در اصل توسط Arash007 پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط Arash007 پست شده است View Postیک کلیه موجود با گروه خونی O مثبت موجود است در حد صفر به علت نیاز مالی جهت خرید غبشهر در این قیمت بفروش میرسددر اصل توسط axy پست شده است View Postآفا مظنه O مثبت چنده منم دو تا دارم .سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
سلام
دوستان عزیز چند ماه پیش تو همین تاپیک گفتم بازار ما تکنیکالی شده متاسفانه خرید بنیادی نیاز به صبر ایوب و ثروت قارون داره.
لطفا فحش ندید خودم هم با اینکه فارکس کار هستم و تکنیکالی خرید و فروش میکنم گاهی تحت تاثیر فانتامنتال ها ضرر میکنم
غبشهر را در 3700سیگنال خرید دادم
دوستان تا زمانیکه غبشهر بالای 4800است نگران نیاشد
در نمودار غبشهر که در زیر قرار داده ام الگوی سرو شانه معکوس قرار دارد که هدف 6400را برای غبشهر تعیین میکنه
متاسفانه خط گردن در 4800استا که بیشتر مواقع قیمت تحت تاثیر عواملی مثل در سود بودن سهامداران و یا در مورد غبشهر شک در یالا اعلام کردن عایدی سال بعد و غیره قیمت این خط گردن را لمس کرده و صعود خود را دوباره شروع میکنه
نظر
-
در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Postسلام
دوستان عزیز چند ماه پیش تو همین تاپیک گفتم بازار ما تکنیکالی شده متاسفانه خرید بنیادی نیاز به صبر ایوب و ثروت قارون داره.
لطفا فحش ندید خودم هم با اینکه فارکس کار هستم و تکنیکالی خرید و فروش میکنم گاهی تحت تاثیر فانتامنتال ها ضرر میکنم
در نمودار غبشهر که در زیر قرار داده ام الگوی سرو شانه معکوس قرار دارد که هدف 6400را برای غبشهر تعیین میکنه
متاسفانه خط گردن در 4800استا که بیشتر مواقع قیمت تحت تاثیر عواملی مثل در سود بودن سهامداران و یا در مورد غبشهر شک در یالا اعلام کردن عایدی سال بعد و غیره قیمت این خط گردن را لمس کرده و صعود خود را دوباره شروع میکنه
نظر
-
تنها بازی که ممکنه دربیارند اعلام سود 93 زیر 700-800 تومن حتی شاید 500... درست مثل پارسال که که 180 فکر کنم اعلام کرد حالا یکی نیست بگه اخه ادم راست گو چجوری 180 اعلام کردی و توی 9 ماه 800 تومن در امد داشته شرکت.... عرضه حقوقی و ترس از اعلام سود 93 باعث در جا زدن سهم شده است.....
نظر
-
اگر قضیه مجمع 5 آذر درست باشه 15 روز بورسی وقت داریم سهم خودش رو برسونه به 6000 تومن...واسه من که زمان کمی حساب میشه....بیاد رو 4800 دوباره اضافه میکنیم به سبد...
امسال سال افزایش سرمایه ای هاست...
شتران- کخاک - غالبر -غبشهر - شپنا - صادرات ....A man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Postسلام
نظر
-
متاسافانه حجم فایل زیاد بوده اپلود نشده
فعلا که غبشهر روی 5000کف ساخته ولی تا زمانیکه زیر 4800 نیاد باید نگه داری بشه
شاید بازار منتظر عایدی سال 93 باشه
کسی خبر داره چقدر قرار ه اعلام بشه؟
این مدیران غبشهر خیلی ........
سال قبل هم عایدی را 180 اعلام کردند بعدا تا 700هم رشد کرد
بازار از همین میترسه وگرنه قیمت این سهم باید حالا 6000باشه
نظر
-
در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است View Postمتاسافانه حجم فایل زیاد بوده اپلود نشده
فعلا که غبشهر روی 5000کف ساخته ولی تا زمانیکه زیر 4800 نیاد باید نگه داری بشه
شاید بازار منتظر عایدی سال 93 باشه
کسی خبر داره چقدر قرار ه اعلام بشه؟
این مدیران غبشهر خیلی ........
سال قبل هم عایدی را 180 اعلام کردند بعدا تا 700هم رشد کرد
بازار از همین میترسه وگرنه قیمت این سهم باید حالا 6000باشه
سمت راست بالا یکی از زبونه ها نوشته آپلود سنتر
با سپاسفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
عزیزانی که در مورد پیش بینی سال 93 نظر می دهند ، دقت کنند که با احتساب 210درصد افزایش سرمایه باید حساب کنند. اولین پیش بینی سال قبل 1597ریال در تاریخ 91/9/19 اعلام شد. پس منطقی است که برای 93 اولین پیش بینی رقم کمتری باشد. دوستان صبور باشند و در مجمع افزایش سرمایه شرکت کنند تا به سود واقعی در این سهم برسند. بنظر من بعد مجمع هم باید فقط خریدار بود تا فروشنده.کمتر سهمی در بازار هست که بتواند مانند غبشهر سود سازی کند.
نظر
-
بچه ها آمار موثق دارم بعد از افزایش سرمایه 2500 باز میشه الان من 3000 تا دارم که با احتساب قیمت روز میشه حدود 15 م بعد از افزایش سرمایه 210% میشه 3000 *2.1+3000 که میشه 9300 سهم که اگر 2500 باز بشه دارایی من میشه حدود 23م که حداکثر این پروسه 70 روز طول میکشه فک کنم به نفعمون باشه که با غبشهر بمونیم.
البته اینم بگم که من از 3800 با سهم بودم
نظر
-
از دید تکنیکال در حال تکمیل شدن موج 5 است که تارگت 72600 را نشان می دهد و تا قبل از افزایش سرمایه باید به آن برسد.بعد از افزایش سرمایه هم قیمت پایه 23600 ریال است که کاملا منطقی است.تا مجمع سالانه هم که در فروردین 93 برگزار می شود براحتی 30000 ریال را تاچ می کند.
نظر
-
مصاحبه مدیر مالی غبشهر
پاسخ به منتقدان ارزش بازار غبشهر
آخرین وضعيت تک سهم روغنی بازار شفاف سازی شد. شهرضایی معاون مالی شرکت صنعتی بهشهر در گفت و گو با خبرنگار بورس 24 ، در مورد زمان ارائه بودجه این شرکت برای سال مالی منتهی به پایان آذرماه 93 ، اظهار داشت: تلاش می شود تا این بودجه در فاصله زمانی 25 تا 30 آبان ماه به بازار ارایه شود.
رد شایعات پيرامون سود صنعتی بھشھر در سال مالی 93
وی در مورد شایعات موجود در خصوص پایين در نظر گرفته شدن سود این شرکت برای سال مالی منتهی به آذرماه 93 نسبت به سال مالی گذشته، ابراز داشت: ھنوز رقم سود نهایی نشده است و با توجه به آن که پيگيری ھا و محاسبات در مورد سود این شرکت ھنوز ادامه دارد؛ بر این اساس نمی توان در مورد بالا یا پایين بودن رقم سود سال 93 این شرکت نسبت به سال 92 اظهار نظری کرد.
اعلام سود واقعی به بازار
شهرضایی با تاکيد بر این که مدیران شرکت صنعتی بهشهر در نظر دارند تا این بار سودی واقع بينانه تر به بازار اعلام کنند، ادامه داد: در سال ھای گذشته نظر بازار در مورد بودجه شرکت صنعتی بهشهر این بود که این شرکت ھمواره سود خود را به صورت محافظه کارانه و محتاطانه اعلام می کند. وی در توجيه اعلام محتاطانه سود سال مالی 92 این شرکت، ابراز داشت: در حالی که در سال مالی گذشته این شرکت ھزینه ھایی مانند ھزینه پخش را به موجب قراردادی که با شرکت به پخش داشت، دیده بود، با ملغی شدن این قرارداد سود شرکت افزایش یافت. از سوی دیگر شرکت در سال مالی گذشته موفق به دریافت افزایش نرخ حدود 25 درصدی در نرخ روغن شد. مدیر مالی "غبشهر" تصریح کرد: بر این اساس در سال 93 نيز این شرکت قراردادی با شرکت بهپخش ندارد و ھزینه ھای شرکت نيز قرار است مانند ھزینه ھای سال 92 دیده شود؛ ضمن آن که رقم افزایش نرخ نيز مانند افزایش نرخ سال جاری دیده خواھد شد.
توضيحات بيشتر در بودجه جدید
وی با بيان این که بودجه امسال با توضيحات مفصل تر منتشر خواھد شد، اظهار داشت: در این بودجه به رفع تحریم ھا و اثرات آن در ھزینه ھای انتقال پول و گشایش ال سی اشاره خواھد شد. وی تصریح کرد: در واقع تلاش می کنيم ، بودجه ای را که به بازار ارایه می دھيم اگر اتفاق خاصی خارج از اراده و کنترل ما رخ ندھد، نهایتا 10 درصد انحراف داشته باشد.
نرخ روغن در سود سال 93 "غبشھر"
این مقام مسوول در صنعتی بهشهر در برابر این سوال که با توجه به عدم دریافت افزایش نرخ روغن، آیا این افزایش نرخ در بودجه جدید شرکت لحاظ خواھد شد؟، ابراز داشت: افزایش نرخ روغن در سود سال مالی منتهی به پایان آذرماه 93 به طور حتم لحاظ خواھد شد، مگر آن که دفتر مرکزی صافولا که در عربستان واقع است، از ما بخواھد که این افزایش نرخ در سود ھر سهم این شرکت لحاظ نشود و بودجه بدون افزایش نرخ به بازار ارایه شود. وی تصریح کرد: اگر بودجه این شرکت با افزایش نرخ روغن به بازار منعکس شود ،حتما در این بودجه تاثير سود سهم بر اساس این افزایش نرخ در دی ماه امسال و یا فروردین ماه سال آینده توضييح داده خواھد شد.آخرین ویرایش توسط بنان؛ 2013/10/29, 23:15.
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postعزیزانی که در مورد پیش بینی سال 93 نظر می دهند ، دقت کنند که با احتساب 210درصد افزایش سرمایه باید حساب کنند. اولین پیش بینی سال قبل 1597ریال در تاریخ 91/9/19 اعلام شد. پس منطقی است که برای 93 اولین پیش بینی رقم کمتری باشد. دوستان صبور باشند و در مجمع افزایش سرمایه شرکت کنند تا به سود واقعی در این سهم برسند. بنظر من بعد مجمع هم باید فقط خریدار بود تا فروشنده.کمتر سهمی در بازار هست که بتواند مانند غبشهر سود سازی کند.
ای پی ای عبشهر بعد از افزایش سرمایه بدون تعدیل معادل 2913 ریال خواهد بود. با توجه به تعدبل قابل ملاحظه ای که داره قطعا بیشتر ازاین ها اعلام خواهد شد. بنابراین پیش بین سال 93 قابل توجه و خیلی بیشتر از 3000 ریال خواهد بود.آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/10/29, 23:25.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postدرود دوست عزیز
ای پی ای عبشهر بعد از افزایش سرمایه بدون تعدیل معادل 2913 ریال خواهد بود. با توجه به تعدبل قابل ملاحظه ای که داره قطعا بیشتر ازاین ها اعلام خواهد شد. بنابراین پیش بین سال 93 قابل توجه و خیلی بیشتر از 3000 ریال خواهد بود.
نظر
نظر