******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mostafa227
    عضو عادی
    • Jan 2012
    • 74

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    من براي اينكه كليد بخوره اين تاپيك خودم شروع ميكنم...آماتور شروع ميكنيم

خب ساده ي خنگ تو كه اين همه ادعات ميشه بگو ببينيم موجودي نقد چيه و به چه كار شركت مياد؟

موجودي نقد شركت نتيجه فعاليت هاي عملياتي شركت هست.....اگر تو حساب شركتي موجودي نقد زيادي نگه داري بشه نشون ميده شركت در برخورد با مسايل بسيار محتاط عمل ميكنه....مديران شركت موجودي نقد رو براي روز مبادا نگه داري ميكنن و كاهش موجودي نقد در حسابها يك نكته منفي محسوب ميشه...كاهش موجودي نقد نشون ميده يه جايي از كار شركت گير داره كه مجبور شده دست به اين ذخيره استراتژيك بزنه.....افزايش موجودي نقد دقيقا بر عكس كاهش موجودي يك فاكتور مثبت در صورتهاي مالي لحاظ ميشه......
    خیلی خوشحال شدم که این صفحه رو پیدا کردم کلی ذوق زده شدم.واقعا ممنون ساده جان. خیلی کارت درسته.عالی توضیح میدی ولی این سوال نکردن مشخصه برا چیه.بخاطر اینکه اشراف دوستانی مثل من بر مباحث بنیادی خیلی ضعیفه پس وقتی میگید بپرس وا میمونیم که چیو بپرسیم تا بدردمون بیشتر بخوره.شما بهتره یه سر فصل از مباحث تحلیل بنیادی آماده کنید تا دورنمای این بحث برا همگان روشن بشه.اونوقت سوالات شروع میشه

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط mostafa227 پست شده است View Post
      خیلی خوشحال شدم که این صفحه رو پیدا کردم کلی ذوق زده شدم.واقعا ممنون ساده جان. خیلی کارت درسته.عالی توضیح میدی ولی این سوال نکردن مشخصه برا چیه.بخاطر اینکه اشراف دوستانی مثل من بر مباحث بنیادی خیلی ضعیفه پس وقتی میگید بپرس وا میمونیم که چیو بپرسیم تا بدردمون بیشتر بخوره.شما بهتره یه سر فصل از مباحث تحلیل بنیادی آماده کنید تا دورنمای این بحث برا همگان روشن بشه.اونوقت سوالات شروع میشه
      نگا كنيد تمام مسايل مربوط به ترازنامه گفته شده و اگه كسي خونده باشه و متوجه نشده باشه بايد سوال كنه...اينكه فك كنيم چون اشراف به مسايل ندارن واسه همين سوال نميكنن زياد منطقي نيست...مثلا وقتي تعريف اسناد دريافتني گفته ميشه اگه تعريف گنگ هست بايد سوال پرسيده بشه اما چون مسايل بنيادي خواننده خاص داره سوال هم خيلي كمه.....ولي اگه همين تاپيك كه يه تاپيك علمي هست تبديل به يه تاپيك معرفي سهم كوتاه مدت بشه ببينيد چقد سوال زياد ميشه و چقد تاپيك پر بيننده ميشه
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• mostafa227
        عضو عادی
        • Jan 2012
        • 74

حسين سميعي با 10 ميليون درخواست تو صفه اونم با 12 كد.... حالا چه خبره نميدونم
        یه کم درباره این شخص و پژاک، آقای ساده توضیح میدیذ؟از کجا کدهاشونو میفهمید؟
        میشه حقوقی های که رو یه سهم زوم میکنن و قیمت سهمو بالا و پایین میبرن نام ببرین.کدوما خوش نام و کدوما بدنامند.به نطر من که تو روند خرید یه سهم این فاکتور سفته بازی رو هم باید لحاظ کرد

نظر

• mostafa227
          عضو عادی
          • Jan 2012
          • 74

نگا كنيد تمام مسايل مربوط به ترازنامه گفته شده و اگه كسي خونده باشه و متوجه نشده باشه بايد سوال كنه...اينكه فك كنيم چون اشراف به مسايل ندارن واسه همين سوال نميكنن زياد منطقي نيست...مثلا وقتي تعريف اسناد دريافتني گفته ميشه اگه تعريف گنگ هست بايد سوال پرسيده بشه اما چون مسايل بنيادي خواننده خاص داره سوال هم خيلي كمه.....ولي اگه همين تاپيك كه يه تاپيك علمي هست تبديل به يه تاپيك معرفي سهم كوتاه مدت بشه ببينيد چقد سوال زياد ميشه و چقد تاپيك پر بيننده ميشه
          یعنی میخواهید بگید که همه بجای ماهیگیری به دنبال ماهی هستند.البته راست میگید اما من که به شخصه عاشق یادگیری هستم تازه امروز تاپیک شما رو پیدا کردم شاید کسای دیگه مثل من زیادن که دیر اینجا رو پیدا میکنن .دوستان تبلیغ یادتون نره برا این تاپیک. الان دارم صفحه به صفحه میرم،سوالم زیاد دارم ببخشید اگه می پرسم:">

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

یه کم درباره این شخص و پژاک، آقای ساده توضیح میدیذ؟از کجا کدهاشونو میفهمید؟
            میشه حقوقی های که رو یه سهم زوم میکنن و قیمت سهمو بالا و پایین میبرن نام ببرین.کدوما خوش نام و کدوما بدنامند.به نطر من که تو روند خرید یه سهم این فاکتور سفته بازی رو هم باید لحاظ کرد
            نحوه بدست آوردن كدها رو كارگزارم بلده و من چيزي نميدونم....كدهاي پژواك خيلي معروفن اما واسه عناصر پشت پرده بازار يا بهتر بگم مافياي بازار ايران.....حسين سميعي كه ثروتش بالغ بر 1000 ميلياردتومن تخمين زده شده اخيرا رو وملت فعال شد و ديديد كه وملت چي شد...همين چند روز پيشم خالي كرد رفت.....البته هيچ وقت به كد خودش معامله نميكنه....20 نفر عضو كدهاي پژواك هستن كه يكيشون سميعي هست 8 نفر از كدهاي ساتا هست 4 نفر مربوط به مافياي مواد غذايي هستن و 7 نفر هم در پشت پرده صدرا فعاليت ميكنن كه از كدهاي عمده سپاه هستن

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

كار ما در مبحث ترازنامه تموم شده.....اگه سوالي هست ما در خدمتيم و گرنه ميريم و ارتباط ترازنامه و صورت سودو زيان رو ميگيم
              خب حالا كه با ترازنامه آشنا شديم بايد بتونيم اطلاعات ترازنامه رو با صورت سودو زيان ارتباط بديم....براي اين كار اول از اسناد دريافتني شروع ميكنيم

مهم

وقتي اسناد دريافتني رشد ميكنه يعني شركت فروش گسترده اي داشته كه چون اين فروش قسطي بوده اسناد دريافتني متورم شده.....پس بنا به اين فروش گسترده بايد شركت پيش دريافتهاي خوبي هم گرفته باشه و اين دو موضوع باعث ميشه سر فصل فروش در صورت سودو زيان افزايش سنگين داشته باشه....البته رشد 80 درصدي به بالاي اسناد دريافتني سنگين محسوب ميشه و رشد 10 درصدي به بالاي فروش هم سنگين محسوب ميشه....پس شما به عنوان يه معيار براي هر 100 درصد رشد اسناد دريافتني 7درصد رشد فروش رو در نظر بگيريد كه اگه مثلا اسناد دريافتني 300 درصد رشد داشت فروش بايد 21درصد رشد داشته باشه كه اگه كمتر از 21درصد بود فروش شركت پايين اعلام شده و با اين تكنيك نياز به محاسبه تابع توليد نداريد......پس اسناد دريافتني با رشد پيش دريافت و سرفصل فروش رابطه مستقيم داره.....حالا اگه اسناد دريافتني رشد كرده بود و فروش شركت و پيش دريافتها كاهش پيدا كرده بود بايد ترازنامه شركت بررسي بشه و در بيشتر مواقع اگه اينطوري باشه صورتهاي شركت ايراد دار هست....

به عنوان مثال شدوصو شما در نظر بگيريد

رشد 200 درصدي اسناد دريافتني مصادف شده با رشد 200 درصدي پيش دريافت و رشد 14 درصدي فروش.....چه هارموني زيبايي

نظر

• mostafa227
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 74

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                سود سهام پیشنهادی و پرداختنی

سود سهام پیشنهادی معرف مبلغی است که هیئت مدیره شرکت برای تقسیم بین سهامداران به مجمع عمومی صاحبان سهام پیشنهاد می کند
                این پیشنهاد تنها در صورتی به عنوان بدهی طبقه بندی می شود که تصویب آن توسط مجمع عمومی آتی،محتمل باشد
                در غیر این صورت،سود سهام پیشنهادی در همان سر فصل حقوق صاحبان سهام به نحو مناسب افشا می شود
                سود سهام پیشنهادی پس از تصویب مجمع عمومی قابل پرداخت به سهامداران است و به عنوان سود سهام پرداختنی در حسابها ثبت می شود
                طبق قانون تجارت،سود سهام باید حداکثر طی 8 ماه پس از تاریخ مجمع عمومی به سهامداران پرداخت شود و به همین دلیل جز بدهی های جاری طبقه بندی می شود
                یه سوال و کلی نکته آموزشی : شپدیس در مجمع عمومی سال 90 که در مورخ 90/10/28 بوده 560تومن سود به ازای هر سهم لحاظ کرده که پرداختشم شروع شده.
                حالا در گزارش
                اطلاعات و صورتهاي مالي مياندوره اي دوره 12 ماهه منتهي به 1390/09/30(حسابرسي شده)
                که در تاریخ 90/10/25 اومده رو کدال یعنی 3 روز قبل مجمع :
                1- آیا این سود در جائی از گزارش اومده؟کجای ترازنامه و به چه میزان؟
                2- اگر اطلاعات و صورتهاي مالي مياندوره اي دوره 3 ماهه منتهي به 1391/09/30 بیاد(قراره به زودی بیاد) این سود در گزارش و ترازنامه در کجا و به چه صورت درج میشه؟

اینم صفحه ترازنامه همون گزارش 12ماهه 90:
                آقا هرکار میکنم آپلود نمیشه یکی راهنمائی کنه چطوری آپلود مبشه

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

یه سوال و کلی نکته آموزشی : شپدیس در مجمع عمومی سال 90 که در مورخ 90/10/28 بوده 560تومن سود به ازای هر سهم لحاظ کرده که پرداختشم شروع شده.
                  حالا در گزارش
                  اطلاعات و صورتهاي مالي مياندوره اي دوره 12 ماهه منتهي به 1390/09/30(حسابرسي شده)
                  که در تاریخ 90/10/25 اومده رو کدال یعنی 3 روز قبل مجمع :
                  1- آیا این سود در جائی از گزارش اومده؟کجای ترازنامه و به چه میزان؟
                  2- اگر اطلاعات و صورتهاي مالي مياندوره اي دوره 3 ماهه منتهي به 1391/09/30 بیاد(قراره به زودی بیاد) این سود در گزارش و ترازنامه در کجا و به چه صورت درج میشه؟

اینم صفحه ترازنامه همون گزارش 12ماهه 90:
                  آقا هرکار میکنم آپلود نمیشه یکی راهنمائی کنه چطوری آپلود مبشه
                  سود سهام پيشنهادي و پرداختني هيئت مديره در زير گزارش پيشبيني درآمد مياد...تو ترازنامه هم در قسمت سود سهام پيشنهادي و پرداختني مياد كه البته رقمش به صورت كلي به ريال هست كه بايد بر تعداد سهام تقسيم بشه تا سود پرداختي بابت هر سهم بدست بياد.....اين سود پرداختي وحي منزل نيست و قابل تجديد نظر هست

نظر

• mostafa227
                    عضو عادی
                    • Jan 2012
                    • 74

عاشق اینجور آموزشم

نرخ تامین مالی از طریق بدهی جاری نسبت به بدهی غیر جاری کمتره چون سررسیدش کمتره از طرفی ریسک اون هم بیشتره برای شرکت چون باید زود تر بازپرداخت کنه

حال سه نوع سیاست در مورد مدیریت پیش میاد
                    1-ساست جسورانه
                    2-سیاست محافظه کارانه
                    3-سیاست بینابین

مدیری که جسوره از دارای های جاری کمتری استفاده میکنه و بیشتر از بدهی های جاری استفاده میکنه تا بازده شرکت رو حداکثر کنه البته این مدیر ریسک اینو میکنه که اعتبار شرکت رو زیر سوال ببره رو زیاد میکنه ممکنه شرکت نتونه با دارای جاریش بدهی رو صاف کنه بعد اعتبار شرکت زیر سوال میره

مدیری که محافظه کاره دارای جاریش رو بالا نگه میداره و بدهی جاریش رو کم نگه میداره به عبارتی تامین مالیش رو بیشتر از طریق بدهی بلند مدت میکنه چون ریسکش کمتره درسته نرخ بیشتره سررسیدشم بیشتره این مدیر برای شرکت هزینه فرصت ایجاد میکنه که در شرکت های ایرانی به وفور دیده میشه هزینه فرصت یعنی مثلا مدیر میتونه وجه نقد رو بزاره تو سپرده نمیزاره و ازش به جای 15%بازده 5 درصد بازده میگیره (مگه خله که بازده کمتری بگیره؟) تفاوت بازدهی که میتونیم بگیرم ولی کمتر از اون میگیریم میشه هزینه فرصت

مدیر بینابین مدیری که به طور متعادل از بدهی ها و دارای ها استفاذه میکنه
                    آقا ساده دستت درد نکنه دیدم تشکر کافی نیست پست زدم.آقا خیلی آموزشا رو میشه تو کتابها و جزوات گیر آورد ولی همچین مطالبی که در سطح مدیریتی و ریز بینی هستش خیلی بدرد میخوره.لطفا بازم اینجور مطالب تحلیلگرانه بزارید.
                    این قسمتهای قرمزم خوب نقهمیدم.
                    آخرین ویرایش توسط mostafa227؛ 2012/03/30, 17:18.

نظر

• mostafa227
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 74

سود سهام پيشنهادي و پرداختني هيئت مديره در زير گزارش پيشبيني درآمد مياد...تو ترازنامه هم در قسمت سود سهام پيشنهادي و پرداختني مياد كه البته رقمش به صورت كلي به ريال هست كه بايد بر تعداد سهام تقسيم بشه تا سود پرداختي بابت هر سهم بدست بياد.....اين سود پرداختي وحي منزل نيست و قابل تجديد نظر هست
                      نه منظورمو باید روی عکس توضیح بدم.شما لطف کنید راهنمائی کنید چطوری میشه عکس گذاشت یا اگه میتونید صفحه ترازنامه همین گزارشو بزارید من خدمتتون سوالامو می پرسم

نظر

• mostafa227
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 74

صورتهاي مالي ركيش ايراد داره....سودش از اين حرفا بيشتره.....احتمالا بعد از عرضه يه تعديل مثبت بده....حواستونو جمع كنيد ارزنده به نظر ميرسه
                        میشه سرفرصت توضبح بدید که کجاش ایراد داشت.چون الان تعدیلم داده؟ببخشید سوالام زیاد شذ

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

نه منظورمو باید روی عکس توضیح بدم.شما لطف کنید راهنمائی کنید چطوری میشه عکس گذاشت یا اگه میتونید صفحه ترازنامه همین گزارشو بزارید من خدمتتون سوالامو می پرسم
                          شما عكسو تو سايت آپلود آپلود كنيد بعد url اون عكسو در محل نوشتن متن در اين سايت كپي كنيد...بعد ارسال پاسخ رو بزنيد

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

میشه سرفرصت توضبح بدید که کجاش ایراد داشت.چون الان تعدیلم داده؟ببخشید سوالام زیاد شذ
                            مرحله ايراد گيري مرحله آخره

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

آقا ساده دستت درد نکنه دیدم تشکر کافی نیست پست زدم.آقا خیلی آموزشا رو میشه تو کتابها و جزوات گیر آورد ولی همچین مطالبی که در سطح مدیریتی و ریز بینی هستش خیلی بدرد میخوره.لطفا بازم اینجور مطالب تحلیلگرانه بزارید.
                              این قسمتهای قرمزم خوب نقهمیدم.
                              هزينه فرصت هزينه اي هست كه فرد براي بدست آوردن موقعيتي از سودي كه تو موقعيت ديگه ميتونه بدست بياره صرف نظر ميكنه....مثلا فردي زمين ميخره توش گندم ميكاره كه 10 درصد سود كنه در حالي كه ميتونه زمينو اجاره بده 15 درصد سود كنه.....اين 15 درصد رو ميگن هزينه فرصت

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

خب حالا كه با ترازنامه آشنا شديم بايد بتونيم اطلاعات ترازنامه رو با صورت سودو زيان ارتباط بديم....براي اين كار اول از اسناد دريافتني شروع ميكنيم

مهم

وقتي اسناد دريافتني رشد ميكنه يعني شركت فروش گسترده اي داشته كه چون اين فروش قسطي بوده اسناد دريافتني متورم شده.....پس بنا به اين فروش گسترده بايد شركت پيش دريافتهاي خوبي هم گرفته باشه و اين دو موضوع باعث ميشه سر فصل فروش در صورت سودو زيان افزايش سنگين داشته باشه....البته رشد 80 درصدي به بالاي اسناد دريافتني سنگين محسوب ميشه و رشد 10 درصدي به بالاي فروش هم سنگين محسوب ميشه....پس شما به عنوان يه معيار براي هر 100 درصد رشد اسناد دريافتني 7درصد رشد فروش رو در نظر بگيريد كه اگه مثلا اسناد دريافتني 300 درصد رشد داشت فروش بايد 21درصد رشد داشته باشه كه اگه كمتر از 21درصد بود فروش شركت پايين اعلام شده و با اين تكنيك نياز به محاسبه تابع توليد نداريد......پس اسناد دريافتني با رشد پيش دريافت و سرفصل فروش رابطه مستقيم داره.....حالا اگه اسناد دريافتني رشد كرده بود و فروش شركت و پيش دريافتها كاهش پيدا كرده بود بايد ترازنامه شركت بررسي بشه و در بيشتر مواقع اگه اينطوري باشه صورتهاي شركت ايراد دار هست....

به عنوان مثال شدوصو شما در نظر بگيريد

رشد 200 درصدي اسناد دريافتني مصادف شده با رشد 200 درصدي پيش دريافت و رشد 14 درصدي فروش.....چه هارموني زيبايي
                                اينو بياريم اينور

نظر

در حال کار...
                                X