کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام . آقا سامان نظرت در مورد تکنوتار و کاسپین چیه ؟ به نظرتون تعویض و یا نگهداری؟؟
کاسپینو که نظری ندارم...اصلا نمادشو نگا نمیکنم
اما تکنو ازون سهمایی هست که همیشه تو واچ دارمش...اگه میتونید با تعویض تکنو جای دیگه ای سود ببرید این کارو بکنید و دوباره برگردید و بخریدش...اگر نمیتونید نگه دارید
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
شرکت 400 میلیارد قرارداد گرفته و 40 میلیارد از مطالباتشو دریافت کرده
برای قرارداد 400 میلیاردی 15 درصد هم حاشیه سود بگیریم برای شرکت 750 تومان سود خواهد داشت همچنین شرکت به ازای هر سهم 500 تومان از مطالباتش رو دریافت کرده
با یکی از مدیران شرکت صحبت کردم تاکید بر سهامداری داشت و با کلی اسرار تونستم قیمت مدنظرشو از زیر زبونش بیرون بکشم گفت یه چیزی بگم خیالتو راحت کنم بالاس رو بگیر برو بیا 3000 تومان بفروش در آینده چیزهایی از بالاس میشنوی که برای بازار قابل درک نیست و به صورت شارپ رشد سنگینی خواهد داشت نظرتون در مورد بالاس چیه بنیادی ؟تشکر
برای قرارداد 400 میلیاردی 15 درصد هم حاشیه سود بگیریم برای شرکت 750 تومان سود خواهد داشت همچنین شرکت به ازای هر سهم 500 تومان از مطالباتش رو دریافت کرده
با یکی از مدیران شرکت صحبت کردم تاکید بر سهامداری داشت و با کلی اسرار تونستم قیمت مدنظرشو از زیر زبونش بیرون بکشم گفت یه چیزی بگم خیالتو راحت کنم بالاس رو بگیر برو بیا 3000 تومان بفروش در آینده چیزهایی از بالاس میشنوی که برای بازار قابل درک نیست و به صورت شارپ رشد سنگینی خواهد داشت نظرتون در مورد بالاس چیه بنیادی ؟تشکر
من همیشه در کنار کنتور حفاری فاراک و فاذر گفتم بالاس هم باید در سبد باشه...بالاس سهم کوچیکی هست و کوچکترین قراردادی سودشو نجومی بالا میبره
بالاس هم شفاف سازیهای خوبی داده
بالاس به نظر من به زودی حرکت محکمو خوبی رو شروع میکنه که حسرت به دل خیلیا میزاره
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
اونچیزی که برای بازار الان اهمیت داره گزارشات 95 هست
پیشبینی های 95 برای گروههای خودرو و تجهیزات عالی هست
فاراک فاذر حفاری بالاس کنتور و خیلی سهمای دیگه
بازار 95 رو میخره نه 94
بازارم صعودیه و حرف زدن در مورد یه بازار صعودی ارزشی نداره همونطور که حرف زدن در مورد بازار نزولی ارزشی نداشت
تو بازار نزولی همه فرصت فروش میدادن و تو بازار صعودی همه فرصت خرید میدن
در هر دو بازار بگم بگم ها و دیدی گفتم دیدی گفتم ها بدجوری حال ادمو بد میکنه
با سلام آقا سامان این جمله را هم من اضافه کنم که در روند صعودی بازار سهم رشد می کند و کسی نمی تواند جلو گیری کند و بعدا خبر های بنیادی صعودی کم کم نمایان میشه مثل همین دوران نزولی که ما 2 سال گرفتارش بودیم که دیدیم کم کم دلیل تعدیل منفی چه بوده با تشکر
نظر