دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4720

پاسخ : دوده صنعتي پارس ( شدوص )

به نظرم حقوقی خوب مدیریت میکنه! فعلا سهم تا نزدیکای آخر وقت معامله میشه و در آخر وقت حقوقی سهم را با صف خرید می بندد! دیروز هم همین اتفاق افتاد . اگر سهم همراه با

معاملات روزانه رشد کند رشد پایدارتر و ادامه دارتری خواهد داشت .

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4720

از تاریخ 97/12/26 تا کنون بیش از 70 میلیون سهم بالاتر از قیمت 3600 معامله شده است! این در حالی است که سهام شناور شدوص 95 میلیون سهم است.!!!

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

...امروز سهم..کار بزرگی کرد....چون..چند بار سهم به..محدود 380..390...میرسید....رکب..میزدن...خود به..خود ترس ...در جان..خیلی ها رسوخ..کرده بود...و احتمال زیاد..خارج..شدند.......
        وعاملات سهم..جوری بود..که بشدت...سمت فروشنده را ترغیب به فروش..میکرد از رنج..تا 380...رنج..تا 382...384...385.......با توجه..به..سوابق..پدر سوخته بازی که سر سهم در اوردن..هر..کدام..از این رنج..ها....بشدت....بر استرسس ..و فشار سمت....سهامدار.می افزود......شر..حقوقی ها..مزاحم...داره..کم..میشه....
        ولی..حس..میکنم...شاید...تازه..اولای راهیم.....هنوز سهمی..با..کف 85..90..سود...و سایز...شدوص...در این قیمتها..کمه..یا شایدم..نباشه....
        پ.ن.....پدر سوخته بازی زیاد در اوردند.....نه...توصیه به..خرید دارم..نه فروش.....
        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

جناب mey
          خودتان فروختید یا نه؟؟
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
            جناب mey
            خودتان فروختید یا نه؟؟
            سلام.....نامحدود..جان.....شدوص را با این فاند شناور...و قیاس.....بفروشم...چی بخرم.......نه قربان......امروز یه..مقدار ..البته..کم...اضافه..کردم...
            ..از...بازیگران..ملعون..پتایر رکب نخوردم....از اینها ..بخورم......ارادتمند.....
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

ماشالله...دارن میارن پایین..ترس ایجاد میکنن...بعد جمع میکنن...
              بقول جناب mey بفروشیم بجاش چی بخریم؟
              انداختیم یه گوشه ای از سبد موند....نگاش هم نمی کنم...
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4720

نگران نباشید همین هایی که الان با عجله می فروشند فردا و پس فردا تو صف خرید زیارتشان خواهیم کرد !/:.rolleyessmileyani

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

یک چیزی از جناب mey یاد گرفتم....
                  اینکه به سهمی که میخری ایمان داشته باش....صبر داشته باش
                  واقعا ممنون که این درس رو از شما یاد گرفتم

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

در اصل توسط (نامحدود) پست شده است View Post
                    یک چیزی از جناب mey یاد گرفتم....
                    اینکه به سهمی که میخری ایمان داشته باش....صبر داشته باش
                    واقعا ممنون که این درس رو از شما یاد گرفتم
                    درس پس میدیم..ارادتمند...

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

...خدا را شکر....
                      دیگه از این تابلوتر..نمیتوانستند با..کد به کد...ملت را ترغیب به فروش..کنند.....بنظرم....امروز اتفاقی بزرگ..افتاد...به قول جناب...میثم 20 20..عزیز....این...370..تا 420.....کلا...ازار..دهنده..است.....
                      مبارک.باشه...سهم..خوب..اینگونه..در بازاری که 2000..واحد..منفیه.ترید..میشه...

نظر

• Mnm1990
                        عضو عادی
                        • Feb 2019
                        • 89

درود بر دوستان گرامی
                        معاملات امروز عالی بود و رنج های قوی رو به بالا ، یادمه حدودا یک ماه پیش بود که دقیقا بر عکس بود و صندوق رنج های منفی وحشتناک میکشید. در هر حال شکر که به فاند سهم خوبمون اعتقاد داشتیم و با چارت های ساختگی صندوق پیاده نشدیم
                        و دوباره و برای چندمین بار از گل سر سبد شدوص یعنی جناب mey دوست داشتنی تشکر میکنم که علاوه بر گین خوب در طول این چند ماه که با شدوص بودم خیلی چیز ها یاد گرفتم
                        امیدوارم همیشه خودتون و خانواده گرامیتون سلامت و شادکام باشید

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط Mnm1990 پست شده است View Post
                          درود بر دوستان گرامی
                          معاملات امروز عالی بود و رنج های قوی رو به بالا ، یادمه حدودا یک ماه پیش بود که دقیقا بر عکس بود و صندوق رنج های منفی وحشتناک میکشید. در هر حال شکر که به فاند سهم خوبمون اعتقاد داشتیم و با چارت های ساختگی صندوق پیاده نشدیم
                          و دوباره و برای چندمین بار از گل سر سبد شدوص یعنی جناب mey دوست داشتنی تشکر میکنم که علاوه بر گین خوب در طول این چند ماه که با شدوص بودم خیلی چیز ها یاد گرفتم
                          امیدوارم همیشه خودتون و خانواده گرامیتون سلامت و شادکام باشید
                          مخلصم...درس..پس..میدیم...بشدت ارادتمند..........

نظر

• Mnm1990
                            عضو عادی
                            • Feb 2019
                            • 89

بررسی_گزارش_کدال شدوص

✅ شرکت دوده صنعتی پارس در فروردین ماه 20.4 میلیارد تومان فروش داشته است. دراسفند ماه فروش شرکت 21.8میلیارد تومان بوده است .

✅مقدار فروش انواع گرید دوده شرکت در فرودین ماه 2 هزار و 224 تن بوده که نسبت به اسفند ماه سال 97 ، 4.5 درصد کاهش و نسبت به فروردین 97 ، 8.5 درصد رشد داشته است.

✅نرخ فروش محصولات شرکت نسبت به اسفند ماه کاهش اندکی را تجربه کرده است.

سهم در یک ماه گذشته 29.7 درصد رشد ? قیمت داشته است..

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

..پاسا در گزارش شفاف سازی امروز...اعلام..کرده..که نرخ..خرید دوده دم..کارخانه به تنی 11/5...میلیون رسیده.......
                              جدید #6,109

نظر

• رستا
                                عضو فعال
                                • Jan 2018
                                • 481

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                                ..پاسا در گزارش شفاف سازی امروز...اعلام..کرده..که نرخ..خرید دوده دم..کارخانه به تنی 11/5...میلیون رسیده.......
                                جدید #6,109

سلام جناب mey.ممنون از این که سهام خوبو معرفی میکنیین تا افرادی مثل بنده که تجربه و مهارت بورسی کمی داریم استفاده میکنیم .امیدوارم همیشه سلامت و پر سود باشید.
                                بنده با توجه به تحلیل و پیشنهاد شما سهم شکلر خریدم و ۸۰ درصد تو سودم و سهم شدوص هم خریدم و ۴۰ درصد تو سودم.بازم ممنون.
                                میخواستم اگه امکانش هست هدف این دو سهمو بهم بگین و تا کی باهاشون بمونم.

نظر

در حال کار...
                                X