صنعتي بهشهر ( غبشهر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

پاسخ : صنعتي بهشهر ( غبشهر )

فروش صافولا و تعدیل مثبت 195 درصدی در وبشهر

شرکت توسعه صنایع بهشهر سود سال 93 خود را با تعدیل مثبت 195 درصدی از 438 ریال به 1295 ریال رسانده است . که دلیل این تعدیل نیز عمدتا مربوط به موضوع واگذاری سهام شرکت صافولا می باشد .

شرکت اقدام به خرید 79.9 درصد شرکت مارگارین به مبلغ 3450 میلیارد ریال نموده است و در قبال آن 10 درصد از سهام شرکت صافولا را به مبلغ 2955 میلیارد ریال واگذار و 495 میلیارد ریال وجه نقد نیز پرداخت کرده است. بهای تمام شده سهام صافولا واگذار شده برای شرکت 74 میلیارد ریال می باشد که این موضوع منجر به شناسایی سودی 2881 میلیارد ریالی برای شرکت شده است که تاثیر آن در سود هر سهم برای سال مالی 93شرکت اصلی 793 ریال و تلفیقی 629 ریال می باشد .

همچنین لازم به ذکر است شرکت اعلام نموده که موضوع افزایش سرمایه 50 درصدی از محل آورده نقدی و مطالبات نیز در 30 اردیبهشت 93 به تصویب هیات مدیره رسیده است و گزارش آن به بازرس قانونی ارائه شده است
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• metitondar
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 443

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
      فروش صافولا و تعدیل مثبت 195 درصدی در وبشهر

شرکت توسعه صنایع بهشهر سود سال 93 خود را با تعدیل مثبت 195 درصدی از 438 ریال به 1295 ریال رسانده است . که دلیل این تعدیل نیز عمدتا مربوط به موضوع واگذاری سهام شرکت صافولا می باشد .

شرکت اقدام به خرید 79.9 درصد شرکت مارگارین به مبلغ 3450 میلیارد ریال نموده است و در قبال آن 10 درصد از سهام شرکت صافولا را به مبلغ 2955 میلیارد ریال واگذار و 495 میلیارد ریال وجه نقد نیز پرداخت کرده است. بهای تمام شده سهام صافولا واگذار شده برای شرکت 74 میلیارد ریال می باشد که این موضوع منجر به شناسایی سودی 2881 میلیارد ریالی برای شرکت شده است که تاثیر آن در سود هر سهم برای سال مالی 93شرکت اصلی 793 ریال و تلفیقی 629 ریال می باشد .

همچنین لازم به ذکر است شرکت اعلام نموده که موضوع افزایش سرمایه 50 درصدی از محل آورده نقدی و مطالبات نیز در 30 اردیبهشت 93 به تصویب هیات مدیره رسیده است و گزارش آن به بازرس قانونی ارائه شده است
      میشه ارتباط "وبشهر" به "غبشهر" روبگید ؟؟؟!!!

نظر

• erfanslash
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 762

صنعتی بهشهر (غبشهر)

شرکت صنعتی بهشهر بطور متوسط حدود 35 درصد بازار کشور را در اختیار داشته و در این زمینه رتبه نخست را در بین 28 شرکت تولید کننده داراست.

استراتژی شرکت کسب جایگاه نخست روغن مایع و جامد (خانوار) و همچنین صنف و صنعت و رسیدن به حداکثر سود از طریق کاهش هزینه ها و همچنین تولید محصولات جدید که نیازمند دانش فنی بالا است، می باشد. برنامه های شرکت در سال مالی آتی ادامه اجرای پروژه های روغن های تخصصی که تولید آنها نیازمند دانش فنی بالاست، می باشد. این تولیدات به دلیل تخصصی بودن آنها از سود آوری قابل توجهی برخوردار خواهد بود.

همچنین از نظر تکنولوژی شرکت دارای پیشرفته ترین دستگاه های تولید روغن خوراکی در سطح کل کشور و خاورمیانه می باشد.

نظر

• کاظمی
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 331

در اصل توسط erfanslash پست شده است View Post
          صنعتی بهشهر (غبشهر)

شرکت صنعتی بهشهر بطور متوسط حدود 35 درصد بازار کشور را در اختیار داشته و در این زمینه رتبه نخست را در بین 28 شرکت تولید کننده داراست.

استراتژی شرکت کسب جایگاه نخست روغن مایع و جامد (خانوار) و همچنین صنف و صنعت و رسیدن به حداکثر سود از طریق کاهش هزینه ها و همچنین تولید محصولات جدید که نیازمند دانش فنی بالا است، می باشد. برنامه های شرکت در سال مالی آتی ادامه اجرای پروژه های روغن های تخصصی که تولید آنها نیازمند دانش فنی بالاست، می باشد. این تولیدات به دلیل تخصصی بودن آنها از سود آوری قابل توجهی برخوردار خواهد بود.

همچنین از نظر تکنولوژی شرکت دارای پیشرفته ترین دستگاه های تولید روغن خوراکی در سطح کل کشور و خاورمیانه می باشد.

خرید پله ای به قصد نگهداری 2 ماهه مناسبه و گین مناسبی خواهد داد.....
          اتفاقات قطعی 2 ماه آینده سهم :
          1-اعلام گزارش 6 ماهه
          2-ماه رمضان و فروش فوق العاده همیشگی شرکت در این ایام
          تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• مهدی سکه فروش
            عضو جدید
            • May 2014
            • 18

اقتصادی > صنعت و تجارت و کشاورزی تازه‌ترین تصمیم دولت/ گرانی 17 قلم کالای اساسی به آخر خرداد موکول شد
            رئیس شورای اصناف گفت: با تصمیم دولت، تغییر قیمت گوشت قرمز، برنج، روغن نباتی، جو، آرد، نان، گندم، ذرت، کنجاله، سویا، شکر، کره، ذرت، گوشت مرغ، شیرخشک صنعتی، کود اوره و پتاس، به آخر خردادماه موکول شد.

نظر

• erfanslash
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 762

تحلیل جدیدی از غبشهر

شاخص کل مثبت= غبشهر منفی

شاخص کل منفی= غبشهر صف فروش

گروه غذایی مثبت = غبشهر منفی

گروه غذایی منفی = غبشهر صف فروش

مذاکرات هسته ای مثبت = غبشهر منفی

مذاکرات هسته ای منفی = غبشهر صف فروش

و..........

نظر

• erfanslash
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 762

نظر

• nudnik
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 224

منطقی هست اون قیمتش؟ 550 مثلا ؟! کلا غبشهر همه ی سودشو تقسیم نمیکنه تو مجامعش.. ارزش خرید به دید مجمع رو داره ؟

نظر

• erfanslash
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 762

در اصل توسط nudnik پست شده است View Post
                    منطقی هست اون قیمتش؟ 550 مثلا ؟! کلا غبشهر همه ی سودشو تقسیم نمیکنه تو مجامعش.. ارزش خرید به دید مجمع رو داره ؟
                    صد در صد ارزش خرید با دید مجمع رو داره دوست عزیز

نظر

• nudnik
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 224

صد در صد ارزش خرید با دید مجمع رو داره دوست عزیز
                      ممنون از توجه و پاسختون :)
                      با دید مجمع خریدش تو این قیمت ها باز دهی چند درصدی رو میتونه داشته باشه؟ مجمعش اوایل اردیبشت هست فکر میکنم ..
                      من دارم این سهم رو میخوام اگه زمان نگه داری با بازده معقول هست میانگین کم کنم و بمونم با سهم ...

نظر

• erfanslash
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 762

ممنون از توجه و پاسختون :)
                        با دید مجمع خریدش تو این قیمت ها باز دهی چند درصدی رو میتونه داشته باشه؟ مجمعش اوایل اردیبشت هست فکر میکنم ..
                        من دارم این سهم رو میخوام اگه زمان نگه داری با بازده معقول هست میانگین کم کنم و بمونم با سهم ...
                        به نظر حقیر این سهم تا مجمع سال آینده حداقل بین40تا 50% سود میده

نظر

• sencha_65
                          عضو جدید
                          • Sep 2013
                          • 10

به نظر حقیر این سهم تا مجمع سال آینده حداقل بین40تا 50% سود میده

کلاً نا امیدم کردین ...
                          با این حساب دیگه حتی با سهامداری تا مجمع سال آینده هم من به اصل پولم نمیرسم؟؟؟ حدود 5 ماه پیش 1500 خریدم الان 718 تومنه ...!!!

نظر

• erfanslash
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 762

در اصل توسط sencha_65 پست شده است View Post

کلاً نا امیدم کردین ...
                            با این حساب دیگه حتی با سهامداری تا مجمع سال آینده هم من به اصل پولم نمیرسم؟؟؟ حدود 5 ماه پیش 1500 خریدم الان 718 تومنه ...!!!
                            دوست عزیز اگر دقت کنید گفتم حداقل
                            در ضمن شما امسال 130 و سال بعد هم تقریبا همین مقدار سود مجمع دریافت کردید و خواهید کرد (پس 250 حداقل به 50% اضافه کنید تارگت حداقلی بدست میاد )

نظر

• nudnik
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 224

دوست عزیز اگر دقت کنید گفتم حداقل
                              در ضمن شما امسال 130 و سال بعد هم تقریبا همین مقدار سود مجمع دریافت کردید و خواهید کرد (پس 250 حداقل به 50% اضافه کنید تارگت حداقلی بدست میاد )
                              بدون سود مجمع و تارگت قیمتی رو 50 درصد بازده حدودا میبینید؟
                              اینکه گفته شده در صورت نگرفتن افزایش نرخ تعدیل منفی حدودا 50 درصدی میده تا چه حد درسته و امکان گرفتن افزایش نرخ براش وجود داره بنظرتون ؟ ممنون

نظر

• erfanslash
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 762

بدون سود مجمع و تارگت قیمتی رو 50 درصد بازده حدودا میبینید؟
                                اینکه گفته شده در صورت نگرفتن افزایش نرخ تعدیل منفی حدودا 50 درصدی میده تا چه حد درسته و امکان گرفتن افزایش نرخ براش وجود داره بنظرتون ؟ ممنون
                                در جواب سوال اولتون بله

در مورد افزایش نرخ هم تا جایی که اطلاع دارم به احتمال بالای 95% شرکت در تیر ماه افزایش نرخ رو میگیره

نظر

در حال کار...
                                X