دوده صنعتي پارس ( شدوص )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ائلشن
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 993

من 3 روز هست برای حق ها سفارش خرید وارد میکنم ولی سیستم قبول نمی کند و پیغام خطا می دهد.

3 روز هست می خواهند بازش کنند ولی در یک اتفاق نادر اصلا خریداری وارد مچینگ نمیشه.

فکر کنم سیستمشون یک مشکلی پیدا کرده .

بخاطر همین موضوع ملت هم می ترسن و میفروشن و فکر میکنن حق هاش خریدار نداره.

کسی از دوستان به این مشکل برخورده؟

نظر

• هامد
      ستاره دار(7)
      • Aug 2012
      • 2611

مقداری تو پله اول شدوص خریدم، سهم از طرفی کف کانال معتبری هست و ریسکی نداره جون حد ضرر همینجاس، موج شماری هم 3 از (5) بزرگ میبینم، یکم با ریز موج های (3) مشکل داشتم ولی حز این واقعا جور دیگه نتونستم براش متصور باشم و هرجور دیگه ریز موجارو بخام بگیرم یه سری اشکالای متداول و همینطور فیبو های زمانی دچار اشکال میشن، میشه یه حالتم بگیریم که اون انتهای (2) رو ابتدای روند صعودی بگیریم که تو اون حالت باز اخر سر به همینجا که 3 از (5) باشیم میرسیم ...
      هدف این 3 به نظر باید بالای 1200 باشه حدود 1350-1400 که سهم پس از اصلاح در قالب 4 بتونه در نهایت (5) رو تو محدوده ی 1600 که فیبوها بمون میگن تموم کنه ولی مید لاین کانال که اعتبارشم خیلی زیاده محدوده 1200 رو نشون میده حالا ممکنه از لحاظ زمانی سهم 3 خودش تو همون محدوده مد نظر به سقف برسونه ...
      حالا اگه دوستان بنیادی کار هم بررسی کنن که ایا این اهداف از لحاظ بنیادی هم قابل دسترسی هستن یا نه خیلی مطمئن تر میشه قدم برداشت :)

اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
        ستاره دار(7)
        • Aug 2012
        • 2611

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        با اینکه فروشنده زیادی هم نداره ولی فعلا بازار مردده
        بنظرم بعیده زیر 700 بیاد
        به به وحید عزیز هم که اینجاس :x
        تازگیا خوب هم سهم میشیما :d از بنیادی سهم خبر داری وحید؟ به نظرت تارگتایی که گرفتم از لحاظر بنیادی قابل دسترسه؟
        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• abtinsalari
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 306

بمونیم یا بفرروشیم؟مسئله این است؟!!!!!!
          ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• alireza51
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 1205

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post
            من 3 روز هست برای حق ها سفارش خرید وارد میکنم ولی سیستم قبول نمی کند و پیغام خطا می دهد.

3 روز هست می خواهند بازش کنند ولی در یک اتفاق نادر اصلا خریداری وارد مچینگ نمیشه.

فکر کنم سیستمشون یک مشکلی پیدا کرده .

بخاطر همین موضوع ملت هم می ترسن و میفروشن و فکر میکنن حق هاش خریدار نداره.

کسی از دوستان به این مشکل برخورده؟
            سلام
            من هم امتحان کردم ولی نشد.
            نوشته مجاز - محفوظ ولی نمی شود سفارش وارد کرد.
            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
              به به وحید عزیز هم که اینجاس :x
              تازگیا خوب هم سهم میشیما :d از بنیادی سهم خبر داری وحید؟ به نظرت تارگتایی که گرفتم از لحاظر بنیادی قابل دسترسه؟
              اره اتفاقی چند جا باهم بودیم!
              بنظرم توان قیمتهایی که گفتی رو داره
              همین الانشم پی بر ای سهم به نسبت خیلی سهم ها بالا نیست
              البته باید دید بازی حق تقدم هاش چطور میشه فعلا که ناظر اجازه ورود اردر خرید در حق رو نمیده!!
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

بالاخره ناظر رضایت داد اردر خرید در شدوصح ثبت بشه!

نظر

• mostafa90
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 136

اگه ناظر بخواد سختگیرانه عمل بکنه شنبه نماد حق تقدم رو با دامنه نوسان عادی 8 درصد مجاز میکنه.
                  البته امیدوارم اینطور نشه چون عملا 1 روز حراج صورت گرفته، اگه هم بشه خودم اول صف هستم!/:.coolsmiley02:./

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

با معامله شدن حق تقدم مانع رشد شدوص هم برداشته شد
                    در حدود 710 720 گزینه کم ریسکی بود

نظر

• mostafa90
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 136

شدوصح خرید شد

نظر

• هامد
                        ستاره دار(7)
                        • Aug 2012
                        • 2611

مقداری تو پله اول شدوص خریدم، سهم از طرفی کف کانال معتبری هست و ریسکی نداره جون حد ضرر همینجاس، موج شماری هم 3 از (5) بزرگ میبینم، یکم با ریز موج های (3) مشکل داشتم ولی حز این واقعا جور دیگه نتونستم براش متصور باشم و هرجور دیگه ریز موجارو بخام بگیرم یه سری اشکالای متداول و همینطور فیبو های زمانی دچار اشکال میشن، میشه یه حالتم بگیریم که اون انتهای (2) رو ابتدای روند صعودی بگیریم که تو اون حالت باز اخر سر به همینجا که 3 از (5) باشیم میرسیم ...
                        هدف این 3 به نظر باید بالای 1200 باشه حدود 1350-1400 که سهم پس از اصلاح در قالب 4 بتونه در نهایت (5) رو تو محدوده ی 1600 که فیبوها بمون میگن تموم کنه ولی مید لاین کانال که اعتبارشم خیلی زیاده محدوده 1200 رو نشون میده حالا ممکنه از لحاظ زمانی سهم 3 خودش تو همون محدوده مد نظر به سقف برسونه ...
                        حالا اگه دوستان بنیادی کار هم بررسی کنن که ایا این اهداف از لحاظ بنیادی هم قابل دسترسی هستن یا نه خیلی مطمئن تر میشه قدم برداشت :)

نمیدونم چرا انقد داره معطل میکنه! نمیدونم به خاطر حق هاس یا چیزه دیگه، امروز به زیره این ترند نفوذ کرده، اگه دوتا کندل کامل زیره 735 بزنه حد ضرر فعال میشه :( جالبه روزایی که کربن صف خرید بود و گروه کلا مثبت بودن تکون نخورد ولی حالا با اونا باید منفی بخوره!! امیدوارم زودتر برگرده ....
                        اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
                          ستاره دار(7)
                          • Aug 2012
                          • 2611

نمیدونم چرا انقد داره معطل میکنه! نمیدونم به خاطر حق هاس یا چیزه دیگه، امروز به زیره این ترند نفوذ کرده، اگه دوتا کندل کامل زیره 735 بزنه حد ضرر فعال میشه :( جالبه روزایی که کربن صف خرید بود و گروه کلا مثبت بودن تکون نخورد ولی حالا با اونا باید منفی بخوره!! امیدوارم زودتر برگرده ....
                          خداروسکر برگشت بالا :) امیدوارم زودتر حرکتیو که انتظار میره شرو کنه :)
                          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• rgh200
                            عضو جدید
                            • Jul 2013
                            • 5

دوستان سلام
                            من یه سوال دارم حقهای شدوص چه مزیتی داره که حتی بیشتر از قیمت خود سهم (با اضافه کردن مبلغ 100 تومان به قیمت حق) خرید میشه مگر نه اینکه آخرش حق را باید به سهم تبدیل کنن پس چرا خود سهم رو نمی خرن که انقدر هم برای تبدیل شدنش به سهم صبر نکنن .

نظر

• محسن*
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 311

در اصل توسط rgh200 پست شده است View Post
                              دوستان سلام
                              من یه سوال دارم حقهای شدوص چه مزیتی داره که حتی بیشتر از قیمت خود سهم (با اضافه کردن مبلغ 100 تومان به قیمت حق) خرید میشه مگر نه اینکه آخرش حق را باید به سهم تبدیل کنن پس چرا خود سهم رو نمی خرن که انقدر هم برای تبدیل شدنش به سهم صبر نکنن .

جناب rgh200
                              سلام
                              علت خرید حق فقط به جهت مزیت 8 درصد نوسانه.
                              اگر سازمان بورس نظارت خودش رو قوی تر کنه از این مزیت کسی نمی تونه استفاده کنه چون طبق قوانین بورس خرید و فروش دوباره ی حق ممنوعه اما شرکتهای کارگزاری نسبت به اون قانون بی تفاوت اند ؛ پس سهام باز ها هم از این فرصت 8 درصدی برای نوسان گیری خوب استفاده می کنند.
                              نکته دیگه این که ؛ این 8 درصد فقط تو حق بورس وجود داره نه فرابورس.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2691&page=2

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2689&page=3

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2690
                              آخرین ویرایش توسط محسن*؛ 2013/12/15, 17:48.
                              /:.Heart.:/هَذَا مِن فَضْلِ رَبِّي/:.Heart.:/امام صادق عليه‏السلام : تجارت كردن خرد را مى‏افزايد . (الكافي: 5/ 148 منتخب ميزان الحكمة: 88)

نظر

• parvaz
                                عضو فعال
                                • Feb 2010
                                • 555

پاسخ : دوده صنعتي پارس ( شدوص )

حواسها به این شدوص نیست . امروز فرصت خریده.

p\eسهم پایین تر از گروه قرار دارد وepsسهم 1001می باشد حجم مبنا48000می باشد

نظر

در حال کار...
                                X