******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

در اصل توسط m.hossein پست شده است View Post
    lممنون سامان جان بازم سپاسگزارم .
    ممد جان ناراحت نشی..واقعا نظری ندارم...من فقط تمرکزم فعلا رو کنتور هست و به بقیه بازار کار ندارم
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

رانت برای چه چیزی ؟
      خرید سهم قوامین آیا برای کمک به مشکلات قوامین نیست ؟ آیا این رانت می تونه مرتبط با اون باشه ؟ اگر این جوری باشه داستان هایی پیش میاد

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
      خب این نتیجه ای که شما برداشت کردید خیلی عجیبه

جواب این سوال مهمه

نظر من اینه اینایی که دارن این حجم بالارو میخرن و یه همچین پولی خرج میکنن عده ای هستن که با رانت میخرن

اینکه میان در 3 دقیقه اخر بازار 8 میلیارد تومن سهام قوامینو هماهنگ شده میخرن معنی داره...اینکه سهم در این بازار خراب تا اینجا بالا اومده باز هم معنی داره

جناب ارگو شما بگو خریدارا کیا هستن...فروشنده ها که تا حدودی مشخصن
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
        رانت برای چه چیزی ؟
        خرید سهم قوامین آیا برای کمک به مشکلات قوامین نیست ؟ آیا این رانت می تونه مرتبط با اون باشه ؟ اگر این جوری باشه داستان هایی پیش میاد
        من احساس میکنم عده ای از یه تعدیل سنگین اطلاع دارن...قوامین میتونست راحت تو بازار بفروشه...چرا یه عده بلوکی ازش خریدن؟

بازی کنتور یه بازی عادی و سفته بازی نیست کاملا بنیادی هست به نظر من

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7515

من احساس میکنم عده ای از یه تعدیل سنگین اطلاع دارن...قوامین میتونست راحت تو بازار بفروشه...چرا یه عده بلوکی ازش خریدن؟

بازی کنتور یه بازی عادی و سفته بازی نیست کاملا بنیادی هست به نظر من
          همین بلوکی خریدن مشکوک میزنه این می تونه با هماهنگی قوامین باشه برای فرار از سهم، البته من خیلی فکر کردم ولی عقلم بجایی قد نداده.من موافق با بنیادی بودنش نیستم
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

همین بلوکی خریدن مشکوک میزنه این می تونه با هماهنگی قوامین باشه برای فرار از سهم، البته من خیلی فکر کردم ولی عقلم بجایی قد نداده.من موافق با بنیادی بودنش نیستم
            خب یه سوالی... فرضو بر این بگیریم که قوامین فرار کرد...اونی که خریده پولشو از تو چاه آورده؟

با عقل جور در نمیاد...سهم طوری بود که قوامین راحت میتونست خارج شه و قوامین تو این سهم با این حجم معامله گیر نکرده بود که کسی بخاد بهش لطف کنه و سهمشو بخره

در ضمن 8 میلیاردتومن چیزی برای یه بانک نیست که بخاد مشکلشو رفع کنه

نظر

• Abad
              عضو فعال
              • Nov 2015
              • 7515

خب یه سوالی... فرضو بر این بگیریم که قوامین فرار کرد...اونی که خریده پولشو از تو چاه آورده؟

با عقل جور در نمیاد...سهم طوری بود که قوامین راحت میتونست خارج شه و قوامین تو این سهم با این حجم معامله گیر نکرده بود که کسی بخاد بهش لطف کنه و سهمشو بخره

در ضمن 8 میلیاردتومن چیزی برای یه بانک نیست که بخاد مشکلشو رفع کنه
              بانک های مشکل دار برای 50 میلیون تومان هم له له می زنند شک من اینه که این پول از طریق قوامین ساپورت شده اول فرار قوامین، مرحله بعد فرار کارگزار ، کارکزار هم دو سود می بره یکی از طریق قوامین و دوم از طریق سهم و بعد الفرار. پول هم از چاه نیومده بعد مدت کوتاهی بر می گرده به قوامین.
              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2016/01/01, 13:22.

نظر

• m.hossein
                Banned
                • Nov 2013
                • 3031

سلام سامان جان انشاالله که پر سود باشی و سلامت. این اباد عزیز هم تازگیها همش از جو بازار خارج میشه اگه دیدیش بگو بیاد سر کارش

انقدر ترک پست نکنه . با تشکر فراوان

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

بانک های مشکل دار برای 50 میلیون تومان هم له له می زنند شک من اینه که این پول از طریق قوامین ساپورت شده اول فرار قوامین، مرحله بعد فرار کارگزار ، کارکزار هم دو سود می بره یکی از طریق قوامین و دوم از طریق سهم و بعد الفرار. پول هم از چاه نیومده بعد مدت کوتاهی بر می گرده به قوامین.
                  خب برای فرار اون کارگزار باید قیمت بره بالا وگرنه گیر میکنه

البته این موردی که بالا فرمودید با عقل من یکی جور در نمیاد

نظر

• احسان147
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 937

پتاير روند خوبي رو شروع كرده و پي در پي داره سيگنال تكنيكي ميده

اما دوستان حواستون باشه يه دفه از لحاظ بنيادي تو پرتون نزنه

گزارشات 9 ماهه نزديكه و اوضاع تاير سازها اصلا خوب نيست مخصوصا پتاير

خودتون ميدونيد من عاشق بازي هستم اما واقعا ميترسم وارد پتاير بشم چون از بنيادش ميترسم...مني كه وارد هر بازي ميشم ازين بازي پتاير واقعا واهمه دارم

به خاطر معامله بلوكي داره بالا ميره اما چارتها هر چقدر هم محكم باشن يه دفه بنياد سهم ميزنه فاتحه چارتهارو ميخونه

پتاير تعديل منفي سنگيني داره اما معلوم نيست تو 9 ماهه اين تعديل رو رو كنه و يا 12 ماهه

اين صرفا هشدار بود...اگه بنياد بخاد بلوك رو همين روزا بياره رو تابلو بازي شايد ادامه پيدا كنه و تعديل منفي رو به 12 ماهه موكول كنن

اما اگه همچين برنامه اي نداشته باشه اين رشد الانش توجيهي نداره

امروز بورس پرس هم گفته اينا همش شايعست...البته منحصرا در باره قصفها گفته اما اشاره به همه زيرمجموعه ها كرده

حتي شپلي كه من خودم دارم اونم تعديل منفي داره اما نگرانش نيستم چون ميدونم بازار به خاطر چيز ديگه اي داره ميخره

اما پتاير اگه معامله بلوكيش نزديك نباشه ريسك زيادي خريداراش متحمل ميشن
                    با این گزارش یعنی سفته بازی بود و بازیش تمام شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7515

خب برای فرار اون کارگزار باید قیمت بره بالا وگرنه گیر میکنه البته این موردی که بالا فرمودید با عقل من یکی جور در نمیاد
                      گفتم شک دارم فردا پیگیر معاملات کنتور خواهم بود و احتمالا فردا شب اگر شک کمی به سمت یقین رفت خدمت دوستان خواهم گفت ، ضمنا کارگزار گیر نمی کنه می تونه تا کنون قسمتی را خالی کرده باشه و بقیه رو چه قیمت نزولی باشه، خنثی باشه یا صعودی خالی کنه ، تغییر روند قیمتی هر سهم مدتی زمان می بره.

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                        با این گزارش یعنی سفته بازی بود و بازیش تمام شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

متاسفانه همونطور که گفتم تعدیل منفی بدی پتایر داد...27 تومن زیان داشت که 35 تومن پوشش داد و پیشبینی جدید حوالی 45 خواهد بود

یعنی 27 تومن زیان شد 45 تومن....این موضوع رو گفته بودم و جالب اینجاست که به 9 ماهه منتقل شد

حالا بازی بلوک دیگه به بازار بستگی داره...اگه بعد تعدیل منفی احساس کنم بازار دوباره میخاد روش بازی کنه منم وارد بازی میشم

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

تحلیلی در سایت همفکران در مورد کنتور زده شده که کاملا مورد تایید بنده هست

البته من معتقدم صاحب تحلیل خیلی حداقل هارو محاسبه کرده ولی با همین وجود بازم ارقام بالایی برای سود شرکت درومده

http://hamfekran.com/article/2033/%D...A7%D9%84%D9%88

بنده سود 95 شرکت رو بالای 1200 تخمین میزنم

نمیدونم شاید توهم زدم

اما به نظرم اگه فرصت ورود داد یه دستی بهش بزنید...ارقامی که برای سودش بدست اوردم تخیلی هست و باورش برای خودمم سخته اما به نظر داره اتفاق میفته

دوستان حاشیه سود این صندوقهای فروشگاهی واقعا بالاست و البته در تحلیل بالا به نظر من قیمت هر صندوق رو خیلی پایین گرفتن...میانگین بالای 3 میلیون باید در نظر میگرفت...حاشیه سود رو هم پایین در نظر گرفته

سهم باید برای یه تعدیل فوق فوق سنگین بسته بشه و این اتفاق به زودی خواهد افتاد
                          آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2016/01/02, 02:25.

نظر

• m.hossein
                            Banned
                            • Nov 2013
                            • 3031

دوست عزیز برای شما ارزوی سلامتی و موفقیت دارم در کارهای بورسیتان. تا این وقت شب زحمت میکشید. افرین بر شما و دیگر همکاران عزیز

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

ای کاش به حرف اون دوستم گوش میکردم و تو قیمتهای پایینتر میخریدم

اما راضیم خدا بده برکت...کنتور هم رفت برای یه تعدیل سنگین

مجدد كنتور اضافه كرديم و به درصد خوبي از سبد رسيد

دوستان يه چيزي ميگم فقط در حد شايعه اينو بدونيد

همونطور كه بهتون گفتم بوي تعديل از صورتهاي كنتور مياد و تعديل هم ميتونه سنگين باشه

توي 1400 اون حولو حوش بود كه بهم گفتن ميخان سهمو تا 2200 ببرن و بعد سهم بسته ميشه و 3400 500 باز ميشه

خب زياد جدي نگرفتم و اينجا هم عنوان نكردم اما بنا داشتم كه وارد بازي بشم

اما سرم به جاهاي ديگه مثه وساختو غيره گرم شد ديگه اون قيمتها وارد نشدم

الان كه قيمت رسيده به 1900 دارم به حرف اون بنده خدا ميرسم كه بهم گفت تا 2200 ميبرن و بعد بسته ميشه

اينو نگفتم چون سهمو دارم بخام جو بدم...خودتون بازي بزرگ كنتور رو داريد ميبينيد و نيازي هم به جو دادن نيست

اين حرف من هم سند نيست شايد فردا صفو دادن و ريخت اما بسته شدن كنتور براي يه تعديل سنگين دور از انتظار نيست

حالا ببينيم چقد اين شنيده من درست از اب درمياد...ايا كنتور روي 2200 و يا اون حولو حوش بسته ميشه يا نه؟

نظر

• seraj
                                ستاره دار(2)
                                • Feb 2012
                                • 2064

آکنتور بست برای تعدیل ! بابا رانتتو برم سامان جان
                                نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

در حال کار...
                                X