دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

در اصل توسط رضاhr7502 پست شده است
    بعضي ها جا موندن......................ناراحتن................ ......آخ آخ از دست اين نوسانگيري ...................
    با سلام

دقیقا" همینه که شما می فرمایید =)) من از سهم جا موندم .

همه دوستان منو میشناسن و می دونن که جز خوبی چیزی برای همه اعضاء نمی خوام .

سفته بازی که شاخ و دم نداره !!!

پول که باشه میشه هر سهمی با چنین حجم مبنایی رو برد بالا

زمان مجمع می بینیم که قیمت سهم چند میشه ....

اون 150 تومان سود هم که شما میگی در میاره خیلی دست کم گرفتی!!

نظزت رو 200 تومان چیه؟

دوستان حواسها کاملا" جمع باشه :

سناریوی سفته بازها این خواهد بود

به احتمال زیاد موقع بازگشایی سهمو میبرن تو محدوده 600 تا 650 تومن بعدش هم چند روزی مثبت و بعدش یا حق

از چند روز بعد از بازگشایی صف فروش دیدن داره ;)
    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• رضاhr7502
      عضو عادی
      • Dec 2012
      • 41

چرا فكر ميكنيد هر رشدي بايد سفته بازي باشه . اين سهم 6 ماهه هم 320 ريال سود اغلام كرد ولي با پي بر اي 10 باز شد و تا 500 هم رفت از 400 هم پايينتر نيومد .برعكس خيلي از سهمهاي ديگه اين سهم رشدش كاملا بنياديه و بصورت پله اي تعديل ميده .به جاي پريدن از اين سهم رو اون سهم و 20 درصد سود تو اينو 10 درصد ضرر تو اون با اين سهم ميمونيم و سهامداري ميكنيم.

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        6 - 7 درصد سود یک نوسانگیریه! نه سودی که سفته بازها بخوان بگیرن! ماشالله اشتهای سفته بازها رو دست کم گرفتید ها ! :))

با سلام

خبر نداری کیوان جان

این سفته بازها از 470 دارن سهمو میارن بالا

بعدشم موقع بازگشایی به جای اینکه سهم منفی باز بشه تو قیمتهای 600 تا 650 بازش میکنن و حمایت میکنن و بعد از چند روز یا علی از تو مدد

صف فروش هم روزهای بعد از بازگشایی خواهیم دید ....

بازگشایی در قیمتهای بالا فقط فرصت فروش خواهد بود ....

نظر

• مات
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 5650

کدوم سفته بازی
          سهمی که ایندش روشنه همیشه پی به ایش بالاست
          این شرکت صادرات داره دلاریه
          شرکتای دلاری پی به ایشون بالاست
          حالا ی عده جا موندن صحبت از سفته بازی میکنن
          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• رضاhr7502
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 41

آقاي بابك شما رو 480 هم كه فروختي همين حس رو داشتي احتمالا. نميدونستي كه صف ميشه و ديگه عرضه نميشه .ضمنا برا مني كه از 335 تك سهم باهاشم ناراحتي نداره عزيز.....

نظر

• fallah
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 692

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              6 - 7 درصد سود یک نوسانگیریه! نه سودی که سفته بازها بخوان بگیرن! ماشالله اشتهای سفته بازها رو دست کم گرفتید ها ! :))

یعنی با 6% سود یک تعدیل 77% رو آتیش بزنند ؟! بعد این اسمش سفته بازه !؟ :p
              کیوان جان از ۴۰۰دارن میخرن
              ۴۰۰تا ۵۸۰کمه؟؟؟
              درضمن اینا باز کنن میبرن بالا و میفروشن و بقول بابک صف فروش چند روزه و حالا بیا جمعش کن

نظر

• fallah
                عضو فعال
                • Oct 2011
                • 692

در اصل توسط رضاhr7502 پست شده است View Post
                چرا فكر ميكنيد هر رشدي بايد سفته بازي باشه . اين سهم 6 ماهه هم 320 ريال سود اغلام كرد ولي با پي بر اي 10 باز شد و تا 500 هم رفت از 400 هم پايينتر نيومد .برعكس خيلي از سهمهاي ديگه اين سهم رشدش كاملا بنياديه و بصورت پله اي تعديل ميده .به جاي پريدن از اين سهم رو اون سهم و 20 درصد سود تو اينو 10 درصد ضرر تو اون با اين سهم ميمونيم و سهامداري ميكنيم.
                اقا رضا انشالله بالا باز شه همتون سود کنین
                بچه ها فقط میگن بالا باز شه فرصت فروشه
                درضمن پی به ای بالا این واسه این بود که همه میدونستن تعدیل داره به اونخاطر میخریدن
                مگسال یادت نیست با پی به ای ۲۰معامله میشد ولی بعد اینکه تعدیل داد پی به ای شد ۷و بعد دو روز سهم صف فروش شد

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

در اصل توسط مات پست شده است View Post
                  کدوم سفته بازی
                  سهمی که ایندش روشنه همیشه پی به ایش بالاست
                  این شرکت صادرات داره دلاریه
                  شرکتای دلاری پی به ایشون بالاست
                  حالا ی عده جا موندن صحبت از سفته بازی میکنن
                  با سلام

اگه منظورتون منه؟ که فکر کنم منو خوب بشناسید

من از سهم جا نموندم

کلی سهم خوب تو این بازار ریخته

بعدش هم من سود خوبمو از این سهم گرفتم و تا بعد مجمع باهاش کاری ندارم

در ضمن همه شرکتهای صادراتی پی بر ای شون بالا نیست!!

الان پی بر ای شیران چنده!!!

همه هم گروهی های این اکثرا" پی بر ایشون 6 هستش

حالا چرا یه طور دیگه به قضیه نگاه نکنیم!!

من اصلا" سهمو ندارم ولی اونهایی که سهمو دارند ناراحتند که چرا داریم شفاف سازی میکنیم ....

شما میگید سفته بازها سهمو نیاوردند بالا ، در حالیکه من به یقین به شما میگم همین بوده و لا غیر

من نمیگم سهم بده !! سهم خوبه ولی به قیمتش ....

موفق باشید دوست من
                  آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2013/01/15, 23:28.

نظر

• رضاhr7502
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 41

ضمنا ما قبلا هم صف فروش رو تو اين سهم ديديم ديديم چطوري از 480 تا 400 آوردنش و سهم سهمداره از همه جا بي خبر رو از چنگش درآوردن آما در نهايت چي شد؟ما رو از صف فروش نترسون آقا بابك......قشرين پارسال تا 1000 رسيد بر ببين چقدر صف فروش شد تازه هيچي هم توش نبود.... اين كه بنيادي قوي داره فروش اين سهم برا سال 92 زير 120 ميليارد نيست اينو يه جا بنويس يادت بمونه.....قيمت فروش دوده حوالي 4500 تومن شركت تو پيش بينيش گفته برا زمستون 3600 تومن كچايي برادر ......از اولين پيش بيني 91 تا حالا 900 درصد تعديل داده كي فكرشو ميكرد ؟حالا 150 درصدي كه من ميگمو باور نميكني؟ باور نكن جانم ما ميمونيمو ميبينيم شما هم نوسانگيريتو كن......

نظر

• fallah
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 692

در بالا بودن قیمت دوده شکی نیست و تو تایپک پکرمان گفتم که الان قیمتش چنده
                      ولی هرکسی رو سهمش یه نگاهی داره
                      بعضیا بلندمدتین و بعضیها نوسانگیر
                      امیدوارم همتون سود کنین چه بلندمدتی باشین چه نوسانگیر
                      ولی سهم بالا باز شد میتونه فرصت فروش باشه و ورود دوباره در قیمتهای پایین

نظر

• رضاhr7502
                        عضو عادی
                        • Dec 2012
                        • 41

آقاي فلاح چرا ميگي بالا باز شد فرصت فروشه ؟ چرا اينجوري حساب نميكني كه اگه بالا باز شد براي اينه كه ترغيب به فروش بشيم.....سهمي كه با پي بر اي 10 باز ميشه كي ميخره؟ همين آقا بابك كه تو اين تالار همه ميشناسنش آيا حاضر بوده وقتي با 32 تومن سود تو 6 ماهه بالاي 330 باز شد بخردش؟ مسلما نه من اين سهمو از تاريخ6/8 دارم دقيقا 80 روز بالا باز شد چون بايد اونايي كه زيره 200 خريدن به هواي يه سود خوب ميفروختن و ديگه جرات خريدن نميكردن. كسي كه 330 سهمي رو فروخته ديگه جرات خريد بالاي 400 رو نميكنه اونم با پي بر اي بالاي 11 مگر به قصد نوسانگيري چند روزه .....تو رونده صعودي اگه يه سهم از 200 بره 100 فكر ميكنيد چند نفر از 200 تا 1000 باهاش بودن؟ تو هر قيمتي كه رشد كرده يه گروه پياده شدن و چون رفته بالا ديگه جرات خريد نكردن .......

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

دوستان لطفا در اظهار نظر رعایت حرمت و احترام سایر نظردهنده ها رو بکنند. خصوصا جدیدها نسبت به قدیمی تر ها فکر میکنم منطقی هم باشه که رعایت بیشتری بکنند.
                          هرکسی آزاده نظر و تحلیلشو در مورد سهامها بیان کنه و این خیلی زشته بیان مثل بقیه سایتها بگن که جا مونده یا تبلیغ میکنه یا حالا هرچی.
                          بازار ما ماشاله همه جوره توش هست و همه رقم کاری که بگید هم انجام میشه پس هیچ چیزی بعید نیست. حالا یکی که به سهمش اعتقاد داره قائدتا بر طبق اعتقادش در سهم بر طبق زمانبندی خودش میمونه. کسی که باور داره کاذب هست بر طبق وظیفش به بقیه هشدار میده و یکی دیگه سهمو میشناسه تعریف میکنه. بالاخره هرکسی با دید و تحلیلی اومده میاد این هشدارها یا تعریفها را بیان میکنه . بقیه هم میتونند این موضوعات را بگذارند کنار هم و نتیجه گیری شخصی خودشون را داشته باشند . ولی لطفا آرامش خودتون را حفظ کنید.
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• fallah
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 692

در اصل توسط رضاhr7502 پست شده است View Post
                            آقاي فلاح چرا ميگي بالا باز شد فرصت فروشه ؟ چرا اينجوري حساب نميكني كه اگه بالا باز شد براي اينه كه ترغيب به فروش بشيم.....سهمي كه با پي بر اي 10 باز ميشه كي ميخره؟ همين آقا بابك كه تو اين تالار همه ميشناسنش آيا حاضر بوده وقتي با 32 تومن سود تو 6 ماهه بالاي 330 باز شد بخردش؟ مسلما نه من اين سهمو از تاريخ6/8 دارم دقيقا 80 روز بالا باز شد چون بايد اونايي كه زيره 200 خريدن به هواي يه سود خوب ميفروختن و ديگه جرات خريدن نميكردن. كسي كه 330 سهمي رو فروخته ديگه جرات خريد بالاي 400 رو نميكنه اونم با پي بر اي بالاي 11 مگر به قصد نوسانگيري چند روزه .....تو رونده صعودي اگه يه سهم از 200 بره 100 فكر ميكنيد چند نفر از 200 تا 1000 باهاش بودن؟ تو هر قيمتي كه رشد كرده يه گروه پياده شدن و چون رفته بالا ديگه جرات خريد نكردن .......
                            اقا رضا هدف بچه ها خراب کردن سهم و جو دادن نیست چون هیچکس بدی کس دیگه رو نمیخواد
                            این فروم بورسی هم ایجاد شده تا هرکسی نظرشو بگه
                            احتمال داره نظر شما درست باشه و احتمال داره نظر برخی دوستان که میگن بالا باز شد بفروشن و کمی پایین دوباره وارد شن درست باشه
                            پس بنظرم وایستیم و سهم باز شه و بعد چند روز این مطالب رو بالا بیاریم خوبه
                            موفق باشید

نظر

• محسن اتحاد
                              عضو جدید
                              • Aug 2012
                              • 6

سلام و شب خوش خدمت دوستان......

مطلبی رو دلم نیمومد نزنم......دیدم برخی از دوستان در محیط های مجازی شروع به تبلیغ منفی از سهم میکنن........دوستان عزیز همه میدونن که یک سهم خوب وفتی ازلحاظ بنیادی قوی باشه نه تنها یک فرد نمیتونه اون رو بالا بکشه بلکه یک گروه یا حتی یک تیم میلیاردی هم نمیتونن این کارو بکنن....سهمی که در کمتر از یک سال از 180 به قیمت 500 رسیده مطمن باشید فاند قوی داره.........مگر میشه یک گروه سهمو از این قیمت به اون قیمت برسونن؟؟

نه دوستان عزیز......سهم داره با فاند خودش میاد بالا........با گزارشات و تعدیلهای پشت سر هم......بعدش هم مگر 80درصد تعدیل مثبت بد هست؟؟؟؟؟همه برای 20 درصد تعدیل مثبت ببین چه ها میکنند!!!

تازه همه میدونیم که این گزارش قیمت دوده رو چقدر گرفته که قطعا در گزارش بعد تعدیلی باور نکردنی خواهد داشت...........هدف شرکت و سهامدار عمده هم خیلی خوبه...هدف مبنی قرار دادن بر تعدیلات پی در پی هست و رشد انفجاری نیست...اینطوری نوسانگیرها خارج میشن و سهامدارای اصلی که به سهم اعتقاد دارن میمونن...

حالا بعضی ها سهم گیرشون نیومده دارن بازی درمیارن و از افت قیمت صحبت میکنن....

آقا اومده از پی بر ای صحبت میکنه.......برادر من از کی تا حالا پی بر ای ملاک خرید سهم بوده که ما نمیدونستیم؟؟؟از کی تاحالا قیمت محصولات شرکت رو نادیده میگیرن یا صادرات رو بعد میان پی بر ای رو حساب میکنن؟؟
                              مگر شبندر رو نمیخرین با اون قیمت؟؟؟با اون پی بر ای؟؟چرا میخرین؟؟چون که به آینده شرکت امید دارید....چون دلارش رو میبینید....شدص هم همینطور....قیمت محصولاتش رو باید دید......گزارشات مثبتش روباید دید..........

اگر دوستان حسابدار در بین ما باشن،میدونین که گزارش شرکتها رو چطور بررسی و تحلیل کنند.....

دوستان عزیز گول حرفهای دیگران رو نخورید....بورس جای دروغ گفتنه..هیچکس نمیتونه کمک کنه جز خودتون به خودتون....و خودتون هم فقط میتونید به گزارشات شرکت رجوع کنید...میفهمید که بنیاد سهم قوی و جای نگرانی نیست....

فردا حتی اگر ضعیف هم باز بشه مطمن باشید از شنبه سهم قدرتمند به راه خودش ادامه خواهد داد...

موفق باشید..یاعلی

نظر

• 13661366
                                عضو عادی
                                • Sep 2011
                                • 243

اصلا نمیخواستم پستی بزنم. ولی گفتم یک شفاف سازی واسه اون سفته بازایی که دوستان میگن وارد شدند و میخوان بالا باز کنن و از فرداش بفروشند و صف فروش سنگین بشه بکنم. قبل از اینکه اون حجم 900 تایی معامله بشه بنده و یکی از دوستان بصورت پله ای اونم تو 3 روز روزی 40 تا هر کدوممون خریدیم که میشه تیمی از حجم معاملات. در اون روزی که 900 تا معامله شد یکی از دوستان بنده 200 تا و یک بنده خدایی از کارگزاری سهام پژوهانم 200 تا خرید که تا اونجایی که بنده مطلعم قصد فروش ندارند. مطمین باشید اونایی که رو 470 فروختن و بعد از اون سهم تا 400 هم اومد پایین اگه دیدشون بلند مدت بود بازم رو سود بودند. پس فرصت فروش و غیره فقط و فقط به دید طرف مقابل که دیدش نسبت به سرمایه گذاریش چگونه هست بستگی داره.چون بنده با امور مالیش اقای ناصری در مورد اینده سود سازی و فروش و غیره صحبت کردم. بنظرم روند سود سازیش در اینده همه رو متعجب میکنه.

نظر

در حال کار...
                                X