کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نمیدونم چی بگم...سنگین کنتور داشتم به همراه اعتبار که خودمو برای یه سود بین 800 تا 1000 اماده کرده بودم که سود 1500 تومنی رو که دیدم دود از سرم بلند شد
نمیدونم چی بگم...شوکه شدم
تو این یکسال اخیر تونسته بودم با نوسانگیری های متعدد 120 درصد سود کنم که البته عمده این سود برگشت زیان بود و الان کنتور منو میتونه وارد یه سود فوق العاده بکنه
نمیدونم چند باز میشه اما شاید بتونم ازین اجاره نشینی نجات پیدا کنم و پراید مدل 83 خودمو یکم ارتقا بدم
خیلی خوشحالم امیدوارم شمام همیشه تو سود باشید و البته خوشحال
من ریسک کردم و این پاداش ریسکی بود که من کردم
به دوستان عرض کنم که در پایان بهمن ماه سهم مجددا برای تعدیل بسته میشه و سودش حداقل 3000 تومن خواهد بود
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
سامان جان تبریک میگم بهت بخاطر اینکه ورن بیشتر سبدت اکنتور است و اونهم ترکوند
1500سود
شرکت: کنتورسازي ايران
سرمایه ثبت شده: 200,000 میلیون
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده) دوره منتهی به 1394/09/30
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت کنتورسازي ايران طی نامه شماره مورخ 1394/10/28 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 200,000 میلیون ریال مبلغ 15,080 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
پیش بینی گزارش قبلی 2،829ریال
تعدیل مثبت 433درصدی
پوشش 11درصدی در 9ماهه
نمیدونم چی بگم...سنگین کنتور داشتم به همراه اعتبار که خودمو برای یه سود بین 800 تا 1000 اماده کرده بودم که سود 1500 تومنی رو که دیدم دود از سرم بلند شد
نمیدونم چی بگم...شوکه شدم
تو این یکسال اخیر تونسته بودم با نوسانگیری های متعدد 120 درصد سود کنم که البته عمده این سود برگشت زیان بود و الان کنتور منو میتونه وارد یه سود فوق العاده بکنه
نمیدونم چند باز میشه اما شاید بتونم ازین اجاره نشینی نجات پیدا کنم و پراید مدل 83 خودمو یکم ارتقا بدم
خیلی خوشحالم امیدوارم شمام همیشه تو سود باشید و البته خوشحال
من ریسک کردم و این پاداش ریسکی بود که من کردم
به دوستان عرض کنم که در پایان بهمن ماه سهم مجددا برای تعدیل بسته میشه و سودش حداقل 3000 تومن خواهد بود
سامان جان تبریک انشالله به خوش خرج کنی و بتونی بهترین ها را بخرین قلبا خوشحالم./:.Heart.:/
بترانس هم ازون سهمایی هست که از کاهش قیمت مس به شدت منتفع شده اما به دلیل رکود حاکم بر کشور و عدم توان پرداخت دولت عملا ترانسفورماتورهاش رو دستش مونده
تو سهمایی که نام بردم تعدیلات عجیبو غریبی میبینم...نمیدونم کی اعلام میکنن اما بالاخره اعلام میکنن
فلوله سهمی هست که از کاهش قیمت قراضه بسیار منتفع میشه اما با یه حسابسازی مزخرف این تعدیل رو نمیخاد اعلام کنه ...البته از رکود رنج میبره اما کاهش بهای تمام شده رو بدجوری پنهون میکنه
حواستون به اینایی که نام بردم باشه
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر