کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
..مبارک..دوستان...مقداری 304 اضافه شد..توکل به خدا
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
...کف سهم...305....310...بسته شده..... نمیتوان سهمی..که حداقل 75..تا 85 سودشه.....و...ارزش بازار تقربا یک..سوم....شرکت..همگروه..خود..............را در این قیمتها..نگه داشت..از جیبشان..خواهد رفت..... در این قیمتها...فرصت..خریدم....مبرهنه.....دقیقا..همانند.. پتایر 420...430..تومانی......
دوستان نظرتون چیه فردا یه سهم پتروشیمی دارم سهم را بفروشم و به وزن شدوص اضافه کنم؟
اگر سهم دیگری در نظر دارید سپاسگزار می شوم معرفی فرمایید.
..در کل..پترویی ها..هم به لحاظ ..ارزش بازار..نسبت به سهم..مشابه...هم..شناور اندک...و..هم...فاند...عالی....تکه.....و..البته...ی ه..مشت..ملعون.هم...دارن سو استفاده..میکنند...برای جمع..کردن..و قاپیدن سهم....نمیدونم..کی قراره...بکنه...ولی سهم در این قیمتها بسیار ارزندست.....ارادت
پسهند زپرتی را ببینید..4 بقلی سهمتان را...بچسبید...پسهند با 77..میل شناور...2 زار سود.....460.........شدوص با 75..تا 85..کف سود 98.......شناور ..90..میلی...........308..........
نوسان..میگیرید..نمیگیرید..به..خودتان..مربوطه..و هنرتان.......ولی این..قیمتها دیگه..جا برای نوسا..نداره.....
سهم زیادی داره..مفت..ترید..میشه.....بزودی میریزند مثل..مور ملخ..سر سهم...
....این سهم را دارند..جمع..میکنند انهم...با تاراج...صندوق..که....با پول..ملت...خریداری شده......
حقوقی دیروز...50..تا میفروشه..در صورتیکه...راحت..میتوانست 2 ..میل بالا 320..بفروشه.....
همان..حقوقی.{{{{.صندوق..آ..}}}}..امروز......در 306..تا 314...900..تا..میفروشه..برای.چی...پر کردن..کد ..نر و..ماده..کفتاران ..مرتبط........و..چپو..کردن..سهم..ملت ..توسط.....کفتاران..فوق الذکر....
1 برگه اش فروشی..نیست....تارگت..نمیدم...ولی این بازی ها...و مقایسه ارزش بازار شکربن..و شدوص....نشان..از...اتفاقات..مهم..قیمتی داره...
.امروز...اضافه..کردم....هر چه..گشتم..ببینم..سهمی..پیدا..میشه..کف سودش 75.....85...باشه...شناورش و قیمتش شبیه.. شدوص....پیدا..نکردم....
ملعونا..دارن با..کمک..کد صندوق سهم را از دست..مردم..در می اورند....و البته..ملت..ساده..و..همیشه در صحنه..نیز..دریغ..نمیکنند....
سهم..در این قیمتها..نمیماند....عقل این را..میگه...وقتی شکربن داره 1800..ترید..میشه..و..پسهند زپرتی 450....
فروش سهم.در این قیمتها..حماقته...
تا چند روز..پیش..ملت شکلر 560..570..تومانی را مثل ریگ.میفروختند.....راه داشت یه..ماساژ ت.هم..میدادن..برای قدر دانی از خرید سهمشان....امروز صف 9..میلی برای شکلر 646 تومانی بستند.... این..بازار..خود..بهشته...بقیه..اداش را در میارن..
.تا اینجا زور الکی زدن..هم..سهم..صندوق داره تمام..میشه..هم....سهم..توسط..سهامداران......تحلیل. .مدار..جمع.....
یه..حقوقی هم..در 2 روز..گذشته...700..تا..جمع..کرده....عددی..نیستا...و لی برای سهمی..که..کلا شاید 40..میل تو بازار ....شناور سیال..نداشته باشه...بد...نیست...
در کل رشدی بسیار مناسب برای سهم...پیش بینی..میکنم....چون..عقل..منطق..میگه...
شکلر 560..570...را ببینید ..درس بگیرید.......
شدوص..جز 5 سهم..سوپر مفت در بازاره.....فروشش..پشیمان..کننده..است...بی تعارف.......
سهمتان را تقدیم...نر..و..ماده..کفتاران..مرتبط با صندوق..{{{.آ}}}......نکنید..........
.....ضرر از شیر مادر...بیشتر..حلالتان...رفتید 1/7..میلیارد شکربن 1800...خریدید...یعنی ..پول 6..میل شدوص 320..تومانی......
باید تاوان بدید..ضرر..کنید..تا ..وقتی..که اینگونه..ترید..میکنید....
از ضرر کسی ..خوشحال..نمیشم.....ولی ..امثال..این..تریدرها...باید ضرر..کنند....برازندشانه........ضرر را بزنند بر بدن...صف..کنند.....
.نوش..جان....خخخخخخخخخخخخخخخ
...باز هم..جا داره....یه..لیچار...پر رنگ..به..خریدارن...شکربن..1800..بگم..که....2/3..میلیارد سهم..خریدید...و...رفتید..تو ضرر......ولی ..شدوص را نخریدید.....
دارن..کد صندوق را خالی..میکنند..در جیب..کثیفشان....ننگ..بر شما..ماده..و..نر..کفتار....
درود بر می گرامی
عالی بود معاملات امروز ، آهسته و پیوسته کشید بالا خودشو تو این چند روز ،بالای 320 زیاد حجم نخورده بود بعد باز گشایی که امروز خورد. به امید خدا که به جایگاه واقعیش برسه
نظر