دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

اينم نظر جناب باربد

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
    اقا راستی امروز داشتم معاملات شدوص را نگاه میکردم
    به کف 160 تومن واکنش خوبی نشون داد و این میتونه برای سهم خیلی خوب باشه
    از طرفی حجم معاملاتش اونم به سمت مثبت نشانه خوبیه
    البته برخی دوشتان معتقدند پی بر ای این سهم بالایه
    البته منم منکر ان نمی شوم
    اما سهمی که سودش را حدود 70 ریال اعلام کرده و پی بر ای 60 ان به این سود در قیمت فعلی به 25 تعدیل میشه
    و شرکتی که از دید حود شما اینده ای روشن داره
    ایا جا برای بررسی بیشتر ندارد
    فکر کنم برای سرمایه های کوچک این سهم چه در کوتاه مدت و چه بلند مدت بتواند حرف برای گقتن داشته باشد

البته حد ضرر را دوستان قراموش نکنند
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• stochastic
      عضو جدید
      • May 2011
      • 8

این شرکت برنامه ساخت یک راکتور را در دستور کارخود داشت که در کاهش هزینه مصرف energy و کیفیت بهتر محصول نقش مهمی ایفا مینماید.(بنقل از مدیر عامل در مجمع سال گذشته). البته در نظر داشته باشید که در صورت بثمر رسیدن طرج دیگر این هرینه اجراء را نیز نخواهد ذاشت و از طرف دیگر بحث تاثیرش بر کاهش هزینه
      نیز مطرح است.

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط stochastic پست شده است View Post
        این شرکت برنامه ساخت یک راکتور را در دستور کارخود داشت که در کاهش هزینه مصرف energy و کیفیت بهتر محصول نقش مهمی ایفا مینماید.(بنقل از مدیر عامل در مجمع سال گذشته). البته در نظر داشته باشید که در صورت بثمر رسیدن طرج دیگر این هرینه اجراء را نیز نخواهد ذاشت و از طرف دیگر بحث تاثیرش بر کاهش هزینه
        نیز مطرح است.
        جناب استوكاستيك كجا رفتيد به حضور شما در اين تاپيك نياز هست

نظر

• stochastic
          عضو جدید
          • May 2011
          • 8

با سلام ,
          هستیم در خدمت , آقا این رفیق ما قصد خرید داشت ولی دید همه فکر میکنند اون تازه میخواد یک درصد را جمع کنه کلا قید خرید را زد و رفت سراغ مینو و پشم شیشه . این دوست بنده تا یک درصد چندان فاصله ای نداشت ولی گویا از سوی عزیزان اشتباه برداشت شده بود لذا گفت ما را همین تعداد سهم کافیست باقی باشه برای سایر عزیزان .با ایشون که تماس داشتم میگفت این سهم یک سهم زیر خاکی هست و مطمئنا یک جهش قیمتی حداقل دویست درصدی به سهامدارش در بلند مدت خواهد داد.

نظر

• stochastic
            عضو جدید
            • May 2011
            • 8

با توجه به معرفی دوده از سوی عزیزان و پرسو جو متوجه شدم سه شرکت تولید کننده عمده دوده درایران هستند تا آنجا که من اطلاع کسب کردم.1- شرکت کربن 2- شرکت سیمرغ و 3- شرکت دوده صنعتی پارس . این سه شرکت بدلیل واردات تجار دوده با کیفیت پائین از هندوستان و چین با ارزحدود 1000=1$ تومانی و نفت بشکه ای 78$سابق مجبور بودند تا زیر ظرفیت, حتی تا 50 درصد ظرفیت اسمی شرکت محصول تولید کنند (بدلیل ارزانی محصول بی کیفیت خارجی )ولی هم اینک با توجه به قیمتهای نفت بالای 100$ و نیز دلار 1850 تومانی و از همه مهمتر مشکلات عدم گشایش اعتبار های اسناد ارزی بعلاوه بهره برداری از حداکثر ظرفیت تولید در سال آتی شما نیز یک برآورد از فروش و هزینه و نیز سود شرکت را متصور شوید.چرامیگویم متصور شوید, زیرا مشخص است که تماما حسابسازی شده است و این نمیتواند سود سال 91 شرکت حداقل دوده صنعتی باشد.اعضاء هیئت مدیره باید خیلی گرگ باشند که اینگونه سود ها را پنهان نموده اند.

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط stochastic پست شده است View Post
              با توجه به معرفی دوده از سوی عزیزان و پرسو جو متوجه شدم سه شرکت تولید کننده عمده دوده درایران هستند تا آنجا که من اطلاع کسب کردم.1- شرکت کربن 2- شرکت سیمرغ و 3- شرکت دوده صنعتی پارس . این سه شرکت بدلیل واردات تجار دوده با کیفیت پائین از هندوستان و چین با ارزحدود 1000=1$ تومانی و نفت بشکه ای 78$سابق مجبور بودند تا زیر ظرفیت, حتی تا 50 درصد ظرفیت اسمی شرکت محصول تولید کنند (بدلیل ارزانی محصول بی کیفیت خارجی )ولی هم اینک با توجه به قیمتهای نفت بالای 100$ و نیز دلار 1850 تومانی و از همه مهمتر مشکلات عدم گشایش اعتبار های اسناد ارزی بعلاوه بهره برداری از حداکثر ظرفیت تولید در سال آتی شما نیز یک برآورد از فروش و هزینه و نیز سود شرکت را متصور شوید.چرامیگویم متصور شوید, زیرا مشخص است که تماما حسابسازی شده است و این نمیتواند سود سال 91 شرکت حداقل دوده صنعتی باشد.اعضاء هیئت مدیره باید خیلی گرگ باشند که اینگونه سود ها را پنهان نموده اند.
              همونطور كه جناب عمادي و شما فرموديد من خودم انتظار داشتم با تسويه اون وام معروف شركت واسه 91 20 تومن اعلام كنه كه اين 20 تومن بازم قابليت تعديل داشته باشه....اما ظاهرا از 7 تومن شروع شده و به نظر من بايد منتظر تعديلات پلكاني باشيم....

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در مورد دوده سيمرغ خدمتتون عرض كنم كه مافياي كربن كه عمدتا متعلق به شدوص و شكربن هست بازار سيمرغ رو بدجوري قبضه كردن و اگه نياز وافر داخلي نبود سيمرغ دووم نمياورد...يه زماني صحبتش بود كه سيمرغ با نماد شمرغ وارد بورس بشه كه مافياي كربن نزاشت

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

سوال ميشه چه درصدي از سبد رو به اين سهم اختصاص بديم...من بارها گفتم اگه تو بازار تريد كوتاه مدت داريد نهايت 10 درصد سبد رو اختصاص بديد.....اگه ديدتون كاملا بلند مدته 30 درصد اختصاص بديد و اگه ميخايد يه سهامي بخريد و مثل يه تيكه زمين بندازيد يه گوشه و نگاش نكنيد 50 درصد سبد رو به اين سهم اختصاص بديد....حالا شايد يه نفر بياد بگه مگه من خنگم كه بيام 50 درصد پولم رو بزارم رو شدوص ميرم ميزارم رو فملي ميرم ميزارم رو غدير و منطق درستيم هست......اما اين سهم يه زير خاكيه و رشدي كه اين سهم ميتونه داشته باشه فراتر از اين حرفاست.....تو اين بحران سياسي كه تو مملكت افتاد سهاما به خاك سياه افتادن اما شدوص چي شد از 194 الان داره 170 معامله ميشه....علتشم شناور پايينشه...پس پول شمارو بيمه ميكنه....يعني هر اتفاقي كه تومملكت بيفته رو اين سهم تاثيري نداره مگر اينكه شركت بتركه=)) كه ما ازش بيخبريم...من 10 تا دارم كه خيالم راحته كه اگه سود نكردم ضررم نكردم البته رقمي نيست ولي خب پوله ديگه
                  آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/03/15, 12:44.

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

يه نكته ديگرم به دوستان بگم و اونم اين خبر كه مال 8 اسفنده

با مصوبه دولت
                    ممنوعیت واردات كالاهای مشابه ساخت داخل با تشخیص وزیر صنعت

تهران - براساس تصویب هیات وزیران و به پیشنهاد وزارت صنعت ، معدن و تجارت این وزارتخانه مجاز خواهد بود تا از واردات كالای غیر ضرور جلوگیری كند.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، هیات وزیران با پیشنهاد وزارت صنعت،معدن و تجارت و به استناد اصل 138قانون اساسی به وزارت صنعت ،معدن و تجارت اجازه داد از ثبت سفارش و واردات كالاهای غیر ضرور و دارای مشابه ساخت داخل با تشخیص وزیرجلوگیری كند.
                    این مصوبه از سوی 'محمد رضا رحیمی'،معاون اول رییس جمهوری برای اجرا ابلاغ شده است.

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

امروزم با طرف صحبت كردم گفتم تو منفي نفروش و نفروخت و خودتونم ديديد كس ديگه اي واسه فروش پا پيش نزاشت...بقيه سهم اين بنده خدارم بخريم ديگه فروشنده نداره و سهم عملا خشك ميشه

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

سهامداراي عمده كربنم مثه شدوص دريغ از عرضه حتي يك سهم.....كلا سهامداراي عمده گروه دوده رو اگه مجبور نكنن يه سهمم نميفروشن چون ميدونن چه افق سودآوري اين صنعت داره

نظر

• مهدي عمادي
                          عضو جدید
                          • Mar 2012
                          • 11

امروز كه سهمو ديدم خيلي واسم جالب بود.....معامله نشدن سهم خيلي چيزارو ميرسونه.....اين سهم واقعا فروشنده نداره و اين يك نقطه قوت در سهم محسوب ميشه چون بعدن كه سهم بره بالا داشتن اين سهم براتون آرزو ميشه...پس اونايي كه نميخرن و با اين همه تحليلي كه از سهم ارائه شده بازم مردد هستن اشتباه بزرگي رو ميكنن....جناب ساده گفتن كه با طرف هماهنگ كردن كه نفروشه ....اين معنيش اينه كه فروشنده سهم تو اين قيمتا فقط همين فرد هست پس فرصت رو از دست ندين كه بعدها پشيمون خواهيد شد.....دوده با اينكه آدم بخور تو هيئت مديرش زياد داره اما نبايد شعور و درايت مديرانشو زير سوال برد.....مديران باهوشي داره و براي اثبات باهوش بودنشون همين بس كه با يك وام به موقع و راه اندازي يك خط توليد جديد تونستن بازار عمده داخلي رو در اختيار بگيرن و بايد به هوش اين مديران آفرين گفت.....من مطمئنم به زودي دوده به اون جايي كه شايستش هست ميرسه......من الان وقتي قيمت كربنو ميبينم تعجب ميكنم كه چطور قيمت كربن 90 تومن هست.....ارزش كربن ازين حرفا خيلي بيشتره و البته عمق ضعف تحليل در بازار ايرانو نشون ميده.....من الان كه مدتهاست در بازار بورس ايالات متحده فعاليت ميكنم و اونو با ايران مقايسه ميكنم به حال كشورم تاسف ميخورم.......شركت دوده منهتن الان داره به قيمت 120 دلار هر سهمش در بازار دوم نيويورك معامله ميشه و سود هر سهم اون 30 دلاره ......اون وقت تو ايران شركت كربن داره 90 تومن معامله ميشه و شركت ارزنده اي مثل دوده داره 170 تومن معامله ميشه.......خودتون مقايسه كنيد......اين صنعت صنعت فراگير و پر بازدهي در دنيا هست ولي متاسفانه ضعف تحليل در ايران بيداد ميكنه..من يه مدت هست كه بازار ايرانو دنبال ميكنم و ميبينم كه بازار ايران سمت گروه قند و شكر مانور ميده و تحليل بازار ايران هم كاملا درست هست و در بازار دوم بورس نيويورك هم شركتهاي وابسته به قند رشدهاي معقولي داشتن.......يه زماني ميرسه كه بازار ايرانم به سمت گروه دوده خواهد رفت و زياد اون روزو دور نميبينم

به هر حال هدف ما اينه كه اين گروهو به بازار ايران معرفي كنيم و سعي ميكنم باز هم مطالب جديدي از اين گروهو عنوان كنم

نظر

• مهدي عمادي
                            عضو جدید
                            • Mar 2012
                            • 11

بنده هم سال نو رو به تموم هموطنام تو ايران تبريك ميگم...ما كه اينجا حالو هواي عيد نداريم ولي اميدوارم هرجاي ايران هستيد سلامت باشيد....امسال ميتونه سال خوبي براي بورس باشه به شرطي كه دولتمردان ما يكم غرور رو كنار بزارنو بشينن مثه 2 تا مرد با جهان صحبت كنن....شاخو شونه كشيدن فايده نداره.......امسال شايد سال گروه سرمايه گذاري پتروشيمي باشه يا بهتر بگم گروه مخوف وپترو

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

اين بنده خدا ته مونده هاي سهامشه بفروشه از شرش راحت ميشيم 20 30 تا ديگه بيشتر نداره.....حسابي زديم به تيپو تال هم.....

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

خريدار گروه دوده با خودش اينجوري فك ميكنه ....ميگه من كه ميخام از گروه دوده بخرم چرا برم شدوص 170 تومني بخرم؟ميرم كربن 90 تومني ميخرم.....تو جواب اين گروه از فعالاي بازار بايد بگم كه شدوص اصلا قابل قياس با كربن نيست.....اولا شدوص دست يه عده خاص هست و سهمي به اون صورت دست بازار نداره ثانيا شدوص سرمايش يك چارمه كربن هست و اگه يه حساب الابختكي بكنيد به اين نتيجه ميرسيد كه اگه كربن مثلا 50 تومن سود بسازه خب شدوص 200 تومن سود ميسازه علت بالاتر بودن قيمت شدوص نسبت به كربن همينه....هر چي سهم كوچيكتر باشه ارزندگيش بيشتر ميشه.....همين الان كربن 20 تومن عملياتي داره ولي شدوص 60 تومن....كربن با سرمايه 25 ميليارديش 65 ميليارد فروش اعلام كرده شدوص با سرمايه 6 ميليارديش 58 ميلياردتومن......خودتون بشينيد مقايسه كنيد.....اين دو تا شركت اصلا از لحاظ عملياتي با همديگه قابل قياس نيستن.....ولي خب بازاره ديگه ..كربن 90 تومني رو به شدوص 170 تومني ترجيح ميده......البته اشتباه ميكنه و از اين اشتباهام تو بازار زياده.....بعد از يه مدت ميبينن اي دل غافل تو صف شدوص 170 تومني گير كردن و براي يه سهمش له له ميزنن

نظر

در حال کار...
                                X