صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مرتضی 6038
    عضو عادی
    • Nov 2012
    • 80

خوب منتظر معاملات فردا باشیم در صورتیکه قیمت زیر 4000بسته بشه اولین حمایت 3800است .ممکنه قیمت توی این رنج برگرده ولی ممکنه فقط ی اصلاح باشه

نظر

• امیر303
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 279

شفاف سازی عزیز من قیمت بالا دارم اگه جای من بودید چه می کردید؟نگه دارم یا رد کنم.

نظر

• purpleayaa
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 223

خوب به سلامتی همه پخ پخ شدیم با این قیمت /:.weirdsmiley.:/
        /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• bahary
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 2510

با توجه به اخبار و اطلاعات جدید در مورد گروه غذایی و جو منفی حاکم بر آن امروز همه سبد غذایی را در منفی 4 برای فروش گذاشتم. غبشهر نصف فروش رفت. وبشهر و مارگارین کامل فروش رفتند. کالبر فروش نرفت. غپینو را در 5300گذاشتم که فروش نرفت.حد ضررم دیروز بود.با این حال 11700000هزار تومان زیان شناسایی شد.امیدوارم در پایان اصلاح و خرید پایینتر جایگزین شود.

نظر

• علیرضا123
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1605

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
            با توجه به اخبار و اطلاعات جدید در مورد گروه غذایی و جو منفی حاکم بر آن امروز همه سبد غذایی را در منفی 4 برای فروش گذاشتم. غبشهر نصف فروش رفت. وبشهر و مارگارین کامل فروش رفتند. کالبر فروش نرفت. غپینو را در 5300گذاشتم که فروش نرفت.حد ضررم دیروز بود.با این حال 11700000هزار تومان زیان شناسایی شد.امیدوارم در پایان اصلاح و خرید پایینتر جایگزین شود.
            غمارگ را نمیفروختی بهتر بود........سود غیر عملیاتی داره....حالا بقیش بهر حال حد ضررت بوده که رعایتش الزامی هستش.انشاالله قیمت بهتر جایگزین کنید.

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
              شفاف سازی عزیز من قیمت بالا دارم اگه جای من بودید چه می کردید؟نگه دارم یا رد کنم.

با سلام
              دوستان عزیز بارها گفتم
              در کف قیمتی بخرید
              مفت بخرید
              فریب گرگ های بازار رو نخرید
              غبشهر رو در روز بازگشائی گفتم روی 3500-3600 فرصت خرید است عده ای گفتند 3500 تومان نه 6000 تومان باز می شه
              دوستان احساسی نشوید
              در صف های خرید وارد نشوید
              در صف های فروش وارد نشوید
              الان گروه خودرو نخرید دیروز و روز های قبل 100 ها میلیون بانکی به ملت در صف نشین فروختند الفرار
              هر سهمی که صف خرید شد که خوب نیست

واتی 330 باز شد خریدیم گفتیم بخرید مفت است در 900 دادیم رفت عده ای روی 900 تازه شروع کردند به تبلیغ
              وبانک 230تا 300 خریدیم گفتیم بخرید مفت مفت است هفته پیش 530 فروختیم افزایش سرمایه اش موند برای خودمون
              از سهم هایی که در جا می زنند مفت هستند تحلیل کنید بخرید کاریتون نباشه بار ها گفتم پترو ها شیراز - پارسان - خراسان - شاراک و بازهم شاراک
              شیراز اگر منفی می خوره هیچ ترسی نداره
              واتی روی 900 به نظر من مثل بمب بود 200 درصد سود کردیم گفتم اگر تا 1400-1500 تومان بره بالای 900 تومانشو نمی خواهم با فزرین طاق زدم
              غبشهر رو در 4200-4300 گفتم توصیه به خرید و فروش ندارم بالا نخرید
              من تو این قیمت ها نمی فروشم من بالای 3550 خرید ندارم
              عبشهر با گزارش 9 ماهه مسیر شو مشخص می کنه
              اخبار دولت جدید رو پیگیر باشید ارز 1226 تومان خواهد گرفت یا نه
              ترکیبی ار ارز 1226 و 2450 تومان یا ارز آزاد کدامیک ؟؟؟
              افزایش قیمت یا کاهش قیمت یا تثبیت قیمت کدامیک ؟؟؟؟؟ پیگیر باشید
              ارزون نفروشید گران نخرید چقدر بگم
              ارزون بخرید مفت بخرید شتران رو منفی تر بخرید فریب نخورید شتران الان یکی از مفت های بازار است

نظر

• مرتضی 6038
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 80

بله منم با نظر اقای شفاف سازی موافقم
                دوستان بازار را باید با تحلیل تکنیکال وارد بشید نه با شایعه و غیره
                هر چند اقایون بورس میگن کسانی که تکنیکال میخرن ضرر میکنند ولی برعکس هر کسی تو این بازار بنیادی خریده تو ذوقش خورده اصلا شفاف نیست
                غبشهر اگه زیر حمایت خودش را در 4000بشکنه حتما در قیمتهای 3800یا 3200برمیگردد
                بهتره تا برگشت قیمت و خرید و پایین اوردن قیمت خرید به جای مفت
                فروشی صبر کنید
                سهم هایی که با ی خبر ریزش میکنند در برگشت همه چیز را جبران میکنند مثل پالایشگاهی ها یا خود همین غبشهر از 1500تا 900ریخت حالا شده 4000
                دوستان من سهم ولغدر را از 50داشتم از نظر تکنیکال اگه 127را رد کنه تا 140و بعد 170ونهایتا تا 300میره اگه دوست دارین زیر نظرش بگیرید
                ناراحت غبشهر هم نباشید از نظر بنیادی قویه فقط باید تکنیکال وارد میشدید

نظر

• haftaseman
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 81

سلام به همه ی دوستان و کاربران محترم سایت بورسی ، از همگی شما سهامداران تقاضا دارم از این پس فقط با تحلیل بنیادی خرید فروش کنید نه با تحلیل تکنیکال ، چون اصلا ذات تحلیل تکنیکال بر اساس اقتصاد و قوانین غرب تدوین شده است و با اقتصاد و قوانین داخل ایران هیچ تناسبی ندارد ، تمامی تحلیل گرانی که پیش بینی تکنیکال آنها درست از آب درمیآید فقط از بنیاد سهم به طور کامل اطلاع دارند و تمامی کسانی که از رانت نیز استفاده میکنند رانت آنها مربوط به اطلاع از اتفاقات آینده ی شرکت و سهم میباشد که همه ی اینها در حوضه ی تحلیل بنیادی سهم قرار میگیرد و هیچ ارتباطی با نمودار ندارد . به همین علت هم هست که نمودار ها را در دسترس سهامداران خرد میگذارند تا به قول خودشون تحلیل کنند و بعد هم به راحتی با سهم بازی میکنند ، پس از شما سهامداران گرامی تقاضا دارم که از این پس کلمات فیبو و کندل و... از این دست را فراموش کنید و صرفا سهم را بنیادی تحلیل کنید و آنگاه معامله خود را صورت دهید .
                  موفق و سربلند و پر سود باشید
                  [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• بنان
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 840

در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Post
                    بله منم با نظر اقای شفاف سازی موافقم
                    دوستان بازار را باید با تحلیل تکنیکال وارد بشید نه با شایعه و غیره
                    هر چند اقایون بورس میگن کسانی که تکنیکال میخرن ضرر میکنند ولی برعکس هر کسی تو این بازار بنیادی خریده تو ذوقش خورده اصلا شفاف نیست
                    غبشهر اگه زیر حمایت خودش را در 4000بشکنه حتما در قیمتهای 3800یا 3200برمیگردد
                    بهتره تا برگشت قیمت و خرید و پایین اوردن قیمت خرید به جای مفت
                    فروشی صبر کنید
                    سهم هایی که با ی خبر ریزش میکنند در برگشت همه چیز را جبران میکنند مثل پالایشگاهی ها یا خود همین غبشهر از 1500تا 900ریخت حالا شده 4000
                    دوستان من سهم ولغدر را از 50داشتم از نظر تکنیکال اگه 127را رد کنه تا 140و بعد 170ونهایتا تا 300میره اگه دوست دارین زیر نظرش بگیرید
                    ناراحت غبشهر هم نباشید از نظر بنیادی قویه فقط باید تکنیکال وارد میشدید
                    هر سهمی رو اگر از نظر بنیادی بخریم ضرر اصلا نداره شاید خواب سرمایه موقتا داشته باشه اما خوشبختانه اصلا زیان داره مثل همین غبشهر که داره درواقع با پی بر ای 3/3 معامله میشه یعنی اگر کمی میانمدت هدفمون باشه سود خوبی نسیب سهامدار میکنه تو این چند ماه گذشته بیشترین سودو سهامدارانی کردن که میانمدت خرید کرده بودن نه کسانی که صرفا نوسانگیر بودن غبشهر وقتی 6 ماهه حدود 600 تومن ساخته و با توجه به اینگه معمولا 6 ماه دومش بیشتر سود میسازه پس بزودی هم تعدیل خوبی برای گزارش 9 ماهه داره و هم افزایش سرمایه از سود انباشته پس رو غبشهر اگر 2 - 3 ماه سهامداری کنیم من فکر کنم زیر 100 درصد سود نداشته باشه و حتی غمارک که با سود غیر عملیاتی مواجه و هم تعدیل سود عملیاتی

نظر

• مرتضی 6038
                      عضو عادی
                      • Nov 2012
                      • 80

دوست عزیز سهم را باید بنیادی انتخاب کنید وبا تکنیکال نقاط ورود و خروج ان را مشخص کنید
                      من خودم اصلا تحلیل تکنیکال را قبول نداشتم شاید باورتون نشه اسم تحلیل تکنیکال که میومد مسخره میکردم
                      وقتی ضرر کردم با خودم گفتم شاید این علم کارساز بوده که دیگران قبولش دارند مطالعه کردم دیدم بورس ایران تمام سهام های ان ارزنده و بنیادی هستند فقط باید موقع ورود و خروج را پیدا کنیم
                      تکنیکال کار کردم و ضرر 50میلیونی خودم را به سود 60میلیونی تبدیل کردم
                      اگه از همون اول تکنیکال کار کرده بودم الان سرمایه 200میلیونیم داخل بورس بیش از 600میلیون بود
                      من اولین سهمی که خریدم غبشهربود همون غبشهر ها را نگه داشته بودم الان150میلیون تو سود بودم

تازه بیشتر مواقع تحلیلگران بنیادی اشتباه میکنن
                      موقعی که انس طلا 1700بود و از نظر تکنیکال سیگنال خروج صادر شده بود همه از انس 2500تا 3200میگفتن
                      وقتی تا 1200ریخت و سیگنال خرید تکنیکال صادر شد همون تحلیگران از انس 800دلاری میگفتند

نظر

• علیرضا123
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1605

فردا غمارگ بر میگرده........غبشهر هم به امید خدا صف فروشش جمع میشه.البته اگر جو بازار خوب باشه و اگر ریزشی باشه یک مقدار کار به مشکل بر میخوره.امید همه دوستان بخدا باشه.....خودم بشخصه تو این چند سال سفته بازی و سهام بازی نکردم....با خوندن گزارشات و قیمتهای بازار و تحلیلهایی که از دوستان میخوندم سهم میخریدم...همشه هم سهامداری کردم و سهامدار بودم....و میانمدت کار میکردم.
                        غبشهر هم نگرانی نداره...ولی حدضرر یادتون نره.رعایت کنید....

نظر

• علیرضا123
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1605

در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Post
                          دوست عزیز سهم را باید بنیادی انتخاب کنید وبا تکنیکال نقاط ورود و خروج ان را مشخص کنید
                          من خودم اصلا تحلیل تکنیکال را قبول نداشتم شاید باورتون نشه اسم تحلیل تکنیکال که میومد مسخره میکردم
                          وقتی ضرر کردم با خودم گفتم شاید این علم کارساز بوده که دیگران قبولش دارند مطالعه کردم دیدم بورس ایران تمام سهام های ان ارزنده و بنیادی هستند فقط باید موقع ورود و خروج را پیدا کنیم
                          تکنیکال کار کردم و ضرر 50میلیونی خودم را به سود 60میلیونی تبدیل کردم
                          اگه از همون اول تکنیکال کار کرده بودم الان سرمایه 200میلیونیم داخل بورس بیش از 600میلیون بود
                          من اولین سهمی که خریدم غبشهربود همون غبشهر ها را نگه داشته بودم الان150میلیون تو سود بودم

تازه بیشتر مواقع تحلیلگران بنیادی اشتباه میکنن
                          موقعی که انس طلا 1700بود و از نظر تکنیکال سیگنال خروج صادر شده بود همه از انس 2500تا 3200میگفتن
                          وقتی تا 1200ریخت و سیگنال خرید تکنیکال صادر شد همون تحلیگران از انس 800دلاری میگفتند
                          منم به جمله ابتدایی شما اعتقاد دارم.انتخاب باید بنیادین باشه و نقاط ورود و خروج بر اساس تکنیکال.

نظر

• مرتضی 6038
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 80

توکل به خدا
                            انشالله فردا قیمت زیر 4000نیاد و دوباره به 4500برگردد اون موقع حتما تا بالای 5000سقف جدید میزنه
                            ولی جای نگرانی نیست اگه سهم زیر 4000بسته بشه بازم اضافه میکنم

نظر

• ارانوس
                              عضو جدید
                              • Jul 2013
                              • 10

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                              با سلام
                              دوستان عزیز بارها گفتم
                              در کف قیمتی بخرید
                              مفت بخرید
                              فریب گرگ های بازار رو نخرید
                              غبشهر رو در روز بازگشائی گفتم روی 3500-3600 فرصت خرید است عده ای گفتند 3500 تومان نه 6000 تومان باز می شه
                              دوستان احساسی نشوید
                              در صف های خرید وارد نشوید
                              در صف های فروش وارد نشوید
                              الان گروه خودرو نخرید دیروز و روز های قبل 100 ها میلیون بانکی به ملت در صف نشین فروختند الفرار
                              هر سهمی که صف خرید شد که خوب نیست

واتی 330 باز شد خریدیم گفتیم بخرید مفت است در 900 دادیم رفت عده ای روی 900 تازه شروع کردند به تبلیغ
                              وبانک 230تا 300 خریدیم گفتیم بخرید مفت مفت است هفته پیش 530 فروختیم افزایش سرمایه اش موند برای خودمون
                              از سهم هایی که در جا می زنند مفت هستند تحلیل کنید بخرید کاریتون نباشه بار ها گفتم پترو ها شیراز - پارسان - خراسان - شاراک و بازهم شاراک
                              شیراز اگر منفی می خوره هیچ ترسی نداره
                              واتی روی 900 به نظر من مثل بمب بود 200 درصد سود کردیم گفتم اگر تا 1400-1500 تومان بره بالای 900 تومانشو نمی خواهم با فزرین طاق زدم
                              غبشهر رو در 4200-4300 گفتم توصیه به خرید و فروش ندارم بالا نخرید
                              من تو این قیمت ها نمی فروشم من بالای 3550 خرید ندارم
                              عبشهر با گزارش 9 ماهه مسیر شو مشخص می کنه
                              اخبار دولت جدید رو پیگیر باشید ارز 1226 تومان خواهد گرفت یا نه
                              ترکیبی ار ارز 1226 و 2450 تومان یا ارز آزاد کدامیک ؟؟؟
                              افزایش قیمت یا کاهش قیمت یا تثبیت قیمت کدامیک ؟؟؟؟؟ پیگیر باشید
                              ارزون نفروشید گران نخرید چقدر بگم
                              ارزون بخرید مفت بخرید شتران رو منفی تر بخرید فریب نخورید شتران الان یکی از مفت های بازار است
                              سلام و خسته نباشید استاد گزارش 9 ماهه کی میاد؟؟؟

نظر

• metitondar
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 443

دوستان عزیز اصلاً نگران نباشین غبشهر یکی از پر پتانسیل ترین سهمای بازاره که در کمتر از دو ماه آینده به قول جناب پرریسک در سایت همسایه فک بازار رو پایین میاره ...

نظر

در حال کار...
                                X