******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

امروز رهبر با دانشجوها دیدار داره

احتمالا در مورد مذاکرات حرف بزنه

خدا بخیر کنه

هر حرفی که بزنه مسیر مذاکرات رو مشخص میکنه
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

ساتا بعد از مدتها در بازار فعال شد

بقیه حقوقی هام خوب خرید میکنن

گفتم بازم میگم...قبل اینکه کدهای اصلی حقوقی ها فعال بشه اول کد شخصی ها پر میشه

نظر

• farzen
        ستاره دار(2)
        • Jan 2012
        • 512

سلام میشه بفرمایین بیشتر رو چه سهمهایی فعال هستن؟

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط farzen پست شده است View Post
          سلام میشه بفرمایین بیشتر رو چه سهمهایی فعال هستن؟
          الان همه حقوقی ها چه ساتا و چه غیره رو سهمای مرتبط با توافق فعال میشن

کد شخصی های ساتا دیروز خپارس وبملت و وبصادر خریدن

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
            امروز رهبر با دانشجوها دیدار داره

احتمالا در مورد مذاکرات حرف بزنه

خدا بخیر کنه

هر حرفی که بزنه مسیر مذاکرات رو مشخص میکنه
            خدارو شکر چیزی نگفت

نظر

• کاشانیکا
              عضو عادی
              • Nov 2013
              • 176

خدارو شکر چیزی نگفت
              برعکس تازه یک سیگنال قوی داده به بازار. اینکه استکبار ستیزی ادامه خواهد داشت. یعنی توافق قطعیه.

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

خدارو شکر چیزی نگفت
                ولا این این چند ماه هر موقع راجب مذاکرات حرفی زدن فرداش بازار شدیدا ریخته
                خداروشکر این بار چیزی راجب هسته ای باز نگفتن
                همه مسئولین کل کارهای خودشون را یادشون رفته و فقط نظر راجب هسته ای میدن . گویا ایران گلستان هست و هیچ کاری ندارن

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

همه دارن به هم تبریک میگن اما یه چیزی رو به روی خودشون نمیارن و یا به قول خودمون دارن طبیعیش میکنن

اونم واکنش بازار در دیروز هست

برای خودشونم تحلیلهای من درآوردی مثه تسویه اعتبارها گیج بودن مدیران پرتفو عدم درک توافق هسته ای توسط بازار و 1000 تا تحلیل آبکیه دیگه میارن که واکنش دیروز بازار رو از اذهان دور کنن

اما واقعیت دیروز بازار اینا نبود..شاید با توافقی که انجام شد بازار بورس وارد یه فاز صعودی چند ساله بشه اما کی؟جواب این سوال مهمه

باید روزهای کاری آینده کاملا بررسی بشه...حواستون باشه اگه دیدید بازار حجم نگرفت برای خودتون داستان سرایی نکنید و تصمیم درست رو بگیرید

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

من که دیروز از بازار کشیدم کنار

بازاری که با توافق بالا نره نتیجش میشه اینی که امروز میبینید

نظر

• b-asgharne
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1053

به نظر من مشکل اصلی بازار مشکل نقدینگی شرکت هاست و برای تامینش از روش افزایش سرمایه، فروش زیر مجموعه ها و سهام استفاده می کنند.
                      تو روش فروش سهام طبیعیه که حقیقی ها که معمولا نگاه کوتاه مدت تا میان مدت دارند جیگزین حقوقی های زیر مجموعه شرکت ها شده و تاثیر منفی رو ثبات قیمت ها گذاشته.
                      تو این اوضاع دولت هم میاد مزید بر علت هم درست می کنه برای مثال شرکت نفت بودجه اش رو با فروش اوراق تو بازار سرمایه می خواد تامین کنه.
                      البته شاید مسائل سیاسی، رکود و... هم بی تاثیر نباشه انشاالله که تا پایان سال وضع بازار بهتر می شه
                      و البته شاید مطالب بالا به قول شما همه داستانی بیش نباشند ولی به هر حال حجم معاملات واقعی بهترین راهنما خواهد بود.

نظر

• حسام الدین
                        عضو فعال
                        • Aug 2014
                        • 335

من که دیروز از بازار کشیدم کنار

بازاری که با توافق بالا نره نتیجش میشه اینی که امروز میبینید

سلام
                        بنده هم دیروز مقدار زیادی نقد شدم
                        جالبه بعضیا دارن میندازن گردن سخنرانی روز عید فطر رهبری!!!!
                        یعنی آخرشن بخدا!!/:.wacsmiley.:/
                        من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• علی بابا
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 972

الان همه حقوقی ها چه ساتا و چه غیره رو سهمای مرتبط با توافق فعال میشن

کد شخصی های ساتا دیروز خپارس وبملت و وبصادر خریدن
                          سلام اقا سامان
                          این امار ساتا دو روز اخر را می توانید بدهید ؟
                          ممنون
                          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

یادتون میاد گفتم یه نامه محرمانه از وزارت اقتصاد به سازمان بورس زده شده...اون موقع فکر میکردم مفاد نامه مثبت هست اما ظاهرا هر چی هست زیر سر همون نامه هست...

ما که کشیدیم کنار اما شمام در هر برگشت بازار آماده نقد شدن باشید...بیشتر نميتونم توضیح بدم

فقط دنبال موقعیتهای ترید خاص باشید

نظر

• bari
                              عضو عادی
                              • Jan 2012
                              • 193

یادتون میاد گفتم یه نامه محرمانه از وزارت اقتصاد به سازمان بورس زده شده...اون موقع فکر میکردم مفاد نامه مثبت هست اما ظاهرا هر چی هست زیر سر همون نامه هست...

ما که کشیدیم کنار اما شمام در هر برگشت بازار آماده نقد شدن باشید...بیشتر نميتونم توضیح بدم

فقط دنبال موقعیتهای ترید خاص باشید
                              در برگشت 5 هزار واحدی شاخص فرصت خروج خواهد بود جناب سامان فعلا این پولبک تا مادامی که خط روند نزولی نشکسته روند صعودی و اصلاحات در روند صعودی است
                              بازار بخواد بره بالا بهانه پیدا میشه و برای اصلاح هم بهانه هست مثل همین نامه که گفتید پیشنهاد می کنم با تحلیل خودتون معامله کنید و نه با شنیده ها که ضرر در پی دارد در اغلب موارد

نظر

• PULP
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 162

سامان جان به شخصه فکر می کنم این جو 4شنبه توسط هر گروهی بود نمیتونه زیاد دووم داشته باشه.......یادمون باشه دلار که سه شنبه به 3160 رسیده بود به صورت عجیبی جهار شنبه 3280 شد ولی این جور که پیداس عرضه ها شروع میشه و در نهایت با 3218 بسته شده....علت به نظر شما چی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟ خود من نظرم اینه افزایش دلار و ریزش بورس بعد از توافق بیشتر به خاطر جلوگیری از جو گیری ملت همیشه در صحنه ما بوود....که طلا و دلار برای عرضه سرازیر نشه که بدون شک فاجعه میشد...از طرفی حساب های بانکی برای ورود به بورس خالی نشه .......تحلیلی دیروز نقل قول شده از اقای علی محمدی که خوندنش خالی از لطف نیست...

نقل قول

یکی از عجیب ترین روزهای بازار بورس رو پست سر گذاشتیم... بازار در روز که خبر توافق هسته ای اعلام شده به جای رشدی شدید با نزول نزدیک به یک درصدی روبرو شد... نگاهی به آمار فروش که می اندازیم می بینیم که نه تنها حقوقی که بیشتر فروشندگان حقیقی ها بوده اند... اما چرا این اتفاق افتاد؟

قبل از اینکه تحلیل بازار بورس را کنم به بازار ارز می رویم... نشانه های نزول امروز بازار رو در اونجا خواهیم یافت... دیروز اشاره کردم که تقاضاهایی سنگین در بازار ارز شکل گرفته بدین نحو که تعدادی محدود با مراجعه به صرافی ها هرآنچه در صرافی ها وجود داشته رو خریده اند و بر همین اساس ارز صعود کرد... این تقاضا امروز هم ادامه داشت و تا حدود چند ساعت قبل قیمت دلار در بازار آزاد به نزدیک به 3300 تومان هم رسید این در حالیست که دلار دیروز صبح 3180 تومان بود... به عبارتی ساده تر دلار با رشد 120 تومانی پس از اعلام توافق هسته ای روبرو میشه...

از آنسو بورس در دیروز و امروز با فشار فروش روبرو میشه... بنده در عمر بیشتر از ده سال تحلیلگری خودم کمتر روزی چنین اتفاقاتی دیده بودم... امروز کار به جایی رسید که به دوستان گفتم بازار رو تحلیل نکنید و اجازه بدهید وارد هفته بعد شویم...

اما چند ساعت قبل در تماس با یکی از دوستان در بانک مرکزی موردی رو متوجه شدم... دیروز ذهنیت بنده این بود که خریدهای دلار داره توسط افراد ناشناس و نمایندگان دولت صورت می گیره تا دلار کاهش پیدا نکنه... اما همان دیروز این سوال برایم ایجاد شده بود که دولت عرضه کنند است و اگر می خواست قیمت دلار رو بالا ببره به جای خرید باید عرضه رو کاهش می داد تا بدون اینکه هزینه ریالی کنه دلار بره بالا... این سوال باعث تماس امروزم شد...

در کمال تعجب متوجه شدم پشت صعود امروز و دیروز دلار، بانک مرکزی قرار ندارد و حتی کمیته ای ویژه برای بررسی اتفاقات این دور روز تشکیل شده و برنامه هایی اورژانس برای کنترل بازار دارند... بانک امروز در نیمه دوم با دیدن رشد عجیب دلار که به 3300 تومان نزدیک شده بود دستور عرضه فراوان دلار به بازار رو صادر می کنه تا بدین ترتیب جلوی هدف خریداران ناشناس رو بگیره... این عرضه بانک مرکزی باعث کاهش مجدد دلار میشه و دلار به نزدیک 3220 تومان میرسه...

پس در بازار ارز الان آشفته بازاری داریم... از یک سو گروهی هماهنگ دارند خرید می کنند تا قیمت ارز و سکه بره بالا و از سویی بانک این موضوع رو با تاخیری یک روز و نیمه متوجه میشه و زمانی که طیف ناشناس تونسته دلار رو 120 تومان تا ظهر بالا ببره، با عرضه فراوان دلار در بازار توسط دولت 80 تومان از این صعود بر می گردد... اگر دقت کنید سایر ارزها نزولی نداشته اند چرا که بانک فقط دلار تزریق میکنه و کمی زمان می بره تا این تزریق تاثیر خود رو در سایر ارزها بگذارد...

در بازار بورس همین گروه ناشناس دیروز و امروز بازار رو منفی می کنند... اگرچه در روز گذشته بعد از اعلام خبر توافق نیروی اونها گرفته میشه اما در روز جاری بازار رو یک درصد منفی می کنند... متاسفانه عمق بازار بورس هم کم شده و با اندک نقدینگی که مال خودت نباشه و برای مقاصد خاص در نظر گرفته شده می توان بازار رو به خاک و خون کشید... در بازار بورس چون بازارگردان نداریم همانند بازار دلار که بانک وارد عمل شده کسی جلودار این گروه ناشناس نشد...

و اما اصل ماجرا و دو سناریوی پشت آن....

قبلا به وضوح توضیح دادم که توافق سیاسی یعنی برگ برنده طیف روحانی و رفسنجانی در انتخابات مجلس در اسفند ماه و یعنی برگ برنده برای حزب اوباما در انتخابات ریاست جمهوری آینده... در هشت سال دوران آقای دکتر احمدی نژاد مبالغ بسیار عجیبی ناپیدا شد که در دنیا بی نظیر بود... دولتی که دم از پاکی و نجابت میزد در این زمینه در دنیا رکورددار شد البته از سمت مقابل!

حتما می دانید که دولتی داریم به نام دولت سایه... این دولت رییس جمهور دارد و وزیران مختلف دارد... این دولت سایه همان دولتی هست که رهبر برای رهایی از این طیف به ناچار در انتخابات سال 92 به هاشمی روی آورد و از او درخواست راهنمایی کرد... بگذریم...

حرکتی که در بازارها داریم می بینیم 180 درجه با آنچه باید میشد فرق داره و دلیل آن ورود و خروج پول های کثیف پنهانی است که در اختیار دولت سایه هست... دیروز در جایی مطلبی می خواهندم که از دلواپس ها ناراحت تر هم داریم و اون کسی نیست جز احمدی نژاد چراکه این فرد همچنان رویای برگشت به سیاست را در ذهن خود می پروراند و برای انتخابات مجلس امسال هم نقشه ها دارد... پول هم تا دلتان بخواهد هست... ناسلامتی بقایی در یازده کشور دنیا سرمایه گذاری کرده.... صدها نفر مانند زنجانی هستند... دکل های گمشده هم زیاد داریم...

اما زود از این بخش گذر می کنم چون فقط می خواستم به دوستان سرنخ رو بدهم...

علی محمدی 1394/04/24 [/b]

نظر

در حال کار...
                                X