در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است
View Post
دوده صنعتي پارس ( شدوص )
Collapse
X
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاین سهم رو 180 حمایت خوب و محکمی داره و بدترین حالت ممکن برای سهم 170 تومان میباشد.
با توجه به رشد فامیلهای نسبی سهم از قبیل وپترو . شکربن و پلوله و پسهند . این شدوص هم باید از امروز شروع میکرد که از شانس بد بازار خراب شد.
فردا را بیشتر دقت کنیم. در صورت رشد هدف اول 260 تومنه که رو 200 ایستگاه مقاومت داره.
اینم نقاشی خود سازمان بورس از سهم، هدیه به جناب ساده ی ساده.
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمن شماره اون بنده خدا كه آقاي عمادي ميگفت رو از ايشون گرفتم و باهاشون صحبت كردم...ايشون كاملا حرفاي آقاي عمادي رو تاييد كردن و ميگفتن كارشناسان تجديد ارزيابي الان در محل كارخونه مستقر هستنهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postاگه قصد خرید داریم همین یکی دو روزه بخریم یا بمونه بعد عیدمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
گذاشتن 10000 سهم تقاضا برای خرید در درصد منفی با روانشناسی عالی بازار و با توجه به شرایط بازار آخر سال و تسویه حساب فروشنده با کارگزار در دقایق آخر شکار خوبی بود .
کار زیرکانۀ یکی از دوستان همین تالار بود به نظرم .خوب می شه بدونم کی خرید ؟=d>گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در اصل توسط farhad_p پست شده است View Postگذاشتن 10000 سهم تقاضا برای خرید در درصد منفی با روانشناسی عالی بازار و با توجه به شرایط بازار آخر سال و تسویه حساب فروشنده با کارگزار در دقایق آخر شکار خوبی بود .
کار زیرکانۀ یکی از دوستان همین تالار بود به نظرم .خوب می شه بدونم کی خرید ؟=d>مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
نوشته اصلی توسط:ساده ي ساده
دقيقا فرهاد جان....طرف خيلي زيرك بود هر كي بود نوش جونش....
ساده عزیز خریدار این ده هزار تا می دانست اگر تقاضایی وارد سیستم کند احتمال اینکه تقاضا یا تقاضاهای دیگری با او رقابت کنند بسیار است و درنتیجه شاید به هدف خودنرسد و یا شاید بدتر از آن کار به صف خرید و . . .پس تا دقیقۀ آخر صبر کرد .
به نظر تقاضای ایشان به همین ده هزار تا ختم نمی شود و به روزهای بعد هم فکر میکند .
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمن يه چيزي واسم سواله چرا پي ام كسي نميده كه من خريدم...خيلي جالبه....
و عدم اطلاع رسانی هم به خاطر اینه که هنوز مونده که کارش تموم بشه ، پس صلاح میدونه آروم کارشو تموم کنه .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاينم فروشنده امروز كه بهم پيغام داده
امیدوارم از آنطرف خیر کنند .گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود
نظر
-
با سلام خدمت عزیزان آقایان ساده ی ساده و farhad-p :
عرض شود حضورتان که درخصوص خرید دیروز و امروز (61000 و 10000 سهم ) یکی از دوستان بنده این اقدام را انجام داده و گفتن تا من به اطلاعتان برسانم که از دوسال قبل سهامدار این سهم میباشند و تا یک درصد نیز درصورت فرصت مناسب و برای بلند مدت نیز در نظر گرفته اند( البته تا هدف کمی مربوطه فاصله کمی دارند ).از این که نتوانستند زودتر اطلاع رسانی نمایند بدلیل آخر سال و مشکلات آخر سال و کار های اداری بوده و پوزش خواستند و گفتند اگر اوامری باشد باعث افتخار خواهد بود تاانشاء الله فردا در خدمتتان باشند .
موفق باشید.
نظر
-
در اصل توسط stochastic پست شده است View Postبا سلام خدمت عزیزان آقایان ساده ی ساده و farhad-p :
عرض شود حضورتان که درخصوص خرید دیروز و امروز (61000 و 10000 سهم ) یکی از دوستان بنده این اقدام را انجام داده و گفتن تا من به اطلاعتان برسانم که از دوسال قبل سهامدار این سهم میباشند و تا یک درصد نیز درصورت فرصت مناسب و برای بلند مدت نیز در نظر گرفته اند( البته تا هدف کمی مربوطه فاصله کمی دارند ).از این که نتوانستند زودتر اطلاع رسانی نمایند بدلیل آخر سال و مشکلات آخر سال و کار های اداری بوده و پوزش خواستند و گفتند اگر اوامری باشد باعث افتخار خواهد بود تاانشاء الله فردا در خدمتتان باشند .
موفق باشید.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postجناب استوچاستيك يا استوكاستيك ببخشيد اگه اسمتونو اشتباه گفتم....از اينكه اطلاع رساني كرديد ممنونم......ايشون اگه ميخان يك درصد سهام رو بخرن كه ديگه واسه بقيه چيزي نميمونه=)) به دوستتون بگيد كه چرا اردر خريد تو منفي ميده ايشون ميتونن رو صفر تابلو كل سهام رو جمع آوري كنن ...با دادن اردر روي منفي اين سهم ارزنده رو خراب ميكنن.....شما از طرف ايشون با من حتما هماهنگ باشيد......مطمئن باشيد از هماهنگ بودن با من ضرر نميكنيد.....اميدوارم با كمك شما اين سهم هم معاملاتش روون بشه و مورد توجه بازار قرار بگيره و مطمئنم اين دوست ناشناخته ما واقعا كار بلد هست و اردر در لحظات پاياني اونم در درصد منفي خيلي چيزا رو نشون داد.....مشخصه آدم آينده نگري هستن و مزد اين آينده نگريشونم خواهند گرفت......بازم از شما ممنونمهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
نظر