لوله و تجهيزات سديد ( فسديد )
Collapse
X
-
-
پاسخ : لوله و تجهيزات سديد ( فسديد )
در اصل توسط nazokdel پست شده است View Postسلام. انتظار داشتم شهریورماه قیمت طلایی ایی داشته باشه این وسدید !!!!!!!! پس چی شد نمرود خان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همانگونه كه مي دانيد من عمدتاً از اين خانواده فسديد دارم.
و اما موضوع شهريور....!!!
نظر
-
در اصل توسط نمرود پست شده است View Postسلام سركار نازكدل. وسديد به جهت هم خانواده بودن با فسديد(مادر يا پدر فسديد) مورد مداقه و مطالعه من مي باشد. من يه تعداد خيلي كمي از وسديد دارم.
همانگونه كه مي دانيد من عمدتاً از اين خانواده فسديد دارم.
و اما موضوع شهريور....!!!و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..
نظر
-
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۶
صفحه نخست » سرویس بورس
وزیر نفت و منابع طبیعی پاکستان:
وزیر نفت و منابع طبیعی پاکستان گفت:کارشناسان ایران و پاکستان نحوه ادامه پروژه خط لوله صلح را این ماه بررسی میکنند.
به گزارش گروه اقتصاد بینالملل خبرگزاری فارس، به نقل از "د نیشن"، وزیر نفت و منابع طبیعی پاکستان گفته است برای تامین کمبود گاز این کشور گاز ال ان جی تا پایان سال جاری وارد میکند.شهید خقان عباسی اطمینان داده است که واردات گاز الانجی، طی فرایند شفاف و قیمت رقابتی انجام میشود.وی شفاف به کشوری که قرار است گاز ال ان جی وارد کند اشاره نکرده اما اعلام کرده است مذاکره با کشوری که قطب تولید این نوع گاز است آغاز شده است.*گروه کارشناسی ایران و پاکستان ادامه اجرای خط لوله صلح را بررسی میکنندوزیر نفت و منابع طبیعی پاکستان در باره پروژه خط لوله ایران و پاکستان نیز گفت: گروه کارشناسی دو کشور این ماه برای رسیدن به راههای اجرایی کردن این پروژه جلسهای خواهند داشت.وی در بیانیهای اعلام کرد که به دنبال یک نقشه جایگزین برای واردات گاز از ایران است و این کشور قصد دارد با ایجاد یک ترمینال ال ان جی است در مرز با ایران برای واردات گاز از ایران وصل میشود.وزیر نفت پاکستان همچنین در باره پروژه خط گاز ترکمنستان، افغانستان، پاکستان و هندوستان نیز گفت: توافق اجرا به امضاء رسیده است.ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
نظر
-
-
در اصل توسط کارآمد پست شده است View Postنمرود جان قیمت طلایی واسه خرید یا فروش؟!!!
آنجا فرموده اید: سخت نگیر نازک دل جان ایشالا که سهمو با سود خوبی می فروشیم...
کارآمد عزیز، اساساً نبش قبر چیز خوبی نیست.
نمی دانم شاید آیدی نازکدل و کارآمد هم یکی باشد!!!!
نظر
-
در اصل توسط نمرود پست شده است View Postجالبه: جنابعالی اینجا هم (http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1421&page=13) پاسخ سرکار نازکدل را داده اید.!!!!!!!!!!
نمرود خان ؟ من فقط یه آیدی دارم. میتونید از ادمین سایت بخواهید که IP ها رو چک بکنن.و چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..
نظر
-
در اصل توسط نمرود پست شده است View Postجالبه: جنابعالی اینجا هم (http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1421&page=13) پاسخ سرکار نازکدل را داده اید.!!!!!!!!!!
نظر
-
یک زمانی قیمت گاز لوله یک پنجم فسدید بود ولی
الان قیمت گاز لوله شده دو برابر فسدید
مدیریت درست قیمت سهم یک شرکت رو اساسی میاره بالا و بالعکس مدیریت خراب سهم یک شرکت رو نابود میکنه
امید وارم مدیران فسدید سر عقل اومده باشن و بتونن شرکت رو از این اوضاع اسفناک نجات بدن تا سهامدار این شرکت هم روزهای خوششون رو ببیننالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط محیا پست شده است View Postبابا مارادونا رو ول کنید یکی بیاد جلوی این غضنفر سیدیدتدبیر رو بگیره/ تادو نفر اومدند وسدید رو بخرند سریع عرضه کرد تا خدایی نکرده زبونم لال این سهم یهویی یک روز مثبت نشه !!!!!
:( بذارید مثبت بشه بابا . لااقل رنگ مثبتش رو ببینیمو چه احساس قشنگیست که در خلوت خود،یاد یک دوست ترا غرق تماشا سازد..
نظر
-
لوله سازی اهواز 130هزار تن لوله مورد نیاز صنایع نفت و گازرا تامین می کند
اهواز - ایرنا - مدیرعامل شرکت لوله سازی اهواز از مذاکرات شرکت های ملی گاز و نفت ایران با این شرکت برای تولید و تامین 130هزارتن لوله مورد نیاز این شرکت ها خبر داد.
لوله سازی اهواز 130هزار تن لوله مورد نیاز صنایع نفت و گازرا تامین می کند
ˈعبدالحسین بساق زادهˈ روزدوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با قول های مساعد از سوی وزارت نفت در این زمینه کارخانه شماره 4 لوله سازی اهواز نیز با ظرفیت مجموع 320 تا 350 هزار تن در سال فعال می شود.
وی با اشاره به توقف تولید در این شرکت گفت: با عملیاتی شدن توافق های به عمل آمده بین شرکت لوله سازی اهواز و شرکت های ملی گاز و نفت ایران لوله سازی اهواز با توان فعلی تولید 130هزار تن نیاز این صنایع به لوله های 24 تا 56 اینچ را تامین خواهد کرد.
بساق زاده افزود: مذاکرات انجام شده و بودجه لازم برای شروع کار نیز مشخص شده است.
شرکت لوله سازی اهواز با مجموع ظرفیت افزون بر دو میلیون تن، انواع لوله های مورد نیاز صنایع نفت، گاز و آب رسانی را تولید می کند.
این شرکت از سال 1346 فعالیت خود را آغاز کرده است.
لوله سازی اهواز انواع لوله های فولادی ترش و غیر ترش جوش مستقیم به روش های HFW از سایز شش تا 24اینچ، SAWL از اندازه 24 تا 56 اینچ و SAWH از اندازه 24 تا 100اینچ برای مصارف نفت، گاز و آب رسانی را تولید می کند.
شرکت مزبور قادر است لوله های دو تا 56اینچ را در کارخانه های پوشش پلی اتیلن سه لایه گرم خود بر اساس استاندارد DIN30670 و استانداردهای شرکت ملی گاز ایران به صورت پوشش خارجی و نیز لوله های فولادی را از سایز 20 تا 56 اینچ برای پوشش داخلی اپوکسی تولید کند.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
-
سدید تدبیر سه میلیون برگه سهم رو فروشنده هست
به نظرم تا امروز یک میلیون فروخته
دو میلیون برگه سهم هنوز دارهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
نظر