******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    نتيجش بايد تفاوت داشته باشه چون در سود خالص ماليات لحاظ شده ولي محاسبه جداگانه اهرمها ماليات نداره و نتيجه واقعي تري ميده.....بعضي مواقع نتيجه يكسان هست كه نشون ميده يه جاي كار ميلنگه...
    ساده جان در بیان این موضوع کمی شک داشتم به همون خاطر اول سوالی پرسیدم ...البته اگه دقت کرده باشین من عبارت تقریبا هم بکار بردم ....من فکر میکنم تقریبا نزدیک به اون عداد رو به ما بده و بشه از این روش استفاده کرد .
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• محسن مختاری
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 663

بحث گروه قند از تحليل و اينطور چيزا گذشته پول پشتشه و تا وقتي پول پشتش هست فقط بخريد
      در اصل توسط behnam پست شده است View Post
      ساده جان فکر نمیکنی ریسک خرید بعد از بازگشایی خیلی بالا باشه
      راستش من سهامدار گروه قندی نبودم ولی بعد از این موج صعودی فوق العاده قوی به هیچ عنوان خرید رو به صلاح نمی دونم
      البته شاید نظرم اشتباه باشه ولی یاد صدرای 420 تومنی میوفتم
      حرف شما كاملا درسته و بازم تاكيد ميكنم پيشنهادي واسه خريد گروه قند ندارم
      به نظرم قنیشا در زیر موجهای انتهایی موج (3) بزرگ قرار داره ، هدف موج (3) بزرگ رو 1453 برآورد میکنم
      نکته ای که هست اینه که اگه قیمت از 1453 بالاتر بره موج 3 کوچکترین میشه و لذا موج شماری fail میشه

این چنگال هم به نظرم در شکل دهی به حرکات قیمت تاثیر گذار خواهد بود:
      آخرین ویرایش توسط محسن مختاری؛ 2012/03/03, 23:17.

نظر

• داش مهدی
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 595

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        ساده جان میخواستم بدونم این روش من درسته ....

در مورد مس باهنر همونطور که میبینیم نسبت سود خالص به فروش 1 درصد هست ....اگه ما بیایم یک رو تقسیم کنیم به 1 درصد عدد 100 به دست میاد
        این یه عدد تقریبی از اهرم شرکت به ما میده یعنی اگه نرخ فروش محصولات شرکت یک درصد افزایش پیدا کنه سود شرکت حدودا 100 درصد تعدیل مثبت میده و بر عکس....

اهرم فوق العاده بالایی داره

راحت ترین و مطمئن ترین کار برای حل سوال شما استفاده از خود صورت مالی و تشکیل صورت مالی با شرایط جدیده. دقت کنید که در صورت سود و زیان جدید با این مفروضات فقط مبلغ فروش رو باید ضرب در 1.01 کنیم وبقیه اعداد(سایر درآمدها و هزینه ها) غیر از هزینه مالیات ثابته، که هزینه مالیاتو هم 17% در نظر گرفته شده و در نهایت به نتایج زیر میرسیم:

سود عملیاتی هر سهم=826 ریال

سود قبل از مالیات هرسهم= 256 ریال

سود خالص هر سهم= 212 ریال

که ای پی اس در مقایسه با حالت قبلی که 133 ریاله 60 % افزایش نشان میدهد.

توصیه: زیاد خودتونو درگیر فرمولها نکنید و با مفاهیم بیشتر کلنجار بروید. اثر هر رویداد رو به طور کامل روی صورت های مالی بررسی کنید.
        مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• طيب
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 3065

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
          راحت ترین و مطمئن ترین کار برای حل سوال شما استفاده از خود صورت مالی و تشکیل صورت مالی با شرایط جدیده. دقت کنید که در صورت سود و زیان جدید با این مفروضات فقط مبلغ فروش رو باید ضرب در 1.01 کنیم وبقیه اعداد(سایر درآمدها و هزینه ها) غیر از هزینه مالیات ثابته، که هزینه مالیاتو هم 17% در نظر گرفته شده و در نهایت به نتایج زیر میرسیم:

توصیه: زیاد خودتونو درگیر فرمولها نکنید و با مفاهیم بیشتر کلنجار بروید. اثر هر رویداد رو به طور کامل روی صورت های مالی بررسی کنید.

باسلام وعرض ادب

دقیقا به نقطه خوبی اشاره فرمودید همه چی توی صورت های مالی هست ولی باید گم شده هارو پیدا کرد مخصوصا فباهنر

داش مهدی عزیز دل این امضاء شما مفاهیمش خیلی سخت تر از صورت های مالیست؟!!!!!!!!!

و نفهمیدنش موجب ضرر های سنگین و تقریبا غیر قابل جبران

حلاج گفت 2جوانمرد دیدم

1-سید مختار

2- ابلیس

سخت ترش کردم......................

ببخشید خارج از موضوع بود فقط خواستم تنفسی داشته باشیم

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

داش مهدی موافقم کلا روش خودمم همینطوره (طراحی صورت جدید)

اما سرعت عمل گاهی وقتا لازمه ...فرض کنید فردا وسط معاملات محصولات فباهنر 5 درصد افزایش نرخ اعلام بشه @-)

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

داش مهدی موافقم کلا روش خودمم همینطوره (طراحی صورت جدید)

اما سرعت عمل گاهی وقتا لازمه ...فرض کنید فردا وسط معاملات محصولات فباهنر 5 درصد افزایش نرخ اعلام بشه @-)
              آريو جان يه وقت فكر نكنيد 1 درصد افزايش نرخ 100 درصد سود شركت رو افزايش ميده اين تفكر اشتباهه...بازم خود دانيد
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

اين تحليلو بياريمش اينور

در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
                به نظرم قنیشا در زیر موجهای انتهایی موج (3) بزرگ قرار داره ، هدف موج (3) بزرگ رو 1453 برآورد میکنم
                نکته ای که هست اینه که اگه قیمت از 1453 بالاتر بره موج 3 کوچکترین میشه و لذا موج شماری fail میشه

این چنگال هم به نظرم در شکل دهی به حرکات قیمت تاثیر گذار خواهد بود:

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

آريو جان يه وقت فكر نكنيد 1 درصد افزايش نرخ 100 درصد سود شركت رو افزايش ميده اين تفكر اشتباهه...بازم خود دانيد

خوب ساده جان اصرار من و انکار شما باعث شد که من از سود خالص به سود عملیاتی برسم

یعنی یک به سود عملیاتی نسبت 12.5 رو میده

به معنی افزایش 1 درصد در فروش ناشی از افزایش نرخ محصولات 12.5 درصد سود عملیاتی شرکت رو افزایش میده
                  که با کسر مالیات(17 درصد) نزدیک 60 درصد تعدیل مثبت رو برای شرکت به همراه داره

اگه بازم اشتباه میکنم
                  خوشحال میشم تذکر بدین ساده جان

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

خوب ساده جان اصرار من و انکار شما باعث شد که من از سود خالص به سود عملیاتی برسم

یعنی یک به سود عملیاتی نسبت 12.5 رو میده

به معنی افزایش 1 درصد در فروش ناشی از افزایش نرخ محصولات 12.5 درصد سود عملیاتی شرکت رو افزایش میده
                    که با کسر مالیات(17 درصد) نزدیک 60 درصد تعدیل مثبت رو برای شرکت به همراه داره

اگه بازم اشتباه میکنم
                    خوشحال میشم تذکر بدین ساده جان
                    0.08 چيه؟

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

0.08 چيه؟
                      نسبت سود عملیاتی به فروش

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

نسبت سود عملیاتی به فروش

جناب آريو من دقيقا متوجه محاسبات شما نميشم.....شما گفتيد از سود خالص به عملياتي رسيديد ولي من همچين چيزي نميبينم ضمن اينكه محاسباتتون مبهم هست.....اگه ميشه فارسي توضيح بديد

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

جناب آريو من دقيقا متوجه محاسبات شما نميشم.....شما گفتيد از سود خالص به عملياتي رسيديد ولي من همچين چيزي نميبينم ضمن اينكه محاسباتتون مبهم هست.....اگه ميشه فارسي توضيح بديد

خب ساده جان من قبلا گفته بود اگه یک رو تقسیم کنیم به نسبت سود خالص به فروش (1/0.01) به عدد 100 میرسیم که با افزایش 1 درصدی در فروش کل میگفتم 100 درصد سود هر سهم تعدیل میده .....این اشتباه بود و حق با شما

اما حالا عدد یک رو تقسیم میکنم به نسبت سود عملیاتی به فروش (1/0.08) که به عدد 12.5% میرسم یعنی با افزایش 1 درصد در فروش کل که ناشی از افزایش نرخ محصولات باشه سود عملیاتی 12.5 درصد رشد میکنه
                          که برای سال 91 رو با مثال رفتم جلو 4.1میلیاردتومان با کسر 17 درصد مالیات ما رو به 3.4 میلیارد تومان میرسونه که به ازای هر سهم 75 ریال میشه ....
                          یعنی با افزایش یک درصد در فروش شرکت که ناشی از افزایش نرخ محصولات بوده نزدیک 58 درصد سود شرکت افزایش داشته ...
                          اون افزایش 100 درصدی خودمو پس میگیرم
                          و این رو جایگزینش میکنم ! که نسبت جالبیه

شایدم اشتباه میکنم

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

خب ساده جان من قبلا گفته بود اگه یک رو تقسیم کنیم به نسبت سود خالص به فروش (1/0.01) به عدد 100 میرسیم که با افزایش 1 درصدی در فروش کل میگفتم 100 درصد سود هر سهم تعدیل میده .....این اشتباه بود و حق با شما

اما حالا عدد یک رو تقسیم میکنم به نسبت سود عملیاتی به فروش (1/0.08) که به عدد 12.5% میرسم یعنی با افزایش 1 درصد در فروش کل که ناشی از افزایش نرخ محصولات باشه سود عملیاتی 12.5 درصد رشد میکنه
                            که برای سال 91 رو با مثال رفتم جلو 4.1میلیاردتومان با کسر 17 درصد مالیات ما رو به 3.4 میلیارد تومان میرسونه که به ازای هر سهم 75 ریال میشه ....
                            یعنی با افزایش یک درصد در فروش شرکت که ناشی از افزایش نرخ محصولات بوده نزدیک 58 درصد سود شرکت افزایش داشته ...
                            اون افزایش 100 درصدی خودمو پس میگیرم
                            و این رو جایگزینش میکنم ! که نسبت جالبیه

شایدم اشتباه میکنم
                            من مشكلم با تقسيم عدد 1 به 0.08 هست؟شما داريد با اين كار سود عملياتي به فروش رو معكوس ميكنيد چرا؟واقعا متوجه نميشم

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

من مشكلم با تقسيم عدد 1 به 0.08 هست؟شما داريد با اين كار سود عملياتي به فروش رو معكوس ميكنيد چرا؟واقعا متوجه نميشم
                              خب این اختراع شما ریاضی دانا هست ...ما فقط استفاده میکنیم

میخوای اصلا بی خیال بشیم ....به قول داش مهدی 1 درصد فروش شرکت رو افزایش میدیم(ناشی از افزایش قیمت محصولات) و صورت سود و زیان رو از بالا میچینیم تا پایین...;)
                              فکر کنم جواب مشابه بده

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

خب این اختراع شما ریاضی دانا هست ...ما فقط استفاده میکنیم

میخوای اصلا بی خیال بشیم ....به قول داش مهدی 1 درصد فروش شرکت رو افزایش میدیم(ناشی از افزایش قیمت محصولات) و صورت سود و زیان رو از بالا میچینیم تا پایین...;)
                                فکر کنم جواب مشابه بده
                                نه آقا چيرو بيخيال شيم تازه داشتيم گرم ميشديم:d

نظر

در حال کار...
                                X