لوله و تجهيزات سديد ( فسديد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abstract
    عضو فعال
    • May 2013
    • 1506

پاسخ : لوله و تجهيزات سديد ( فسديد )

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
    بله البته در صفحات قبلی هم بهش اشاره شده و اینکه جزو ریسکهای سهمه.نتیجه 8 سال حمایت دولت خدمتگذار! مموتی از شرکتهای داخلی
    احیانا دوستانی که قصد خرید دارن به این نکته هم دقت داشته باشن.همینطور بودن در بازار توافقی
    خیلی ممنون . بله صفحات قبل دییده بودم . ولی این مقدار رو فکر نمیکردم .
    طبق تحلیل شما چقد زمان میبره تا این زیان پوشش داده بشه .

Sent from my GT-N7100

نظر

• naruto
      عضو فعال
      • May 2011
      • 1879

در اصل توسط ali-79 پست شده است View Post
      خیلی ممنون . بله صفحات قبل دییده بودم . ولی این مقدار رو فکر نمیکردم .
      طبق تحلیل شما چقد زمان میبره تا این زیان پوشش داده بشه .

Sent from my GT-N7100
      بستگی به میزان قراردادهایی داره که بهش واگذار میشه.همینطور وصول مطالبات 210 میلیارد تومانیش!
      فعلا برا امسال حدود 61 هزار تن قرارداد داره که اگه میزان قراردادهاش به بالای 150 هزار تن برسه میتونه ظرف یک سال یا کمتر کل زیان انباشتشو مستهلک کنه
      حالا فردا پا نشی بری بخریش ها! اینها همش توهمات شخصی منه و به هیشکی توصیه ای ندارم/:.yead.:/ :D

نظر

• abstract
        عضو فعال
        • May 2013
        • 1506

بستگی به میزان قراردادهایی داره که بهش واگذار میشه.همینطور وصول مطالبات 210 میلیارد تومانیش!
        فعلا برا امسال حدود 61 هزار تن قرارداد داره که اگه میزان قراردادهاش به بالای 150 هزار تن برسه میتونه ظرف یک سال یا کمتر کل زیان انباشتشو مستهلک کنه
        حالا فردا پا نشی بری بخریش ها! اینها همش توهمات شخصی منه و به هیشکی توصیه ای ندارم/:.yead.:/ :D
        نه
        فردا نمیخرم :D

Sent from my GT-N7100

نظر

• مخبرالدوله
          عضو فعال
          • May 2012
          • 5228

امروز گزارش هییت مدیره گاز لوله را مطالعه کردم......
          اصلا قابل مقایسه با فسدید نیست و مشکلات تولیدی و رقابتی شدیدی دارن......
          اگر صاحبان خصوصی فسدید بر اساس فعالیت شرکت کار کنند و خوب بخورند و خوب هم خرج کنند فقط کثافتکاری نکنند......
          فسدید تا سال 95 حداقل 1500 تومن قیمت خواهد داشت...

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• msrezayi
            عضو عادی
            • Jan 2013
            • 87

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
            امروز گزارش هییت مدیره گاز لوله را مطالعه کردم......
            اصلا قابل مقایسه با فسدید نیست و مشکلات تولیدی و رقابتی شدیدی دارن......
            اگر صاحبان خصوصی فسدید بر اساس فعالیت شرکت کار کنند و خوب بخورند و خوب هم خرج کنند فقط کثافتکاری نکنند......
            فسدید تا سال 95 حداقل 1500 تومن قیمت خواهد داشت...
            با سلام خدمت شما دوست عزیز
            به عنوان سهامدار پلوله از شما درخواست دارم که بعضی از این مشکلات رو در همین تاپیک ذکر کنید
            چون تابحال در تاپیک پلوله فقط تعریف این سهم رو شنیدیم و نظرات مخالف باعث میشن که با بینش بیشتر به یک سهم خرید و فروش انجام بدیم.مخصوصا از افراد با تجربه ای مثل شما
            ممنون از لطفتون

نظر

• مخبرالدوله
              عضو فعال
              • May 2012
              • 5228

در اصل توسط msrezayi پست شده است View Post
              با سلام خدمت شما دوست عزیز
              به عنوان سهامدار پلوله از شما درخواست دارم که بعضی از این مشکلات رو در همین تاپیک ذکر کنید
              چون تابحال در تاپیک پلوله فقط تعریف این سهم رو شنیدیم و نظرات مخالف باعث میشن که با بینش بیشتر به یک سهم خرید و فروش انجام بدیم.مخصوصا از افراد با تجربه ای مثل شما
              ممنون از لطفتون
              با سلام
              بنده فقط نقل قول کردم
              کافیست صفحات نوشته شده توسط هییت مدیره برای مجمع را که برروی کدال آمده را مطالعه کنید....
              متاسفانه نتوانستم عکس صفحات را در تاپیک مربوطه منعکس کنم اگر دوستان میتوانند برای مطالعه همگان مفید
              خواهد بود....

نظر

• محیا
                عضو عادی
                • Apr 2014
                • 45

دوستان در سایت همسایه یکی از دوستان خبری منتشر کرده بود مبنی بر اینکه اقای حمید عطایی رییس هیت مدیره وسدید وقتی مه افرید خسروی دستگیر شده به زندان افتاده نکنه کل گروه سدید بره تو کما ؟ ایا دوستان خبری دارند /

اهای دوست عزیز saeed 999کجایی دلمون برات تنگ شده /:.Heart.:/بیا یک خبری از این گروه سدید بده / مردیم از بی خبری9

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

/:.
                  خب طبق گفته مدیر عامل شرکت در مجمع عمومی،فعلا برا امسال قرارداد تولید 100 هزار تن لوله آب دارن.نصف ظرفیت تولید امسال تکمیل شده.ببینیم امسال با اینهمه پروژه خط لوله جدید آب و گاز،شرکت میتونه با اخذ قرارداد تازه،به ظرفیت کامل تولید برسه یا نه.
                  به طور حتم سال 94 سالی رویایی از لحاظ تولید و درآمد برای این شرکت و بقیه شرکتهای لوله ساز خواهد بود

نظر

• saeed9999
                    عضو عادی
                    • Mar 2014
                    • 62

در اصل توسط محیا پست شده است View Post
                    دوستان در سایت همسایه یکی از دوستان خبری منتشر کرده بود مبنی بر اینکه اقای حمید عطایی رییس هیت مدیره وسدید وقتی مه افرید خسروی دستگیر شده به زندان افتاده نکنه کل گروه سدید بره تو کما ؟ ایا دوستان خبری دارند /

اهای دوست عزیز saeed 999کجایی دلمون برات تنگ شده /:.Heart.:/بیا یک خبری از این گروه سدید بده / مردیم از بی خبری9
                    درود

دوستان امروز با شرکت صحبت کردم هنوز مسئله مالکیت فراب حل نشده ....
                    درمورد زیان انباشه ماهشهر سوال کردم گفت بخش زیادی پوشش داده شده ...

درمورد مه افرید من اطلاعی ندارم هرچند به دلایلی از بعضی از کارهای شرکت امیر منصور اریا خبر داشتم مخصوصا ط.ن ..
                    بگذریم

رييس هيات مديره گروه صنعتی سدید موفق به دریافت لوح مدیر برترجوان شد

روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۱۶۱ تاریخ چاپ: ۱۳۹۲/۱۲/۲۵ بازدید: 237 بار کد خبر: DEN-792025

در آستانه پنجاهمین سالگرد تاسیس گروه صنعتی سدید ،سید حمید عطایی رييس هيات مديره گروه، موفق به دریافت لوح به عنوان مدیر برتر جوان کشور از هفتمین جشنواره ملی مدیران و تولیدکنندگان جوان کشور شد.
                    این جشنواره همزمان با پنجمین دوره معرفی چهره‌های ماندگار صنعت با حضور مهندس تركان مشاور رئيس‌جمهور و جمعی از مسئولین و کارآفرینان کشور در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد. بر اساس این گزارش، در این مراسم که با همت خانه صنعت، معدن وتجارت جوانان ایران برگزار شد، مهندس عطایی، رييس هيات مديره گروه صنعتی سدید تندیس مدیر جوان برتر کشور در سال 92 را دریافت کرد. این جشنواره با هدف ترغیب و تشویق جوانان در حوزه کسب و کار پایدار، شناسایی نخبگان و کارآفرینان جوان، وجود امکان برقراری ارتباط و معرفی جوانان کارآمد و متعهد به مدیران صنعت ومعدن و ایجاد بسترهای مناسب جهت استفاده از ظرفیت‌های عمومی کشور در عرصه ایده‌پردازی و فعالیت‌های اجرایی برگزار می شود.

نظر

• saeed9999
                      عضو عادی
                      • Mar 2014
                      • 62

زنگنه: وزارت نفت متعهد به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیت های داخلی است

تهران - ایرنا - وزیر نفت با تاکید بر این که به اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در حمایت از ساخت و تولید در داخل کشور متعهد است، گفت: وزارت نفت متعهد به توسعه و پیشبرد فناوری ملی و استفاده از ظرفیت های داخلی است.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، «بیژن نامدار زنگنه» که برای پاسخگویی به سوال مشترک نادر قاضی پور نماینده ارومیه و علیرضا محجوب نماینده تهران درباره استفاده از توان داخلی در صنعت نفت در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس حضور یافته بود، افزود: سابقه کاری من حاکی از آن است که همیشه از تولید داخلی حمایت کرده ام.

وی یادآور شد: این سوال یک سوال قدیمی است و در آبان سال 91 در مجلس مطرح شد و مهندس رستم قاسمی وزیر سابق نفت به آن پاسخ داد.

وزیر نفت تصریح کرد: در گزارشی که یکشنبه هفته گذشته در صحن مجلس ارایه کردم، تعهد خود و وزارت نفت را در اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در حمایت از ساخت و تولید داخلی اعلام کردم و سابقه کاری من در وزارتخانه هایی که بوده ام حکایت از آن داشته که همیشه از تولید داخلی نهایت حمایت را داشته ام و برای ارتقای فناوری ملی و ایجاد ظرفیت ها و تولید داخلی حداکثر تلاش خود را کرده ام.

زنگنه ادامه داد: بخشنامه ها و دستورالعمل هایی که در دوره گذشته در وزارت نفت صادر کردم نیز موید این سخنان من است.

وی تاکید کرد: اگر این سوال مربوط به عملکرد من در 10 ماهه گذشته بود، نمایندگان سوال کننده در توضیحات خود مشخص خواهند کرد چه کالاهایی در این دوره وزارت نفت از خارج خریداری شده در حالی که امکان ساخت داخل آن وجود داشته است.

** تولید کننده داخلی نباید با رانت زندگی کند

وزیر نفت با بیان این که تولیدکنندگان داخلی نباید با رانت زندگی کنند، گفت: باید کاری کنیم که سازندگان داخلی رقابتی عمل کنند و گرنه آنها تولیدکنندگانی می شوند که مصرف کننده اول و آخر آنها شرکت نفت خواهد بود و نمی توانند یک متر لوله صادر کنند.

وی ادامه داد: من از صحبت های آقای قاضی پور درک نکردم که مشخصا وزارت نفت چه لوله ای از خارج از کشور خریداری کرده است. دو میلیون تن ورق سفارش خریداری داده شده تا توسط سازندگان داخلی تبدیل به لوله انتقال نفت و گاز شود و شرکت گاز هم از سال 89 به بعد لوله ای از خارج خریداری نکرده اند.

وزیر نفت افزود: تعهد و اراده خودم و وزارت نفت را برای توسعه و پیشبرد فناوری ملی و استفاده از ظرفیت های داخلی اعلام می کنم.

زنگنه با یادآوری موفقیت هایی که صنعت نفت در زمینه ساخت داخل کردن تجهیزات و تاسیسات این صنعت انجام داده است، گفت: در سال 1376 وقتی وارد وزارت نفت شدم اولین قرارداد پارس جنوبی که با شرکت توتال منعقد شد و ما به زحمت توانستیم در عمل 30 درصد ارزش عملیات را داخل تولیدئ کنیم اما این رقم در نیمه سال 1384 به راحتی به بیش از 60 درصد ارتقا یافت.

وی افزود: در حال حاضر ین رقم به راحتی از 70 درصد ارزش یک پالایشگاه و یا تاسیسات پیچیده عبور کرده و این موفقیت بزرگی است.

وزیر نفت ادامه داد: در سال 76 قادر نبودیم یک متر در دریا لوله گذاری کنیم اما در حال حاضر در این زمینه قدرت اول منطقه هستیم و بیش از نیازهایمان ظرفیت داریم.

زنگنه خاطرنشان کرد: همچنین در آن مقطع نمی توانستیم پایه های سکو را بسازیم در حالی که اکنون پایه ها و تمام عرشه سکوهای نفتی در داخل ساخته می شود و حداقل 4 شرکت قدرتمند با یکدیگر رقابت می کنند و قادر هستند تمام ظرفیت های عرشه ها را در داخل بسازند نصب و راه اندازی کنند.

وزیر نفت، ارتقای ظرفیت های صنعت نفت در زمینه های همچون حفاری در دریا، ساخت تجهیزات، برج های سنگین، توربین ها و کمپرسورها را از دیگر دستاوردهای صنعت نفت عنوان کرد و گفت: نمایشگاه امسال صنعت نفت نمونه ای بود که در آن حضور صدها شرکت داخلی که هر کدام ارقامی همچون 10، 20 و 30 میلیارد تومان سفارش داشته اند، این نشان دهنده توانمندی های شرکت های ایرانی بود.

زنگنه در عین حال گفت: اینها به این معنی نیست که می توانیم همه نیازها را از داخل تامین کنیم حدود 25 تا 30 درصد ارزش نیازهای پالایشگاه و تاسیسات از خارج از کشور تامین می شود. با این حال وزارت نفت 11 قلم اصلی از تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت را احصا کرده و برای داخلی سازی آنها برنامه ریزی کرده است.

وی، ماشین های دوار از جمله توربین ها، کمپرسورها، انواع پمپ های ویژه الکتروموتورهای خاص، لوله ها و تجهیزات درون چاهی را ازجمله این اقلام عنوان و اضافه کرد: مهم تر از ساخت داخل در کشور این است که باید ظرفیت های تولید داخل را ارتقا دهیم که در این راستا باید از شرکت های پیمانکاری عمومی حمایت کرده و این شرکت ها که در بخش های دانش بنیان فعال بوده و مدیریت عملیاتی را برعهده می گیرند، مورد حمایت قرار دهیم.

زنگنه، شرکت های مپنا، فراب و پتروپارس را ازجمله این شرکت ها اعلام کرد که باید در راستای توسعه تولید داخل از آنها حمایت شود

نظر

• مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

چیت چیان:

وزارت نیرو برای انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان سرمایه گذاری خواهد کرد

قم - ایرنا- وزیر نیرو از سرمایه گذاری این وزارتخانه برای انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان خبر داد و گفت: با این انتقال مشکل استان های سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و یزد در زمینه آب برطرف خواهد شد.

به گزارش ایرنا، ˈ حمید چیت چیان ˈ عصر پنجشنبه در دیدار با علما و مراجع تقلید در قم، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش غلظت نمک پس از شیرین کردن آب دریا و ایجاد مشکل برای آبزیان، طرح انتقال آب از دریای خزر به استان های مرکزی قابل اجرا نیست و بر همین اساس، سازمان حفاظت محیط زیست با انتقال آب از دریای خزر به شهرهای مرکزی کشور مخالفت کرده است.

چیت چیان هم ضمن تشریح مباحث تامین آب در کشور از کاهش شدید بارندگی تا 47 درصد در 15 استان کشور خبر داد.

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

بدون شرح!

;)

نظر

• 2323
                            عضو جدید
                            • Apr 2014
                            • 8

بدون شرح!

;)
                            صورت وضعیت پورتفوی 3 ماهه منتهی به 1392/12/29 سرمايه گذاري سديد تدبير
                            به قیمت خرید سهمهای وسدید و فسدید توجه کنید!

نظر

• مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                              چیت چیان:

وزارت نیرو برای انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان سرمایه گذاری خواهد کرد

قم - ایرنا- وزیر نیرو از سرمایه گذاری این وزارتخانه برای انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان خبر داد و گفت: با این انتقال مشکل استان های سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس و یزد در زمینه آب برطرف خواهد شد.

به گزارش ایرنا، ˈ حمید چیت چیان ˈ عصر پنجشنبه در دیدار با علما و مراجع تقلید در قم، خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش غلظت نمک پس از شیرین کردن آب دریا و ایجاد مشکل برای آبزیان، طرح انتقال آب از دریای خزر به استان های مرکزی قابل اجرا نیست و بر همین اساس، سازمان حفاظت محیط زیست با انتقال آب از دریای خزر به شهرهای مرکزی کشور مخالفت کرده است.

چیت چیان هم ضمن تشریح مباحث تامین آب در کشور از کاهش شدید بارندگی تا 47 درصد در 15 استان کشور خبر داد.

قرار شده مپنا در بنادر خلیج فارس برای 30 میلیون نفر بمقدار 2 میلیارد متر مکعب آب شیرین کن درست کنه.....

نظر

• نمرود
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 88

لطفاً به آدرس ذيل مراجعه فرماييد:

شما با توجه به تحليل هاي جناب دكتر خاكي، تا مجمع سال 93 كه در تيرماه سال 94 برگزار مي شود چه قيمت و پي به اي به فسديد مي دهيد.

نظر

در حال کار...
                                X