******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناظم
    عضو فعال
    • May 2011
    • 508

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    امسال بايد دنبال سهماي خاصي باشيم....شايد ديگه بازار مثه سال قبل جواب نده كه هرچي بخريم بالا بره

امسال تكنو بمپنا و تكمبا تو اولويت هاي بنيادي من هستن...تحليلهاشونو كم كم ميزارم....ترازهاشون به جايي رسيده كه ديگه پنهون كاري نميتونن بكنن مخصوصا تكنو

البته شكل تحليل بمپنا متفاوته و با ترازهاي عادي نميشه بررسيش كرد...روي يه شكل جديد از تحليل بنيادي كار كردم اما هنوز نميدونم جواب ميده يا نه

فاذر و فاراك هم بايد بررسي بشن
    خواهشا بیشتر در این سایت بنویسید

نظر

• علی بابا
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 972

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
      امسال بايد دنبال سهماي خاصي باشيم....شايد ديگه بازار مثه سال قبل جواب نده كه هرچي بخريم بالا بره

امسال تكنو بمپنا و تكمبا تو اولويت هاي بنيادي من هستن...تحليلهاشونو كم كم ميزارم....ترازهاشون به جايي رسيده كه ديگه پنهون كاري نميتونن بكنن مخصوصا تكنو

البته شكل تحليل بمپنا متفاوته و با ترازهاي عادي نميشه بررسيش كرد...روي يه شكل جديد از تحليل بنيادي كار كردم اما هنوز نميدونم جواب ميده يا نه

فاذر و فاراك هم بايد بررسي بشن
      اولین روز های بورسی من و اولین روزهای فروم خوانی و تا مدتها فقط این تاپیک را فقط می خواندم . . .
      سالم باشید . . .
      سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• تاران
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 958

ساده جان
        آّسال رو نگاه کن
        تزار نامه اش پر و پییمونه
        هدفش خیلی بالست

نظر

• farzen
          ستاره دار(2)
          • Jan 2012
          • 512

سلام میشه در مورد تکمبا زودتر بگین؟

نظر

• "heydar"
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 7493

سلام
            آقا سامان کم پیدایید...
            مشتاق نظرات و تحلیل های با ارزش شما هستیم...
            @};-@};-@};-

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

تو تحليلهاي بنيادي بين المللي يه الماني هست به نام كاستر...المان كاستر توسط يه نرم افزار خاص محاسبه ميشه

اين المان در واقع ضريب بنيادي نام داره...اين ضريب بنيادي ترجمه خودم از اين المان هست....حالا كار كاستر چيه؟

كاستر مياد سير تحولات بنيادي يه سهمو بررسي ميكنه ....مثلا مياد ميگه تكمبا در سال 90 كاسترش بوده -2.5...91 شده -1 و 92 شده 0.5...بعد نرم افزار مياد با يه فرمول خاص كاستر 93
              رو محاسبه ميكنه و وقتي كاستر93 بدست اومد سود 93 رو تخمين ميزنه

اين روش پيشرفته تحليل بتا هست اما دقتش در حد بتا هست...نحوه محاسبه كاستر رو تونستم كشف كنم اما بايد ببينم جواب ميده يا نه

كاستر 93 تكمبا عدد 0.5 رو نشون ميده و با محاسبات من حداقل 50 تومن ميتونه در 93 بسازه...تكنو هم همين ميزان حداقل سودش هست

ازين به بعد با روش كاستر تحليلامو ميزنم
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

بعد از تحليل بتا اين جديدترين روشي هست كه معرفيش ميكنم...اميدوارم كه جواب بده

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

شيران امسال خيلي زور بزنه بودجه رو پوشش ميده..امسال سال ش نيست اينو جدي دارم ميگم...من حتي تو پوشش بودجه شيران شك دارم...شيران به مشكل فروش خورده اما هنوز بازار خودشو حفظ كرده...تقي به توقي بخوره همين بازار فعليشم از دست ميده...منكر ارزندگيش نيستم اما امسال سال اينا نيست

الان شرايط طوريه كه سياستهاي دولت و توافق تعيين كننده مسير بازار هست...اگه فرض كنيم توافق بشه اما سياست دولت همچنان كنترل تورم باشه شناخت گروه پيشرو خيلي سخت ميشه

خيلي سهما هستن كه ميتونن تعديلايه خوبي بدن اما موضوع اينه كه اين تعديلا تاثيري داره يا نه...دنبال سهماي خاصي بايد باشيم

من نظرم رو تكنو بسيار مثبت هست

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

رشد 250 درصدي در تراز اسناد دريافتني تكنو...

كساني كه با حسابداري آشنا باشن كاملا مفهوم اينو درك ميكنن...مطالبات معوق بسياري داره كه فقط كافيه مقداري ازون وصول بشه

با توجه به سرمايه پايين شركت كل صورتهاش به طور عجيبي دگرگون ميشه..رشد تقريبا 100 درصدي در اسناد پرداختني كاملا نشون ميده كه شركت بابت عدم وصول مطالباتش به مشكل نقدينگي خورده...اين نكته منفي صورتهاش هست...البته اين مبلغ با توجه به حجم مطالباتش خيلي پايينه كه فقط نشون دهنده يك چيز ميتونه باشه

اگه گفتيد چي؟

من به شما ميگم...اون نكته فروش گسترده شركت هست كه هنوز وارد صورت سودو زيان نشده....اينم روشي هست براي دسته بندي ترازنامه كه آدم خيلي بايد دقيق بشه تا اين نكات ريزو بيرون بكشه....حجم مطالبات با اسناد پرداختني نميخونه

خب براي اينكه مطالبات با پرداختني بخونه بايد شركت رو به گرفتن وام مياورد پس چرا تسهيلات مالي 0 هست؟

خب واضح هست نياز به وام نداشته...چرا نياز به وام نداشته؟خب مشخصه كه ميدونه قراره از يه جاهايي پول به حسابش بياد...اما از كجاها؟خب بازم مشخصه از محل فروش گسترده شركت...رشد 32 درصدي موجودي نقد هم كاملا اين موضوع رو تاييد ميكنه

نظر

• yahya
                      عضو فعال
                      • Dec 2012
                      • 334

قیمت و زمان ورود به تکنو

سلام استاد
                      در چه قیمت و کی خرید مناسب است؟
                      (*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

پاسخ : قیمت و زمان ورود به تکنو

در اصل توسط yahya پست شده است View Post
                        سلام استاد
                        در چه قیمت و کی خرید مناسب است؟
                        سوالتون سوال سختيه...قيمت دادن كار من نيست...در مورد زمان مناسب خريد هم بستگي به خودتون داره...اگه تكنيكي كار ميكنيد هر موقع سيگنال قطعي خريد داد بخريد ولي من خودم خيلي دوست دارم حوالي 120 بخرمش كه البته نميدونم بازار اجازه ميده به اونجا برسه يا نه

فعلا همين حوالي 150 25 درصد از پولي كه ميخاين بهش اختصاص بدين رو بخرين

نظر

• تاران
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 958

سود 90 تومنی تکنو قابل باوره؟

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

ظاهرا اين اوراق ممتاز 100 ميليارد تومن هست...يعني پذيره نويسي 100 ميلياردي

100 ميليارد تومن رقم قابل توجهي نيست...بازاري كه ارزشش 500 هزار ميليارد هست 100 ميليارد تومن دردي از اونو دوا نميكنه

در كل اقدام مفيدي هست اما من احساس ميكنم اگه اين موضوع عملياتي بشه در اينده شاهد حضور گسترده اين صندوقها خواهيم بود و مبالغ قابل توجهي پوشش داده خواهد شد

اين خبر اگه با مبالغ بالا عملياتي بشه از 100 تا توافق بهتره

نظر

• مبتدی2
                              عضو فعال
                              • Feb 2015
                              • 973

استاد نظرات شما راهگشا است
                              نوری در تاریکی است
                              سپاسگذار خواهم شد هر نکته مهم از بمپنا و بهپاک دارید ما شاگردان خود را راهنمایی کنید

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

دوستان همين الان با يكي از دوستان كه در كارگزاري بانك صادرات مشغول هست صحبت ميكردم

ميگفت هيئت مديره بانك صادرات بعد از درج اين خبر سريع ميخان هيئت مديره تشكيل بدن كه يه صندوق 5000 ميلياردي با همين شرايط تاسيس كنن...به رقم دقت كنيد 5000 ميليارد تومن

حالا شما فرض كنيد به تمام بانكا بكشه كه ميكشه اون موقع ببينيد چي ميشه

فعلا صحت اين خبر رو تاييد نميكنم چون طرف با اطمينان صحبت نميكرد ولي ميگفت در دستور كار دارن

نظر

در حال کار...
                                X