلی  حمایت کرده ام. به گزارش ایرنا، ˈ حمید چیت چیان ˈ عصر پنجشنبه در دیدار با علما و مراجع تقلید در قم، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش غلظت نمک پس از شیرین کردن آب دریا و ایجاد مشکل برای آبزیان، طرح انتقال آب از دریای خزر به استان های مرکزی قابل اجرا نیست و بر همین اساس، سازمان حفاظت محیط زیست با انتقال آب از دریای خزر به شهرهای مرکزی کشور مخالفت کرده است.
به گزارش ایرنا، ˈ حمید چیت چیان ˈ عصر پنجشنبه در دیدار با علما و مراجع تقلید در قم، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش غلظت نمک پس از شیرین کردن آب دریا و ایجاد مشکل برای آبزیان، طرح انتقال آب از دریای خزر به استان های مرکزی قابل اجرا نیست و بر همین اساس، سازمان حفاظت محیط زیست با انتقال آب از دریای خزر به شهرهای مرکزی کشور مخالفت کرده است.

نظر