در اصل توسط مرتضی 6038 پست شده است
View Post
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده دوره دوازده ماهه منتهی به 1392/09/30 روی کدال قرار گرفت.
دستور جلسه: تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
http://codal.ir/Reports/AssemblyInvi...XoYN06ew%3d%3dسهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
من منتظر غبشهر 7000تومانی نیستم
راحت تو فارکس با ی نوسانگیری 200دلار در عرض 10 دقیقه کار میکنم
بورس ایران ارزش نوسانگیری نداره
خرید سنگین میکنم به قیمت خوب هم میفروشم
دوستانی که تو همین تاپیک من را میشناسند
من چند ماه پیش سیگنال خرید غبشهر 3700و شبریز و شدوص را دادم
شبریزو شدوص را فروختم
غبشهر را دوباره وارد شدم
قصد شرکت در افزایش سرمایه دارم
من دیروز یا روز قبل گفتم غبشهر روی 4800پول بک میزنه
نظر
-
دوست عزیز غبشهر دوباره روی 5400مقاومت داره
باید صبر کنی
مهم اینکه شما کف بخری که با نوسانات بازار ضرر نکنی
مثلا من خودم 4800دوباره امروز اضافه کردم
در ضمن غبشهر اصلا 7000نمیشه
چون افزایش سرمایه داره/:.yead.:/
نظر
-
-
استراتژی معاملات در غبشهر
شایعه افزایش سرمایه باعث رشد قیمت سهام و خبر آن باعث کاهش می شود . این پدیده در مورد وبصادر قبل از افزایش سرمایه و فاذر در یک ماه گذشته تجربه شد. و به نظر می رسد که همین اتفاق برای غبشهر هم افتاده است.
فارغ از این نکته مطابق الگوی کاپ در چارت نمودار قیمت سهم و پریودهای زمانی صعود و نزول ( که برای این نماد شفافیت زیبایی دارد) در مرز 4800 اصلاح به پایان می رسد و رالی صعودی متناوب سهم آغاز می گردد.
هدف این دوره صعودی مقاومت 5200 می باشد.[CENTER][I][B](گزارش بازار - شایعات تعدیل مثبت و منفی - سیگنالهای خرید تکنیکی و بنیادی) [/B][/I] [SIZE=3][COLOR=#ff0000][I][B]bourstimes.ir[/B][/I][/COLOR][/SIZE]
[/CENTER]
[CENTER]
[/CENTER]
نظر
-
شفاف سازی جان کجای نکنه سهمتو فروختی بر سر دور راهی مانده ایم بریم مجمع یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگرانی من از مجمع: 1مدت زیادی سهم بسته بماند 2-مدت زیادی ظول میکشد تا سهام به پرتفوی اضافه شود 3-سرمایه مان میخوابد اساتید محترم منو از نگرانی در بیارند
با تشکر فراوان
نظر
-
شرکت در تاریخ 6 آذر ماه مجمع افزایش سرمایه دارد. حداکثر تا 20آذر هم اولین پیش بینی سال مالی 93 خود را با لحاط نمودن افزایش سرمایه به بازار ارائه میدهد و سهم باز گشایی می شود. زمان بازگشایی سهم هم بهترین فرصت برای خرید یا افزایش سهام است که تا مجمع بعدی 50 % رشد قیمت سهم قطعی است. در فروردین 93 هم مجمع عمومی سال 92 برگزارمی شود و سود تقسیم می کند.بنابراین رفتن به مجمع افزایش سرمایه هیچ ریسکی ندارد و به نفع سهامداران است.
نظر
-
اصلی ترین دلیلی که سهامدار عمده نمی خواهد قیمت سهم بالا بره ترغیب سهامداران به شرکت در افزایش سرمایه است چون اگه سهم 6000 تومان بشه خیلی ها فروشنده می شوند ( یا اصلا 7000 تومان توجیه فروش دارد کاملا) تا بعد باز گشایی حدوده 2000 تومان بخرند بدون خواب سرمایه و انتظار برای سهم های جایزه اگه با 6000 تومان بره نهایتا با 15-10% گپ باز میشه که به صرف نیست ولی با 5000 تومان راحت -25-20% بالا باز میشه که توجیهی برای سهامداران دارد حالا دوستان خودشون تصمیم بگیرند....
نظر
-
در اصل توسط داروساز پست شده است View Postاصلی ترین دلیلی که سهامدار عمده نمی خواهد قیمت سهم بالا بره ترغیب سهامداران به شرکت در افزایش سرمایه است چون اگه سهم 6000 تومان بشه خیلی ها فروشنده می شوند ( یا اصلا 7000 تومان توجیه فروش دارد کاملا) تا بعد باز گشایی حدوده 2000 تومان بخرند بدون خواب سرمایه و انتظار برای سهم های جایزه اگه با 6000 تومان بره نهایتا با 15-10% گپ باز میشه که به صرف نیست ولی با 5000 تومان راحت -25-20% بالا باز میشه که توجیهی برای سهامداران دارد حالا دوستان خودشون تصمیم بگیرند....
نظر
نظر