******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محسن باقری
    عضو عادی
    • Dec 2011
    • 56

سلام
    دوستان واقعا مطالب ارسالی جناب ساده هیچ جا پیدا نخواهد شد
    از این مطالب ارزنده استفاده کنید و سر سری از ان نگذرید
    مطالب ارزنده ای که رایگان و بدون منت در اختیار شماست
    دستمریزاد سامان عزیز
    =========
    سوالی دارم
    این که ایا این راهکار ها و مطالب شما (مثلا بررسی روند سود عملیاتی) برای صنعت های مختلف فرق داره ؟
    یه چیزی مثل نسبت p/e
    ممنونم

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Post
      واقعا درست می گید.این مطالب جدید جدید هستند من تا حالا تو هیچ فروم و سایتی ندیدم.واقعا به استادی شما ایمان دارم.کارتون از همه درستتره. هم سواد بالا و هم بخشش بالا .ساده عزیز میشه اگه امکانش هست.خودتون رو یه کم معرفی کنید.حداقل شغل و سن و محل زندگی؟
      از لطفت ممنونم مصطفي عزيز....حالا خوبه يه نفر پيدا شد كه واقعياتو ببينه....جديدا ما هر سهمي رو كه تحليلشو ميزاريم و اون تحليل به بار ميشينه و من خودم ازون تحليل ذوق ميكنم يه سري از دوستان زير پست من كه نشون دهنده خوشحالي من هست سريع ميان پست ميزنن كه خودمون ميدونستيم فلان سهم تعديل مثبت ميده.....وقتي ته تحليل ما نتيجه نهايي رو ميبينن ميان ميگن كه اين كه مشخصه فاراك تعديل مثبت داره....اينكه مشخصه حپترو تعديل منفي داره....اينكه مشخصه چكاوه تعديل مثبت داره......تحليل بنيادي تحليل سختي هست و پيشبيني تعديل مثبت يك شركت غير شفاف خيلي سخت هست اما واسه همه نتيجه نهايي مشخصه.....هيچوقتم قبل از گزارش يه تحليل نميزنن كه آدم بفهمه چيش مشخصه.... اون موقعي كه ما اومديم تحليل ترازنامه رو مد كرديم تمام تحليل گران بنيادي تنها چيزي رو كه تحليل نميكردن ترازنامه شركت بود و اصلا نميدونستن ترازنامه چي هست.....اما حالا همشون ديگه استاد ترازنامه شدن ....همشون موجودي انبار تحليل ميكنن...همشون اسناد دريافتني تحليل ميكنن بعدم همه چيزو به نام خودشون مصادره ميكنن......موقعي كه از فاراك تحليل زديم و گفتيم فاراك 20 تا 25 ميتونه اعلام كنه و چند روز بعدشم بستو بين 20 تا 25 اعلام كرد بعد كه اومديم خوشحاليمونو ازون تحليل اعلام كرديم دوستي اومد آب سردي بر پيكره ما ريخت كه هنوزم سرديش منو اذيت ميكنه.....آره همه ميدونستن فاراك بين 20 تا 25 اعلام ميكنه.....ببخشيد مصطفي جان سرتو درد آوردم

در مورد اطلاعات شخصيم راستشو بخايد من علاقه اي به عنوان كردن اونا ندارم اما سنم 29 سال هست و دارم مدارك حسابداري اقتصاد و مديريت ماليمم از چند تا موسسه معتبر ميگيرم كه آزمون حسابداري رو در پايان همين ماه دارم...تحصيلات دانشگاهيمم ارشد رياضي كاربردي هست كه دارم براي آزمون دكتري در 25 فروردين آماده ميشم
      آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/04/06, 17:18.
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط محسن باقری پست شده است View Post
        سلام
        دوستان واقعا مطالب ارسالی جناب ساده هیچ جا پیدا نخواهد شد
        از این مطالب ارزنده استفاده کنید و سر سری از ان نگذرید
        مطالب ارزنده ای که رایگان و بدون منت در اختیار شماست
        دستمریزاد سامان عزیز
        =========
        سوالی دارم
        این که ایا این راهکار ها و مطالب شما (مثلا بررسی روند سود عملیاتی) برای صنعت های مختلف فرق داره ؟
        یه چیزی مثل نسبت p/e
        ممنونم
        از لطف شما ممنونم جناب باقري....در جواب سوالتون بايد بگم كه روش كار يكي هست فقط نتايج بدست اومده در صنايع مختلف تلورانس بالايي داره....مثلا صنعت پيمانكاري واقعا تحليل نتايجش خيلي سخت هست با اين كه روش محاسبه يكي هست...مثلا در مورد فاراك احتمال داره شما عدد 70 رو بدست بياريد كه خيلي عاليه اما در صورت سودو زيان درآمد عملياتي 30 درصد رشد كرده كه به خاطر ماهيت صنعت هست و با اينكه مشخص هست كه درآمد عملياتي دستكاري شده اما خيلي راحت ميشه توجيهش كرد....پس اختلاف در روش تحليل نيست در نتايج بدست اومده هست

نظر

• محسن باقری
          عضو عادی
          • Dec 2011
          • 56

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
          از لطف شما ممنونم جناب باقري....در جواب سوالتون بايد بگم كه روش كار يكي هست فقط نتايج بدست اومده در صنايع مختلف تلورانس بالايي داره....مثلا صنعت پيمانكاري واقعا تحليل نتايجش خيلي سخت هست با اين كه روش محاسبه يكي هست...مثلا در مورد فاراك احتمال داره شما عدد 70 رو بدست بياريد كه خيلي عاليه اما در صورت سودو زيان درآمد عملياتي 30 درصد رشد كرده كه به خاطر ماهيت صنعت هست و با اينكه مشخص هست كه درآمد عملياتي دستكاري شده اما خيلي راحت ميشه توجيهش كرد....پس اختلاف در روش تحليل نيست در نتايج بدست اومده هست
          عدد بدست امده برای
          فاراک = 38
          بالاس=34
          شپدیس= 226

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

عدد بدست امده برای
            فاراک = 38
            بالاس=34
            شپدیس= 226
            رشد درآمدهاي عملياتي هركدوم چند درصد بوده؟

نظر

• محسن باقری
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 56

رشد درآمدهاي عملياتي هركدوم چند درصد بوده؟
              بالاس با عدد 34 ....رشد عملیاتی 9 درصد
              فاراک با عدد 38 ....رشد عملیاتی 10 درصد
              شپدیس با عدد 226 ....رشد عملیاتی 60 درصد

با توجه به گفته های شما هر 3 تا بنظر میرسه کم اعلام کردند
              مخصوصا شپدیس
              درسته ؟

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

بالاس با عدد 34 ....رشد عملیاتی 9 درصد
                فاراک با عدد 38 ....رشد عملیاتی 10 درصد
                شپدیس با عدد 226 ....رشد عملیاتی 60 درصد

با توجه به گفته های شما هر 3 تا بنظر میرسه کم اعلام کردند
                مخصوصا شپدیس
                درسته ؟
                دقيقا.....اگه شپديس 60 درصد اعلام كرده واقعا پايين اعلام كرده و بررسي هاي منم نشون ميده هر 3 تاي اينا تعديلات خوبي دارن...حالا كم كم يه تكنيكي رو هم ميگم كه بتونيد ميزان تعديل شركتها رو هم محاسبه كنيد

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

البته جناب باقري درآمد عملياتي مد نظر من بوده نه سود عملياتي به اين نكته توجه كرديد؟چون الان ترازنامه فاراكو كه ميبينم

http://codal.ir/Reports/Exports/vnwriS2tZzCtb8BYVDip3g%3d%3d.pdf

د
                  رآمد عملياتيش از زيان به سود تبديل شده كه رشدش خيلي سنگين هست

نظر

• mostafa227
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 74

از لطفت ممنونم مصطفي عزيز....حالا خوبه يه نفر پيدا شد كه واقعياتو ببينه....جديدا ما هر سهمي رو كه تحليلشو ميزاريم و اون تحليل به بار ميشينه و من خودم ازون تحليل ذوق ميكنم يه سري از دوستان زير پست من كه نشون دهنده خوشحالي من هست سريع ميان پست ميزنن كه خودمون ميدونستيم فلان سهم تعديل مثبت ميده.....وقتي ته تحليل ما نتيجه نهايي رو ميبينن ميان ميگن كه اين كه مشخصه فاراك تعديل مثبت داره....اينكه مشخصه حپترو تعديل منفي داره....اينكه مشخصه چكاوه تعديل مثبت داره......تحليل بنيادي تحليل سختي هست و پيشبيني تعديل مثبت يك شركت غير شفاف خيلي سخت هست اما واسه همه نتيجه نهايي مشخصه.....هيچوقتم قبل از گزارش يه تحليل نميزنن كه آدم بفهمه چيش مشخصه.... اون موقعي كه ما اومديم تحليل ترازنامه رو مد كرديم تمام تحليل گران بنيادي تنها چيزي رو كه تحليل نميكردن ترازنامه شركت بود و اصلا نميدونستن ترازنامه چي هست.....اما حالا همشون ديگه استاد ترازنامه شدن ....همشون موجودي انبار تحليل ميكنن...همشون اسناد دريافتني تحليل ميكنن بعدم همه چيزو به نام خودشون مصادره ميكنن......موقعي كه از فاراك تحليل زديم و گفتيم فاراك 20 تا 25 ميتونه اعلام كنه و چند روز بعدشم بستو بين 20 تا 25 اعلام كرد بعد كه اومديم خوشحاليمونو ازون تحليل اعلام كرديم دوستي اومد آب سردي بر پيكره ما ريخت كه هنوزم سرديش منو اذيت ميكنه.....آره همه ميدونستن فاراك بين 20 تا 25 اعلام ميكنه.....ببخشيد مصطفي جان سرتو درد آوردم

در مورد اطلاعات شخصيم راستشو بخايد من علاقه اي به عنوان كردن اونا ندارم اما سنم 29 سال هست و دارم مدارك حسابداري اقتصاد و مديريت ماليمم از چند تا موسسه معتبر ميگيرم كه آزمون حسابداري رو در پايان همين ماه دارم...تحصيلات دانشگاهيمم ارشد رياضي كاربردي هست كه دارم براي آزمون دكتري در 25 فروردين آماده ميشم
                    البته تمام فرمایشات شما درست هست و بقول قدیمیها معما چو حل گشت آسان شود.ان شاالله که روند مطالب شما ادامه داشته باشه. و ما هم افتخار شاگردی رو داشته باشیم.بر هر چی چشم بد لعنت 8-}x_xحالا مونده تا این تاپیک شناخته بشه.یه روزی میاد که زیر پست های شما حداقل 40 تا تشکر بخوره<:-P=D>.البته یه رکوردم دارید و اونم سرعت ورق خوردن تاپیکه وقتی رفتم صفحه اول رو دیدم و تاریخ 7 اسفند 90 رو دیدم شاخ درآوردم.روزی 1.5 ورق خیلی هست البته این تعطیلاتم داشتیم وگرنه الان که روزی 7 ورقه
                    دلسرد نشید ما همه با هم هستیم:-)/\:-) البته من اخره هفته ها فعالم.چون از شنبه تا دوشنبه اینترنت معمولا ندارم و این وضعمه?@_@?
                    یادم رفت شما هم که باید اینجوری ?@_@?باشید مگه امتحان ندارید ولی چرا اینجوری هستید&[]

نظر

• داش مهدی
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 595

سلام ساده جان خسته نباشی
                      تبریک میگم بهت، الحق که تاپیک خوبی شده، و مطمئنم که اثر خودتو با این تاپیک تو بورس جاودانه کردی، کارای ارزشمند باید زمان بگذره تا ارزششونو همه بفهمن(قدر زر زرگر شناسد....)، ایول داره تحلیلات، به کارت ادامه بده و به حرف بقیه هم کار نداشته باش، فقط داداش در مورد این قسمتهای رنگی میشه بیشتر توضیح بدی(تو تاپیک یا پیام خصوصی). شاید ما هم طالب شدیم یه مدرکی چیزی بگیریم.
                      مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post
                        سلام ساده جان خسته نباشی
                        تبریک میگم بهت، الحق که تاپیک خوبی شده، و مطمئنم که اثر خودتو با این تاپیک تو بورس جاودانه کردی، کارای ارزشمند باید زمان بگذره تا ارزششونو همه بفهمن(قدر زر زرگر شناسد....)، ایول داره تحلیلات، به کارت ادامه بده و به حرف بقیه هم کار نداشته باش، فقط داداش در مورد این قسمتهای رنگی میشه بیشتر توضیح بدی(تو تاپیک یا پیام خصوصی). شاید ما هم طالب شدیم یه مدرکی چیزی بگیریم.
                        داش مهدي عزيز خدمتتون عرض كنم كه موسسات معتبري هستن كه زير نظر وزارت علوم هستن و مدارك مختلفي در زمينه هاي مختلفي صادر ميكنن...البته براي استخدام به درد نميخوره چون بيشتر جاها مدرك دانشگاهي ميخان.....اين مدارك صرفا براي مصارف شخصي آدما به درد ميخوره و مراكز خصوصي....اين موسسات آموزش كاملي از دروس مختلف و رشته هاي مختلفي رو ميدن و بعد براي كار به مراكز خصوصي معرفي ميكنن

نظر

• محسن باقری
                          عضو عادی
                          • Dec 2011
                          • 56

البته جناب باقري درآمد عملياتي مد نظر من بوده نه سود عملياتي به اين نكته توجه كرديد؟چون الان ترازنامه فاراكو كه ميبينم

http://codal.ir/Reports/Exports/vnwriS2tZzCtb8BYVDip3g%3d%3d.pdf

د
                          رآمد عملياتيش از زيان به سود تبديل شده كه رشدش خيلي سنگين هست
                          بله حق باشماست
                          جناب ساده من فروش و بهای تمام شدخ را از اعداد موجود در گزارش پیشبینی اعلام کردم و گویا منظور شما ترازنامست

در ترازنامه و قسمت سود و زیاد تنها سود عملیاتی میبینم
                          منظور شما این عدد نیست ؟
                          چیزی به نام درامد عملیاتی ندیدم
                          --------------
                          اعداد قبلی رو در پست بعد اصلاح میکنم

نظر

• محسن باقری
                            عضو عادی
                            • Dec 2011
                            • 56

شاید منظور شما سود و زیان ناخالص باشه درسته ؟

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

بله حق باشماست
                              جناب ساده من فروش و بهای تمام شدخ را از اعداد موجود در گزارش پیشبینی اعلام کردم و گویا منظور شما ترازنامست

در ترازنامه و قسمت سود و زیاد تنها سود عملیاتی میبینم
                              منظور شما این عدد نیست ؟
                              چیزی به نام درامد عملیاتی ندیدم
                              --------------
                              اعداد قبلی رو در پست بعد اصلاح میکنم
                              منظورم همون سرفصلي هست كه زير هزينه هاي عمومي اداري و تشكيلاتي هست....اگه اين سرفصل بدون پرانتز باشه ميشه درآمد عملياتي و اگه با پرانتز باشه ميشه زيان عملياتي.....در مورد سود عملياتي هم ميتونيد از اين تكنيك استفاده كنيد فقط تنها تفاوتش اينه كه اون درصد ها رو نصف كنيد

نظر

• محسن باقری
                                عضو عادی
                                • Dec 2011
                                • 56

خالص سایر درآمدها (هزینه ها) ی عملیاتی

پس منظورتون اینه .... خب یه بار دیگه بررسی میکنیم

فاراک با عدد 43 ...زیانش رو به سود تبدیل کرده
                                شپدیس با 225 .... زیان سنگینش رو به سود تبدیل کرده

و اما ساده ی عزیز بالاس چرا اینطوری شد پس؟

بالاس با عدد 43 ......16 درصد از سودش کم شده

بررسی کنید لطفا

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

در حال کار...
                                X