کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تبريك ميگم به دوستان شدوصي هرچند ميدونم كسي نداره
يادمه وقتي رو700بود خيلي از حرفه اي ها وستاره دارها ميگفتن حبابه
اما زمان ثابت خواهد كرد كه حبابه ياخير
متاسفانه منم رو همون حدود قیمت فروختم بخاطر ترسی که دوستان ایجاد کردن و الان بسیار بسیار ناراحتم و متاسف از اون فروش
مطمئن باشید بالای هزار باز میشه
تبريك ميگم به دوستان شدوصي هرچند ميدونم كسي نداره
يادمه وقتي رو700بود خيلي از حرفه اي ها وستاره دارها ميگفتن حبابه
اما زمان ثابت خواهد كرد كه حبابه ياخير
من که اعتراف میکنم رو دست خوردم! سهممو قبل 700 دادم رفت به امید اصلاح و خرید در پایین...اما نه تنها همینطور به مثبت خوردنهاش ادامه داد که بازهم در فاصله کوتاه مجدد جهت تعدیل بست!
من داره حسودیم میشه ! :p
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
اونایی که از دوده جا موندن برن تو کاره کربن
کربن دسته کمی از دوده نداره
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
هنوزم دير نشده دوستاني كه جاموندن ميتونن شكربن ويا پسهند بعد جمع شدن بگيرن
البته شكربن يه چيز ديگست
اما شكربنم فكر نكنم بچه هاي اين سايت زياد داشته باشن چون تاپيكش اصلا پيدانيست
همون روزی که عده ای گفتن شدوص سفته بازیه قبل از باز شدن گفتم تو میان مدت هزارشو میبینه
به نظرم کربن هم بازی قشنگی داره و همون روزه باز شدن خریدم فرصت داد ی تعداد بخرید نون خوبی میده
سهندم به محضه جمع شدن اگه دیدی باز صفه فروش نشد ی پله بخرید نون خوبی خواهد داد من سهندو بالای 700 تومن میبینم
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
هنوزم دير نشده دوستاني كه جاموندن ميتونن شكربن ويا پسهند بعد جمع شدن بگيرن
البته شكربن يه چيز ديگست
اما شكربنم فكر نكنم بچه هاي اين سايت زياد داشته باشن چون تاپيكش اصلا پيدانيست
توی سایت های مختلف هم اوضاعش اینه ولی من یجورایی به شدوص و کربن اعتقاد پیدا کردم !
دوستان تقاضا دارم بحث رو ادامه ندید هرچی تاپیک پایین باشه بهتره
هرکی به هر سهمی اعتقاد داره بخره
نذارید با بالا اومدن این تاپیک برای کربن هم اتفاقات نا خوشایند بیفته
دوستان تقاضا دارم بحث رو ادامه ندید هرچی تاپیک پایین باشه بهتره
هرکی به هر سهمی اعتقاد داره بخره
نذارید با بالا اومدن این تاپیک برای کربن هم اتفاقات نا خوشایند بیفته
چي شد؟ اونايي كه ميگفتن سفته بازيه و صف فروش ميشه و هيجانيه و هشدار فروش ميدادن حالا چرا پيداشون نيست؟ اگه كسي به خاطر هشدار اونا فروخته باشه چي ؟ما كه براشون جواب نوشتيم در جواب از ما خنديدن و.......اين سهم تازه داره خودشو به يازار نشون ميده تازه اول راه هست كسي كه بترسه جا ميمونه.....آقايون ميگفتن اين سهم مياد پايين و بعد از مجمعش ما ميخريم از اون به بعد سهم يالاي 30 درصد رشد كرده و ديگه از اونا كسي پيداش نيست.....تحليل گراي بزرگ بازار و ميگم......
آقا سعيد اين همه ميومدي تو تالار بورس و تاپيك شدوص فكر ميكردم نگه داشتي سهمو واقعا ناراحت شدم فروختي ....چقدر داد زديم نفروشيد اين سهم ميره بالا.....انشا اله كربن برات بهتر سود بسازه.....
آره داداش فروختم متاسفانه
اما از اون آدما نیستم که اگه سهمی رو فروختم بیام ازش بد بگم و آرزو کنم با مخ بیاد پایین و از این قبیل کارهای ناشایست
امیدوارم شما و بقیه دوستان که اشتباه مهلک من رو نکردید و با سهم موندید به هدفهای بالای 2000 برسید به زودی :)
خدای مام بزرگه ایشالا تو سهمای دیگه سود این رو در میاریم اما هیچوقت این اشتباهمو فراموش نمیکنم
فقط يادت باشه سعيد جان شكربن رو بازي نخوري هرچند شدوص چابك تر هست اما شكربن هم مطمن باش پشت سرش حركت ميكنه و چون قيمتش ارزونه بازار اقبال زيادي بهش ميكنه.....انشا اله موفق باشيد. واقعا تاپيك شدوص در تالار بورس بچه هاي بسيار با اخلاقي مثل شما داره و من از اين بابت خيلي خوشحالم......
نظر