کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان امروز بازار منفی بود، تازه اگرم فقط مربوط به این سهم میشد باز به نظر من میتونست همون اصلاحی باشه که چند روز پیش غمارگ هم انجام داد، سهامداری بهترین کاره
سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
دوستان با عرض معذرت اینقدر جو قیمت های بالا ندید سهم تا تعدیل بعدی یا خبر افزایش سرمایه تو همین رنج معامله می شود من خودم فروشنده نیستم ولی تا 1 2یا ماه انتظاری از سهم ندارم.... تا اعلام 93 با سهم هستم;)
بنظر من خیلی خوب داره تو این رنج قیمت معامله میشه......با کمی صبر میشه سود خوبی از این سهم کسب کرد.میانمدت از بهترینهای بازاره...کوتاه مدت بستگی به تاریخ فرستادن گزارش افزایش سرمایه.خبرهای در مورد افزایش تولید و غیره داره....
دفعه پیش یادمه گفتن اگه روغن نمی گذارید بیاریم از آرژانتین و شرکت کلی از مواد اولیش رو داخلی کرده بود ما هم روغن به این قیمت نمی دیم و مدتی تو بازار کم شد و افزایش قیمت دادن این دفعه هم چون نمی خوان مابه التفاوت ارز بدن همین کارو می کنن این سیاستی که برای افزایش بی سروصدا قیمت دارو و مواد غذایی داشتن. الان هم تو شرایط نامعلوم مواد غذایی امن ترین صنعته.
نظر