******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • samanmba
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 450

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

با سلام
    به نظر من خیلی جاها میلنگه
    یواش یواش باید کوچ کرد و رفت
    برایند اوضاع رو میشه یا خیلی خوب پیشبینی کرد یا خیلی بد
    حد وسط نداریم
    واسه خیلی خوبش میشه کاری کرد ولی واسه خیلی بدش نمیشه
    پس سرمایه ها منطقا ورود نمیکنن
    مگر ریسکشون بیاد پایین
    الان خوده من فقط دارم نوسان میگیرم اونم نه از همه سهامها
    یه بار میبازم یه بار میبرم!
    ولی برایندش خوبه
    و اصلا بیش از دو روز هم رو سهم نمیمونم سود سود یا ضرر با ضرر خروج میکنم
    و حتی تقریبا همون یروزی هم که تو صف خرید میخرم میگم نکنه فردا تو صف فروش باز شه!
    خوش رزق باشید

نظر

• mehdi2000
      عضو عادی
      • Apr 2012
      • 115

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
      مهدی جان منظور شمارو نفهمیدم

در مورد فمراد سوتفاهم شده

اول روش کلید بودم اما ترسیدم بخرم ولی سهم بالا رفت...بعد گفتم عجب اشتباهی کردم نخریدم

بعد ناظر پیغام داد که لغو پذیرش شده و بعد گفتم خوب شد نخریدم

الان باز پیغام اومده که فمراد از بورس مهلت گرفته تا شرایط رو آماده کنه و الانم دوباره میگم عجب اشتباهی کردم نخریدم:D

حالا این مسئله چه ربطی به خوشحال شدن من از زیان بقیه داره؟
      سلام
      حرف شما درست ...اما نوشته شما ÷ر از خوشحالی بود (فمراد رو از بورس انداختن بیرون میخان ببرنش پایه فرابورس...با یه تعدیل خوب تو پایه بازش میکنن

خوب شد نخریدیم/:.grlim:./

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط mehdi2000 پست شده است View Post
        سلام
        حرف شما درست ...اما نوشته شما ÷ر از خوشحالی بود (فمراد رو از بورس انداختن بیرون میخان ببرنش پایه فرابورس...با یه تعدیل خوب تو پایه بازش میکنن

خوب شد نخریدیم/:.grlim:./
        نگا كنيد من از بابت خودم كه نخريدم خوشحال بودم نه اينكه از ضرر بقيه...قطعا براي اوني كه خريده بد هست

محيط مجازيه و رسوندن منظور سخت هست...من در مورد خودم صحبت كردم نه بقيه...اگه ميومدم دائم پست ميزدم و اظهار خوشحالي ميكردم آره حرف شما درست بود...در ضمن من همونجا هم گفتم اگه بندازنش بيرون با يه تعديل خوب تو پايه بازش ميكنن

به هر حال اگه نگارش من طوري بوده كه همچين برداشتي از مطلب من شده من عذر ميخام ولي خدا شاهده همچين منظوري در كار نبوده
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

آقا سامان از خاور خارج شدین ؟

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
            آقا سامان از خاور خارج شدین ؟
            نه دارمش

دليلي نداره خارج شم...من بيشتر پرتفوم رو واسه مذاكرات خريدم زياد به نوساناش توجه نميكنم

يه مقدار هم نوسانگيري ميكنم..مثلا امروز كترام خريدم تا جايي كه جواب بده باهاش هستم...شل بزنه ردش ميكنم اما چون خبر دار شدم ميخان بالا ببرنش مام سوارش شديم

نظر

• سلطان بورس
              كاربر فعال
              • Aug 2011
              • 3373

نه دارمش

دليلي نداره خارج شم...من بيشتر پرتفوم رو واسه مذاكرات خريدم زياد به نوساناش توجه نميكنم

يه مقدار هم نوسانگيري ميكنم..مثلا امروز كترام خريدم تا جايي كه جواب بده باهاش هستم...شل بزنه ردش ميكنم اما چون خبر دار شدم ميخان بالا ببرنش مام سوارش شديم
              آقا سامان من هم فکر شما را دارم . ولی بهتر نیست حد ضرر را رعایت کنیم ؟
              من در 1.5 اخیر به دلیل عدم رعایت حد ضرر 3 تا 5 بار بالا اومدم و مجدد پایین رفتم . دقیقا مثل بازی مارپله
              بخش زیادی از ضررم در یک سال پیش تا برج یک جبران شده بود . ولی باز در باتلاق بازار گیر کردم و رفتم رو ضرر سنگین
              این روزها به دنبال رفع عیب های خودم هستم . بحث طمع را کنار بذاریم حد ضرر واقعا در بورس خیلی نکته مهمی هست

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                آقا سامان من هم فکر شما را دارم . ولی بهتر نیست حد ضرر را رعایت کنیم ؟
                من در 1.5 اخیر به دلیل عدم رعایت حد ضرر 3 تا 5 بار بالا اومدم و مجدد پایین رفتم . دقیقا مثل بازی مارپله
                بخش زیادی از ضررم در یک سال پیش تا برج یک جبران شده بود . ولی باز در باتلاق بازار گیر کردم و رفتم رو ضرر سنگین
                این روزها به دنبال رفع عیب های خودم هستم . بحث طمع را کنار بذاریم حد ضرر واقعا در بورس خیلی نکته مهمی هست
                دقيقا بيشتر فعالين بازار مثل شما هستن منجمله خودم

حد ضرر در بازار هاي نزولي واقعا عاليه به شرطي كه بهش پايبند باشيم

اما وقتي آدم آينده رو نگا ميكنه واقعا دليلي براي ريزش بازار ديده نميشه واسه همين خودم بشخصه حدضرر برام معني نداره

نظر

• سلطان بورس
                  كاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 3373

دقيقا بيشتر فعالين بازار مثل شما هستن منجمله خودم

حد ضرر در بازار هاي نزولي واقعا عاليه به شرطي كه بهش پايبند باشيم

اما وقتي آدم آينده رو نگا ميكنه واقعا دليلي براي ريزش بازار ديده نميشه واسه همين خودم بشخصه حدضرر برام معني نداره
                  آقا سامان مشکل همین آینده هست . آینده ای که به معنی خواستن تلقی میشه .
                  وقتی آینده مثبت باشه ولی از قصد به هزار دلیل نخوان بازار رشد کنه خودش باعث بی اعتمادی و بازای مثل الان میشه
                  سال 92 ما شرایطی را داشتیم که تازه به توافق اولیه رسیده بودیم با کلی موارد اختلاف . سال 92 بحث جنگ آمریکا با سوریه و حتی ایرن بود . واقعا چرا قیمت سهام های بازار بورس چند برابر قیمت های فعلی بود ؟ چرا باید زمان ا ن تحریم میشدیم و بازار رشد میکرد .
                  چرا الان با وجود شفافیت بیشتر در گزارش ها و کاهش حجم مبنا و تغییر دامنه و ارائه گزارش به طور مستقیم و برطرف شدن اکثر موارد اختلافی مذاکرات و کاهش قیمت سهام ها تا یک سوم بازم بازار منفی باشه !!!!
                  چرا مثلا یک سهمی مثل فنوال که با حساب کردن افزایش سرمایه 12 برابر شده در صف خرید قفل هست و یک سهم با pe 4را نمیخرن !!!
                  چرا بازار در یک سال گذشته چند بار حسابی پایین رفته و مجدد 30% بازدهی داده !!! یعنی هر بار که چنین اتفاقی افتاده خبر مثبتی اومده !!!
                  من بشخصه خودم چه غلط چه درست فقط برای همه سئوالاتم یک جواب دارم . فقط خواستن و اراده مبنی بر رشد بازار یا افت بازار
                  این دولت تا حد ممکن داره بازار بورس را پایین میاره . تعدادی از سهام های بازار حتی کف قیمت های پارسال را هم شکوندن . تعدادی دیگه الان به کف قیمت سال 93 رسیدن . ولی باز بازار منفی هست
                  من قبلا در تاپیک جو بازار نظر خودم را اعلام کرده بودم . این دولت قصدش رشد بازار برای سال بعد هست . چون هم رشد بازار با نزدیک شدن به انتخابات هست و هم با فرض توافق رشد تورم دیگه با رشد بازارها ایجاد نمیشه .

نظر

• والیخان
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 413

سلام،جناب سامان دولت ازریزش بازارچه بهره برداری بنفع خودش میکنه؟آیاقرارنیست امسال برای تامین قسمتی ازبودجه ازطریق خصوصی سازی نقدینگی جمع کنه؟ بنده بین این پرسشهاوجریان منفی بازارگیج شدم.لطفانظرتون رابفرمائین.ممکنه مسئله دیگری غیرازتعمددولت برای بازارنزولی وجودداشته باشه؟البته عدم اعتماد ببازار در1هفته و1ماه بوجود نمیاد مگردریک برنامه ریزی جامع وکامل.

نظر

• s90amir
                      عضو عادی
                      • Jul 2014
                      • 110

بگذریم بریم ببینیم تو بازار چی گذشت

چیزی که من امروز شنیدم این بود که کاملا 3 حقوقی بزرگ بازار هماهنگ شده خرید انجام نمیدن...مالی ملت صندوق بازنشستگی و آستان قدس کاملا هماهنگ هستن...این 3 حقوقی رو بین بازاریا حقوقی های همه چیز خر میگن...یعنی اگه فعال بشن همه چیز میخرن...کار ندارن اون سهم چیه

یه سری حقوقیهای درشت دیگه هستن که فقط معدنی فلزی پتروشیمی میخرن...حقوقی های بزرگ پتروشیمی کلا مشخص هست چرا نمیخرن ...علتش اینه که میخان از دولت امتیاز نرخ خوراک رو بگیرن و دولت هم تا الان کوتاه نیومده و این دعوا معلوم نیست تا کجا ادامه پیدا میکنه

اما این هماهنگی عجیبی که بین حقوقیهای همه چیز خر هست برام سواله...چرا نمیخرن؟پشت پرده چیه؟

چرا نزدیک 200 میلیارد تومن تو حساب فقط مالی ملت داره خاک میخوره...به زیرمجموعه هاش کار نداریم...چرا به بازار تزریق نمیشه؟

چرا صندوق بازنشستگی با نزدیک 350 میلیاردتومن وجه نقد آماده در حسابش هیچ خریدی نمیکنه؟به زیرمجموعه هاش کار نداریم

چرا به صندوق 5000 میلیارد تومنی بانک صادرات مجوز داده نمیشه؟اون وقت راحت صندوق 50 میلیاردی سپاس مجوز میگیره

اینا همه سواله...یه جای کار میلنگه

باور کنید پول هست اما این پولها اجازه خرید ندارن

به نظر من دولت اجازه خرید نمیده
                      سامان جان دولت از عدم رشد بورس چه نفعی می بره ؟ بعضیا میگن به خاطر بازار مسکن رونق بگیره جلوی رشد بورس رو میگیرن ولی مگه اصلا اندازه بازار بورس با بازار مسکن قابل مقایسه هست که رشد این دو بخاد با هم تناقض داشته باشه من توی هشتگرد املاک کار میکنم ارزش معاملات روزانه مسکن توی فقط ساوچبلاغ با این رکود از معاملات بورس تهران بالا تره .
                      به نظر من دعوا بین حقوقی های بازار با دولت سر نرخ خوراک و این دست موارد هست . حقوقی ها با هم هماهنگن و براشون فرقی نمی کنه که بیشترین درصد سبدشون پترویی هست یا هوای هم دیگه رو دارن به نظر من توی این مورد دولت داره زور میگه و حقوقی ها هم زیر بار زور دولت نمیرن.

البته امروز توی تالار شنیدم که توی روزهای اتی بازار رو روبه بالا با حجم بالا میخرن حالا باید دید چقدر درسته

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post
                        سلام،جناب سامان دولت ازریزش بازارچه بهره برداری بنفع خودش میکنه؟آیاقرارنیست امسال برای تامین قسمتی ازبودجه ازطریق خصوصی سازی نقدینگی جمع کنه؟ بنده بین این پرسشهاوجریان منفی بازارگیج شدم.لطفانظرتون رابفرمائین.ممکنه مسئله دیگری غیرازتعمددولت برای بازارنزولی وجودداشته باشه؟البته عدم اعتماد ببازار در1هفته و1ماه بوجود نمیاد مگردریک برنامه ریزی جامع وکامل.
                        با اجازه آقا سامان
                        من نظر شخصیم را اعلام میکنم
                        تنها راهی که این دولت میتونه برای دور بعد رای بیاره توافق هست . توافق نشه 100% یکی مثل محمود مجدد رای میاره
                        امسال کسری بودجه را از خیلی از راه های دیگه جبران میکنن . اول اینکه قبض های برق 2 برابر شده و صداش در نیامد . دوم اینکه بنزین 700 تومانی ماشین های شخصی قطع شد . سوم اینکه در خبرها هم آمده که سطح تولید نفت به بالاترین سطح در چند سال گذشته رسیده
                        این دولت تمام هدفش این بود که پول ها را در اکثرا بازارها بلوکه کنه تا نقدینگی برای ایجاد تورم در جامعه وجود نداشته باشه
                        اولین هدف بورس بود . بازار را سال 92 بالا آوردن و بخش زیادی از پول های مردم را در این بازار بلوکه کردن . بعد رفتن سمت ملک و بعد بانک
                        سودهای بانکی را از قصد کم نمیکنن که کسی فعلا قصد خروج سرمایه از بانک ها را نداشته باشه .
                        این وضعیت کنترل نقدینگی و کنترل تورم تا زمان توافق ادامه داره . حالا هر چی توافق دیرتر انجام بشه بحران کشور بیشتر میشه . با انجام شدن توافق و بهبود وضعیت نقدینگی و رشد بازارها ، تورم کنترل میشه .
                        هدف از ریزش بازار هم جذاب کردن قیمت سهام ها هست برای بدست آوردن رای برای دور دوم . مثلا اگر قیمت سهام ها الان به قیمت برج 10 سال 92 بود کسی خرید میکرد ؟
                        بازار را انقدر پایین میکشن تا ( یک سال یا ... ) نزدیک انتخابات بازار رشد کنه و چهره این دولت برای همه مثبت بشه . از اونجایی که مردم ایران خیلی فراموش کار هستن برای همین رشد را برای زمان نزدیکی به انتخابات گذاشتن .
                        امسال انتخابات مجلس و نتیجه مذاکرات را داریم . تکلیف مذاکرات که یک ماه دیگه مشخص میشه .
                        تجربه ثابت کرده که هر چی سروصدا بیشتر باشه نشان از خوب بودن وضعیت هست . سابقه نداشته بعد از توافق لوزان انقدر مسئولین هر روز نسبت به مذاکرات نظر بدن و یا این همه شلوغ کنن

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

در اصل توسط s90amir پست شده است View Post
                          سامان جان دولت از عدم رشد بورس چه نفعی می بره ؟ بعضیا میگن به خاطر بازار مسکن رونق بگیره جلوی رشد بورس رو میگیرن ولی مگه اصلا اندازه بازار بورس با بازار مسکن قابل مقایسه هست که رشد این دو بخاد با هم تناقض داشته باشه من توی هشتگرد املاک کار میکنم ارزش معاملات روزانه مسکن توی فقط ساوچبلاغ با این رکود از معاملات بورس تهران بالا تره .
                          به نظر من دعوا بین حقوقی های بازار با دولت سر نرخ خوراک و این دست موارد هست . حقوقی ها با هم هماهنگن و براشون فرقی نمی کنه که بیشترین درصد سبدشون پترویی هست یا هوای هم دیگه رو دارن به نظر من توی این مورد دولت داره زور میگه و حقوقی ها هم زیر بار زور دولت نمیرن.

البته امروز توی تالار شنیدم که توی روزهای اتی بازار رو روبه بالا با حجم بالا میخرن حالا باید دید چقدر درسته
                          با اجازه از آقا سامان
                          من کاملا با نظر شما مخالفم
                          یک دوره از ریزش بازار را به نرخ خوراک 20 سنتی ربط دادن . بعد نرخ خوراک به 13 رسید و هیچ فرقی حاصل نشد . بدتر قیمت سهام های پترویی ریزش کرد .
                          درسته که گروه پترویی بخش زیادی از ارزش بازار را در دست دارن ولی خیلی از صنایع دیگه مثل بانک خودرو معدنی ها هم هستن .
                          بنظر من مشکل اصلی خود دولت هست که مستقیم دستور داده بازار ها رشد نکنن . دلیلش را هم گفتم

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

بازار را انقدر پایین میکشن تا ( یک سال یا ... ) نزدیک انتخابات بازار رشد کنه و چهره این دولت برای همه مثبت بشه . از اونجایی که مردم ایران خیلی فراموش کار هستن برای همین رشد را برای زمان نزدیکی به انتخابات گذاشتن .
                            امسال انتخابات مجلس و نتیجه مذاکرات را داریم . تکلیف مذاکرات که یک ماه دیگه مشخص میشه .

:!![-(
                            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

در اصل توسط والیخان پست شده است View Post
                              نگا کنید اون اول که بازار ریخت دقیقا سیاست دولت سوخت نقدینگی بود که تا حدودی بهش رسید و هر چی نقدینگی تو این شرایط بیشتر بسوزه به نفع دولته چون میتونه سیاست کنترل تورم رو جلو ببره

نه فقط در بازار بورس بلکه در بازارهای کالایی یا نقدینگی سوخته و یا بواسطه رکود حاکم بر بازار نقدینگی در انبارها حبس شده...پس این جزو سیاست دولت بوده

اما ازین به بعد اگه بخاد این سیاست انقباضی شدیدو ادامه بده باید منتظر سقوط اقتصادی باشه

موقعی که شیر فلکه بانک مرکزی بسته شد تحلیلگران خبره اقتصادی فهمیدن داره چه اتفاقی میفته و از تمام بازارها خارج شدن

این دولت بازار بورسو یه بازار مولد نمیدونه واسه همین زیاد بهش توجه نمیکنه...برای بازار مسکن انواعو اقسام کارهارو میکنه اما برای بورس نه...البته کم کم به این نتیجه خواهد رسید که بورس به دردش میخوره نه جای دیگه همونجور که احمدی نژاد اول اومد بورسو قمار خونه تعریف کرد اما بعدها تند تند اصل 44 اجرا کرد...اون روز دیر نیست

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط s90amir پست شده است View Post

نگا کنید حقوقیهای بزرگ پتروشیمی قطعا دنبال کاهش نرخ خوراک هستن اما به نظر من حریف دولت نمیشن....دولت فقط کافیه چراغ سبز برای سیاستهای انبساطی نشون بده...بازار مسکن هم حالا حالاها رونق پیدا نمیکنه...ریزش مسکن در مشهد که بین 20 تا 30 درصد بود الان به 25 تا 35 درصد بعد از بیانیه لوزان رسیده

مسکن یا باید افت کنه یا باید اینقدر در رکود بمونه تا قدرت خرید مردم سال به سال بالا بره

نظر

در حال کار...
                                X