دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
    خوب، دوستان گلم اقای عمادی و ساده اطلاعات درونی شرکت را بازگو کردند ( افشاء کردند!! )
    منم یه نقاشی از قبل برای شدوص داشتم. معاملات امروز شدوص اونم تو این بازار ( تو بازار مثبتی اصلا معامله نمیشد) حتما دلیلی داشته.
    ممنون جناب سينا ....دست شما درد نكنه.....از آقاي عماديم ممنونم و حرف آقاي عمادي كاملا درسته 82500 متر زمين كارخونست
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
      این سهم رو 180 حمایت خوب و محکمی داره و بدترین حالت ممکن برای سهم 170 تومان میباشد.
      با توجه به رشد فامیلهای نسبی سهم از قبیل وپترو . شکربن و پلوله و پسهند . این شدوص هم باید از امروز شروع میکرد که از شانس بد بازار خراب شد.
      فردا را بیشتر دقت کنیم. در صورت رشد هدف اول 260 تومنه که رو 200 ایستگاه مقاومت داره.
      اینم نقاشی خود سازمان بورس از سهم، هدیه به جناب ساده ی ساده.

بيارم اينور

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

من شماره اون بنده خدا كه آقاي عمادي ميگفت رو از ايشون گرفتم و باهاشون صحبت كردم...ايشون كاملا حرفاي آقاي عمادي رو تاييد كردن و ميگفتن كارشناسان تجديد ارزيابي الان در محل كارخونه مستقر هستن

نظر

• rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
          من شماره اون بنده خدا كه آقاي عمادي ميگفت رو از ايشون گرفتم و باهاشون صحبت كردم...ايشون كاملا حرفاي آقاي عمادي رو تاييد كردن و ميگفتن كارشناسان تجديد ارزيابي الان در محل كارخونه مستقر هستن
          اگه قصد خرید داریم همین یکی دو روزه بخریم یا بمونه بعد عید
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
            اگه قصد خرید داریم همین یکی دو روزه بخریم یا بمونه بعد عید
            نگاه كنيد زمانش مشخص نيست...طبق اخباري كه من دارم قبل از بسته شدن يه جابه جايي در نماد توسط سهامداران عمده انجام ميشه و بعد نماد بسته ميشه اونجا ديگه چيزي گير كسي نمياد....اين ديگه با خودتونه كه الان بخريد يا بعدن بخريد.....اين سهم بايد در سبد بلند مدت قرار بگيره

نظر

• farhad_p
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 1006

گذاشتن 10000 سهم تقاضا برای خرید در درصد منفی با روانشناسی عالی بازار و با توجه به شرایط بازار آخر سال و تسویه حساب فروشنده با کارگزار در دقایق آخر شکار خوبی بود .
              کار زیرکانۀ یکی از دوستان همین تالار بود به نظرم .خوب می شه بدونم کی خرید ؟=d>
              گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط farhad_p پست شده است View Post
                گذاشتن 10000 سهم تقاضا برای خرید در درصد منفی با روانشناسی عالی بازار و با توجه به شرایط بازار آخر سال و تسویه حساب فروشنده با کارگزار در دقایق آخر شکار خوبی بود .
                کار زیرکانۀ یکی از دوستان همین تالار بود به نظرم .خوب می شه بدونم کی خرید ؟=d>
                دقيقا فرهاد جان....طرف خيلي زيرك بود هر كي بود نوش جونش....

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

يه 5000 تا يه 1000 تا همش فروشنده داشت....ولي دم گرم اون فروشنده 10 تايي با اينكه مشخص بود پول لازم بود بازم تا دقايق آخر تو صف نزاشت....سهم كوچيك همينه ديگه...دستش درد نكنه

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

من يه چيزي واسم سواله چرا پي ام كسي نميده كه من خريدم...خيلي جالبه....

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

اينم فروشنده امروز كه بهم پيغام داده

در اصل توسط ........ پست شده است
                      سلام ساده جان فروشنده شدوص من بودم اونم به خاطر بدهيم به كارگزاري...شرمندتم

نظر

• farhad_p
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 1006

نوشته اصلی توسط:ساده ي ساده
                        دقيقا فرهاد جان....طرف خيلي زيرك بود هر كي بود نوش جونش....

ساده عزیز خریدار این ده هزار تا می دانست اگر تقاضایی وارد سیستم کند احتمال اینکه تقاضا یا تقاضاهای دیگری با او رقابت کنند بسیار است و درنتیجه شاید به هدف خودنرسد و یا شاید بدتر از آن کار به صف خرید و . . .پس تا دقیقۀ آخر صبر کرد .
                        به نظر تقاضای ایشان به همین ده هزار تا ختم نمی شود و به روزهای بعد هم فکر میکند .
                        من يه چيزي واسم سواله چرا پي ام كسي نميده كه من خريدم...خيلي جالبه....
                        من فکر می کنم به احتمال زیاد یکی از دوستان همین تالار هستند و یا حداقل از خوانندگان این تاپیک می باشند که مطلبی هم نمیزنند.
                        و عدم اطلاع رسانی هم به خاطر اینه که هنوز مونده که کارش تموم بشه ، پس صلاح میدونه آروم کارشو تموم کنه .

نظر

• farhad_p
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 1006

اينم فروشنده امروز كه بهم پيغام داده
                          کاملأ معلوم بود که فروشنده به خاطر نیاز مالی این کار رو کرده و احتمالأ نتونسته سهم دیگه ای را بفروشد و در دقایق پایانی خریدار " شدوص " ناجی ایشان گردیده اند .
                          امیدوارم از آنطرف خیر کنند .

نظر

• stochastic
                            عضو جدید
                            • May 2011
                            • 8

با سلام خدمت عزیزان آقایان ساده ی ساده و farhad-p :
                            عرض شود حضورتان که درخصوص خرید دیروز و امروز (61000 و 10000 سهم ) یکی از دوستان بنده این اقدام را انجام داده و گفتن تا من به اطلاعتان برسانم که از دوسال قبل سهامدار این سهم میباشند و تا یک درصد نیز درصورت فرصت مناسب و برای بلند مدت نیز در نظر گرفته اند( البته تا هدف کمی مربوطه فاصله کمی دارند ).از این که نتوانستند زودتر اطلاع رسانی نمایند بدلیل آخر سال و مشکلات آخر سال و کار های اداری بوده و پوزش خواستند و گفتند اگر اوامری باشد باعث افتخار خواهد بود تاانشاء الله فردا در خدمتتان باشند .
                            موفق باشید.

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط stochastic پست شده است View Post
                              با سلام خدمت عزیزان آقایان ساده ی ساده و farhad-p :
                              عرض شود حضورتان که درخصوص خرید دیروز و امروز (61000 و 10000 سهم ) یکی از دوستان بنده این اقدام را انجام داده و گفتن تا من به اطلاعتان برسانم که از دوسال قبل سهامدار این سهم میباشند و تا یک درصد نیز درصورت فرصت مناسب و برای بلند مدت نیز در نظر گرفته اند( البته تا هدف کمی مربوطه فاصله کمی دارند ).از این که نتوانستند زودتر اطلاع رسانی نمایند بدلیل آخر سال و مشکلات آخر سال و کار های اداری بوده و پوزش خواستند و گفتند اگر اوامری باشد باعث افتخار خواهد بود تاانشاء الله فردا در خدمتتان باشند .
                              موفق باشید.
                              جناب استوچاستيك يا استوكاستيك ببخشيد اگه اسمتونو اشتباه گفتم....از اينكه اطلاع رساني كرديد ممنونم......ايشون اگه ميخان يك درصد سهام رو بخرن كه ديگه واسه بقيه چيزي نميمونه=)) به دوستتون بگيد كه چرا اردر خريد تو منفي ميده ايشون ميتونن رو صفر تابلو كل سهام رو جمع آوري كنن ...با دادن اردر روي منفي اين سهم ارزنده رو خراب ميكنن.....شما از طرف ايشون با من حتما هماهنگ باشيد......مطمئن باشيد از هماهنگ بودن با من ضرر نميكنيد.....اميدوارم با كمك شما اين سهم هم معاملاتش روون بشه و مورد توجه بازار قرار بگيره و مطمئنم اين دوست ناشناخته ما واقعا كار بلد هست و اردر در لحظات پاياني اونم در درصد منفي خيلي چيزا رو نشون داد.....مشخصه آدم آينده نگري هستن و مزد اين آينده نگريشونم خواهند گرفت......بازم از شما ممنونم

نظر

• rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

جناب استوچاستيك يا استوكاستيك ببخشيد اگه اسمتونو اشتباه گفتم....از اينكه اطلاع رساني كرديد ممنونم......ايشون اگه ميخان يك درصد سهام رو بخرن كه ديگه واسه بقيه چيزي نميمونه=)) به دوستتون بگيد كه چرا اردر خريد تو منفي ميده ايشون ميتونن رو صفر تابلو كل سهام رو جمع آوري كنن ...با دادن اردر روي منفي اين سهم ارزنده رو خراب ميكنن.....شما از طرف ايشون با من حتما هماهنگ باشيد......مطمئن باشيد از هماهنگ بودن با من ضرر نميكنيد.....اميدوارم با كمك شما اين سهم هم معاملاتش روون بشه و مورد توجه بازار قرار بگيره و مطمئنم اين دوست ناشناخته ما واقعا كار بلد هست و اردر در لحظات پاياني اونم در درصد منفي خيلي چيزا رو نشون داد.....مشخصه آدم آينده نگري هستن و مزد اين آينده نگريشونم خواهند گرفت......بازم از شما ممنونم
                                نصیحتهای دیشب شما بی فایده بود امروز ایشون کار خودشو کرد:-ss
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

در حال کار...
                                X