کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سامان جان به شخصه فکر می کنم این جو 4شنبه توسط هر گروهی بود نمیتونه زیاد دووم داشته باشه.......یادمون باشه دلار که سه شنبه به 3160 رسیده بود به صورت عجیبی جهار شنبه 3280 شد ولی این جور که پیداس عرضه ها شروع میشه و در نهایت با 3218 بسته شده....علت به نظر شما چی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟ خود من نظرم اینه افزایش دلار و ریزش بورس بعد از توافق بیشتر به خاطر جلوگیری از جو گیری ملت همیشه در صحنه ما بوود....که طلا و دلار برای عرضه سرازیر نشه که بدون شک فاجعه میشد...از طرفی حساب های بانکی برای ورود به بورس خالی نشه .......تحلیلی دیروز نقل قول شده از اقای علی محمدی که خوندنش خالی از لطف نیست...
نقل قول
یکی از عجیب ترین روزهای بازار بورس رو پست سر گذاشتیم... بازار در روز که خبر توافق هسته ای اعلام شده به جای رشدی شدید با نزول نزدیک به یک درصدی روبرو شد... نگاهی به آمار فروش که می اندازیم می بینیم که نه تنها حقوقی که بیشتر فروشندگان حقیقی ها بوده اند... اما چرا این اتفاق افتاد؟
قبل از اینکه تحلیل بازار بورس را کنم به بازار ارز می رویم... نشانه های نزول امروز بازار رو در اونجا خواهیم یافت... دیروز اشاره کردم که تقاضاهایی سنگین در بازار ارز شکل گرفته بدین نحو که تعدادی محدود با مراجعه به صرافی ها هرآنچه در صرافی ها وجود داشته رو خریده اند و بر همین اساس ارز صعود کرد... این تقاضا امروز هم ادامه داشت و تا حدود چند ساعت قبل قیمت دلار در بازار آزاد به نزدیک به 3300 تومان هم رسید این در حالیست که دلار دیروز صبح 3180 تومان بود... به عبارتی ساده تر دلار با رشد 120 تومانی پس از اعلام توافق هسته ای روبرو میشه...
از آنسو بورس در دیروز و امروز با فشار فروش روبرو میشه... بنده در عمر بیشتر از ده سال تحلیلگری خودم کمتر روزی چنین اتفاقاتی دیده بودم... امروز کار به جایی رسید که به دوستان گفتم بازار رو تحلیل نکنید و اجازه بدهید وارد هفته بعد شویم...
اما چند ساعت قبل در تماس با یکی از دوستان در بانک مرکزی موردی رو متوجه شدم... دیروز ذهنیت بنده این بود که خریدهای دلار داره توسط افراد ناشناس و نمایندگان دولت صورت می گیره تا دلار کاهش پیدا نکنه... اما همان دیروز این سوال برایم ایجاد شده بود که دولت عرضه کنند است و اگر می خواست قیمت دلار رو بالا ببره به جای خرید باید عرضه رو کاهش می داد تا بدون اینکه هزینه ریالی کنه دلار بره بالا... این سوال باعث تماس امروزم شد...
در کمال تعجب متوجه شدم پشت صعود امروز و دیروز دلار، بانک مرکزی قرار ندارد و حتی کمیته ای ویژه برای بررسی اتفاقات این دور روز تشکیل شده و برنامه هایی اورژانس برای کنترل بازار دارند... بانک امروز در نیمه دوم با دیدن رشد عجیب دلار که به 3300 تومان نزدیک شده بود دستور عرضه فراوان دلار به بازار رو صادر می کنه تا بدین ترتیب جلوی هدف خریداران ناشناس رو بگیره... این عرضه بانک مرکزی باعث کاهش مجدد دلار میشه و دلار به نزدیک 3220 تومان میرسه...
پس در بازار ارز الان آشفته بازاری داریم... از یک سو گروهی هماهنگ دارند خرید می کنند تا قیمت ارز و سکه بره بالا و از سویی بانک این موضوع رو با تاخیری یک روز و نیمه متوجه میشه و زمانی که طیف ناشناس تونسته دلار رو 120 تومان تا ظهر بالا ببره، با عرضه فراوان دلار در بازار توسط دولت 80 تومان از این صعود بر می گردد... اگر دقت کنید سایر ارزها نزولی نداشته اند چرا که بانک فقط دلار تزریق میکنه و کمی زمان می بره تا این تزریق تاثیر خود رو در سایر ارزها بگذارد...
در بازار بورس همین گروه ناشناس دیروز و امروز بازار رو منفی می کنند... اگرچه در روز گذشته بعد از اعلام خبر توافق نیروی اونها گرفته میشه اما در روز جاری بازار رو یک درصد منفی می کنند... متاسفانه عمق بازار بورس هم کم شده و با اندک نقدینگی که مال خودت نباشه و برای مقاصد خاص در نظر گرفته شده می توان بازار رو به خاک و خون کشید... در بازار بورس چون بازارگردان نداریم همانند بازار دلار که بانک وارد عمل شده کسی جلودار این گروه ناشناس نشد...
و اما اصل ماجرا و دو سناریوی پشت آن....
قبلا به وضوح توضیح دادم که توافق سیاسی یعنی برگ برنده طیف روحانی و رفسنجانی در انتخابات مجلس در اسفند ماه و یعنی برگ برنده برای حزب اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آینده... در هشت سال دوران آقای دکتر احمدی نژاد مبالغ بسیار عجیبی ناپیدا شد که در دنیا بی نظیر بود... دولتی که دم از پاکی و نجابت میزد در این زمینه در دنیا رکورددار شد البته از سمت مقابل!
حتما می دانید که دولتی داریم به نام دولت سایه... این دولت رییس جمهور دارد و وزیران مختلف دارد... این دولت سایه همان دولتی هست که رهبر برای رهایی از این طیف به ناچار در انتخابات سال 92 به هاشمی روی آورد و از او درخواست راهنمایی کرد... بگذریم...
حرکتی که در بازارها داریم می بینیم 180 درجه با آنچه باید میشد فرق داره و دلیل آن ورود و خروج پول های کثیف پنهانی است که در اختیار دولت سایه هست... دیروز در جایی مطلبی می خواهندم که از دلواپس ها ناراحت تر هم داریم و اون کسی نیست جز احمدی نژاد چراکه این فرد همچنان رویای برگشت به سیاست را در ذهن خود می پروراند و برای انتخابات مجلس امسال هم نقشه ها دارد... پول هم تا دلتان بخواهد هست... ناسلامتی بقایی در یازده کشور دنیا سرمایه گذاری کرده.... صدها نفر مانند زنجانی هستند... دکل های گمشده هم زیاد داریم...
اما زود از این بخش گذر می کنم چون فقط می خواستم به دوستان سرنخ رو بدهم...
علی محمدی 1394/04/24 [/b]
نمی دانستم آقای علی محمدی دزد هم تشریف دارند و تحلیل بنده رو به اسم خودشان می زنند!!!! خجالت هم خوب چیزیه!!!
بنده این تحلیل رو دیرور در تاپیک شخصی ام در آدان نوشتم و یک ساعت بعد هم آنرا بنا به دلایلی پاک کردم که البته توضیحاتش رو دادم... جمله بندی بنده همیشه مشخص هست و اینکه بدون یک کلمه پس و پیش تحلیل رو کپی کنند و نام خود را بنویسند نشان از شخصیت پایین ایشان داد... این کار دزدی در روز روشن است...
حالا تحلیلات چیز دندون گیریم نیست که کسی بخواد بدزدتش ، ولی خوب کار ایشون هم درست نیست
صغری و کبری چیدنهای جیمز باندی به همراه چند جمله ی قلمبه و سلمبه و پاراگرافهایی برگرفته از تخیلات و بعد...
نتیجه ای که حاصل میشود 180 درجه با واقعیت تفاوت دارد و مقصر میشود احمدی نژاد!!!
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
حالا تحلیلات چیز دندون گیریم نیست که کسی بخواد بدزدتش ، ولی خوب کار ایشون هم درست نیست
خفه بابا....
من جا داره از جناب بهزادی عزیز عذرخواهی کنم، من هم از جاهای دیگه کپی پیست کردم و از این جریان خبری نداشتم... بنده همواره تحلیل های شما رو دنبال می کنم... ارادتمند@};-
............
نقل قول این دوستمون rajabi : عرض تبریک دارم به همه ی هممیهنان عزیز و به خصوص دکتر احمدی نژاد بزرگ
که امروز برنامه ی هسته ای رو به خاطر مقاومت های اون و مردمش داریم .... هنوز نفهم زیاد داریم
من جا داره از جناب بهزادی عزیز عذرخواهی کنم، من هم از جاهای دیگه کپی پیست کردم و از این جریان خبری نداشتم... بنده همواره تحلیل های شما رو دنبال می کنم... ارادتمند@};-
............
نقل قول این دوستمون rajabi : عرض تبریک دارم به همه ی هممیهنان عزیز و به خصوص دکتر احمدی نژاد بزرگ
که امروز برنامه ی هسته ای رو به خاطر مقاومت های اون و مردمش داریم .... هنوز نفهم زیاد داریم
بنده دوستی مثل شما بعیده داشته باشم
لطفا احساس صمیمیت نکن ، دانشجوی هوافضای بهترین دانشگاه کشور /:.yead.:/
مرده شور سیف فراماسونر و طیب نیا خائن پست فطرت که دستوری بازار رو به لجن کشیدند ............اخه با عقل جور در میاد اینها تو رسانه های خودشون هیچ دلداری و اعلام موضعی از اتفاقات این چند روز اخیر نکرده باشند!!!
از این نظام من نفرت دارم چون مردم ایران رو اسیر و سپر انسانی خودش کرده........مملکت هزار فامیل رو احمقی نژاد احیا کرد و تا الان طبقه متوسط نابود و 75% فقیر و 25% ثروتمند شدند.............حالا برید بگید اسلام غیرت عزت شرف ناموس پرستیم در حالی که اسیرانی بیش نیستیم
نمی دانستم آقای علی محمدی دزد هم تشریف دارند و تحلیل بنده رو به اسم خودشان می زنند!!!! خجالت هم خوب چیزیه!!!
بنده این تحلیل رو دیرور در تاپیک شخصی ام در آدان نوشتم و یک ساعت بعد هم آنرا بنا به دلایلی پاک کردم که البته توضیحاتش رو دادم... جمله بندی بنده همیشه مشخص هست و اینکه بدون یک کلمه پس و پیش تحلیل رو کپی کنند و نام خود را بنویسند نشان از شخصیت پایین ایشان داد... این کار دزدی در روز روشن است...
سلام
==============
این آقا یکی از نادرست ترین انسان هایی است که من تا به حال دیده ام.
شما بگویید، حرف از صعود زدن وقتی بازار نزولی است یعنی چه؟
دقیقا هر زمانی که بازار منفی بود این آقا دم از صعود می زد!!! هر زمانی که بازار می خواست منفی شود این آقا می گفت وضع خوب است و سهامداران بدبخت آدان را تشویق به خرید می کرد.
این حرکات به نظر شما چه معنایی دارد؟
به نظر من دو حالت بیشتر ندارد، یا این آقا این قدر بی تجربه هستند که حرکات ساده بازار را نمی فهمند یا سفته بازی که از اعضای ساده ی آدان می خواهد استفاده کند. (که اولین حالت بعید است)
==============
جالب است وقتی می خواستم کارهای ایشان را با کمال احترام و منطقی می خواستم به بچه های آدان بگویم آیدی من را مسدود کرد!
حتی آن نوشته هایی که من نوشته بودم را هم پاک کرد!
دلیلش هم خیلی جالب بود: گفت به این علت نوشته هایت پاک شد که در سایت های دیگر هم کپی این نوشته ها را داری!!! (همان کاری که خودش با آیدی های دیگر در مورد نوشته های خودش انجام می دهد!)
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام
==============
این آقا یکی از نادرست ترین انسان هایی است که من تا به حال دیده ام.
شما بگویید، حرف از صعود زدن وقتی بازار نزولی است یعنی چه؟
دقیقا هر زمانی که بازار منفی بود این آقا دم از صعود می زد!!! هر زمانی که بازار می خواست منفی شود این آقا می گفت وضع خوب است و سهامداران بدبخت آدان را تشویق به خرید می کرد.
این حرکات به نظر شما چه معنایی دارد؟
به نظر من دو حالت بیشتر ندارد، یا این آقا این قدر بی تجربه هستند که حرکات ساده بازار را نمی فهمند یا سفته بازی که از اعضای ساده ی آدان می خواهد استفاده کند. (که اولین حالت بعید است)
==============
جالب است وقتی می خواستم کارهای ایشان را با کمال احترام و منطقی می خواستم به بچه های آدان بگویم آیدی من را مسدود کرد!
حتی آن نوشته هایی که من نوشته بودم را هم پاک کرد!
دلیلش هم خیلی جالب بود: گفت به این علت نوشته هایت پاک شد که در سایت های دیگر هم کپی این نوشته ها را داری!!! (همان کاری که خودش با آیدی های دیگر در مورد نوشته های خودش انجام می دهد!)
نابودش کردی این دکتر رو
بخدا ما هم فهمیدیم این بابا سفته بازه یا کلاشه یا ..........
بسه دیگه
بنده خدا جرات حرف زدن هم نداره
خوبه این تالار هم مثله ادان سختگیری کنه؟
بسه دیگه
شما توی تاپیکها میگردی که به این بابا گیر بدی
اگه کاری که اینآقا با شما کرده بده
شما این کارو نکن
ما که بیکار نیستیم بیایم مطالب انتقادی شما به یه نفر خاص بخونیم // ممنون از توجهتون
نابودش کردی این دکتر رو
بخدا ما هم فهمیدیم این بابا سفته بازه یا کلاشه یا ..........
بسه دیگه
بنده خدا جرات حرف زدن هم نداره
خوبه این تالار هم مثله ادان سختگیری کنه؟
بسه دیگه
شما توی تاپیکها میگردی که به این بابا گیر بدی
اگه کاری که اینآقا با شما کرده بده
شما این کارو نکن
ما که بیکار نیستیم بیایم مطالب انتقادی شما به یه نفر خاص بخونیم // ممنون از توجهتون
بنده دوست دارم نسبت به کارهای این آقا اطلاع رسانی کنم و بقیه را با رفتار ایشان آشنا کنم.
اگر دوست نداری مطلب من را نخوانی، خوب نخوان. من که مجبورت نکرده ام.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نگا کنید دوستان من از مفاد اون نامه اطلاعی ندارم...یکی از دوستان انتقادی کرد مبنی بر اینکه این تاپیک از حالت تحلیلی رفته به سمت خبرهای به اصطلاح رانتی
خدمت این دوستمون عرض کنم که این بازار تحلیل بنیادی در سطح خرد نمیطلبه
باید در شرایط فعلی تحلیلها کلان ارایه بشه و همینطور حرکت بازیگران بزرگ بازار زیر نظر گرفته بشه
من به خاطر کارم دوستان زیادی در چنتا صندوق بزرگ بازار دارم که روزانه باهاشون در ارتباطم...چون با حقوقیهای بزرگ کار میکنن برام جذابه که ببینم اونا چه کار میکنند
جناب بهزادی تحلیلهاشون کلان هست و منم به شما ميگم که پرتفوگردانهای حقوقی های بزرگ هم کاملا مثه جناب بهزادی فکر میکنند. .. ما تو این شرایط نميتونیم تحلیل خرد انجام بدیم
چرا بازار بعد توافق میریزه؟
وقتی صندوق بازنشستگی با تمام توان فقط فروشنده هست و یا ساتایی که با کدشخصیها سنگین وارد وبصادر میشه و روز 4شنبه با کد حقوقی کد شخصیهارو نقد میکنن و در میرن آدم چی بگه؟
الان برای استیشن ما فقط ۲ میلیارد اردر فروش برای دوشنبه اومده و فقط میگن هرطور شده نقد کن اونوقت چی بگم آخه؟ حالا شما اینو به همه کارگزاریها تعمیم بدید ببینید چه حجم سنگینی از سهام آماده نقد شدن هست
جناب بهزادی اشتباه تحلیل نکردن و حرف دل همه رو زدن و منم موافقم ولی اینو بگم که بازی به اینجا ختم نمیشه
یک عده تو این بازی رو به پایین میفروشن یک عده هم وامیستن تو برگشت بازار میفروشن
این سری پول واقعا از بازار داره خارج ميشه و هر برگشتی که بازار بزنه فرصت خروج هست
صبر کنید ببینیم دستور صعود شاخصها کی صادر میشه...از تک موقعیتها در بازار استفاده کنید
زیاد خودتونو درگیر چارتها نکنید...آی نمودار کندل مرد آویزون زد آی اندیکاتور اشباع شد آی نمودار کاپ زد و از این حرفا
پارسال با چنتا گروه رفتیم بازدید از شرکت سرمایه گذاری غدیر...از مدیر عامل غدیر پرسیدیم بازار کی راه میفته..یه جوابی داد که هیچ وقت یادم نمیره و الان میفهمم که چی گفت
مدیر عامل غدیر گفت هر موقع ما بخایم
منظورش این بود که این بازار با پتروشیمی ریخت و با پتروشیمی هم برمیگرده
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
الان همه حقوقی ها چه ساتا و چه غیره رو سهمای مرتبط با توافق فعال میشن
کد شخصی های ساتا دیروز خپارس وبملت و وبصادر خریدن
جناب سامان شما اطلاع دارید که خریدهای شخصی ها توی خپارس خالی کردند یا نه ؟
اگه خالی کردند باید سه شنبه باشه چون چهارشنبه توی خپارس خیلی فرصت فروش نداشتند.
ممنون
نگا کنید دوستان من از مفاد اون نامه اطلاعی ندارم...یکی از دوستان انتقادی کرد مبنی بر اینکه این تاپیک از حالت تحلیلی رفته به سمت خبرهای به اصطلاح رانتی
خدمت این دوستمون عرض کنم که این بازار تحلیل بنیادی در سطح خرد نمیطلبه
باید در شرایط فعلی تحلیلها کلان ارایه بشه و همینطور حرکت بازیگران بزرگ بازار زیر نظر گرفته بشه
من به خاطر کارم دوستان زیادی در چنتا صندوق بزرگ بازار دارم که روزانه باهاشون در ارتباطم...چون با حقوقیهای بزرگ کار میکنن برام جذابه که ببینم اونا چه کار میکنند
جناب بهزادی تحلیلهاشون کلان هست و منم به شما ميگم که پرتفوگردانهای حقوقی های بزرگ هم کاملا مثه جناب بهزادی فکر میکنند. .. ما تو این شرایط نميتونیم تحلیل خرد انجام بدیم
چرا بازار بعد توافق میریزه؟
وقتی صندوق بازنشستگی با تمام توان فقط فروشنده هست و یا ساتایی که با کدشخصیها سنگین وارد وبصادر میشه و روز 4شنبه با کد حقوقی کد شخصیهارو نقد میکنن و در میرن آدم چی بگه؟
الان برای استیشن ما فقط ۲ میلیارد اردر فروش برای دوشنبه اومده و فقط میگن هرطور شده نقد کن اونوقت چی بگم آخه؟ حالا شما اینو به همه کارگزاریها تعمیم بدید ببینید چه حجم سنگینی از سهام آماده نقد شدن هست
جناب بهزادی اشتباه تحلیل نکردن و حرف دل همه رو زدن و منم موافقم ولی اینو بگم که بازی به اینجا ختم نمیشه
یک عده تو این بازی رو به پایین میفروشن یک عده هم وامیستن تو برگشت بازار میفروشن
این سری پول واقعا از بازار داره خارج ميشه و هر برگشتی که بازار بزنه فرصت خروج هست
صبر کنید ببینیم دستور صعود شاخصها کی صادر میشه...از تک موقعیتها در بازار استفاده کنید
با این حساب صندوق بازنشستگی در روزهای مثبت به خاطر عدم نقدینگیش و نیاز شدیدش سهم می فروخته
و ساتا برای خراب کردن دولت چند روز قبل وارد و در روز موعد وحشیانه خالی می کند
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
با این حساب صندوق بازنشستگی در روزهای مثبت به خاطر عدم نقدینگیش و نیاز شدیدش سهم می فروخته
و ساتا برای خراب کردن دولت چند روز قبل وارد و در روز موعد وحشیانه خالی می کند
دقیقا...
به این ادعا حواب داده نشد که دقیقا اگه روز توافق بازار غیر عادی بود....بازار های سکه و ارز هم به همین صورت بودند و بعیده که به هم مرتبط نباشند....الان که جو افزایش تقاضا ارز بعد از همون روز اول خوابید....آیا بورس به همین صورت عمل نخواهد کرد؟؟
بعد جالبه شما می گی دارن می ندازن در می رن.......کجا برن؟؟ سپرده؟ ارز؟ مسکن؟ بد داریم بازی می خوریم.....بد.......این همه صبر کنیم واسه روز توافق بعد به خاطر یه تصمبم گروه خاص جا بزنیم....باور بفرمایید احتمالش کم نیست که هفته آینده بازار برگده اونم بدجوووور.....
نظر