******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    ساده جان میخواستم بدونم این روش من درسته ....

در مورد مس باهنر همونطور که میبینیم نسبت سود خالص به فروش 1 درصد هست ....اگه ما بیایم یک رو تقسیم کنیم به 1 درصد عدد 100 به دست میاد
    این یه عدد تقریبی از اهرم شرکت به ما میده یعنی اگه نرخ فروش محصولات شرکت یک درصد افزایش پیدا کنه سود شرکت حدودا 100 درصد تعدیل مثبت میده و بر عکس....

اهرم فوق العاده بالایی داره
    چه نوع اهرمي؟
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
      استاد......اگه اجازه بدین من دیگه تشکر نزنم وقتی انشاالله امتحاناتون تموم شد برای تمام تشکرهای نزده یه تشکر ویژه میزنم بقیه رو هم پس می گیرم#:-s
      آخه ما تشكر دوست داريم......در ضمن بهنام عزيزم درست ميگن هنوز تا استادي خيلي راه داريم

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

موند تو اون صفحه

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
        داراییهای غیر جاری

داراییهایی که از شرایط لازم برای انعکاس در سرفصل داراییهای جاری برخوردار نیستند،به عنوان داراییهای غیر جاری گزارش می شوند
        داراییهای غیر جاری عبارتند از :
        سرمایه گذاریهای بلند مدت
        داراییهای ثابت مشهود
        داراییهای نامشهود
        سایر داراییهای غیر جاری
        در پستهای بعدی تعریف هر کدام از این موارد را خدمت دوستان عرض خواهم کرد

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

اينم موند بيارم تو اين صفه حتما اينا رو واسه خودتون يادداشت كنيد

پیش پرداخت هزینه و سفارشات

پیش پرداختهای مربوط به هزینه ها که طی یک سال منقضی خواهند شد به عنوان دارایی جاری طبقه بندی می شوند
          اگر پیش پرداخت هزینه مربوط به دوره زمانی فراتر از یک سال باشد،بخشی از آن در سر فصل داراییهای غیر جاری گزارش خواهد شد
          برای مثال حق بیمه پرداخت شده جزو پیش پرداخت هزینه است
          با گذر زمان و تا اتمام دوره بیمه نامه این مبلغ به تدریج از حساب دارایی(پیش پرداخت هزینه)خارج میشود و به حساب هزینه بیمه برده خواهد شد
          مثال دیگر پیش پرداخت اجاره است
          پیش پرداخت مربوط به خرید دارایی جاری نیز در سر فصل دارایی جاری منعکس می شود
          سفارشات مربوط به خرید مواد و کالا نیز ماهیت پیش پرداخت دارد و به همین با پیش پرداخت در یک سرفصل نشان داده می شود
          اصطلاح سفارشات بیشتر در رابطه با خریدهای خارجی (اعتبارات اسنادی)استفاده می شود
          پیش پرداخت خرید مواد و لوازم یدکی از این دست هستند

نظر

• behzad2007
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 78

ساده عزیز گزارش قنیشا اومد رو کدال اگر امکان دارد زحمت بکش ی تحلیل بزن با تشکر

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

در اصل توسط behzad2007 پست شده است View Post
              ساده عزیز گزارش قنیشا اومد رو کدال اگر امکان دارد زحمت بکش ی تحلیل بزن با تشکر
              بحث گروه قند از تحليل و اينطور چيزا گذشته پول پشتشه و تا وقتي پول پشتش هست فقط بخريد

نظر

• behnam
                عضو فعال
                • May 2011
                • 9603

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                بحث گروه قند از تحليل و اينطور چيزا گذشته پول پشتشه و تا وقتي پول پشتش هست فقط بخريد
                ساده جان فکر نمیکنی ریسک خرید بعد از بازگشایی خیلی بالا باشه
                راستش من سهامدار گروه قندی نبودم ولی بعد از این موج صعودی فوق العاده قوی به هیچ عنوان خرید رو به صلاح نمی دونم
                البته شاید نظرم اشتباه باشه ولی یاد صدرای 420 تومنی میوفتم
                افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                (کوروش بزرگ)

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

ساده جان فکر نمیکنی ریسک خرید بعد از بازگشایی خیلی بالا باشه
                  راستش من سهامدار گروه قندی نبودم ولی بعد از این موج صعودی فوق العاده قوی به هیچ عنوان خرید رو به صلاح نمی دونم
                  البته شاید نظرم اشتباه باشه ولی یاد صدرای 420 تومنی میوفتم
                  البته اشتباه نشه من پيشنهاد خريد ندادم....من كلا رو چنتا سهم كه مطمئن بودم پيشنهاد دادم كه يكي گروه وپترو بود دوم غبشهر بود سوم كمنگنز بود......ولي من احساس ميكنم هنوز وقت پياده شدن نيست ....من خودم يه سهم اين گروهو خيلي دوست دارم

نظر

• behnam
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 9603

البته اشتباه نشه من پيشنهاد خريد ندادم....من كلا رو چنتا سهم كه مطمئن بودم پيشنهاد دادم كه يكي گروه وپترو بود دوم غبشهر بود سوم كمنگنز بود......ولي من احساس ميكنم هنوز وقت پياده شدن نيست ....من خودم يه سهم اين گروهو خيلي دوست دارم
                    اگه به گذشته برگردیم کم نیستند سهامی که چندین برابر شدند
                    خوب یادمه اسفند 82 سرمایه گذاری پتروشیمی خریدم 250 تومن و تا شهریور 83 به بالای 1000 تومن رسید
                    اونجا دقیقا نقطه خروج بود
                    شرکت بعد از یه افزایش سرمایه وارد روند نزولی شد و قیمتش به زیر 100 تومن رسید (البته زمانبر بود)
                    یا بامایی که از 500 تومن در عرض 9 ماه به 8000 تومن رسید
                    به نظر من اگه مثلا به جای 8000 تومن روی 7500 کسی بفروشه خیلی بهتر از اینه که بخواد تا آخرین درصد مثبت با سهم باشه
                    چون اگه نتونه به موقع از سهم خارج بشه ممکنه درصد خیلی بیشتری از دست بده و چه بسا فرصت خروج پیدا نکنه،تا قیمتهای خیلی پایین تر
                    افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                    (کوروش بزرگ)

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

اگه به گذشته برگردیم کم نیستند سهامی که چندین برابر شدند
                      خوب یادمه اسفند 82 سرمایه گذاری پتروشیمی خریدم 250 تومن و تا شهریور 83 به بالای 1000 تومن رسید
                      اونجا دقیقا نقطه خروج بود
                      شرکت بعد از یه افزایش سرمایه وارد روند نزولی شد و قیمتش به زیر 100 تومن رسید (البته زمانبر بود)
                      یا بامایی که از 500 تومن در عرض 9 ماه به 8000 تومن رسید
                      به نظر من اگه مثلا به جای 8000 تومن روی 7500 کسی بفروشه خیلی بهتر از اینه که بخواد تا آخرین درصد مثبت با سهم باشه
                      چون اگه نتونه به موقع از سهم خارج بشه ممکنه درصد خیلی بیشتری از دست بده و چه بسا فرصت خروج پیدا نکنه،تا قیمتهای خیلی پایین تر
                      حرف شما كاملا درسته و بازم تاكيد ميكنم پيشنهادي واسه خريد گروه قند ندارم

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

چه نوع اهرمي؟
                        اهرم مرکب ساده جان که درصد تغییرات eps رو در نتیجه درصد تغییرات فروش نشون میده
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          اهرم مرکب ساده جان که درصد تغییرات eps رو در نتیجه درصد تغییرات فروش نشون میده
                          نه آريو جان.....اهرم مركب رو مستقيما نبايد بدست بياريد اين باعث اشتباه ميشه.....اين بحث مربوط به داش مهدي هست....

نكته:براي بررسي تغييرات سود در قبال تغييرات فروش اهرم مركب كمك زيادي ميكنه اما نبايد اهرم مركب مستقيما حساب بشه...براي اين كار ابتدا اهرم عملياتي بعد اهرم مالي و درنهايت با ضرب اين دو بايد اهرم مركب محاسبه بشه

نكته:اهرمها فقط براي يك پيشبيني نبايد باشه و بايد ميانگين هندسي اهرمها در دوره هاي مختلف محاسبه بشه

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

نه آريو جان.....اهرم مركب رو مستقيما نبايد بدست بياريد اين باعث اشتباه ميشه.....اين بحث مربوط به داش مهدي هست....

نكته:براي بررسي تغييرات سود در قبال تغييرات فروش اهرم مركب كمك زيادي ميكنه اما نبايد اهرم مركب مستقيما حساب بشه...براي اين كار ابتدا اهرم عملياتي بعد اهرم مالي و درنهايت با ضرب اين دو بايد اهرم مركب محاسبه بشه

نكته:اهرمها فقط براي يك پيشبيني نبايد باشه و بايد ميانگين هندسي اهرمها در دوره هاي مختلف محاسبه بشه
                            سامان مگه نتیجش تفاوتی داره؟؟
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                              سامان مگه نتیجش تفاوتی داره؟؟
                              نتيجش بايد تفاوت داشته باشه چون در سود خالص ماليات لحاظ شده ولي محاسبه جداگانه اهرمها ماليات نداره و نتيجه واقعي تري ميده.....بعضي مواقع نتيجه يكسان هست كه نشون ميده يه جاي كار ميلنگه...

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

سرمایه گذاریهای بلند مدت

سرمایه گذاری بلند مدت به طبقه ای از سرمایه گذاریها گفته می شود که به قصد استفاده مستمر در فعالیتهای تجاری نگهداری می شود
                                یک سرمایه گذاری هنگامی به عنوان دارایی غیر جاری طبقه بندی می شود که قصد نگهداری آن برای مدت طولانی ( بیش از یک سال) به وضوح قابل اثبات باشد یا توانایی واگذاری آن توسط سرمایه گذار مشمول محدودیتهایی باشد
                                تفکیک سرمایه گذاریها به جاری و غیر جاری بستگی به قصد مدیریت دارد
                                اگر مدیریت قصد داشته باشد یک سرمایه گذاری را به طور موقت نگهداری کند،این سرمایه گذاری در طبقه دارایی جاری قرار می گیرد
                                در غیر این صورت به عنوان دارایی غیر جاری طبقه بندی می شود
                                سرمایه گذاری در سهام،سپرده های سرمایه گذاری،اوراق مشارکت و املاک که در بلند مدت نگهداری می شوند،نمونه هایی از سرمایه گذاریهای بلند مدت هستند
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X