کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با اجازه اساتید... با توجه به اینکه با گپ بالا باز شده بعیده بتونه رد شه فعلا... فردا اگه صف بدن حقیقی های عزیز هجوم میارن برای عرضه من خودم از این سهم نوسان نمیگیرم ولی احتمال میدم تا 3600-3700 پایین بیاد و متعادل شه تا گزارش 6 ماه که میگن 500 پوشش میده.......
با اجازه اساتید... با توجه به اینکه با گپ بالا باز شده بعیده بتونه رد شه فعلا... فردا اگه صف بدن حقیقی های عزیز هجوم میارن برای عرضه من خودم از این سهم نوسان نمیگیرم ولی احتمال میدم تا 3600-3700 پایین بیاد و متعادل شه تا گزارش 6 ماه که میگن 500 پوشش میده.......
من فکر میکنم که به راحتی رد کنه ... فردا معلوم خواهد شد ;)
"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
قابل توجه دوستانی که هنوز سود سهامشون رو نگرفتن اینکه تا هفته آبنده واسه همشون واریز میشه من که 3 یا 4 بار واسشون فکس کردم البته واسه اینکه می گفتن فکسمون خرابه امروز که تماس داشتم گفتن که چقدر اسم و فامیل شما آشناست :-? همه چیزایی که فکس کرم رو کامل واسم خوند تا مطمئن شدم بدستشون رسیده اونم 4 بار:p پس تا هفته بعد منتظر می مونیم<:-p
[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
به نظر من بعد از کمی استراحت توی محدوده 3700 تا 3900 بعد دوباره استارت میزنه و این مقاومت رد میکنه با توجه به اینکه حقوقی داره حمایت مینکه تا حجم مبنا نشکنه
سلام دوستان
در تاریخ 74/8/24 و در قیمت 5000 تومان بالاترین سقف این سهم وجود دارد که در اون تاریخ هم افزایش سرمایه 300% داشته
هرچقدر چارتو نگاه کردم مقاومتی رو 4000-4200 ندیدم لطفا نمودار تحلیلتون رو تو سایت قرار بدید
ممنون
خیلی عجیبه !!!! مال من را 4 روز قبل از روز اعلام شده در اطلاعیه واریز کردند .هم مارگارین و هم غبشهر. شاید شماره حساب ندادی یا دیر دادی ؟ شماره حسابت مال کدوم بانکه؟ مال من ملت بود.
نه شماره حسابمو تو خرداد ماه با پست پیشتاز فرستادم که مطمئن بشم رسیده. بعدم اینکه سود غمارگ رو دو روز قبل از اون چیز که تو جدول بوده ریختن به همون حساب اما سود غبشهر رو نریختن
[COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]
نظر