******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Inspired
    عضو فعال
    • May 2016
    • 494

    #1726
    پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

    در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    سلام

    یک چیزی خدمتتان عرض کنم، روانشناسی بازار مانند بررسی نموداری و بررسی بنیادی یک امر پیچیده ای است.
    بازار در یک سری از موارد هر روز رنگ عوض می کند و چیز جدیدی رو می کند و در یک سری از موارد همیشه همان است که هست...
    ...
    پس
    هر ابزاری که آدم می خواهد از آن استفاده کند باید تخصص زیادی در آن پیدا کند(تا احتمال به هدف خوردن پیشبینی اش زیاد باشد). (این 1)

    2-
    صورت های مالی و نمودار و خبر و روانشناسی بازار و بررسی اوضاع بین المللی و ملی باید همه در کنار هم باشد تا یک بررسی به واقعیت نزدیک شود.
    ...
    حرف زیاد زدم.

    نتیجه گیزی این می شود که
    همیشه به دنبال تجربه و دانش های متنوع باشیم. و نیز بخشی از هزینه ی ناشی از کم بودن دانشمان را با روش های مدیریت سرمایه (مثلا تعدد نماد های سبد یا قرار دادن آستانه ی زیان و ...) جبران کنیم.

    سلام دوست عزیز

    یک نکته بسیار بسیار مهم رو میخوام با شما و دیگر دوستان تقسیم کنم و اون هم استفاده از رانت یا دنبال اخبار رانتی بودنه

    من به شدت مخالف رانت هستم، نه به این خاطر که غیر اخلاقی است از نظر عموم، بلکه بخاطر اتفاقاً 100% نبودنش (بر خلاف باور اکثریت و عموم دوباره)

    شما وقتی رانت داشته باشید، طبیعی است فول ریسک وارد میشید و حتی گاه خونه و زندگی رو ممکنه کسی هوس کنه بفروشه و بذاره تو سهم یا ارز یا طلا، برای اینکه خبر رانتی بهش رسیده، حالا چه اتفاقی یا دنبالش بوده و بابتش حتی پول چایی خوبی هم داده باشه (اصولاً رانت خودش به معنای اجاره کردنه و در اصطلاح سیاسی - اقتصادی، یه جور نون قرض دادن هم محسوب میشه و باید در ازاش، چیزی بدی و تا خبری بستونی، حال یا افشای خبری یا پول یا دادن امتیاز، خلاصه بده و بستان باید صورت بگیره)

    پس اولین چیزی که در رانت مورد تهدیده، حد ضرر یا بعبارتی، میزان آسیب پذیری فرده، بطوریکه تا منجر شدن به از دست دادن تمام دارایی و حتی زیر بار بدهی رفتنه، مخصوصاً تو بازار بدون سپر و محافظ ایران

    شما وقتی قمار بکنید، دیگه بیشتر از دارایی که تو قمار خونه برده اید که ضرر نمیکنید، حتی توی فارکس و آپشن و فیوچرز، شما کال مارجین میشید ولی باز به اندازه دیپازیت شما آسیب می بینید و بیشتر از اونش میافته گردن کارگزاری که بسیار نادره کارگزاری زیان ببینه، شاید در حد برگزیت، کارگزاری ها در معرض خطر زیان دیدن باشند که براش حتماً خودشون راهکارهای کنترلی دارند

    اما

    اما توی بازار ایران، طرف اعتبار میگیره و به اصطلاح، گنده تر از دهانش، یه لقمه بر میداره، اما دست آخر گلو گیر میشه و همون یک لقمه، لقمه ی آخرش میشه

    یعنی، زیان بیش از حدی (بالقوه) است که رانت میزنه و سودهای جذابی که بیشتر بادآورده است رو عین برق و باد، دوباره از شما میگیره و با خودش میبره

    چطور؟

    فرضا شما با رانت 100 درصد سود میکنید، خب این خیلی شیرینه، اما به طریق اولی، در خبر بعدی وسوسه و طمع باعث میشه که فول ریسک وارد بشید و با اعتبار حتی، اینجاست که یک زیان 20 درصدی گاه، نه تنها تمامی سودهای گذشته رو از شما میگیره، بلکه حتی اصل سرمایه در خطر از بین رفتن قرار میگیره، یعنی سود که پر، اصل پول هم پر، اگر حتی برای قسمتی از پول از خارج از کارگزاری وامی یا اعتباری کسی گرفته باشه، که دیگه واویلا میشه


    بنابراین، رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود و با علم خودش و مسئولیت خودش، مدیریت ریسک خودش و استراتژی خودش، خطر کنه و لذت ببره از تصمیماتش، حتی از باخت هاش

    پس یادمون باشه، حتی رانت داشتن هم ضامن موفقیت 100% نیست، چون کلاً تو این دنیا، تنها چیزی که قطعیت داره، عدم قطعیته!
    و چیزی که ما دنبالش هستیم، یک زندگی با عزت و آرامشه و 100% از طریق رانت، غیر قابل دسترس! چون دانستیم، کل موجودیمون در خطره و چون انتظار شکست نداریم و تمام سوراخ سنبه ها رو باز گذاشته ایم (یک عدم آرامش درونی بخاطر شکستن قوانین امنیتی)، از همونجایی که انتظارش رو نداریم، آسیب میبینیم و ......... چراییش هم معلومه، همیشه فول ریسک هستیم و طبق قانون احتمالات، حتی یک شکست از کل، یعنی از دست دادن کل (قانون سبد) یعنی از دست رفتن عزت و آبرو و به مخاطره افتادن بالقوه زندگی ایده آلمون

    موفق باشید

    ارادتمند
    Inspired
    آخرین ویرایش توسط Inspired؛ 2016/07/03, 06:25.
    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

    نظر

    • مبتدی2
      عضو فعال
      • Feb 2015
      • 973

      #1727
      پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

      ثقزوی:

      به سلامتی آگهی ثبت شرکت نیروگاه کوهین با 3 ضلع ثقروی -تتاانرژی -آباد بوم آمد و تامین سرمایه هم افتاد به تامین سرمایه امین که مال شستا است
      اهل دلاش می فهمند چه خبره انشاله به زودی تاکستان هم اکی میشه
      120 میلیارد تومان ارزش بازار نزدیک است

      نظر

      • che guevara
        Banned
        • Jun 2012
        • 92

        #1728
        پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

        یادداشت اقتصادی تسنیم

        نقدینگی هر سال، دریغ از پارسال!





        رشد فزاینده نقدینگی دلایل ساختاری دارد؛ دلایلی که سبب شده نرخ رشد نقدینگی به رقم عجیب ۳۰ درصد برسد. در این یادداشت به زبان ساده بررسی کردیم که این رشد بی‌محابا و روزافزون چه دلایلی دارد.

        از مشکلاتی که در اثر رشد بی‌محابای نقدینگی ایجاد می‌شود، هرچه بگویم کم است. گو اینکه «نرخ رشد نقدینگی» هم - به برکت بزرگتر شدن روز به روز بخش پولی در اقتصاد و افزایش ابزارهای «پول‌بازی» - سال به سال افزایش پیدا کرده است. یعنی اگر سال 93 رشد نقدینگی 22 درصد بوده، این رشد در سال 94 به 27 درصد رسیده است. هر سال دریغ از پارسال!

        این خبر را که انتهای سال 94 منتشر شد، ببینید: قائم مقام بانک مرکزی از افت رشد اقتصادی در فصل چهارم سال93 و بُروز برخی شواهد مبنی بر تداوم این وضعیت در سال جاری خبر داد و گفت: نقدینگی در سال 92، 25.9 درصد، در سال 93 به میزان 22.3 درصد و در دوازده‌ماهه منتهی به دی‌ماه امسال، 27.2 درصد رشد کرده است. {اینجا} می‌خواهیم به این بپردازیم که ترکیب «رشد نقدینگی 30 درصدی و روزافزون» با «رکود اقتصادی» چه دلایلی دارد؟

        یک ماه پیش در خبرگزاری تسنیم میزبان دکتر صمصامی، سرپرست اسبق وزارت اقتصاد بودیم. موضوع گفتگو درخصوص «بانکداری بدون ربا» بود؛ اما گریزی کوتاه هم به موضوع نقدینگی زدند. این گفتگوی کوتاه را ببینید:

        دو هفته پیش هم برای گرفتن مصاحبه نزد آقای علی عسکری - رئیس سابق سازمان مالیاتی - رفتم. ایشان هم شاکی بود که دولت می‌تواند دو برابر مقدار فعلی مالیات بگیرد و نمی‌گیرد. بعد این موضوع را به نقدینگی مرتبط کرد، که انتظارش را نداشتم. او گفت: «وقتی که تراز بودجه کسری داشته باشد یا مجبور به قرض گرفتن از بانک مرکزی می‌شویم یا از روشهایی جبران کنیم که نهایتاً منجر به خلق نقدینگی می‌شود.»

        از او خواستم که درباره این موضوع توضیح بیشتری بدهد. ادامه داد: «فرض کنیم در بودجه دولت، 100 واحد درآمد و 100 واحد هم هزینه پیش‌بینی شده است. از این 100 واحد درآمدی که پیش‌بینی شده، 50 واحد فروش ارز است؛ از طرفی از هزینه‌های جاری و عمرانی هم نمی‌شود کاست. پس دولت این 100 واحد را هزینه دارد؛ اما فقط 50 واحد از منابع این درآمدها مالیات و باقی منابع دیگر است؛ 50 واحد دیگر ارز است. اگر 40 واحد این ارز فروش رفت؛ یعنی ثبت سفارش شد؛ ارز خریدند و کالا وارد کردند؛ 10 واحدش فروش نرفت؛ یعنی 10 واحد دولت در هزینه‌ها دچار کسری خواهد بود؛ این 10 واحد ارز است؛ این ارز به بانک مرکزی داده می‌شود؛ بانک مرکزی معادل آن پول و اسکناس چاپ می‌کند و به دولت می‌دهد که تراز بودجه دولت درست شود. بعد چه اتفاقی می‌افتد؟ خالص داراییهای خارجی بانک مرکزی اضافه می‌شود. یعنی پایه پولی 10 واحد بالا می‌رود،در ضریب تکاثر ضرب می‌شود و حجم نقدینگی را افزایش می‌دهد. بنابراین یکی از کانالهای افزایش نقدینگی در اقتصاد «عدم تعادل در تأمین منابع و مصارف بودجه» در کشور است. اگر مالیات بتواند این کسری منابع را جبران کند، هیچ‌وقت آن ارز به ریال تبدیل نمی‌شود. چون بخش زیادی از منابع بودجه دولت به نفت وصل است و اگر فروش نرود از این کانال در اقتصاد نقدینگی تزریق می‌کند.»

        ** گناه دولت در افزایش نقدینگی

        بیایید بررسی کنیم که افزایش نقدینگی چرا اتفاق می‌افتد. در اقتصاد، «حجم نقدینگی» از حاصلضرب «پایه پولی» در «ضریب فزاینده» محاسبه می‌شود. فرض کنیم دولت در افزایش ضریب فزاینده - که الآن به حدود 6.5 رسیده - نقشی ندارد.

        پایه پولی از جمع چهار مؤلفه به‌دست می‌آید؛ «خالص داراییهای خارجی بانک مرکزی»، «بدهی بانکها به بانک مرکزی»، «خالص بدهی بخش دولتی به بانک مرکزی» و «خالص سایر داراییها». این را «نقدینگی برحسب عوامل مؤثر بر عرضه آن» نیز می‌نامند. دولتها در این موارد از چند جهت مقصرند. بیایید یکی‌یکی بررسی کنیم.

        * خالص داراییهای خارجی بانک مرکزی

        عرض شد که دولتها در این مورد حداقل از کانال «عدم توجه به درآمدهای مالیاتی» مقصرند. دیدیم که اگر مالیات را درست بگیریم، دیگر لازم نیست دلار نفتی به تملک بانک مرکزی در بیاید و از کانال «افزایش داراییهای خارجی بانک مرکزی» پایه پولی را افزایش دهد.

        ضمن اینکه این افزایش داراییهای خارجی از روشهای متنوع دیگر نیز اتفاق افتاده که برای رعایت اختصار از آنها چشم‌پوشی می‌کنیم. اما درنظر داشته باشید که تأثیر همه این مؤلفه‌ها در افزایش پایه پولی تنها در سال 94، معادل 26 درصد است.

        * بدهی بانکها به بانک مرکزی

        رقم بدهی بانکها به بانک مرکزی الآن حدود 84 هزار میلیارد تومان است؛ رقمی که با رقم سپرده قانونی بانکها نزد بانک مرکزی برابری می‌کند. اما چرا باوجود رشد نقدینگی و نقدینگی «هزار هزار میلیارد تومانی»، بانکها به بانک مرکزی بدهکارند و بانک مرکزی توان استیفای تعهدات خود را ندارد؟ برآورد منابعی از بانکها که قفل شده به این شرح است:

        بانکها بیش از صد هزار میلیارد تومان از دولت طلبکارند. ضمن اینکه مطابق بانکداری کلاسیک دنیا نمی‌توانند این طلب را «معوق» بدانند؛ چون در دنیا، دولت را معتبر می‌شمرند. تقصیر دولت در این بخش از قفل شدن منابع بانکها محرز است.

        رقم سرمایه‌گذاری بانکها در ملک 50 هزار میلیارد تومان است، که با شرایط رکود اقتصادی، نقدشونده نیست. دولت دراین زمینه از کانالهای «عدم نظارت بر سرمایه‌گذاری بانکها در ملک» و «رکود اقتصادی» مقصر است.

        معوقاتی که رسماً اعلام می‌شود رقمی حدود 80 تا 100 هزار میلیارد تومان است. گو اینکه مبالغی که عملاً قفل شده و با تکنیک «استمهال» به تعویق افتاده‌اند - و تصور برگشتشان به چرخه اقتصاد در این شرایط ساده‌لوحی است - رقمی معادل همین مقدار است. دولت در این بخش از سه کانال «عدم نظارت ساختاری و نظام‌مند بر مجرای تخصیص تسهیلات بانکها»، «رکود اقتصادی» و «بدهی 600 هزار میلیارد تومانی رو به تزاید دولت به بانکها، تأمین اجتماعی، پیمانکاران و ... که سبب مشکلات اقتصادی آنها و بدهی آنها به بانکها شده» باعث تشدید این شرایط شده است.

        بدهی وزارتخانه‌ها و شرکتهای تابعه به سیستم بانکی، بابت انتشار اوراق مشارکت، حدود 80 هزار میلیارد است. باز هم تقصیر دولت در این بخش مسلّم است.

        با این شرایط طبیعی است که 90 هزار میلیارد تومان بدهی بانکها به بانک مرکزی وصول نشود.

        * خالص بدهی بخش دولتی به بانک مرکزی

        خالص بدهی بخش دولتی به بانک مرکزی (بدهی دولت به بانک مرکزی منهای سپرده‌های دولت نزد این بانک) ظرف سال 94 حدود 4 برابر شده، و از 3330 میلیارد تومان به 12460 میلیارد تومان رسیده است. آیا دولت در این بخش مقصر نیست؟

        * خالص سایر داراییها

        این بخش در رشد نقدینگی تأثیر مطلوب گذاشته و سبب کاهش 13 درصدی آن شده است.

        ** جمع‌بندی

        علاوه بر مواردی که ذکر شد دلایل متنوع دیگری از تقصیر دولت در این شرایط پیچیده اقتصادی وجود دارد. مثل ورشکستگی بانکها، مؤسسات غیرمجاز، سفته‌بازی و غیره؛ که ریشه همگی وادادگی، عدم هدایت و عدم نظارت دولت است. البته ممکن است این دولت دفاع کند که مسئولیت همه این شرایط به‌عهده این دولت نیست؛ درست هم هست که «تنها مقصر این شرایط» دولت فعلی نیست؛‌ اما سؤال من به‌عنوان یک خبرنگار این است که این دولت برای بهبود این شرایط چه گام مثبتی برداشته است؟ آیا واقعاً این دولت در بدتر شدن این وضعیت نقشی نداشته است؟ آیا سال بعد شرایط بهبود خواهد یافت یا باز هم باید دریغ امسال را بخوریم؟!

        نظر

        • *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

          #1729
          پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

          تا حالا به تایرا از لحاظ بنیادی نگاه نکرده بودم

          رفتم یه نگاهی انداختم و صورتهای مالیش واقعا جذاب هست

          زیرمجموعه ها همه سود ده شدن و ترازهای دریافتنی شرکت رشد چشمگیری داشته

          کلا ترازنامه جالبی داره

          رشد اسناد دریافتنی واقعا نشون دهنده فروش خوب شرکت هست

          هزینه های مالی تلفیقی شرکت کاهش خوبی داشته

          من احساس میکنم نماد در 3 ماهه کل سود اعلامی رو پوشش بده و برای یه تعدیل فوق سنگین بسته بشه

          چیزی تا گزارش 3 ماهه نمونده...البته اگرم همه سودو پوشش نده ملاحظه کاری کرده
          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


          نظر

          • *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

            #1730
            پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

            45 میلیارد تومن تراز تلفیقی شركت کاهش هزینه مالی داشته

            ترازهای بدهی شركت هم کاهش داشته اونم تو این ركود

            شاید من خیلی خوشبین باشم ولی پوشش بالایی میتونه تو 3 ماهه داشته باشه
            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


            نظر

            • Inspired
              عضو فعال
              • May 2016
              • 494

              #1731
              پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

              سلام بر صاحب تاپیک

              آقا سامان جزایر قناری تشریف دارید

              میگن تا به ما رسید، آسمون تپید

              من بخاطر دنبال کردن پست های شما عضو این تالار شدم، اما انگاری مرغ از قفس پرید و دیگه فرصت پرسیدن سئوال و بررسی بوجود نیامد
              در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
              نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

              نظر

              • *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

                #1732
                پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

                در اصل توسط Inspired پست شده است View Post
                سلام بر صاحب تاپیک

                آقا سامان جزایر قناری تشریف دارید

                میگن تا به ما رسید، آسمون تپید

                من بخاطر دنبال کردن پست های شما عضو این تالار شدم، اما انگاری مرغ از قفس پرید و دیگه فرصت پرسیدن سئوال و بررسی بوجود نیامد
                شما لطف دارید به حقیر...ولی خیلی وقته دیگه بنیادی کار نمیکنم

                یه دو سالی هست شکل کارم کلا عوض شده
                مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


                نظر

                • frankval
                  عضو عادی
                  • Jul 2013
                  • 132

                  #1733
                  پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

                  در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                  شما لطف دارید به حقیر...ولی خیلی وقته دیگه بنیادی کار نمیکنم

                  یه دو سالی هست شکل کارم کلا عوض شده
                  آقا سامان:
                  یه شمه از عوض شدن نحوه معاملاتت رو هم اگر دوست داری با ما درمیون بزار

                  نظر

                  • Inspired
                    عضو فعال
                    • May 2016
                    • 494

                    #1734
                    پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

                    در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                    شما لطف دارید به حقیر...ولی خیلی وقته دیگه بنیادی کار نمیکنم

                    یه دو سالی هست شکل کارم کلا عوض شده
                    سلام آقا سامان

                    بنده به تغییر ریل شما ایرادی نگرفتم، از شانس خودم گفتم.

                    اتفاقاً تو این 3 سالی که با بورس آشنا شده ام و توش فعال شده ام، یه دور تسبیح راه حل های مختلف رو چک کرده ام و هنوز هم اندر خم یک کوچه ام

                    نظر کلیم هم اینه که، از اونجایی که همه ی انسان ها منحصر به فردند، بنابراین راه حل ها هم باید منحصر به فرد باشه و هیچ نسخه ای قابلیت پیچیده شدن برای فرد دیگری رو نداره

                    این انجمن ها هم، مزایا و معایب خودشو داره و درست عین همون نسخهه، برای یه عده سم و عده ای دیگه دواست

                    پس باید اینقدر گشت و گشت و گشت و چرخید و چرخید و چرخید، تا نسخه ی اصلی و منحصر به فرد رو پیدا کرد و شاید هم پیدا نشد، اما جوینده، یابنده است


                    اما از هر چی بگذریم، کمال هم نشین در من اثر کرد، وگرنه من همان خاکم که هستم
                    در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                    نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

                    نظر

                    • *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

                      #1735
                      پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

                      در اصل توسط frankval پست شده است View Post
                      آقا سامان:
                      یه شمه از عوض شدن نحوه معاملاتت رو هم اگر دوست داری با ما درمیون بزار
                      توی فروم که خریدو فروشامو مینویسم کاملا مشخصه چه جوری کار میکنم...یه سهمی رو که دیدم دارن جمش میکنن منم میخرم...اگه صف سنگین شد که هیچ زدیم تو خال ولی اگه با صف سبک بست و یا اصلا با صف نبست روز بعد رو یر به یرم میزارم فروش...فروش که رفت باز میرم سراغ یه سهمه دیگه
                      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


                      نظر

                      • frankval
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 132

                        #1736
                        پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

                        در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                        توی فروم که خریدو فروشامو مینویسم کاملا مشخصه چه جوری کار میکنم...یه سهمی رو که دیدم دارن جمش میکنن منم میخرم...اگه صف سنگین شد که هیچ زدیم تو خال ولی اگه با صف سبک بست و یا اصلا با صف نبست روز بعد رو یر به یرم میزارم فروش...فروش که رفت باز میرم سراغ یه سهمه دیگه
                        بازدهیش نسبت به قبل چطوره و چند درصد بهتره نسبت به قبل؟منظورم اینه که نیم نگاهی هم به تکنیکال و بنیادیش داری یا صرفا بر اساس جو بازار و حجم کار می کنی؟ مرسی

                        نظر

                        • *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

                          #1737
                          پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

                          در اصل توسط frankval پست شده است View Post
                          بازدهیش نسبت به قبل چطوره و چند درصد بهتره نسبت به قبل؟منظورم اینه که نیم نگاهی هم به تکنیکال و بنیادیش داری یا صرفا بر اساس جو بازار و حجم کار می کنی؟

                          مرسی
                          خداییش خوب بوده...مثلا تو کنتور همه فرار کردن اما من خریدم و فقط بر اساس جو بازار و حجم ..اگر گرفت که گرفت اگر نگرفت در 90 درصد مواقع روز بعد یر به یرمو میزنه و من خارج میشم..تو این روش زیان من در حداقل ترین حالت ممکن قرار میگرفت و یا اصلا زیان نمیکردم چون سریع خارج میشدم

                          بعد که خریدم تازه یاد تکنیکالو بنیادیش میفتم/.:blinksmiley.:/
                          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


                          نظر

                          • mohammad55
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 49

                            #1738
                            پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

                            جناب سامان با این روش شما، معاملات کروی و فسرب امروز جلب توجه نکرده؟ خبری در این مورد دارید؟

                            نظر

                            • Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

                              #1739
                              پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

                              در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                              خداییش خوب بوده...مثلا تو کنتور همه فرار کردن اما من خریدم و فقط بر اساس جو بازار و حجم ..اگر گرفت که گرفت اگر نگرفت در 90 درصد مواقع روز بعد یر به یرمو میزنه و من خارج میشم..تو این روش زیان من در حداقل ترین حالت ممکن قرار میگرفت و یا اصلا زیان نمیکردم چون سریع خارج میشدم

                              بعد که خریدم تازه یاد تکنیکالو بنیادیش میفتم/.:blinksmiley.:/
                              آقا سامان

                              توی کنتور که شما شاهکار کردید و همش هم شانس نبود، من به دقت رفتم کل تاپیک رو خوندم و اوایلش مخم سوت کشید، چون اصولاً با بنیادی کار کردن و صورتحساب خوانی، مشکل اساسی دارم، نه تنها به این خاطر که اینکاره نیستم، بلکه بیشتر به همون دلیل حسابسازی ها و دستکاری ها که تخصص میخواد و من ندارم و حالش هم ندارم که برم یاد بگیرم. شما در کنتور، با اعتماد به نفس بالایی وارد شدید و حتی با گرفتن لوریج، خودتون رو به خطر هم انداختید که خوشبختانه گرفت. جیگر میخواست که شما داشتید!

                              اما بر این باورم که هر کس هر وضعیتی داره - چه مثبت، چه منفی - حقشه و نوش جونش، اگه بلده کارش رو، حتی اگر فکر میکنه، با رانت و خرید اطلاعات، باید اموراتش رو بگذرونه، من هیچ ایرادی نمی بینم و قضاوتی نمیکنم، هر چند قبلاً هم گفتم، کلاً با رانت مشکل دارم، نه بخاطر اخلاقی بودن، بلکه بخاطر خطرناک بودن و نداشتن حاشیه ی امنیت، بخاطر عدول کردن از اصول امنیتی، مثل رعایت حد ضرر، بخاطر اطمینان خاطر از درست بودن خبر یا سورس، در حالیکه همیشه احتمال اتفاقات غیر منتظره هست که ممکنه آدم نتونه جمعش کنه و از پس کنترلش بر بیاد، فقط و فقط بخاطر طمع زیاد

                              به هر حال موفق باشید و انگشت کوچیکه فراموش نشه

                              اگر کانال تلگرامی هم دارید، ممنون میشم لینکی بدید

                              با تشکر فراوان

                              اراتمند،
                              Inspired
                              در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                              نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

                              نظر

                              • *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

                                #1740
                                پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

                                بله محمد جان اگه بودم حتما میخریدم
                                مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست


                                نظر

                                در حال کار...
                                X