سلام من قصد خرید وبیمه و وپترو و فاراک رو دارم خوشحال میشم نظر دوستان رو در مورد این تصمیم بدونم...
******موشكافي هاي بنيادي ******
Collapse
X
-
در اصل توسط alimoslehi پست شده است View Postهمچنین بفرمایید چگونه ممکن است سهمی چون وملت برای فروش یک ساختمان این قدر رشد داشته باشد و میدکویی که قراره در اردیبهشت 2 تا کارخانه افتتاح کند ، آب از آب تکون نمی خورد !
ممنونمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط mahan2 پست شده است View Postسلام من قصد خرید وبیمه و وپترو و فاراک رو دارم خوشحال میشم نظر دوستان رو در مورد این تصمیم بدونم...مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postنگا كنيد فروش ساختمان مستقيم سود شركت رو بالا ميبره ولي افتتاح كارخانه طول ميكشه تا به سود برسه....بازار به مسايل كوتاه مدت واكنش نشون ميده
حالا بازم منتظر نظر شما در مورد میدکو می باشم
در سال جای قراره 60 درصد افزایش سرمایه بدهد
بازم ممنونسلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
در اصل توسط alimoslehi پست شده است View Postبله درست می فرمایید
حالا بازم منتظر نظر شما در مورد میدکو می باشم
در سال جای قراره 60 درصد افزایش سرمایه بدهد
بازم ممنونمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postمصطفي جان ميخاي خودت يه تحليل از ترازنامش داشته باشي بعد منم نظرمو بگم؟يا اگه نميخاي مستقيم نظرمو بگم
نظر
-
در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Postاگه شما ارائه بدید بهتره من تازه مطالب شما رو تموم کردم.از 2 روز پیش یه کم برام زوده اما دارم رو تسعیر ارز یه مطلب جالب آماده می کنم که برا دوستان خوبه.چشم یه کم آماده بشم شروع میکنم به تحلیل ترازنامه هامرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط mahan2 پست شده است View Postسلام جناب ساده
قضیه صف فروش شدن فاراک چیه؟
یادمه که از این سهم خوب تعریف میکردید...ولی امروز!مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط mahan2 پست شده است View Postپس در واقع به نوعی در حال اصلاح هست... درسته؟
پیش بینی تون چیه؟مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
سامان جان یک سوال!
شرکت های معدنی عمدتا Capital intensive هستند تا Labour intensive و اکثرا ساختار هزینه ایشون مربوط به خرید های مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز میشه
حالا می خواهیم ببینیم واقعا فروش ارز آزاد در بازار روی چه فاکتورهایی تاثیر میگذاره
مثلا برای یه سهم کوچیک مثل کبافق! که 100 صادرات داره و 0 درصد واردات!
فروش فعلیش با دلار 1226 تومانی 16 میلیارد تومانه
10 میلیارد تومان بهای تمام شده شامل 60 درصد خرید مواد اولیه، 15 درصد دستمزد و 25 درصد هزینه سربار
تمامی خرید مواد اولیه هم داخلیه و مربوط به خرید سنگ کم عیار
با آزاد محاسبه نمودن نرخ تسعیر ارز خوش بینانه 1900 تومان فروش شرکت میشه حدود 25 میلیارد تومان. از طرفی کل مبلغ ارزی 13 میلیون دلاره که حجم خیلی زیادی نیست که نشه نقدش کرد!
در مورد بهای تمام شده به نظر نمیرسه بتونند خیلی مخفی کاری کنند این 9 میلیارد رو!! شاید تا حدی روی خرید مواد اولیه داخلی!! بتونند بپوشونند شاید حدود 1-2 میلیارد حداکثر
مابقی فاکتورهای شرکت به نظر نمیرسه خیلی دستخوش تغییر بشه
آیا این 7 میلیارد فرضی رو میشه به انتهای صورت سود وزیان رسوند واقعا؟ چون اگه مثبت باشه جواب، تقریبا به ازای هر سهم 150تومان اضافه میشه به سود 60 تومانی فعلی سهم!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر