پاسخ : صنعتي بهشهر ( غبشهر )
صنعتي بهشهر ( غبشهر )
Collapse
X
-
-
سبد کالا میتونه باعث تداوم سودآوری این سهم بشه....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
اگه گزارش رو موشکافانه بررسی کنید متوجه میشید شرکت حرکات بسیار عجیب و غریبی انجام داده و در واقع پول بیت المال رو به فنا داده .
قیمت فروش روغن آزاد به طور متوسط در بودجه سال 92 معادل کیلویی 4312 تومن در نظر گرفته شده ولی در نه ماهه به دلیل کاملا نا معلوم 4133 فروخته و تخفیفات کاملا خارج از عرف داده .
ولی اگه تولید و فروش 10 ماهه شرکت رو نگاه کنیم متوجه میشیم دو ماه آخر روغن بی زبون رو کیلویی فقط 3727 تومن فروخته !!!!
آیا اسم این کارو غیر دزدی کار دیگه ای هم میشه گذاشت ؟
غیر از اینه که احتمالا این تخفیفات کاملا نا معقول در صورتی که قیمت روغن حتی 1 ریال هم ارزون نشده به خودی ها داده شده تا سود اصلی از جیب سهامدار بره تو جیب عمده فروش که احتمالا رابطه ای هم با مدیریت شرکت داره ؟
امیدوارم حسابرس به این موضوع توجه کنه این یعنی دزدی تو روز روشن .
نظر
-
در اصل توسط axy پست شده است View Postاگه گزارش رو موشکافانه بررسی کنید متوجه میشید شرکت حرکات بسیار عجیب و غریبی انجام داده و در واقع پول بیت المال رو به فنا داده .
قیمت فروش روغن آزاد به طور متوسط در بودجه سال 92 معادل کیلویی 4312 تومن در نظر گرفته شده ولی در نه ماهه به دلیل کاملا نا معلوم 4133 فروخته و تخفیفات کاملا خارج از عرف داده .
ولی اگه تولید و فروش 10 ماهه شرکت رو نگاه کنیم متوجه میشیم دو ماه آخر روغن بی زبون رو کیلویی فقط 3727 تومن فروخته !!!!
غیر از اینه که احتمالا این تخفیفات کاملا نا معقول در صورتی که قیمت روغن حتی 1 ریال هم ارزون نشده به خودی ها داده شده تا سود اصلی از جیب سهامدار بره تو جیب عمده فروش که احتمالا رابطه ای هم با مدیریت شرکت داره ؟
قطعا تا آخر سال بعد بازم تعدیل داره و تو این قیمتا هم مفته. ولی چه میشه کرد که صاحاب نداره
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postیه خبر نسبتا بد از غبشهر به دستم رسید،انشالله که تکذیب میشه بعدا و اشتباه هست،منتهی ظاهرا شرکت تو فروش مشکل داره...
دلیلش رو نمیگم که خدایی نکرده شائبه ای پیش نیاد...
البته منظورم این نیست که سهم تعدیل منفی میده و این حرفها،بیشتر منظورم اینه که یه مقدار راه برای تعدیل مثبت دادن سهم سخت و دشوار شده،یا اگر هم تعدیلی در کار باشه به اون چشمگیری که قبلا انتظار داشتیم نخواهد بود...
پ.ن: البته یه نکته رو بگم،سهم واقعا تو این قیمتها ارزنده است و اصلا توصیه به فروش ندارم،صرفا خواستم خبر رسانی کنم تا انشالله دوستان بتونن بعدا برای خروج به موقع تصمیم گیری کنن...در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدوست عزیز چرا ترش کردی؟
دوستانی که بنده رو میشناسن خوب خاطرشون هست که پارسال تا 950 تومن هم همراه با غبشهر بودم و با میانگین 1350 رفتم مجمع و ...
فکر میکنم بد نباشه یه نیم نگاهی به صفحات قبلی همین تاپیک بندازی دوست من و ادبیاتت رو اصلاح کنی...
در ضمن بد نیست قسمت هایی رو که قرمز کردم دوباره بخونی...
انشالله که دوستان همگی پر سود باشن/:.Heart.:/
پ.ن:درضمن خبر مشکل فروش رو یکی از دوستانی که تو شرکت مشغول به کار هست به بنده گفتن،دوستمون میگفت انبارمون رو به پر شدنه وشرکت برای به فروش رفتن محصولاتش جایزه(تخفیف)میده...
باز هم میگم،امیدوارم از صمیم قلب که مشکلی وجود نداشته باشه و یا اگر هم هست به زودی حل بشه...
وباز تاکید میکنم اصلا توصیه به فروش تو این قیمتها ندارم....در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postامید جان به خدا خبر بهم رسید فقط خواستم بگم که دوستانمون تارگت های رویایی یه وقت در سر نداشته باشن...
وگرنه غبشهر 1400 تومنی واقعا جوکه!!!انشالله که به جایگاه واقعیش میرسه(حتی با این خبری که به من رسیده مربوط به مشکل فروش) و هنوز فاصله ی خوبی تاجایگاهش داره...
به شخصه فکر میکنم حداقل تا 2 تومن رو بتونه ببینه تا شب مجمع،انشالله.../:.wubsmiley.:/در اصل توسط axy پست شده است View Postاگه گزارش رو موشکافانه بررسی کنید متوجه میشید شرکت حرکات بسیار عجیب و غریبی انجام داده و در واقع پول بیت المال رو به فنا داده .
هرچند همونطور که اونموقع معتقد بودم غبشهر 1400 تومنی جکه،الان هم معتقدم غبشهر 1100 تومنی از جوک هم جوک تره،اما با همه ی ارزندگی سهم نباید انتظار تعدیلات مثل امسال رو داشت...
قطعا جایگاه غبشهر بالاتر از ایناست و خیلی هم بالاتر ...تمام سال من بی تو...
نظر
-
ؤوغنیها قرار بود یک افزایش نرخ بگیرند امثال که وزیر مخالفت کرد گفت امسال افزایش نداریم سال دیگر همه افزایشها باهم میدهیم پدر مردم در اوریم....
نمیدانم غمارگ و غبشهر در پیش بینی سال اتی اینها را اعمال کرده یا خیر...
این در گزارش6و 9ماهه غبشهر فکر کنم بودhttps://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
tom cruise in face book
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدزدی رخ نداده دوست من،مدتی قبل عرض کردم خبر رسیده تو فروش مشکل دارن و دارن تخفیف میدن...
هرچند همونطور که اونموقع معتقد بودم غبشهر 1400 تومنی جکه،الان هم معتقدم غبشهر 1100 تومنی از جوک هم جوک تره،اما با همه ی ارزندگی سهم نباید انتظار تعدیلات مثل امسال رو داشت...
قطعا جایگاه غبشهر بالاتر از ایناست و خیلی هم بالاتر ...
اینا که در به در دنبال افزایش نرخ هستند دیگه دلیلی برای تخفیف نمیمونه .
جنسی که به قیمت مصوب نیمخرن با قیمت بالاتر قطعا خریدار نداره .
نظر
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postدوست عزیز همون روزی که خریدی اضافه نمیشه که
باید صبر کنید یک روز تا پرتفوی آپدیت بشه
کارگذارم او اول خرید تغییر نداده بودم
که بخوام تغییر کاگدار امضا کنم؟؟
شما مطمئنین اطلاعاتتون درسته از اضافه شدن جایزه غبشهر به پرتفوی تون؟؟؟؟دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postیک روز هم گذشت و اضافه نشد؟؟؟
کارگذارم او اول خرید تغییر نداده بودم
که بخوام تغییر کاگدار امضا کنم؟؟
شما مطمئنین اطلاعاتتون درسته از اضافه شدن جایزه غبشهر به پرتفوی تون؟؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط erfanslash پست شده است View Postدوست عزیز روال کاریش همینه که شما مقدار کمی غبشهر میخری و بعد هم تغییر کارگزار ناظر برای غبشهر میدی به همین سادگی
و بعد با یه کار گذار دیگه بخوای بفروشی؟؟؟
اخه من دو سال پیش قبل از اینکه وقتی غبشهر خریدم تغییر کارگذار ندادم/:.ohno-smiley.:/
فردا اینم امتحان می کنمدنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو
نظر
-
غبشهر-صنعتی بهشهر...
با توجه به نمودار فوق:
شاهد برخورد قیمت به سطح مقاومتی مهم 1135 تومان هستیم.
حال برای فردا دو حالت را در نظر میگیریم:
1-شکست مقاومت:در صورتی که قیمت روی سطح فوق تثبیت شود و مقاومت شکسته شود، هدف کوتاه مدت سهم 1330 تومان میباشد.
2-در صورت که نتواند به مقاومت اشاره شده غلبه کند احتمال ریزش تا سطح 1000 تومان وجود دارد.
-------------
با توجه به حجم معاملات امروز احتمال شکست مقاومت فوق زیاد میباشد/
موفق باشید...خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
-
Re: پاسخ : صنعتي بهشهر ( غبشهر )
در اصل توسط alireza9967 پست شده است View Postغبشهر-صنعتی بهشهر...
با توجه به نمودار فوق:
شاهد برخورد قیمت به سطح مقاومتی مهم 1135 تومان هستیم.
حال برای فردا دو حالت را در نظر میگیریم:
1-شکست مقاومت:در صورتی که قیمت روی سطح فوق تثبیت شود و مقاومت شکسته شود، هدف کوتاه مدت سهم 1330 تومان میباشد.
2-در صورت که نتواند به مقاومت اشاره شده غلبه کند احتمال ریزش تا سطح 1000 تومان وجود دارد.
-------------
با توجه به حجم معاملات امروز احتمال شکست مقاومت فوق زیاد میباشد/
موفق باشید...
البته به نظرم امروز رو رد میکنه چون مقاومت امروز فیبوی 50% هست که در قیمت 1166 تومان قرار داره که اغلب موارد رد میشه و مقاومت اصلی اول1204 تومان هست و اگه اون رو رد کنه خیلی امید هست که تا 1326 هم بالا بره
پر سود باشیدفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postتغییر کارگذار مگر برای موقعینیست که یک سهمو با یه کار گذار خریده باشه
و بعد با یه کار گذار دیگه بخوای بفروشی؟؟؟
اخه من دو سال پیش قبل از اینکه وقتی غبشهر خریدم تغییر کارگذار ندادم/:.ohno-smiley.:/
فردا اینم امتحان می کنماگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
نظر