در اصل توسط ahmad پست شده است
View Post
******موشكافي هاي بنيادي ******
Collapse
X
-
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
-
در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Postمیشه این سهم کسرام رو هم یه نگاه بندازید به نظرم دارن خراب جلوش میدن.
اطلاعات و صورتهاي مالي مياندوره اي دوره 3 ماهه منتهي به 1391/09/30
اولين پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1391/06/31 (حسابرسي نشده)
اگه وقت ندارید یه تجلیل کوچیک هم قبوله.فکر کنم خوب باید باشهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
سلام خدمت همه دوستان
من تازه عضو این انجمن شدم . جو بسیار خوبی حاکم است . این تاپیک را از اول شروع کردم و نصفش را خوندم و به انجایی رسیدم که گفته شده تعداد افراد مشتاق یادگیری کم هستند و برای این تعداد کمک ادامه ندهیم :( . واقعیت این است که افرادی مثل من بعدا عضو می شوند و از این اطلاعات استفاده می کنند . مطالب بسیار عالی و دست دوستان درد نکند .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
جناب ساده ی ساده هم فرمودند که سهام را در همین جا معرفی کنید برای تحلیل و نه پیام خصوصی که من بعد از ارسال دیدم :(
لطفا در مورد میدکو یک ارزیابی ای بفرمایید.
ممنونسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط alimoslehi پست شده است View Postسلام خدمت همه دوستان
من تازه عضو این انجمن شدم . جو بسیار خوبی حاکم است . این تاپیک را از اول شروع کردم و نصفش را خوندم و به انجایی رسیدم که گفته شده تعداد افراد مشتاق یادگیری کم هستند و برای این تعداد کمک ادامه ندهیم :( . واقعیت این است که افرادی مثل من بعدا عضو می شوند و از این اطلاعات استفاده می کنند . مطالب بسیار عالی و دست دوستان درد نکند .
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
جناب ساده ی ساده هم فرمودند که سهام را در همین جا معرفی کنید برای تحلیل و نه پیام خصوصی که من بعد از ارسال دیدم :(
لطفا در مورد میدکو یک ارزیابی ای بفرمایید.
ممنونمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postببخشيد دوستان اين موضوع چون خيلي مهمه من بازم ميارمش اينور كه دوستان ببينن....چون با اين تكنيك ديگه نيازي به تابع توليد نيست
خب حالا كه با ترازنامه آشنا شديم بايد بتونيم اطلاعات ترازنامه رو با صورت سودو زيان ارتباط بديم....براي اين كار اول از اسناد دريافتني شروع ميكنيم
مهم
وقتي اسناد دريافتني رشد ميكنه يعني شركت فروش گسترده اي داشته كه چون اين فروش قسطي بوده اسناد دريافتني متورم شده.....پس بنا به اين فروش گسترده بايد شركت پيش دريافتهاي خوبي هم گرفته باشه و اين دو موضوع باعث ميشه سر فصل فروش در صورت سودو زيان افزايش سنگين داشته باشه....البته رشد 80 درصدي به بالاي اسناد دريافتني سنگين محسوب ميشه و رشد 10 درصدي به بالاي فروش هم سنگين محسوب ميشه....پس شما به عنوان يه معيار براي هر 100 درصد رشد اسناد دريافتني 7درصد رشد فروش رو در نظر بگيريد كه اگه مثلا اسناد دريافتني 300 درصد رشد داشت فروش بايد 21درصد رشد داشته باشه كه اگه كمتر از 21درصد بود فروش شركت پايين اعلام شده و با اين تكنيك نياز به محاسبه تابع توليد نداريد......پس اسناد دريافتني با رشد پيش دريافت و سرفصل فروش رابطه مستقيم داره.....حالا اگه اسناد دريافتني رشد كرده بود و فروش شركت و پيش دريافتها كاهش پيدا كرده بود بايد ترازنامه شركت بررسي بشه و در بيشتر مواقع اگه اينطوري باشه صورتهاي شركت ايراد دار هست....
به عنوان مثال شدوصو شما در نظر بگيريد
http://codal.ir/Reports/Exports/xFCU...RTZw%3d%3d.pdf
رشد 200 درصدي اسناد دريافتني مصادف شده با رشد 200 درصدي پيش دريافت و رشد 14 درصدي فروش.....چه هارموني زيبايي
تو پست بالا رابطه اسناد دريافتني با صورت سودو زيان رو گفتيم و حالا ميخايم رابطه اسناد پرداختني با صورت سودو زيان رو بگيم
همونطور كه بارها تو 4 خطي هاي من ديديد وقتي كه اسناد پرداختني رشد ميكرد عنوان ميكردم كه شركت براي خريد مواد اوليه از چك و سفته استفاده ميكنه و علاقه اي به خريد نقدي نداره.....رشد اسناد پرداختني در ترازنامه نكته مثبتي محسوب نميشه و نشون دهنده تراز نقدينگي منفي شركت يا همون سرمايه در گردش منفي شركت هست و معمولا رشد اسناد پرداختني با رشد تسهيلات مالي هم همراه ميشه...چون شركت پول كافي در حسابها نداره و براي تامين نقدينگي مورد نياز رو به وام مياره كه ارزانترين منبع تامين مالي محسوب ميشه.....اما گاهي اوقات ديده ميشه شركت پول لازم رو هم داره اما بازم از چك استفاده ميكنه و يه جورايي به شركت بدهي تحميل ميكنه مثل فرآور.....خب مشخص هست كه پولو ميخاد در جاي ديگه اي خرج كنه كه عمدتا سرمايه گذاري ميكنه.....پس در صورت سودو زيان درآمد حاصل از سرمايه گذاري بايد رشد داشته باشه كه اگه غير از اين بود حسابهاي شركت در سر فصل سرمايه گذاري ايراد دار خواهد بود....علاوه بر اينا اگه ديديد در ترازنامه سرمايه گذاريهاي كوتاه مدت و بلند مدت افزايش داشته بود بايد در صورت سودو زيان درآمدهاي حاصل از سرمايه گذاري و درآمدهاي متفرقه شركت هم رشد داشته باشه كه اگه اينطوري نبود باز هم اون صورت مالي ايراد دارهآخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/04/01, 10:55.مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
میشه این سهم کسرام رو هم یه نگاه بندازید به نظرم دارن خراب جلوش میدن.[/B]
پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1390/06/31 بر اساس عملكرد واقعي دوره 3 ماهه
اگه وقت ندارید یه تجلیل کوچیک هم قبوله.فکر کنم خوب باید باشه
نظر
-
در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Postمیشه این سهم کسرام رو هم یه نگاه بندازید به نظرم دارن خراب جلوش میدن.[/B]
پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1390/06/31 بر اساس عملكرد واقعي دوره 3 ماهه
اگه وقت ندارید یه تجلیل کوچیک هم قبوله.فکر کنم خوب باید باشهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postاين 4 خطي مال حپترو بود و اگر كسي اينو ميخوند نبايد حپترو ميخريد اميدوارم كسي نداشته باشه اين سهمو
واينم گزارش جديد و افزايش هزينه مالي و تعديل منفي سنگين در بودجه
http://codal.ir/Reports/Exports/DNrg...E4UQ%3d%3d.pdf
خدا خیرتون بده .
یک سئوال از تحلیل فوق داشتم ، البته ببخشید شاید کمی دیر شده باشه ولی من تازه شروع کردم .
بعد از این تحلیل و گزارش در تاریخ 8/12/90 سهم از قیمت 670 تا 744 رشد کرده . چرا ؟
نظر
-
در اصل توسط dasht_bashi پست شده است View Postسلام جناب ساده . من از مطالبتون خیلی چیزا دارم یاد میگیرم .
خدا خیرتون بده .
یک سئوال از تحلیل فوق داشتم ، البته ببخشید شاید کمی دیر شده باشه ولی من تازه شروع کردم .
بعد از این تحلیل و گزارش در تاریخ 8/12/90 سهم از قیمت 670 تا 744 رشد کرده . چرا ؟مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
خب حالا كه با ترازنامه آشنا شديم بايد بتونيم اطلاعات ترازنامه رو با صورت سودو زيان ارتباط بديم....براي اين كار اول از اسناد دريافتني شروع ميكنيم
مهم
وقتي اسناد دريافتني رشد ميكنه يعني شركت فروش گسترده اي داشته كه چون اين فروش قسطي بوده اسناد دريافتني متورم شده.....پس بنا به اين فروش گسترده بايد شركت پيش دريافتهاي خوبي هم گرفته باشه و اين دو موضوع باعث ميشه سر فصل فروش در صورت سودو زيان افزايش سنگين داشته باشه....البته رشد 80 درصدي به بالاي اسناد دريافتني سنگين محسوب ميشه و رشد 10 درصدي به بالاي فروش هم سنگين محسوب ميشه....پس شما به عنوان يه معيار براي هر 100 درصد رشد اسناد دريافتني 7درصد رشد فروش رو در نظر بگيريد كه اگه مثلا اسناد دريافتني 300 درصد رشد داشت فروش بايد 21درصد رشد داشته باشه كه اگه كمتر از 21درصد بود فروش شركت پايين اعلام شده و با اين تكنيك نياز به محاسبه تابع توليد نداريد......پس اسناد دريافتني با رشد پيش دريافت و سرفصل فروش رابطه مستقيم داره.....حالا اگه اسناد دريافتني رشد كرده بود و فروش شركت و پيش دريافتها كاهش پيدا كرده بود بايد ترازنامه شركت بررسي بشه و در بيشتر مواقع اگه اينطوري باشه صورتهاي شركت ايراد دار هست....
به عنوان مثال شدوصو شما در نظر بگيريد
http://codal.ir/Reports/Exports/xFCU...RTZw%3d%3d.pdf
رشد 200 درصدي اسناد دريافتني مصادف شده با رشد 200 درصدي پيش دريافت و رشد 14 درصدي فروش.....چه هارموني زيبايي
مهم
تو پست بالا رابطه اسناد دريافتني با صورت سودو زيان رو گفتيم و حالا ميخايم رابطه اسناد پرداختني با صورت سودو زيان رو بگيم
همونطور كه بارها تو 4 خطي هاي من ديديد وقتي كه اسناد پرداختني رشد ميكرد عنوان ميكردم كه شركت براي خريد مواد اوليه از چك و سفته استفاده ميكنه و علاقه اي به خريد نقدي نداره.....رشد اسناد پرداختني در ترازنامه نكته مثبتي محسوب نميشه و نشون دهنده تراز نقدينگي منفي شركت يا همون سرمايه در گردش منفي شركت هست و معمولا رشد اسناد پرداختني با رشد تسهيلات مالي هم همراه ميشه...چون شركت پول كافي در حسابها نداره و براي تامين نقدينگي مورد نياز رو به وام مياره كه ارزانترين منبع تامين مالي محسوب ميشه.....اما گاهي اوقات ديده ميشه شركت پول لازم رو هم داره اما بازم از چك استفاده ميكنه و يه جورايي به شركت بدهي تحميل ميكنه مثل فرآور.....خب مشخص هست كه پولو ميخاد در جاي ديگه اي خرج كنه كه عمدتا سرمايه گذاري ميكنه.....پس در صورت سودو زيان درآمد حاصل از سرمايه گذاري بايد رشد داشته باشه كه اگه غير از اين بود حسابهاي شركت در سر فصل سرمايه گذاري ايراد دار خواهد بود....علاوه بر اينا اگه ديديد در ترازنامه سرمايه گذاريهاي كوتاه مدت و بلند مدت افزايش داشته بود بايد در صورت سودو زيان درآمدهاي حاصل از سرمايه گذاري و درآمدهاي متفرقه شركت هم رشد داشته باشه كه اگه اينطوري نبود باز هم اون صورت مالي ايراد دارهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
سامان جان ضمن تشكر از زحمات شما ممكنه اين قسمت مهم دوم را كه در پست قبلي فرموديد با ذكر اعداد در شدوص توضيح بدهيد با سپاس ازشما
نظر
-
-
در اصل توسط alimoslehi پست شده است View Post
ممنونسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
نظر