خوب منتظر معاملات فردا باشیم در صورتیکه قیمت زیر 4000بسته بشه اولین حمایت 3800است .ممکنه قیمت توی این رنج برگرده ولی ممکنه فقط ی اصلاح باشه
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
خوب به سلامتی همه پخ پخ شدیم با این قیمت /:.weirdsmiley.://:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
با توجه به اخبار و اطلاعات جدید در مورد گروه غذایی و جو منفی حاکم بر آن امروز همه سبد غذایی را در منفی 4 برای فروش گذاشتم. غبشهر نصف فروش رفت. وبشهر و مارگارین کامل فروش رفتند. کالبر فروش نرفت. غپینو را در 5300گذاشتم که فروش نرفت.حد ضررم دیروز بود.با این حال 11700000هزار تومان زیان شناسایی شد.امیدوارم در پایان اصلاح و خرید پایینتر جایگزین شود.
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postبا توجه به اخبار و اطلاعات جدید در مورد گروه غذایی و جو منفی حاکم بر آن امروز همه سبد غذایی را در منفی 4 برای فروش گذاشتم. غبشهر نصف فروش رفت. وبشهر و مارگارین کامل فروش رفتند. کالبر فروش نرفت. غپینو را در 5300گذاشتم که فروش نرفت.حد ضررم دیروز بود.با این حال 11700000هزار تومان زیان شناسایی شد.امیدوارم در پایان اصلاح و خرید پایینتر جایگزین شود.
نظر
-
در اصل توسط امیر303 پست شده است View Postشفاف سازی عزیز من قیمت بالا دارم اگه جای من بودید چه می کردید؟نگه دارم یا رد کنم.
با سلام
دوستان عزیز بارها گفتم
در کف قیمتی بخرید
مفت بخرید
فریب گرگ های بازار رو نخرید
غبشهر رو در روز بازگشائی گفتم روی 3500-3600 فرصت خرید است عده ای گفتند 3500 تومان نه 6000 تومان باز می شه
دوستان احساسی نشوید
در صف های خرید وارد نشوید
در صف های فروش وارد نشوید
الان گروه خودرو نخرید دیروز و روز های قبل 100 ها میلیون بانکی به ملت در صف نشین فروختند الفرار
هر سهمی که صف خرید شد که خوب نیست
واتی 330 باز شد خریدیم گفتیم بخرید مفت است در 900 دادیم رفت عده ای روی 900 تازه شروع کردند به تبلیغ
وبانک 230تا 300 خریدیم گفتیم بخرید مفت مفت است هفته پیش 530 فروختیم افزایش سرمایه اش موند برای خودمون
از سهم هایی که در جا می زنند مفت هستند تحلیل کنید بخرید کاریتون نباشه بار ها گفتم پترو ها شیراز - پارسان - خراسان - شاراک و بازهم شاراک
شیراز اگر منفی می خوره هیچ ترسی نداره
واتی روی 900 به نظر من مثل بمب بود 200 درصد سود کردیم گفتم اگر تا 1400-1500 تومان بره بالای 900 تومانشو نمی خواهم با فزرین طاق زدم
غبشهر رو در 4200-4300 گفتم توصیه به خرید و فروش ندارم بالا نخرید
من تو این قیمت ها نمی فروشم من بالای 3550 خرید ندارم
عبشهر با گزارش 9 ماهه مسیر شو مشخص می کنه
اخبار دولت جدید رو پیگیر باشید ارز 1226 تومان خواهد گرفت یا نه
ترکیبی ار ارز 1226 و 2450 تومان یا ارز آزاد کدامیک ؟؟؟
افزایش قیمت یا کاهش قیمت یا تثبیت قیمت کدامیک ؟؟؟؟؟ پیگیر باشید
ارزون نفروشید گران نخرید چقدر بگم
ارزون بخرید مفت بخرید شتران رو منفی تر بخرید فریب نخورید شتران الان یکی از مفت های بازار است
نظر
-
بله منم با نظر اقای شفاف سازی موافقم
دوستان بازار را باید با تحلیل تکنیکال وارد بشید نه با شایعه و غیره
هر چند اقایون بورس میگن کسانی که تکنیکال میخرن ضرر میکنند ولی برعکس هر کسی تو این بازار بنیادی خریده تو ذوقش خورده اصلا شفاف نیست
غبشهر اگه زیر حمایت خودش را در 4000بشکنه حتما در قیمتهای 3800یا 3200برمیگردد
بهتره تا برگشت قیمت و خرید و پایین اوردن قیمت خرید به جای مفت
فروشی صبر کنید
سهم هایی که با ی خبر ریزش میکنند در برگشت همه چیز را جبران میکنند مثل پالایشگاهی ها یا خود همین غبشهر از 1500تا 900ریخت حالا شده 4000
دوستان من سهم ولغدر را از 50داشتم از نظر تکنیکال اگه 127را رد کنه تا 140و بعد 170ونهایتا تا 300میره اگه دوست دارین زیر نظرش بگیرید
ناراحت غبشهر هم نباشید از نظر بنیادی قویه فقط باید تکنیکال وارد میشدید
نظر
-
سلام به همه ی دوستان و کاربران محترم سایت بورسی ، از همگی شما سهامداران تقاضا دارم از این پس فقط با تحلیل بنیادی خرید فروش کنید نه با تحلیل تکنیکال ، چون اصلا ذات تحلیل تکنیکال بر اساس اقتصاد و قوانین غرب تدوین شده است و با اقتصاد و قوانین داخل ایران هیچ تناسبی ندارد ، تمامی تحلیل گرانی که پیش بینی تکنیکال آنها درست از آب درمیآید فقط از بنیاد سهم به طور کامل اطلاع دارند و تمامی کسانی که از رانت نیز استفاده میکنند رانت آنها مربوط به اطلاع از اتفاقات آینده ی شرکت و سهم میباشد که همه ی اینها در حوضه ی تحلیل بنیادی سهم قرار میگیرد و هیچ ارتباطی با نمودار ندارد . به همین علت هم هست که نمودار ها را در دسترس سهامداران خرد میگذارند تا به قول خودشون تحلیل کنند و بعد هم به راحتی با سهم بازی میکنند ، پس از شما سهامداران گرامی تقاضا دارم که از این پس کلمات فیبو و کندل و... از این دست را فراموش کنید و صرفا سهم را بنیادی تحلیل کنید و آنگاه معامله خود را صورت دهید .
موفق و سربلند و پر سود باشید[B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Postبله منم با نظر اقای شفاف سازی موافقم
دوستان بازار را باید با تحلیل تکنیکال وارد بشید نه با شایعه و غیره
هر چند اقایون بورس میگن کسانی که تکنیکال میخرن ضرر میکنند ولی برعکس هر کسی تو این بازار بنیادی خریده تو ذوقش خورده اصلا شفاف نیست
غبشهر اگه زیر حمایت خودش را در 4000بشکنه حتما در قیمتهای 3800یا 3200برمیگردد
بهتره تا برگشت قیمت و خرید و پایین اوردن قیمت خرید به جای مفت
فروشی صبر کنید
سهم هایی که با ی خبر ریزش میکنند در برگشت همه چیز را جبران میکنند مثل پالایشگاهی ها یا خود همین غبشهر از 1500تا 900ریخت حالا شده 4000
دوستان من سهم ولغدر را از 50داشتم از نظر تکنیکال اگه 127را رد کنه تا 140و بعد 170ونهایتا تا 300میره اگه دوست دارین زیر نظرش بگیرید
ناراحت غبشهر هم نباشید از نظر بنیادی قویه فقط باید تکنیکال وارد میشدید
نظر
-
دوست عزیز سهم را باید بنیادی انتخاب کنید وبا تکنیکال نقاط ورود و خروج ان را مشخص کنید
من خودم اصلا تحلیل تکنیکال را قبول نداشتم شاید باورتون نشه اسم تحلیل تکنیکال که میومد مسخره میکردم
وقتی ضرر کردم با خودم گفتم شاید این علم کارساز بوده که دیگران قبولش دارند مطالعه کردم دیدم بورس ایران تمام سهام های ان ارزنده و بنیادی هستند فقط باید موقع ورود و خروج را پیدا کنیم
تکنیکال کار کردم و ضرر 50میلیونی خودم را به سود 60میلیونی تبدیل کردم
اگه از همون اول تکنیکال کار کرده بودم الان سرمایه 200میلیونیم داخل بورس بیش از 600میلیون بود
من اولین سهمی که خریدم غبشهربود همون غبشهر ها را نگه داشته بودم الان150میلیون تو سود بودم
تازه بیشتر مواقع تحلیلگران بنیادی اشتباه میکنن
موقعی که انس طلا 1700بود و از نظر تکنیکال سیگنال خروج صادر شده بود همه از انس 2500تا 3200میگفتن
وقتی تا 1200ریخت و سیگنال خرید تکنیکال صادر شد همون تحلیگران از انس 800دلاری میگفتند
نظر
-
فردا غمارگ بر میگرده........غبشهر هم به امید خدا صف فروشش جمع میشه.البته اگر جو بازار خوب باشه و اگر ریزشی باشه یک مقدار کار به مشکل بر میخوره.امید همه دوستان بخدا باشه.....خودم بشخصه تو این چند سال سفته بازی و سهام بازی نکردم....با خوندن گزارشات و قیمتهای بازار و تحلیلهایی که از دوستان میخوندم سهم میخریدم...همشه هم سهامداری کردم و سهامدار بودم....و میانمدت کار میکردم.
غبشهر هم نگرانی نداره...ولی حدضرر یادتون نره.رعایت کنید....
نظر
-
در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Postدوست عزیز سهم را باید بنیادی انتخاب کنید وبا تکنیکال نقاط ورود و خروج ان را مشخص کنید
من خودم اصلا تحلیل تکنیکال را قبول نداشتم شاید باورتون نشه اسم تحلیل تکنیکال که میومد مسخره میکردم
وقتی ضرر کردم با خودم گفتم شاید این علم کارساز بوده که دیگران قبولش دارند مطالعه کردم دیدم بورس ایران تمام سهام های ان ارزنده و بنیادی هستند فقط باید موقع ورود و خروج را پیدا کنیم
تکنیکال کار کردم و ضرر 50میلیونی خودم را به سود 60میلیونی تبدیل کردم
اگه از همون اول تکنیکال کار کرده بودم الان سرمایه 200میلیونیم داخل بورس بیش از 600میلیون بود
من اولین سهمی که خریدم غبشهربود همون غبشهر ها را نگه داشته بودم الان150میلیون تو سود بودم
تازه بیشتر مواقع تحلیلگران بنیادی اشتباه میکنن
موقعی که انس طلا 1700بود و از نظر تکنیکال سیگنال خروج صادر شده بود همه از انس 2500تا 3200میگفتن
وقتی تا 1200ریخت و سیگنال خرید تکنیکال صادر شد همون تحلیگران از انس 800دلاری میگفتند
نظر
-
توکل به خدا
انشالله فردا قیمت زیر 4000نیاد و دوباره به 4500برگردد اون موقع حتما تا بالای 5000سقف جدید میزنه
ولی جای نگرانی نیست اگه سهم زیر 4000بسته بشه بازم اضافه میکنم
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Postبا سلام
دوستان عزیز بارها گفتم
در کف قیمتی بخرید
مفت بخرید
فریب گرگ های بازار رو نخرید
غبشهر رو در روز بازگشائی گفتم روی 3500-3600 فرصت خرید است عده ای گفتند 3500 تومان نه 6000 تومان باز می شه
دوستان احساسی نشوید
در صف های خرید وارد نشوید
در صف های فروش وارد نشوید
الان گروه خودرو نخرید دیروز و روز های قبل 100 ها میلیون بانکی به ملت در صف نشین فروختند الفرار
هر سهمی که صف خرید شد که خوب نیست
واتی 330 باز شد خریدیم گفتیم بخرید مفت است در 900 دادیم رفت عده ای روی 900 تازه شروع کردند به تبلیغ
وبانک 230تا 300 خریدیم گفتیم بخرید مفت مفت است هفته پیش 530 فروختیم افزایش سرمایه اش موند برای خودمون
از سهم هایی که در جا می زنند مفت هستند تحلیل کنید بخرید کاریتون نباشه بار ها گفتم پترو ها شیراز - پارسان - خراسان - شاراک و بازهم شاراک
شیراز اگر منفی می خوره هیچ ترسی نداره
واتی روی 900 به نظر من مثل بمب بود 200 درصد سود کردیم گفتم اگر تا 1400-1500 تومان بره بالای 900 تومانشو نمی خواهم با فزرین طاق زدم
غبشهر رو در 4200-4300 گفتم توصیه به خرید و فروش ندارم بالا نخرید
من تو این قیمت ها نمی فروشم من بالای 3550 خرید ندارم
عبشهر با گزارش 9 ماهه مسیر شو مشخص می کنه
اخبار دولت جدید رو پیگیر باشید ارز 1226 تومان خواهد گرفت یا نه
ترکیبی ار ارز 1226 و 2450 تومان یا ارز آزاد کدامیک ؟؟؟
افزایش قیمت یا کاهش قیمت یا تثبیت قیمت کدامیک ؟؟؟؟؟ پیگیر باشید
ارزون نفروشید گران نخرید چقدر بگم
ارزون بخرید مفت بخرید شتران رو منفی تر بخرید فریب نخورید شتران الان یکی از مفت های بازار است
نظر
-
دوستان عزیز اصلاً نگران نباشین غبشهر یکی از پر پتانسیل ترین سهمای بازاره که در کمتر از دو ماه آینده به قول جناب پرریسک در سایت همسایه فک بازار رو پایین میاره ...
نظر
نظر