دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

در اصل توسط baran پست شده است View Post
    مهران جان ممنون از پاسخ شما ، حقيقتآ" نوشته هاي ديروز را نخواندم امروز وارد سايت شدم والان ديدم مطلب زديد گفتم تا تنور داغه آره ديگه...راسيتش خيلي وقت با سهم با ميانگين140 تومان هستم ونظاره گر بازي بد قلق صبا و وصنعت برر وي سهم هستم و دلم نميايد با زيان بفروشمش چون به غرورم بد جوري بر ميخوره (استراتژيم در بازار سرمايه اينه كه اگر از سهم با بنيادي خوب سود نكنم زيان هم نبايد بكنم) براي همين سوال كردمكه اگر اساتيدي چون شما هم از سهم خارج شديد چشمهايم را ببندم و بر خلاف ميلم قيد سهم را بزنم ......باز همممنون از شفاف سازي شما

سامان جان شرمنده موضوع تاپیک چیز دیگریست....امیدوارم ناراحتت نکرده باشیم که در مورد سهم دیگری اینجا صحبت میشه.....

باران عزیز راستش انتظار داشتم با پایان بازی حق ها و باز گشایی شیران...> وصنعت...ولصنم و وآتی یک حرکت مثبت مینیمم 10% تا 14% داشته باشند حال از بین این 3 ولصنم را برگزیدم چون حرکاتش در گذشته هم بهم سود خوبی داده بود و در مسیر صعودی حرکات بهتری داشت...اما واقعا اون عرضه های سنگین روی وآتی نا امیدم کرد اما قیمتی زیر 120 تومان هم نمیتوانم برای ولصنم ببینم فعلا با سهم میمانم چون احتمال صعود از نزول بیشتر است....اگر این مبلغ را در ولصنم هزینه نمیکردم احتمالا به جاش افست میخریدم باری یک بازه 6 ماهه...فعلا هستیم و شک نکنید در صورتی که تصمیم به خروج بگیرم همان موقع اعلام میکنم....

یا حق

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

راحت باشيد مهران جان:d
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        نگاه كنيد مهران جان با توجه به سر رسيد وامهاش شركت بايد پايان 91 حداقل 30 تومن اعلام كنه....حالا اگه اين وسط شركت بره يه وام ديگه بگيره من ديگه ازون اطلاعي ندارم.....ولي با همين وضعيت 30 تومن ميتونه اعلام كنه و در سال 92 50 تومن
        اگر اینطور شود عالیست...خبر داری زمین ساوه را چه کرد؟ میخواد بفروشه یا نه؟ این وام ها طولانی مدت بوده یا برای خرید مواد اولیه ازشون استفاده میکنه؟؟ راستی یه نگاه هم به افست بنداز ببینم میتونه تا بهمن سال بعد 700 تا 800 تومان رو ببینه یا نه...

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
          اگر اینطور شود عالیست...خبر داری زمین ساوه را چه کرد؟ میخواد بفروشه یا نه؟ این وام ها طولانی مدت بوده یا برای خرید مواد اولیه ازشون استفاده میکنه؟؟ راستی یه نگاه هم به افست بنداز ببینم میتونه تا بهمن سال بعد 700 تا 800 تومان رو ببینه یا نه...
          شما كه همه چي رو لو داديد اين مثلا خبر رانتي بود:d حالا كه لو رفت بايد بگم كه مذاكراتي براي زمينهاي كربن در جريانه كه اين مذاكرات هنوز به نتيجه نرسيده......يه عده خريدار پاي زميناي كربن هستن كه ميخان اين زمينا رو بز خري كنن...واسه همين به نتيجه نميرسن....قراره تا بحث زميناي كربن به نتيجه نرسه خبر زميناي شدوصم به بيرون درز نكنه كه ما الان به بيرون درز داديم.......به نظر من افست 1000 رو هم ميبينه...اين وامها همه كوتاه مدت بوده و براي خريد مواد اوليه بوده و همه در سال 91 يكي يكي تسويه ميشه

نظر

• mehran
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1537

شما كه همه چي رو لو داديد اين مثلا خبر رانتي بود:d حالا كه لو رفت بايد بگم كه مذاكراتي براي زمينهاي كربن در جريانه كه اين مذاكرات هنوز به نتيجه نرسيده......يه عده خريدار پاي زميناي كربن هستن كه ميخان اين زمينا رو بز خري كنن...واسه همين به نتيجه نميرسن....قراره تا بحث زميناي كربن به نتيجه نرسه خبر زميناي شدوصم به بيرون درز نكنه كه ما الان به بيرون درز داديم.......به نظر من افست 1000 رو هم ميبينه...اين وامها همه كوتاه مدت بوده و براي خريد مواد اوليه بوده و همه در سال 91 يكي يكي تسويه ميشه

خب دیگه از بحث شدوص بریم بیرون...نمیدونم چرا فکر نمیکنم این گروه بدون تغییر مدیریت راه به جایی ببرند....و فکر نمیکنم شدوص با این وضعیت بتونه به سودی بیش از 20 تومان برسه...برای سال 91.....از افست بیشتر بگو برایمان یک بررسی بنیادی کامل اونوقت که حدود 288 تومان بود انجام دادم دارم تو pc میگردم اما نیستش اون زمان به یک سود آوری صعودی اینجوری رسیدم....حدود 70 برای 90 حدود 90 برای 91<که احتمالا میشه حدود 110 تا 120 تومان> حدود 140 برای 92....شرکت دارایی های ارزنده ای دارد که همیشه پنهان شده اند دلیلش هم اوضاع خوب شرکته شاید اگر اوضاع شرکت کمی بیریخت و زیان ده بود تا الآن سهامداران بارها اشاره کرده بودند به این دارایی ها...

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
              [/COLOR]

خب دیگه از بحث شدوص بریم بیرون...نمیدونم چرا فکر نمیکنم این گروه بدون تغییر مدیریت راه به جایی ببرند....و فکر نمیکنم شدوص با این وضعیت بتونه به سودی بیش از 20 تومان برسه...برای سال 91.....از افست بیشتر بگو برایمان یک بررسی بنیادی کامل اونوقت که حدود 288 تومان بود انجام دادم دارم تو pc میگردم اما نیستش اون زمان به یک سود آوری صعودی اینجوری رسیدم....حدود 70 برای 90 حدود 90 برای 91<که احتمالا میشه حدود 110 تا 120 تومان> حدود 140 برای 92....شرکت دارایی های ارزنده ای دارد که همیشه پنهان شده اند دلیلش هم اوضاع خوب شرکته شاید اگر اوضاع شرکت کمی بیریخت و زیان ده بود تا الآن سهامداران بارها اشاره کرده بودند به این دارایی ها...
              شما كه خودتون استاد بنيادي هستيد ما از محضر شما استفاده ميكنيم..... همون 20 تومن هم قيمت سهم رو به بالاي 200 خواهد برد

نظر

• ناظم
                عضو فعال
                • May 2011
                • 508

مهران جان تو را به خدا حضور خود را درسایت بیشتر کنید وما را از رهنمودهای خود بی نصیب نسازید انشائ الله همیشه سالم وتندرست باشید

نظر

• farhad_p
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 1006

ساده عزیز الان مدت زیادی هست که " شدوص "این مقدار فروش را به خود ندیده است در حالی که به زمان شروع حرکت رو به بالای سهم
                  نزدیک می شویم . فکر میکنم یکی می خواد در لحظات آخر بز خری کنه و با این کارش می خواد فروشنده بکشه وسط .
                  میتونم نظرتونو بدونم ؟:-/
                  گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• مهدي عمادي
                    عضو جدید
                    • Mar 2012
                    • 11

سلام جناب ساده

من از كارمنداي سالهاي نه چندان دور اين شركتم كه در حال حاضر در آمريكا زندگي ميكنم.....خب من به دليل اينكه كارمند اين شركت بودم هميشه با بورس و سهام سرو كار داشتم و البته علاقه هم داشتم و الانم كه تو آمريكا هستم بورس ايرانو دنبال ميكنم.....اومدم بگم كه تمام اطلاعاتي كه در مورد اين سهم ميديد كاملا درسته.....من نميدونم شما شهرك صنعتي ساوه رو ديديد يا نه.....يه پمپ بنزين معروف تو شهرك صنعتي ساوه هست كه زمينهاي دوده چسبيده به اون پمپ هست و ارزش رياليش واقعا چشم گيره....البته چون خيلي وقته تو ايران نيستم ارزششونو نميتونم تخمين بزنم......شهرداري ساوه مشتري پرو پا قرصه اين زمينا هست و من توسط يكي از كارمنداي داخل كارخونه اطلاع دارم كه حتي اين زمينا فروش رفته.....مبلغ فروششو سعي ميكنم دربيارم.....مديران اين شركت چون وابستگي شديدي به شركت كربن دارن هميشه تحت لواي تصميمات شركت كربن بودن و از خودشون هيچ اختياري ندارن......من گزارش جديد شركت رو كه ديدم خندم گرفت.....با همون دوستم كه هنوز تو كارخونه داره كار ميكنه صحبت كردم بهم گفت كه سود از اين حرفا خيلي بيشتر بوده و ميگفت ما امسال راحت ميتونيم 30 تن توليد كنيم و اصلا مشكل نداريم.... اما مشخص هست كه نخاستن گزارش اصلي رو رو كنن......اگه سوالي باشه من در خدمتم

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

در اصل توسط مهدي عمادي پست شده است View Post
                      سلام جناب ساده

من از كارمنداي سالهاي نه چندان دور اين شركتم كه در حال حاضر در آمريكا زندگي ميكنم.....خب من به دليل اينكه كارمند اين شركت بودم هميشه با بورس و سهام سرو كار داشتم و البته علاقه هم داشتم و الانم كه تو آمريكا هستم بورس ايرانو دنبال ميكنم.....اومدم بگم كه تمام اطلاعاتي كه در مورد اين سهم ميديد كاملا درسته.....من نميدونم شما شهرك صنعتي ساوه رو ديديد يا نه.....يه پمپ بنزين معروف تو شهرك صنعتي ساوه هست كه زمينهاي دوده چسبيده به اون پمپ هست و ارزش رياليش واقعا چشم گيره....البته چون خيلي وقته تو ايران نيستم ارزششونو نميتونم تخمين بزنم......شهرداري ساوه مشتري پرو پا قرصه اين زمينا هست و من توسط يكي از كارمنداي داخل كارخونه اطلاع دارم كه حتي اين زمينا فروش رفته.....مبلغ فروششو سعي ميكنم دربيارم.....مديران اين شركت چون وابستگي شديدي به شركت كربن دارن هميشه تحت لواي تصميمات شركت كربن بودن و از خودشون هيچ اختياري ندارن......من گزارش جديد شركت رو كه ديدم خندم گرفت.....با همون دوستم كه هنوز تو كارخونه داره كار ميكنه صحبت كردم بهم گفت كه سود از اين حرفا خيلي بيشتر بوده و ميگفت ما امسال راحت ميتونيم 30 تن توليد كنيم و اصلا مشكل نداريم.... اما مشخص هست كه نخاستن گزارش اصلي رو رو كنن......اگه سوالي باشه من در خدمتم
                      سلام جناب عمادي.....خيلي خوشحالم حرفاي شما صحت صحبتاي منو تاييد كرد....و خوشحال ميشم بيشتر از زبونتون بشنوم.....راستش رو بخايد من انتظار داشتم گزارش شركت در سال 91 حاوي حداقل 20 تومن سود باشه به نظر شما چرا اين كارو نكردن؟

نظر

• مهدي عمادي
                        عضو جدید
                        • Mar 2012
                        • 11

سلام جناب عمادي.....خيلي خوشحالم حرفاي شما صحت صحبتاي منو تاييد كرد....و خوشحال ميشم بيشتر از زبونتون بشنوم.....راستش رو بخايد من انتظار داشتم گزارش شركت در سال 91 حاوي حداقل 20 تومن سود باشه به نظر شما چرا اين كارو نكردن؟
                        چرا اينكارو نكردن واضح هست چون نميخان غريبه وارد جمعشون بشه....اين شركت يه جورايي خودموني شده واسه مديراش....چون طبق قوانين مديران شركتها خودشون نميتونن كد معاملاتي داشته باشن اينام با كد زنو بچشون اين سهمو قبضه كردن ....من مطمئنم اينا براي اين سهم برنامه دارن سهم دوده يه زماني گل سر سبد بازار بود اما الان سياستشون يه چيز ديگست....نميدونم چرا روون بودن معاملات سهم استقبال نميكنن .....دوست دارن همينطور آروم و بي سرصدا اون گوشه ها باشه و من از شما ممنونم كه داريد اين سهمو معرفي ميكنيد...چون ظاهرا قصد تنها خوري دارن

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

چرا اينكارو نكردن واضح هست چون نميخان غريبه وارد جمعشون بشه....اين شركت يه جورايي خودموني شده واسه مديراش....چون طبق قوانين مديران شركتها خودشون نميتونن كد معاملاتي داشته باشن اينام با كد زنو بچشون اين سهمو قبضه كردن ....من مطمئنم اينا براي اين سهم برنامه دارن سهم دوده يه زماني گل سر سبد بازار بود اما الان سياستشون يه چيز ديگست....نميدونم چرا روون بودن معاملات سهم استقبال نميكنن .....دوست دارن همينطور آروم و بي سرصدا اون گوشه ها باشه و من از شما ممنونم كه داريد اين سهمو معرفي ميكنيد...چون ظاهرا قصد تنها خوري دارن
                          شمام فكر مي كنيد زمينا فروش رفته؟

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

البته اين حرفتون كه فرموديد هيئت مديره سهمو قبضه كرده من كاملا قبول دارم و خودم بايكي از اعضاي قديمي هيئت مديره اين شركت در ارتباطم......حتي اين بنده خدا ميگفت مديران فعلي شركت فشار زيادي به كارمندا ميارن كه مبادا يه سري اطلاعات به بيرون درز كنه....من خودم اطلاعات موثق دارم اين زمينا فروخته شده ولي صداشو در نميارن

نظر

• مهدي عمادي
                              عضو جدید
                              • Mar 2012
                              • 11

شمام فكر مي كنيد زمينا فروش رفته؟
                              من خبر فروش زميناشو از دوستم تو كارخونه شنيدم و چون اين دوست عزيز مورد وثوق بنده هست من كاملا حرفاي ايشون رو قبول دارم و اگر كسي غير از ايشون اين حرفو ميزد من باور نميكردم ...اين خبر 100 درصد موثق هست و مورد تاييد بنده.....يادم مياد تو دوران كارمنديم هميشه مديران كربن براي اين مجموعه تصميم ميگرفتن و اينا از خودشون هيچ اختياري ندارن.....من به عنوان يه پيشكسوت خدمت تمام سرورانم كه الان تو ايران هستن و بوي حافظو سعديو خيام رو استشمام ميكنن و البته تو اين بازار پرريسك هم فعاليت ميكنن ميگم كه اين سهم اون چيزي نيست كه ميبينيد.....اين شركت داره در بهترين ظرفيت توليدي فعاليت ميكنه و اين گزارشا همش ساختگيه.....اين دوست بنده ميگفت الان افرادي هستن كه روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن كه هويت اين افراد رو هنوز نتونسته تاييد بكنه.....من پيگيري ميكنم ببينم اين افراد كي هستن خبرشو حتما به شما سروران ميدم

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

من خبر فروش زميناشو از دوستم تو كارخونه شنيدم و چون اين دوست عزيز مورد وثوق بنده هست من كاملا حرفاي ايشون رو قبول دارم و اگر كسي غير از ايشون اين حرفو ميزد من باور نميكردم ...اين خبر 100 درصد موثق هست و مورد تاييد بنده.....يادم مياد تو دوران كارمنديم هميشه مديران كربن براي اين مجموعه تصميم ميگرفتن و اينا از خودشون هيچ اختياري ندارن.....من به عنوان يه پيشكسوت خدمت تمام سرورانم كه الان تو ايران هستن و بوي حافظو سعديو خيام رو استشمام ميكنن و البته تو اين بازار پرريسك هم فعاليت ميكنن ميگم كه اين سهم اون چيزي نيست كه ميبينيد.....اين شركت داره در بهترين ظرفيت توليدي فعاليت ميكنه و اين گزارشا همش ساختگيه.....اين دوست بنده ميگفت الان افرادي هستن كه روزانه به كارخونه مراجعه ميكنن كه هويت اين افراد رو هنوز نتونسته تاييد بكنه.....من پيگيري ميكنم ببينم اين افراد كي هستن خبرشو حتما به شما سروران ميدم
                                جالب شد پس.....

نظر

در حال کار...
                                X